Header

Tjena!
Just nu har jag kurat ihop mig bland täcken och kuddar eftersom jag håller på att frysa sönder. Det är riktig obehagligt när fötterna fryser ihop till isklumpar, dock ser det ut att klarna upp till helgen uppemot 19 grader nånstans. Medan jag värmer mig, kikar jag på en av mina favoritsidor - YOINS. De är ingen etablerat streetwear företag, men GUD så snygga kläder de har, till ett bra pris! Där kan du hitta allt - skor, klänningar, jumpsuits, bikinis, väskor, YOU NAME IT. Du kan ladda ner appen på AppStore under namnet Yoins. Jag har bifogat lite bilder på kläder som är riktigt snygga nu till sommaren, hoppas du får lite inspiration! Nu ska jag fortsätta värma mig och kanske plugga lite innan middagen.

Massa kramar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tja!
Nu i skrivande stund, sitter jag på sängen och kopplar av. Klockan närmar sig halv 11 och att krypa ner under lakanen börjar bli frestande. Idag har jag inte gjort mycket mer än att traggla mig genom skoldagen. Därefter gick jag och min sambo på en lägenhetsvisning efter hans skift vid 17 tiden. Annars har jag ätit middag hos mina kära morföräldrar innan det var dags att bege sig hem för att kolla till våra duvor. Vi har totalt 5 st, varav 1 har vi haft sen i februari och de senare köpte vi för någon vecka sedan. Vi gick på en promenad med två duvor i stadigt grepp för att släppa dem, eftersom vi vill lära dem hitta hem. Hittills har det gått framåt, speciellt för vår ena brevduva som har hittat hem oavsett var vi släppt henne, vilket är väldigt roligt.
Imorgon väntar ännu en lång dag då sista lektionen slutar vid 16 tiden. Kan vara drygt då det är mycket på gång samtidigt i skolan, för oss alla skulle jag tro. Slutprov, inlämningar och examensarbeten för en del 3:or. Mycket som snurrar i hjärnan, man blir omotiverad efter ett tag. Än så länge har jag ett år kvar innan studentmössan pryder mitt huvud. Trots det tänker jag att det ändå bara är ett år, ifall man jämför med de 10 år man gått sammanlagt i skolan, så är ett år ingenting. Ni som känner att orken börjar ta slut, kämpa, omge dig bland bra vänner som kan stötta dig. Prata med dina vänner om hur du känner dig, det kommer kännas bättre när du fått ut din frustration. Annars, ta ett snack med dina föräldrar för att få tips och hjälp på vägen. Du kan klara det, ett tag till. Ett steg i taget.

Puss och godnatt.

Likes

Comments

Tjena!
Kul att du hittat hit till denna shitcoola sida. Låt mig presentera mig själv. Det är jag som är Moa och just fashion från streetwear är det jag trivs i mest och det vill jag uttrycka genom denna blogg. Så vad kan du hitta här? Jo, ursnygga outfits och inspiration från streetwear. Kommer posta lite tips på snygga outfits, reor och andra häftiga saker inspirerat av streetwear. Och tro mig, streetwear är inte det man har på sig när man är hemlös. Den låter dig va ditt coola jag, du ska känna dig bäst och snygg i det du har på dig.
Gör som jag och följ trenden med mig!

Likes

Comments