Header

För någon vecka tillbaka anlände paketet från Buzzador med Santa Marias Sydney Style-produkter. Hann & ville inte testa produkterna genast utan väntade Markus hem. Vågar påstå att det här är det bästa jag någonsin fått pröva på som Buzzador. Kändes fjuttigt att få två små kryddmixpåsar & en liten flaska dressing på posten men de överraskade oss rejält. Gillade det så mycket att jag faktiskt köpte dem på Reimari i förra veckan när jag såg att de hade dem där. Glömde kolla vad dressingen kostar men kryddpåsarna går på under euron styck, så inget rövarpris direkt. Så det blev hemgjorda burgare i helgen igen!

Det som jag var mest skeptisk till var Pickling Spices som man skall smaksätta lök & gurka med. Pulvret gav ett syrligt, första intryck men när löken & gurkan fått dra sig ordentligt smakade de riktigt gott & gav det lilla extra till hamburgaren.

Chipotle-dressingen misstänkte jag att skulle vara en eldig sak & så var det. Lade lite för mycket av den första gången vi smakade burgaren, andra gången förstod jag att vara försiktig.

Saftas i munnen redan då man ser bilderna, kommer absolut att bli flera hamburgare. Det bästa är att de går att göra på no time, det är bara att röra ihop kryddmixen med malet köttet & slänga det i stekpannan. Sen fyller man hamburgaren med what ever man vill, slänger i gurka & lök, klickar på dressing & hugger i. Smaskens!

I samarbete med Buzzador & Santa Maria.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

är precis samma som alla morgnar,
då jag går med barnen till skoltaxin 😊

Likes

Comments

För någon vecka tillbaka anlände ett paket med ostar från Buzzador.

I paketet låg två nätpåsar med sex små, söta Mini Babybel-ostar i vardera förpackning.

Var extra nyfiken på att smaka på ostarna eftersom jag aldrig tidigare satt tänderna i dem. Barnen var däremot inte intresserade av att testa dem iom tidigare smakprov då ostarna inte föll i deras smak.

Blev positivt överraskad!

Gillade allt med dem: den krämiga konsistensen &  mjuka ostsmaken, det röda skalet & storleken på osten.

Det perfekta mellanmålet!
Lätt att ta med!

I samarbete med Buzzador & Babybel.

Likes

Comments

Har gråtit floder till den här låten, till det här albumet. Köpte det något år efter att Benja gått bort, då såren efter hans bortgång ännu låg öppna. Det här albumet hjälpte mig att bearbeta mycket av den sorg & saknad jag fortfarande kände, som fortfarande ibland kommer upp till ytan men som jag idag kan hantera. A New Day Has Come heter albumet. Passande titel.

Likes

Comments

Inget märkvärdigt med min lugg. Kort, ofärgat hår som borde klippas - igen! Enda nackdelen med kort hår. Annars passar kort hår mig & min vardag perfekt. Det torkar på no time, kräver några droppar schampo vid tvätt & behöver aldrig borstas eller kammas. På två sekunder har jag rufsat till det & är redo för fest. I love it!

Varsågoda!
Stråna från höger, mitt på & från vänster.

Likes

Comments

Barnen ville inte att jag skulle åka på innebandyträning ikväll så jag stannade hemma & vi tog en cykeltur till Mustfinn-stranden. Bloggar faktiskt därifrån just nu. Färskare bild kan ni inte få.

Likes

Comments

Gjorde en blogglista en gång för länge sedan, en lista jag aldrig fullföljde men den här gången ska jag försöka mitt bästa. Har lånat listan från en annan blogg från några år tillbaka & valde den för att flera dagar oxå innehåller bilder. Bilder är ju alltid skoj eller hur? Tycker det varit så tyst på bloggen så ska försöka liva upp den lite 😃

Så här ser listan ut:

Dag 1 - En bild från idag.
Dag 2 - En bild av ditt hår.
Dag 3 - En låt som får dig att gråta.
Dag 4 - Någon som betyder mycket för dig.
Dag 5 - En bild som du inte vet varför du tog.
Dag 6 - Din outfit idag.
Dag 7 - Mina mellannamn och vad jag tycker om dem.
Dag 8 - Berätta om en person som haft stor påverkan till vem du är idag.
Dag 9 - Något som du ser fram emot, och varför.
Dag 10 - Din värsta ovana.
Dag 11 - Meningen bakom bloggnamnet.
Dag 12 - Smink du använder.
Dag 13 - Ett foto på dig från förra året och ett från nu. Hur har du förändrats?
Dag 14 - Ett foto på något som gör dig lycklig.
Dag 15 - Tio saker du vill.
Dag 16 - En bild av dig för 1 år sedan.
Dag 17 - Smeknamn du har och varför.
Dag 18 - Sätt Spotify på shuffle och lista de 10 första låtarna.
Dag 19 - Ett foto på dig och din familj.
Dag 20 - Ett foto på dig och dina vänner.
Dag 21 - En plats du vill till just nu.
Dag 22 - En rolig youtube video.
Dag 23 - En bild av dig själv idag.
Dag 24 - Ett ovisat foto på dig själv och 15 intressanta fakta om dig själv.
Dag 25 - Vad gör dig mest arg?
Dag 26 - Dagen i bild, en bild per timme.
Dag 27 - Något du är rädd för.
Dag 28 - Något du inte kan lämna hemmet utan.
Dag 29 - Din favoritblogg.
Dag 30 - En maträtt du älskar.
Dag 31 - Något du aldrig tröttnar på att göra.
Dag 32 - En semester du kommer ihåg.
Dag 33 - En sak du aldrig ska göra.

Sparkar igång listan imorgon!

Likes

Comments

Det har varit rätt så tyst på Buzzador en längre tid men nu buzzar jag plötsligt tre produkter på en gång. Otroligt! Igår droppade en stor låda med havreringar från Cheerios ner i postlådan så vi passade på att smaka på dem direkt. Krispiga ringar med fullkornshavre står det på förpackningen & visst är de ju det. Varför man tillsatt socker förstår jag dock inte? Kunde man bara inte ha lämnat bort det? En portion innehåller nämligen en tesked socker. Tror ringarna skulle ha varit nästan lika goda utan. Tack vare rätt sorts fett & mindre salt är produkten bättre val-klassad med hjärtmärket. Klart bättre val är de ju än alla sockerflingor på marknaden & dessutom goda. Smakade även i min mun.

I samarbete med Buzzador & Cheerios, Nestlé.

Likes

Comments