De senaste dagarna har det inte hänt så jätte mycket mer än att jag fått ett nytt träningsschema av Tobias och är sååå taggad på att bara kötta kötta! Nu börjat kroppen oh formen ändras och det är sååå kul och man får en sån motivation boost!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter en intensiv jobb helg så ligger jag nu i soffan och kollar på tv och inväntar ett pass på gymmet och träning med drillen ikväll.
Lite bilder från veckan.

Likes

Comments

Likes

Comments

Ännu en dag närmare höst och vinter så mys längtar till julen redan nu, spendera tid med familjen, göra julgodis, pepparkakor och att fylla 18! Sjukt taggad!
Idag blev det iallafall ett gött axel och rygg pass på gymmet. Känns att man är igång nu och vill bara kämpa vidare!
I morgon blir det studie resa till Öland me hantverk, ska bli så kul!

Likes

Comments

Blev ingen styrketräning idag, men det blev en lång Pw med mammi istället. Så skönt att vara ute nu på höstkvällarna när de är lite kyligt så man kan klä på sig lite myskläder.
Imorgon bär det av till Växjö med floristerna, spännande spännande.

Likes

Comments

Ännu en ny vecka med nya möjligheter, hade en ganska dålig start på dagen idag, men den slutade bra med ett gött benpass på gymmet.
Fick även en gratis shake av våran så kallade "pulver Pelle" (han säljer kosttillskott), blev så himlans glad! Så de är nya favoriten, ett plus är att den är rosa!

Likes

Comments

Bra dag idag! Slutade tidigt, och ben pass på gymmet idag! Tränade med min kompis Vendela idag och vi maxade i allt vi körde, så härligt!

Likes

Comments

Söndag igen.. Ännu en helg som flugit förbi, ja ja bara att se fram emot nästa! Tränade igår och körde axlar triceps bröst, och lite mage. Känns idag. Invigde även mina nya träning tights, sååå sköna!
Nu blir det snart drill, ha de!

Likes

Comments

Underbar dag / kväll igår, började dagen med en god frulle för att sedan kötta ben på gymmet. Vi åt middag med familjen och på kvällen så blev jag bjuden på fest så vi festade till att lite. En mycket bra dag!

Likes

Comments

Då har jag haft mitt andra Möte med Tobias från fitness by swe. Så spännande att se att det verkligen har förändrats på så kort tid, detta ger mig bara ny motivation och energi till att kämpa ännu hårdare! Blev också ett pt pass som vi fokuserade på triceps, bröst. Var helt slut i efter sista övningen, men såå taggad på att få köra det igen och bara bli starkare.

Likes

Comments