Header

Frågor, Glad, Hjälpa

Hej alla förlåt ännu en gång för 0 uppdatering! Men jag har en idé! Om ni vill se fler inlägg och mer uppdatering så får ni gilla detta inlägg eller kommentera´så jag vet vad ni tycker.
Hoppas vi hörs snart igen!

PUSS

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Hej alla! Först och främst måste jag säga förlåt för absolut inge uppdatering.. Har under sommarlovet jobbat och varit med kompisar och haft det väldigt kaos hemma. Har inte haft tid att blogga. Men nu har jag flyttat till en större stad, nytt folk, ny skola och allt känns bra! Tänkte börja blogga igen nu. Har ni några idéer på något speciellt ni vill läsa? 

Jag tänkte att jag ska berätta lite mer om mitt liv, min uppväxt osv.

Nu ska jag plugga lite så hörs vi sen! 

Puss

Likes

Comments

Hej alla! Måste börja med att verkligen säga förlåt för noll uppdatering..
Ska bli bättring på det! Nu har jag slutat skolan och får gå på ett långt och skönt sommarlov!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu. Hade planerat kategorier för en vecka på min dator men sen lämnade jag in den och så dum som jag är så spara jag det inte på något annat..
Nu har jag en fullt fungerande dator och har inte några ursäkter för att inte blogga nu.

Kommer såklart inte sitta inne och blogga när det är fint väder och så men jag får skriva så ofta jag har tid åså!

Dagens qoute blir ingen bild utan jag väljer att skriva den bara!

" If you can dream it, you can do it "

Pussar 

Likes

Comments

Dagens quote

​Det är viktigt att ni vet att ni är vackra precis som ni är!
Ni är vackra! Glöm inte det och låt inte någon trycka ner dig för den du är. 

Likes

Comments

Ångest

Hej finisar!

Idag hade jag tänkt skriva lite om ångest. Man kan ha ångest mot olika saker,
Vissa har ångest över skolan, över att träffa nytt folk, över att ens behöva träffa sin familj. Ångest
är reaktioner i nervsystemet som du inte kan styra själv. Känslorna kan vara så starka att du kan tro att du ska svimma, håller på att tappa kontrollen eller dö. Det kan kännas väldigt skrämmande men det är inte farligt och det brukar gå över av sig själv. 

Ångest kan upplevas olika för olika personer, och kännas på olika sätt olika gånger. Det kan kännas i några minuter eller komma och gå under en längre period. Det kan komma långsamt eller så kan det komma plötsligt och intensivt. Stark ångest som kommer plötsligt kallas panikattack. Det är inte alltid man vet att det man känner i kroppen är ångest. Eftersom det känns så starkt i kroppen kan det vara svårt att förstå att det har att göra med hur man mår psykiskt.

De flesta får ångest någon gång i livet. En del får det bara någon enstaka gång. Andra kan ha stark ångest som ofta kommer tillbaka..

Lite information tagen från umo. 

Har ni något ni vill veta mer om, om just ångest så kommentera gärna eller skriv till mig här på nouw!'

Pussar

Likes

Comments

Glad

​Hej alla!
Idag hade jag inget planerat på vad jag ska skriva.. Ska sätta mig ner och planera olika kategorier som jag kan skriva om när jag inte svarar på era frågor. Lite fakta om olika "sjukdomar" kanske berätta lite om mig själv något inlägg osv men jag är väldigt öppen för förslag för jag har ganska dålig fantasi 😉

Ska börja med något som jag kommer kalla dagens quote. 
Låter det spännande? Tänker att jag ska försöka ta någon quote och skriva det på någon passade bild. 
Eller så kommer jag bara ta någon bra quote jag hittar som redan är klar. Det beror på vad jag har tid med!
Så det blir sysselsättningen nu. 

Hoppas att alla mår bra! Puss ♡

Likes

Comments

Hjälpa, Känslor, Ledsen

​Hej! Det ni har velat veta mest utav var varför jag var deprimerad, hade jag något självskadebeteende och så vidare. Så idag tänkte jag prata lite om mig och min uppväxt. Jag växte upp i en helt vanlig familj. (nästan) 
Allt flöt på bra tills min mamma blev alkoholist tyvärr. Min pappa stod ut med det i flera år fast mamma var elak mot pappa, var otrogen, slog han osv. Mestadels sov han i husvagnen ute. När allt detta hände var jag kanske 4/5 år och det pågick tills jag blev 7/8 år. Pappa gjorde allt han kunde för att få allt att funka medans han jobbade borta under veckorna. Jag har väldigt dåliga och hemska minnen från min barndom tyvärr.
Det gick några år och pappa kunde inte ta nå mer. Så jag och mamma och min syster flyttade. Där blev det bara värre och mamma började ta droger och allt blev kaos. (tänker inte gå in så mycket på detaljer idag) 
När jag nästan var 10 år flyttade min syster och jag till en fosterfamilj där jag än bor idag. Jag har haft väldigt mycket motgångar i mitt liv men även mycket som går framåt och bra! 

Jag började skada mig själv när jag var 13/14 år för jag orkade inte med smärtan i mig. Jag mådde så dåligt så att när jag fick skada mig själv mådde jag bättre för stunden. För då gör det inte ont i mig utan bara på mig.
Jag slutade skada mig själv för ca 1 år sedan. Och har inte skadat mig själv sen dess. Jag är så otroligt stolt över mig själv som lyckades, Det finns kvällar när jag mår jätte dåligt men är stark nog ändå att stå ifrån att skada mig själv. 

Om du skadar dig själv snälla sluta!! Du kommer må så mycket bättre. 

Nu har ni fått en väldigt enkel och kortfattad del av mitt liv. Självklart kommer jag berätta mer i framtiden men känner mig inte 100% redo för det än. 
Skriver igen senare hoppas att ni alla mår jätte bra så hörs vi sen! Pusss 

Likes

Comments

Hej allesammans!
Jag är så ledsen för att jag inte skrivit på så länge.
Jag har inte mått bra alls dom senaste dagarna tyvärr.. Men nu är jag tillbaka igen och hoppas på att jag kommer ligga i med skrivandet eftersom det är det jag vill. Att hjälpa er.
Som mitt senaste inlägg lyder så ska jag egentligen svara på era frågor nu men jag ska fixa lite på bloggen nu ändra lite design och så sen kommer jag svara på era frågor. Det känns bra nu och jag vill verkligen satsa på denna bloggen. Fast jag inte gjort inlägg på så länge så har ni fortfarande varit inne och läst på min blogg. Det gör mig så glad. Men nu ska jag se till så att när ni väl är på min blogg så har ni något nytt att läsa! Blir det bra?

Ha det jätte bra så svarar jag på era frågor om ett tag!

PUSSAR

Likes

Comments

Hej allihopa! Hur mår ni?
Jag har inte skrivit något i helgen, förlåt för de!

Skriv något i kommentarerna eller i meddelande här på nouw som ni skulle vilja läsa om! Har inte så mycket idéer tyvärr..

Ha en bra dag så hörs vi ikväll

Likes

Comments