Åter på samma bana jag vandrar, okontrollerad, sorgsen och vilsen. Vart ska jag ta vägen nu när de tydliga mönstret jag har byggt upp har suddats ut av mina handlingar. Jag har försakat den plats jag ödelägger mig i. Jag har grävt mig djupare och nu är jag tillbaka på den ogjorda pusselbiten som jag inte vet ska placeras. Jag har förlorat sinnet för mönster och glasögonens funktion blir drabbade av min immunitet mot omvärlden. Jag är räddare än någonsin att förlora greppet helt och hållet, att jag inte kommer kunna kontrollera vad jag känner eller gör eller känna igen den jag är och alltid varit. Det har aldrig slagit mig innan att en dag kan allt vara över, en dag finner sig inte möjligheternas exemplar i mitt sinne och hjärtat är förlorat. Tro mig när jag tror. Jag tror på morgondagen och vad den kan erbjuda, jag tror på lycka, jag tror på lycka, jag tror på kärlek, men framförallt tror jag på mig, på dig och på oss alla. Men det är en spärr emellan det jag tror på och det kan jag kan utföra med min tro. Livet handlar inte om hur länge du lever ditt liv utan vad du gör av den tiden du har blivit given. Trots att jag nu sitter här och försöker förmedla med mina eget skapade meningar hur min insida talar till mig så vet jag att ljuset väntar på mig över horisonten. Det kommer ta tid men en dag skall jag ta mig dit, utan rädsla och fylld med hopp. Detta är bara ett hinder på min väg till mina drömmar och förhoppningar. Vi kommer alla hamna här en dag. Det är vad du gör i stunder som dessa som kommer avgöra vart du kommer kunna se dig själv i framtiden, tar du chansen att övervinna din egen hjärna och ditt eget liv eller kommer du ge upp och detta skall föralltid förankra dig livet ut.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​www.nouw.com/wearehuman

Likes

Comments

Orden släppte mig fri, stressen försvann och för första gången på länge kunde mina lungor ta de allra djupaste andetag någonsin gjorda. Det som var väntat har nu skett och mitt hjärta har nu släppts ifrån ditt. Jag kan inte längre höra dina slag med mina eller dina andetag i samma melodi som jag spelar. Det är över nu. Det har nu öppnats en dörr in i en annan värld där vänskapen håller oss samman i ett. Kärlek behöver inte alltid sluta olyckligt för här är jag ju nu, med dig fortfarande kvar i mitt liv. Lättnaden att inte längre behöva känna behovet av att vara någon som jag inte är, att dag för dag lägga ner tid och energi för att inget av de som sägs eller utförs ska gå fel. Jag kan vara mig själv nu, i min lugna heroiska värld där jag inte bryr mig om vad andra tycker om mig. Jag lever i mina egna fotspår och inte någon annans, jag går vart jag än vill gå, jag säger vad jag än vill säga. Uppbyggnaden av det jag så länge har förlorat har tillslut påbörjat sin resa mot vem jag är och vad jag vill bli ihågkommen som. Jag är ledaren av min egen expedition mot framgång, mot lycka och mot kärlek.

Jag anser själv att det kanske har blivit för mycket på senaste tiden om just mitt privata kärleksliv och mående. Jag förstår att de som nu läser av denna blogg tröttnar på samma visa om och om igen. Själva meningen med denna blogg är att alla möjliga faktorer ska finnas med. Jag vill att folk ska få en uppfattning om mitt liv och hur jag hanterar de jag nu anser som motgångar, men också dela med mig av medvinden jag för vissa tillfällen hamnar på. Delar av livet som mänskliga rättigheter och att varje människa på denna jorden oavsett ursprung, hudfärg, sexuell läggning eller tillgång till ett lyckligt liv och hälsosamt liv ska ha de lika bra som någon annan människan som helst. Mer information om just själva målet med hela denna bloggen kommer det komma inlägg om senare och texter kommer bli annorlunda. Men i nuet har jag svårt med just att lägga upp en plan för det avtryck jag senare ska tala om och hur jag ska utföra det. 

Likes

Comments

Dagarna har varit långa utan dig omgiven omkring mig. Jag tror de är i dessa stunder man inser att betydelsen var större än tidigare befarat, saknaden har varit outhärdlig och känslorna visar sina sanna sidor. Det är så mycket ditt sinne har oerfarenhet av när det gäller att förstå sig på mig, tro mig det finns ingen som har den kapaciteten ännu. Trots stora delar som nu träffat sanningens gata på väg mot de mysterium jag själv inte förstår mig på.

