Den här dagen har varit så skön. Jag vaknade klockan halv 7 och drog till gymmet. Jag har inte tränat sen i torsdags så kände att det var dags. Jag började klockan halv 10 idag, så kunde ta det lugnt och så. Passet var på 1 och en halv timme. Jag körde riktigt hårt idag. Vilket va riktigt skönt. Älskar när man känner att träningen ger något.

Dock var jag trött på skolan och somnade under ett antal lektioner men äsch då. Efter skolan åt jag mellis med några roliga vänner. Sen var det bara ut på fotbollsplanen i 1,5h. Träningen gick sådär. Men efter det vad hade jag cheer. Den träningen gick faktiskt ett snäpp bättre. Lärde mig nya trix och så. Har fått veta vad vi kanske kommer få ha för stunt i RM.

Just nu sitter jag och pluggar och dricker en otroligt god grön smoothie och äter såklart rostad majs. Nom nommm😋
Så min dag har varit sjukt bra! Hur har din dag varit?
Puss!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har haft en riktigt rolig helg faktiskt. Jag har varit på konfläger. Otroligt kul, blött och mysigt. Har fått ett annat perspektiv på många av mina konfvänner. Men på ett positivt sätt.

En rolig sak hände mig faktiskt. Jag mulade en kille i ansiktet med snö. Sendan sprang jag för han jagade mig. Då såg jag en vattenpöl med is på. Jag tog ett seg och min fot blev lite blöt, men jag tänkte inte på det. Med farten tog jag ett steg till och den tunna isen gick sönder och ner i en jävla damm flög ju jag. Jag nådde inte botten eller något. Fick hålla händerna på isen för att hålla mig uppe. Men riktigt kul faktiskt. Skrattade så det gjorde ont i magen. När jag kom upp så frös jag inte ens. Men sen kom jag på att jag hade ju med mig mobilen in i dammen. Den dog faktiskt ett tag. Aja den överlevde iallafall. Har inte ens märkt någon skillnad på den.

Jag vill bara tacka alla på lägret för att dom gjorde min helg helt sjukt rolig. Det här var riktigt kul asså. Speciellt på bussen då vi sjung massa 2012 låtar. Men att mysa va toppen.
Puss!

Likes

Comments

Jag har precis haft ett litet "möte", som handlade om Filippinerna. Det är nämligen så att jag och min bästavän vill åka dit tillsammans. Eller ja hon får följa med mig och min familj. Det har varit en dröm ända sen vi va små.

En gång då våra familjer åt middag hos henne så hade våra föräldrar kanske druckit några glas vin, och då tog dom upp idéen. Att vi tillsammans reser till Filippinerna.

Jag och min kompis har då tjatat så mycket så till slut fick vi som vi ville. Så nu är det bekräftat att jag ska till Filippinerna med min bästis. Vi ska fira så fort mamma har fixat biljetterna imorgon! Det känns så himla overkligt. Det här är en sida av mig som jag inte kunna dela med mig till nån av mina vänner, men äntligen. Så synd att det är i december vi åker, alltså i 9:an.

Gud vad jag saknar sommaren och värmen☀️
Puss!

Likes

Comments