Jeg er en ufattelig spontan person. Noen ganger er det veldig gøy, andre ganger går det ikke helt etter planen. Jeg har opptil flere ganger før hatt pannelugg, og endt opp med å hate det hver gang. Problemet er når jeg ser jenter som passer en ting, for da vil jeg så gjerne prøve selv. Lenge nå har jeg vurdert å klippe pannelugg, men har lovet meg selv at dersom fristelsen oppstår skal jeg sette foten ned. Etter jeg startet denne bloggen har jeg kommet over flere bloggere som har passet det så godt, og fristelsen har tatt over. Derfor kom jeg frem til at det var på tide.

Til å begynne med hatet jeg det, og kjente jeg angret litt mens prosessen allerede var igang. Mest av alt var den mislykket fordi den ble tykkere enn planlagt. Planen var å kun ta et lite parti av luggen min for å få en lignende som Anette Hovland. Hun er så vakker!!

Det har vært en rar dag der jeg har blitt sjokkert hver gang jeg ser speilbildet mitt. Jeg har latt luggen vokse litt på meg, og nå begynner den å falle i smak. På bildene fremstår den mye skjevere og kortere enn den er. For dere, hvordan sminker man seg med pannelugg er det store spørsmålet. Jeg satt min opp i en strikk, og resten av dagen har jeg hatt en buet lugg. Da jeg skulle ta bilde og egentlig være litt stolt over luggen, ble det så mislykket at jeg begynte å mislike den igjen. Oh the struggles...

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

I DID IT! Da alarmen ringte kl 9 i dag var motivasjonen på bunn og øyne klistret igjen. Noen sekunder prøvde djeleven i meg å få meg til å bare ligge, siden jeg tross alt er syk. Den positive tenkingen jeg har satt seg som mål å ta mer i bruk i 2018 vant, og jeg kom meg opp av senga til slutt. Da jeg derimot endelig kom meg ut døra i leilighetsbygget, kom djevelen frem igjen. Snøen traff meg i trynet i det døra åpnet seg. Det høljet ned med snø, jeg hadde tatt på meg høye hæler og glemte paraply. Ikke nok med det var jeg også sent ute til forelesning (typisk Nathalie, ALLTID sent ute). Jeg nølte litt, før den positive tenkingen atter en gang vant.

Samtidig som det var godt og etterlengtet å komme igang med hverdagen igjen, kjente jeg at formen ikke er toppers i dag. Det var nok en god blanding av sykdom og ødelagt døgnrytme som var grunnen bak det. Slike ting motiverer meg faktisk til å skjerpe meg litt. Jeg hater å ligge bak og være lat, men det er det jeg stort sett er. Så nå skal det bli godt å komme inn i skolemodus igjen.

​Selv om snøen var kjip til mine høyhælte sko i dag, er det likevel så vakkert! Jeg fikk heldigvis tid til å nyte synet mer da jeg tok følge med Lykkepilla hjem fra forelesning. Jeg har en tendens til å klage mye, men jeg setter likevel pris på snøen. På Vestlandet har vi 1 årstid gjennom hele året, og det er høst. Ikke den vakre høsten man har i Oslo - mer som regntiden i Thailand. 

Nå skal jeg varme meg med en kopp te og se min nye favorittserie, Crown

Likes

Comments

22.januar starter Nouw en 30-dagers utfordring for bloggere. Den går ut på at jeg hver dag fra 22.januar-22.februar skal skrive et innlegg på bloggen min. Ettersom bloggen min er helt fersk i 2018 ser jeg på denne utfordringen som svært lærerik, og har valgt å hive meg på båten. Mine ambisjoner med konkurransen er først og fremst å forbedre og få mer orden på bloggingen min. Jeg vil få orden på hvilke type innlegg jeg ønsker å ha på bloggen, og til hvilke tidspunkt. Med tiden håper jeg at jeg vil forbedre skrivingen min. Jeg har alltid likt å skrive, problemet er at jeg er ikke særlig flink til det. Det er også en viktig grunn til at jeg opprettet bloggen i utgangspunktet.

Alle burde utnytte seg av denne konkurransen, klikk HER for å delta. Vinneren av konkurransen får en tur til Paris. Den er selvsagt fristende, man får aldri nok av vakre Paris. Jeg må likevel innrømme at jeg i bunn og grunn håper på å forbedre meg selv i løpet av de 30 dagene. Spennende blir det likevel. Håper dere også vil følge med på bloggen min sin fremvekst♡

Likes

Comments

Mmm, egg og kaviar. Dette har jeg spist omtrent hver dag i 3mnd - jeg blir aldri lei♡

God mandag da dere! Atter en dag har jeg tilbrakt i sengen med sykdom, og jeg kjenner at i morgen skal jeg bare komme meg avgårde til forelesning uansett hvor dårlig jeg er. Dette her gidder jeg ikke mer. Det er godt med en dag i sengen med serie på skjermen og ro i sjela. Når det går over til å bli flere dager blir jeg helt galen i topplokket. Jeg føler kanskje jeg oppmuntrer meg selv til å være syk ved å bli her for lenge..?

