I dag har været en helt vildt god dag, indtil det hele drejede sig 180 grader og jeg endte på hospitalet akut.

Jeg fik hurtigt styr på butikken i centeret og jeg gik endda en time tidligere, da alt spillede som det skulle. Efter at jeg fik fri, handlede jeg lidt ind til middagen som skulle foregå hos min veninde. Jeg havde planlagt alt fra forret til dessert og snacks og drinks. En stille og rolig tirsdag endte dog alligevel med en tur på hospitalet og doping af piller.

Nedenfor kan i se et meget chokerende billede af hvordan jeg nu ser ud og hvordan en tirsdag blev drejet 180 grader. Jeg har ingen idé om hvad det er, der skyldes dette udbrud og lægerne kunne hellere ikke give mig et konkret svar på hvad det så ud til at være.

Der er blevet snakket om en allergisk reaktion, men mere ved vi ikke. Det næste stykke tid, kommer til at foregå helt anderledes end min normale hverdag og rutine. Jeg vil ikke kunne skrive indlæg før at jeg er sikker på hvad dette skyldes og jeg vil hellere ikke kunne deltage i events eller arbejdsrelateret opgaver.

Jeg vil de næste dage, få lavet en del teste og se om vi kan få et svar på dette. Jeg vil selvfølgelig komme tilbage så hurtig som muligt og ingen behøver at være bekymret, da jeg allerede har det bedre. Jeg er dog træt og har ondt i hele ansigtet, men smilet og humøret er stadigvæk i top, som altid!

Kærlighed herfra og kys til jer alle

Likes

Comments

Tiden står nu stille og jeg er tom for ideer og tanker for tiden. Jeg har nærmest mistet mig selv til arbejdet, men jeg er lykkelig der og jeg har mit hjerte med hele vejen. Jeg ønsker dog mere fritid og mere tid til at tænke over min prioteter. Jeg mister tid og sted hele tiden og mine aftaler bliver stort set aldrig til noget. Jeg er smadret, jeg er træt og jeg er blevet såå kedelig, haha.

Og som nok i fleste ved, hvis i læste med i sidste indlæg, vil jeg meget gerne bruge mere tid på mig selv, så i dag, har jeg aflyst alt og taget ind på min yndlings-kaffebar i midtbyen og nyder at sidde ved vinduet med en cappocino og min computer fremme. Jeg kigger på folk, jeg drømmer mig væk og lige nu, tænker jeg kun på mig selv og min blog

Facebookside

Likes

Comments

Kære læsere

Det er nu desværre nogle dage siden at jeg sidst har skrevet til jer, men som nogle af jer nok ved, er jeg igang med en flytning og mit arbejde suger al min tid.

Jeg har nu haft lidt tid til at gå og summe over mine nytårsforsæt, da jeg slet ikke har tænkt så meget over dem. Jeg synes at det nye år altid er chancen for at få styr på ens veje og valg.

1. Jeg skal op og træne hver 3 dag
2. Jeg skal besøge min familie i København hver 3 uge
3. Jeg skal ud og rejse hver 3 måned

Jeg synes selv at det er mål for 2017, som faktisk er realistisk.

Jeg har mit drømmejob og min fantatiske lejlighed som står og venter på mig.

Nu mangler jeg bare at komme i den rigtige form til min nye bikini og min næste års nytårskjole

Jeg vil rigtig gerne sætte mig selv i første række og derfor er jeg igang med at planlægge 3 weekender, hvor jeg rejser for mig selv ud og bruger noget tid for selv og den selvforkælelse, som enhver fortjener.

Jeg har derfor også brug for nogle rejseideer til marts, juni & september. Kender du nogle gode rejsemål?

Skriv til storbypigen.nouw@gmail.com

Likes

Comments

Endelig.

Det er jo sket meget på det 1,5 jeg har været udeboende.

Jeg har altid boet hos mor i København, så at lige pludselig på 3 uger, vælger at flytte hjemmefra og flytte til Jylland, er mærkeligt. Men det var en spændende tid, jeg gik i møde.

Jeg startede med at bo på kollegie i Aalborg Øst. Det var slet ikke mig, men det var det jeg havde råd til. Jeg blev så træt af det til sidst, at jeg spurgte min bedste ven fra kollegiet, om vi skulle finde en lejlighed. Det ville han godt! Så jeg gik i gang med at lede og det var vare svært. Skulle gå efter en lækker lejlighed men også hvad der var ledigt. I midten af november, fandt vi en og vi skrev under. Så flot og hyggelig en lejlighed i en by 16 km nord for Aalborg. Alt under 100 m. Passede perfekt og jeg har været så glad for at bo der i det år.