För här står jag, ute medan de kalla vindarna i samband med regnet öser ner på min olyckliga kropp för dig. Men vet du vad de roliga är, jag bryr mig inte! Jag tänker inte på hur mina fingrar inte längre har någon känsel i sig eller hur mina ben skakar av den otroliga kylan min kropp får utstå. Det ENDA som går igenom mina tankar är du och allt som har med dig att göra. Jag tänker på hur det sista jag fick se av dig var det där leendet när jag inte kunde undgå att vända mig om ännu en gång för att få se ditt vackra ansikte innan mina ben tog sina steg ut ur bussen. Jag tänker på hur jag gång på gång tänker illa om mig själv, hur jag trycker mig ner på djupet för att känna mig så värdelös som möjligt för att sedan klaga på varför jag inte är som alla andra. För mig finns det bara en betydelse av att leva detta livet jag lever nu, och det är att få tillbringa det med dig. Att få möjligheten att hålla dig för evigt, att kunna ta hand om dig och dag för dag berätta hur mycket jag älskar varenda minsta del på din underbara kropp. Jag räcker ut min hand för dig snälla ta den, håll den länge, så hårt du kan och släpp aldrig taget. Det ska inte sluta i olycklig kärlek denna gången. Denna gången ska jag inte sluta älska förrän min kropp bokstavligen inte orkar stå längre, tills mina ådror står still och mitt hjärta slutar pumpa ut kärleken i blodet på mig. Vad du än gör släpp inte taget.

Likes

Comments

Det krävdes endast några få meningar och en döende del i mitt hjärta skulle påbörja sin resa tillbaka till ensamheten bland alla mina tidigare parter har begett sig för länge sedan. Jag vet att smärtan vill leta sig igenom och förstöra den vilja att fortsätta som än lever kvar inom mig. Det har alltid funnits där, det finns där och kommer alltid att göra. Jag kommer aldrig ge upp okej, jag kommer inte sluta min precis påbörjade resa mot framgång, mot lycka, men framförallt kärlek. I vissa stunder är förståelsen en lika jobbig process som vilken annan som helst, för just i detta nu så förstår jag dig. Jag förstår varje del av ditt handlande, av dina nedformulerade skrifter och tal. Jag förstår din nu kvarlevande kärlek som plågar ditt sinne att veta vad som är rätt eller fel. Jag har varit i den världen ditt huvud tar dig till när känslorna kring detta ämnet rinner över, jag vet hur osäkerhet och sorg sprider sig i ådrorna när dina djupa andetag försöker hitta tillbaka lugnet. Om det är tid du vill ha, ta den tid du behöver, Räcker inte den, ta tid av mig. Gör vad du vill med mig, säg vad du vill till mig, behandla mig på det allra värsta scenariernas villkor bara jag får det jag inte kan gå en minut utan att tänka på och det är dig. Ge mig ditt hjärta och jag vill ge dig mitt liv, mitt hopp, min tro, du får allt. Om du vet vad du är värd så gå ut och ta det du är värd. JAG ÄLSKAR DIG

Bildresultat för boy with broken heart

I LOVE YOU EVEN WHEN YOU LOVE HIM MORE

Likes

Comments

Efter all den motorik och fysik det har tagit upp till den nivå jag befinner mig på just nu är omöjlig med ord att beskriva. Min tro som länge är ostadig vad de gäller självkänsla och förtroende fortsätter samma bana trots allt det hårda jobbet min själ har gått igenom. Nätterna är nu längre och dagarna kortare. Din utomstående kyla lurar värmen jag försöker ge dig då du gång på gång påstår att din värme ligger inom dig. Trots detta lägger jag mina händer över dina, inte i hopp om att ge dig den värme du inte begär utan för att istället dela med mig av all den oändliga kärlek jag har skapat endast för dig. Glädjen de ger dig fyller mig min rädsla för framtiden oss två emellan, de fyller vattennivåerna som flödar över murarna men också mitt självförtroende med stenarna jag tidigare i livet har kastat. I detta fallet gör handlingar mer än ord kopplat med min oro som blir allt starkare då jag behöver det. Jag behöver det här och nu, jag behöver det imorgon och dagarna framöver det. Jag behöver det tills den dagen då våra hjärtan har slagit våra sista slag tillsammans då den flygande pulkan från taket ska slå ett slag inte bara för mig eller bara för dig utan för oss, hand i hand i en fartfylld trend som vi idag skapade en egen av. Det finns nog bara en person på hela jorden som förstår varje ord i denna text och om det är någon så är det du. Saknaden är stor av dig.

Bildresultat för couple on a roof

<3​

Likes

Comments