Hej och godkväll!

Mitt första inlägg på min första blogg någonsin, känns lite lustigt. Inte trodde jag som 9-åring att jag skulle sitta här en torsdagkväll och greja med en blogg. Aja men så är väl livet. Tänkte bara göra ett lite kort inlägg och presentera mig själv och lite vad min blogg kommer handla om.

Eftersom att jag är en otroligt engagerad hiphop-fantast och hänförd beundrare av streetwear så tänkte jag att det är det som denna blogg ska handla om. Om ni vill följa med på min resa som bloggare så är ni hjärtligt välkomna och om inte, så är det okej också. Men det är såklart skitkul om ni väljer att följa med. För tillfället har jag inget mål med min blogg, jag gör det endast utifrån eget intresse och för att jag tycker hiphop och mode/kläder/skor är det bästa som finns!

Jag har valt att inte skriva ut mitt namn. Jag vill va så anonym som möjligt för tillfället, varför vet jag inte, men så är det. Men det kanske ändrar på sig i framtiden, vem vet. Allt ni får veta om mig just nu är att jag är 19 år, bor i Kristianstad och pluggar på högskolan.

Som avslutning vill jag hänvisa till videon, ta en titt på den och lyssna (utan tvekan Asap Rockys bästa låt!). Asap Rocky är som en gud för mig både stil - och musikvis, så det händer ganska ofta att jag sitter på mitt rum och dyrkar honom på kvällarna. Förvänta er inlägg med honom framöver (det ryktas ju dessutom om att han ska släppa ny musik detta året(!!!!!!)). Ha de gott!

Likes

Comments