Min bedste ven og jeg blev rigtig tit uvenner og vi valgte at flytte fra hinanden. Samme dag, skulle min veninde fra København, flytte ind. Det var som en drøm og noget af det bedste der var sket længe. Dog havde hun andre drømme og valgte at finde en anden lejlighed, men kort tid efter, vendte hun tilbage til København. Så ses jeg jo bare med hende der. Der er no hard feelings.

Jeg bor nu i en 3-værelses alene og det har jeg ikke brug for eller råd til. Derfor har jeg søgt ny lejlighed og netop i dag, har jeg underskrevet og er blevet lejer af flot lejlighed på 4 sal i hjertet af Aalborg. Der kommer selvfølgelig billeder op så snart jeg er færdig med at gøre den til mit hjem.

HOME IS WHERE LOVE IS

Likes

Comments

Hvad er der ikke at elske her? Så er de snart 6 måneder og jeg er lykkelig for at have æren at være deres storesøster!

OLIVIA

MOLLY

Likes

Comments

Det sker ellers aldrig for mig. Jeg plejer dog altid dagen derpå at synes det var en formidabel aften og alt gik som det skulle. Men jeg tænkte nok det for tidligt. Netop igår drejede aftenen lige 180 grader og mit humør er slet ikke i top. Jeg havde ellers en god dag i går og startede aftenen godt ud med at fejre min veninde som nu er blevet 18 år. Aftenen er fantastisk og vi griner alle sammen. Vi hygger os rigtige meget og turen begynder at gå mod byen.

Da vi så skal til at komme afsted, booker jeg 2 taxa til os, fordi ja, ingen andre gjorde. Jeg får dem bestilt og vi stiller os ned på gaden og venter. Humøret er stadig i top, men så begynder vi at undre os lidt, fordi vi har faktisk stået hernede i en halv time og ikke et syn af en taxa er kommet. Vi har selvfølgelig fået noget at drikke, så vi tænker jo ikke helt vildt over det. Jeg giver lige et kald til taxafirmaet og de påstår af den meget gerne skulle komme. Jeg tager så valget om at afbestille dem, fordi det pis der gad jeg ikke. Min ven Sammi, har bil og har ikke drukket, så han kører os. Vi får delt os op eller rettere sagt jeg gør. Vi kører af 3 omgange og Sammi får benzin penge af mig. Jeg vil bare gøre sørge for at Janne som er fødselsdagsbarnet, får en dejlig aften og selvfølgelig også de andre. Vi har så 2 piger med som jeg ikke kender, som er under 18. Det pisser mig dog lidt af fordi det skulle de nok havde tænkt på noget før. Så folk begynder på at skal snige dem ind og alt muligt. Der ryger mit humør virkelig.. Vi bruger jeg ved ikke hvor langt tid på det og da vi så kommer ind, er det bare ikke noget man kan råbe hurra for.

Jeg får fat i en af mine venner, som er i byen og jeg går over til den natklub han er på. Da jeg kommer, er han bare i mega dårligt humør og ja, det var ikke lige det jeg kunne bruge ovenpå alt det her. Jeg bliver faktisk rigtig ked af det, da jeg bare nærmest bliver latterliggjort og ignoreret overfor hans venner. Jeg dropper det og går tilbage. Da jeg kommer tilbage, får jeg en besked om at de sidder på den anden side af Gaden, fordi en af pigerne er helt væk. Altså der er ingen kontakt til hende, så jeg tager selvfølgelig lige hånd om det. Som altid, står jeg med hele slæbet. De andre piger er faktisk helt ligeglade og tænker kun på fyre og pizza. Det troede jeg også min aften kunne gå med.

En enkel ting bliver de bedt om og det er at finde en taxa. Det kan de dog ikke engang finde ud af, så jeg beder dem om at holde øje på hende, som endelig er ved at komme til live igen. Jeg ber dem så også om at holde min taske, så jeg kan finde en taxa og vi kan komme hjem. Utroligt nok at det kan være så svært. Hende veninden begynder så at vågne helt op og de har ikke rigtige styr på hende. De kalder så på mig og siger at vi begynder at gå mod busserne, fordi der skulle komme en snart. Da vi begynder at gå, stopper jeg op og ser at de ikke har min taske. Det er lille Malene Birger Clutch med pas, kort, sygesikring, nemid og kontanter. Heldigvis havde jeg min mobil på mig! Da jeg løber tilbage, er den bare væk. Jeg bliver rigtig gal og jeg bogstavligt talt råber og skriger og bliver nærmest voldelig over for alle ting der kam væltes.

Tænk så meget hjælp jeg tilbyder og så lidt får jeg igen. Utroligt man kan være sådan. I dag er jeg i rigtig dårligt humør og jeg har en ven som jeg skal have snakket med, kommunen og banken skal jeg så også kontakte og ja en veninde af en veninde som jeg ikke ved hvor er.

Håber dog at i har haft en god weekenden og så deler jeg god energi ud til alle jer.

Likes

Comments