hejhej! Har inte haft tid att uppdatera bloggen på ett tag, jag har haft så MYCKET att göra med skolan. Imorgon är de sista dagen sen får jag SOMMARLOV!! (om jag klarar provet hehe) Nejdå de går nog bra :)

Många av er vet kanske om att de är Bråvalla snart, jag och syrran har åkt dit varje år men kan tyvärr inte åka dit i år. Kommer missa Rise against, Sabaton, Familjen osv. så ni kan ju förstå att vi är skit deppiga :((((Blir för stressigt med skolan och sen så är det dyrt. De blir inte heller nå skogsröjet i år heller, har tyvärr ingen skjuts. skogsröjet är en av dem bästa festivalerna, lagomt med folk. och lagomt stort. Kunde liksom komma längst fram Hade velat sett Imber och Europe :( Den enda festivalen de blir för mig i år är Rockstad, bättre än inget iaf :P

slänger in en bild på mig å syrran från förra året på Bråvalla. (mamma var oxå med ;P)


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Sommarskola idag, så upp tidigt. De börjar 09.30 till 15.00 så man överlever :P

Efter de blir de kanske en fika på stan med syster å kanske gymmet. Jaja, de är fint väder ute och de gör dagen SÅ mycket bättre! Inviger mitt nya vita inne från veromoda idag, den är somrig och skön, brukar oftas inte bära vitt men gillade den starkt.

Men ni får ha en bra dag så hörs vi senare! :)

Likes

Comments

ag är de midsommar, en av mina favorit årstider! De är ju ungefär lika varmt som de är på julafton typ, Ingen skillnad liksom. Nejdå, haha. Först blir de lite firande med pappa, halvmamma å syster :) senare mot kvällen kommer några kompisar hit å jammar, så de blir trevligt. Ja är lite sliten efter veckan, jag blev inte godkänd i matten så jag måste gå sommarskola 2 veckor...men de är faktiskt helt ok., jag trodde de skulle bli värre. Några av mina kompisar fick gå där oxå så de känns ganska bra ;) vi hade prov i torsdags å jag fick godkänt!!!! :D känns jätte skönt. Nästa vecka har vi sista provet å jag hoppas de går lika bra som de gjorde igår. Men jaja ni får ha en trevlig midsommar folks! :))

Likes

Comments

som jag skrev i min profil så heter jag Elin öhman, å jag kommer från Dalarna Avesta. Jag kommer att skriva om min vardag, tankar och åsikter om musik, kläder, vänner osv. Som många andra 16åringar så tog jag examen från nian nyss och har valt att gå vård o omsorg här i Avesta. Jag tycker de verkar intressant och passar mig. hade planer på att bli rockstjärna, men de sket sig så de får bli vård istället ;P Jag ser den här bloggen som en "dagbok" som jag kan lägga upp bilder och skriva när jag känner för de. läsare å så är ju trevligt men de är inte så viktigt :) men hoppas ni gillar den!

Likes

Comments