På den positive siden har jeg fått sendt avgårde semesteravgiften min til BI. Mange syns det er trist å "gi fra seg" det store beløpet på kontoen, jeg derimot syns det er en utrolig lettelse. Man føler seg så rik når man ikke har betalt semesteravgiften, og det er farlig å ha pengene tilgjengelig. Jeg føler meg 20kg lettere! Ekstra lett blir det å betale semesteravgiften når Handelshøyskolen BI er verdt alle pengene. De aller fleste som hører at jeg studerer på BI kommer med ett standard spørsmål; får ikke du sinnsykt mye studielån? - Ja det gjør jeg, men herregud så mye jeg får ut av det. Jeg har så mye spennende i vente dette semesteret, og jeg ser frem til alt!

Likes

Comments

Jeg er veldig glad i gjenbruk. Det gir meg en stolt følelse, og god samvittighet. Før pleide jeg handle på Bikbok og andre kjeder som driver med masseproduksjon. Problemet med disse plaggene er at uansett hvor fine de er, har de fleste andre jenter de også. Det begynte med at jeg bestemte meg for å slutte å kjøpe billige klær, og heller bruke litt ekstra på mer ekslusive klær. Da jeg fikk øyne opp for Tise, har jeg alltid sjekket om klær og andre saker jeg vil ha er der. Det aller meste jeg har kjøpt de siste månedene er brukt. For dere, hvorfor bruke dobbelt så mye penger på saker man kan finne til en god pris og god stand på gjenbrukssider?

​Det har også gjort at jeg velger å legge ut klær jeg selv ikke bruker lenger, så noen andre kan få gleden av dem. Det er lettjente penger, befriende og et godt fremskritt for gjenbruk og miljø. Ta alltid en kikk på Tise før du handler, og følg meg gjerne @nathalierenstrom. Jeg trenger tross alt litt spons til nytt kamera. RIP kamera mitt ♡

Likes

Comments

For en dag. Fredag skrev jeg om at jeg hadde blitt syk og måtte stå over en utgang med jentene. I går derimot følte jeg meg mye bedre, og lovde jentene at jeg skulle komme på jentekveld og drikke noen glass vin. Jeg anbefaler virkelig ikke å forgifte kroppen sin med alkohol rett etter man har vært syk.

I dag våknet jeg med en betent hals og en saftig feber. Denne dagen har jeg derfor tilbrakt skjelvende av kulde i fosterstilling med 3 lag tepper og dyne over meg i senga. Ingen mat var fristende, og teen ville virkelig ikke ned i dag. Jeg innså hvor gale det var da jeg møtte roomie, og reaksjonen var et sympatisk blikk og "oida..". Deretter tvang jeg i meg noen smertestillende og utsatte feberen litt.

Det har vært en ufattelig trist dag for meg. Mitt nye kamera som jeg kjøpte for 5000 spenn på torsdag er sporløst forsvunnet. Etter et fall i går må jeg ha klart å miste det ut av vesken, for da jeg kom hjem var vesken tom. Jeg vet ikke hva som er verst med dette; at mitt nye kamera allerede er borte, eller at en helt fremmed person nå kan se gjennom bildene mine. Heldigvis skal superhelten min av en far prøve å ordne det med forsikring, men det er så bittert! Hvem mister et kamera??? Fremover blir det derfor mobilbilder, får gjøre det beste ut av situsjonen mens jeg venter på nytt kamera.

Likes

Comments

Du vet når du har så lyst å gjøre en ting, men kroppen nekter å gi deg energi? I går skulle jeg endelig få se jentene igjen etter 3 lange uker hjemme. Vi skulle ta oss noen glass vin, men da jeg skulle gjøre meg klar orket jeg såvidt reise meg. Jeg prøvde å tenke positivt, og tvang meg gjennom en sminkesession og ett glass vin. Til slutt måtte jeg bare innse at jeg ikke kom til å komme meg videre til noe vors.

I natt fikk jeg knapt sove. Jeg ble liggende å vri meg i febermareritt og vond hals. Hele julen var jeg syk med feber og halsbetennelse, og heldige meg har blitt syk atter en gang. Da ble alle planene for dagen lagt på hylla, og jeg har bare kost meg i den varme sengen med god mat. Er det noe jeg liker med å være syk, er det at man har lov til å syns litt synd i seg selv og være lat. Og ikke minst koseklær!

​Dette er dagens outfit, og jeg lyver om jeg sier at jeg vanligvis ikke bor i koseklær. Jeg er veldig glad i å pynte meg når jeg skal ut døra, men sekundet jeg kommer hjem hopper jeg i godbuksa. 

