Hej!
förlåt för att jag varit osocial här, men jag har bara inte haft saker att skriva om.
Men iallafall jag har fått en ny mobil så att jag kan använda saker igen. jaaaaa
Sen så har vi fått påsklov och direkt efter att vi slutatde i torsdags åkte vi till örebro och shoppade. Jag köpte 1 par skor och 3 jeans. I fredags gick jag och mina syskon ägglunken, det var lerigt i skogen och kallt. Under tiden vi gick så var mamma och pappa i karlstad för dom skulle köpa lite saker. Sen när dom kom hem hade dom med sig en mobil och en jacka som jag hade tittat på. jackan är från lager 157 och jag tycker den är snygg.
Men det vat väl allt!❤

Likes

Comments

Hej!
Igår var jag ute och äntligen är snön nästan borta och asfalten är framme. Vilket betyder att jag äntligen kan åka skateboard igen!
Äntligen så som jag längtat. Jajja idag så har det varit chill, vi har haft idrott och yoga. Vilket var skönt. Sen ska vi ut på två lektioner, så vi slutar utomhus. Nu kan jag även använda mina skor som jag fick förra sommaren, och nu kan jag använda dom. Dom var förstora förra sommaren, dom är fortfarande lite förstora dock men det funkar att använda dom(:
Jaja det var väl allt💗

Likes

Comments

Hej!
Idag var det friidrottslördag och sista inomhus tävlingen innan SM.
Det gick faktiskt mycket bättre än vad jag trodde då jag tävlade med 15 åringar.
Men det gick bra då jag kol tvåa i höjden och jag fick ett nytt pers med 6 cm och nu är det på 1.53m. Jag kom även in på sverigetopplistan i F14 höjd vilket är jätte kul. Sen hoppade jag Tresteg som gick lite mindre bra kanske. Men där kom jag trea och hoppade 9.71m. Det gick väldigt bra under dagen och jag var väldigt taggad.
Men nu ska jag kolla på Mary poppins. Det var så länge sen jag såg den sist, så jag bara måste se den nu.
Men det var väl allt!💗

Likes

Comments

Hej!
Idag hade vi matteprov i skolan, och det kändes som att det gick bra. Sen var det torsdagsfika
bästa på hela veckan. På lunchen var vi ute då det var idag också. Vi passade på att ha snöbollskrig utav den snön som finns kvar. Sen så var det ganska chill i skolan. Mel när jag kom hem så la jag mig i sängen då jag var så trött. Sen så åt jag, det var fisk i skolan usch!
Sen så körde vi dunken, det var faktiskt väldigt länge sen, och det var kul. Men nu ska jag gå och lägga mig i min säng. Imorgon är det fredag och på lördag ska jag tävla igen, så taggad.
Jaja de var väl det!💗

Likes

Comments

Hej!

Idag har det varit en chill dag, då vi typ inte hade något i skolan utan att vi jobbade mest på olika webbsidor. Sen när jag kom hem så åt jag. Eftersom att jag hade träning typ direkt när jag kom hem. Sen så hade jag friidrott jag hoppade tresteg och trodde att mina ben skulle gå av eller något, hahah. Sen 1 timme efter att den träningen hade slutat var det innebandy. Så nu är jag väldigt trött och ligger i sängen. Det var faktiskt väldigt varmt idag med. Nu börjar våren komma och snön försvinner äntligen. Det var 12 grader ute så att jag och Hanna gick ut en stund, då vi hade 1 timmes rast. Ja det var väl det 

Likes

Comments

Hej!
Klockan är nu 22:09 och jag kom på att jag inte skrivit något på bloggen.
Idag har det vart väldigt varmt, det var 11 grader ute. Vårkänslor nu iallafall! När jag kom hem ifrån skolan ville mamma ha hjälp så att jag hjälpte henne. Efter det tänkte jag ut och springa, när det ändå var så varmt. Men jag fick ont i ryggen efter att jag körde tabata igår. Tyckte att det var konstigt så att jag strunta i att springa. Istället för det tog jag det lugnt och ritade, det är faktiskt väldigt skönt att bara sitta. Sen kom jag på att det var tisdag:) då ett avsnitt av The Fosters kommer ut. Tycker att alla ska kolla in den serien, as grym är den.
Sen nu ligger jag i sängen och ska sova, så vi ses imorgon! Godnatt💗

Likes

Comments

Det kändes som att skoldagen aldrig skulle ta slut idag men 14:30 så tog den slut.
Efter skolan kollade jag och några kompisar på en film som vi hade gjort. (Som typ var 3 min)
Sedan gick jag hem och nu sitter jag och äter äppelkaka som mellanmål. Då vi ska äta middag efter träningen ikväll. Nu ska jag bara ta det lugnt fram till träningen.💗

Likes

Comments

Hej!
Första inlägget, då jag starta bloggen idag!
Jag tänkte skriva om mig själv. Jag är 13 år, fyller 14 i år. Jag gillar att träna, inredning, smink och mode. Jag spelar innebandy och jag tävlar i friidrott.
Jag ska försöka vara så aktiv på bloggen som jag kan!💗

Likes

Comments