Jeg fikk også "fullført" makeoveren på rommet, men ting ble ikke som jeg hadde sett det for meg i hodet. Først av alt får man ikke henge opp ting på veggene i leilighetsbygget mitt. Dette speilet ble for tungt for dobbeltsidig teip, så det måtte henge på trå som er festet i en bildelist. Antiklimaks. Kjenner jeg meg selv vil det bli smått forandringer her kontinuerlig... Håper dere har hatt en bedre dag enn meg♡

Likes

Comments

Nylig har jeg startet med å samle tankene mine og tingene jeg vil gjøre på ett sted. Jeg går konstant rundt og tenker på hva jeg vil gjøre, og burde ha gjort. Etter noen timer, og ofte noen minutter bare, er alt glemt. Hvis jeg på et punkt av dagen begynner å ha mange tanker og har blyanten i nærheten, liker jeg å skrive ned alt som faller meg inn. Da husker jeg bedre og får en oversikt over hva jeg må gjøre iløpet av dagen. Ikke minst har det hjulpet for hodeverket mitt. Mindre tanker og bekymringer - mindre hodeverk. Det er rett og slett min terapi.

Jeg hadde en mindre kjekk opplevelse da jeg skulle finne frem kladdeboka mi i dag. Jeg kom på at penalhuset med favorittblyanten min lå i skolesekken jeg har med meg på eksamen. Sist eksamen jeg hadde før jul var 21.desember, og jeg husker jeg var meget lei av skole på denne tiden og lengtet etter jul. Derfor hadde jeg ikke engang rørt sekken min før jeg dro hjem til Stord. I sekken fant jeg nemlig matboksen min fra 21.desember med litt rester av nisten min; grøt. Mmm, lukten av gammel, romtemperert melk♡

Likes

Comments

Som en jente fra landet var det veldig skummelt for meg å flytte over på andre siden av landet, i selveste hovedstaden. De første ukene var tøffe, og jeg lengtet tilbake til Vestlandet. Jeg trodde aldri jeg hadde opplevd en bedre følelse enn da jeg landet på flyplassen i Bergen - jeg tok feil!

I går satte jeg meg på flyet tilbake til Oslo. Den følelsen av å komme tilbake til din seng, med min egen pute og dyne, og alle tingene mine ellers var som å miste ett tonn av skuldrene. Jeg har selvsagt hatt en fantastisk og avslappende jul hjemme, men fikk likevel ro i sjelen av å legge meg i sengen.

Kl9 startet jeg dagen min med hjemmebakte scones, toppet med avokado og basilikum. Disse sconesene er helt fantastisk, med en frisk smak av sitron som passer godt til både søte og salte pålegg. Jeg har også fått helt dilla på te den siste tiden. Jeg har alltid vært et kaffemenneske og ikke helt forstått meg på folk som velger te over kaffe. I eksamensperioden min før jul introduserte roomien min, Anne, meg til Pukka og YogiTea sin te - og herregud så godt det er! Nå drikker jeg på det konstant, og kaffen er fullstendig blitt erstattet (midlertidig).

Resten av dagen har jeg tilbrakt på Storo Storsenter og rommet mitt. Jeg er en person som fort blir lei av saker, og fant ut at rommet mitt kunne trenge en makeover. Det var tvert i mot måte på hvor mye kroppen min orket i dag etter reisen i går, så makeoveren blir jeg forhåpentligvis ferdig med i morgen. Jeg gleder meg til å dele den med dere, stay tuned❤

Likes

Comments

Det er 10.januar og på tide å innse at julen er over. Desember er min favoritt måned - man kan fråtse så mye man vil i kakeboksen uten dårlig samvittighet. Det er når julen er over at den dårlige samvittigheten slår inn og alle setter seg mål om å bli tynne og trente i året som kommer. Jeg har vært der selv, men denne gang har jeg lagt fra meg dette nyttårsforsettet.

Jeg har innsett at før jeg kan begynne å jobbe med utsiden, må man jobbe med innsiden. Jeg har derfor satt meg et nyttårsforsett om å gi litt faen. Nå skal jeg slutte å legge meg opp i hva andre tenker om meg, for folk dømmer uansett. Å blogge har lenge vært en drøm jeg har hatt, men frykten om å bli gjort narr av blant mine bekjente har stoppet meg. Derfor syns jeg at å opprette denne bloggen var ett perfekt første skritt inn i 2018.

På denne bloggen kommer jeg til å gi dere et bilde av mitt liv som jente fra landet og student i Oslo. Siden dette er mitt første innlegg forstår jeg at det er knapt med lesere og at jeg kommer mer eller mindre til å skrive for meg selv. Jeg ønsker at dersom dere som leser har noen spørsmål, legger de igjen i kommentarfeltet. Da vil jeg med tiden samle et innlegg hvor jeg svarer, og dere kan lettere bli kjent med meg.

Jeg gleder meg til å komme igang!

Likes

Comments

Instagram@nathalierenstrom