Jeg er nok en selvisk so! Men jeg forstår bare ikke Valentine.. Jeg forstår ikke selve konceptet.. måske er det bare mig!

Men jeg er bare ikke den største fan af V-Day, som hopper op og ned fordi jeg er så glad og mit hjerter pumper afsted, fordi ja, det er en dato hvor alt står i kærlighedens navn, og det handler om det største af det største.

Hvis man f.eks tjekker instagram og snapchat igennem, så er det bare billeder af gaven fra kæresten og hvor meget folk hygger. Nej! I hygger ikke! Du sidder med mobilen og er på sociale medier for at vise at DU har den bedste kæreste. Ja, du er ihvertfald ikke den bedste kæreste, fordi du har mere travl med at skrive til pigerne og fortælle hvor dejlig han er.

Hvorfor er det dog at det er ham der skal planlægge Valentine og ham der skal bruge flere 100kr på dig? Jeg har selv set de mænd, der stod rastløst inde i butikken, de her dage og ikke aner hvad de skal give dig, enten fordi du er for krævende eller også har han bare givet op på livet.

Er vi ikke enige om at Valentine er dagen hvor man fejre kærligheden i forholdet og værdsætte hinanden. Begge parter skal planlægge noget ekstraordinært og begge skal medbringe en gave eller to. Det er det samme på årsdage, der skal det også være begge parter, da det ligesom er et forhold i fejre. Fødselsdage er noget helt andet!

Men for mig er det en almindelig tirsdag (tilfældet i år) hvor jeg skal arbejde og hjem og se Sons Of Anarchy, som jeg gør hver dag!

Jeg håber at alle singler har en dejlig dag i dag, i fortjener det! Jeg håber at alle kærestepar har en fantastisk dag og begge parter i forholdet bliver forkælet! Læg nu de mobiler væk..!

Gad vide, hvor mange der er blevet forlovet i dag??

Xoxo
Amalie / Amors pil

Likes

Comments

COPENHAGEN AIRPORT

Likes

Comments

Jeg fik simpelhen gratis mad i Kongens Lyngby i dag.. :))
Jeg ved godt nok ikke, hvorfor at jeg skal være så heldig og elsket hele tiden, men jeg værdsætter det selvfølgelig 120 % og kan kun give det samme igen! Men i dag, var godt nok over al min forventning!

Likes

Comments

Billeder fra gårdagens bytur

Flere billeder blev der ikke taget. Ihvertfald ikke fra min mobil :) haha! Gode billeder, blev det ihvertfald hellere ikke, men det er måske på grund af min tilstand!

Jeg havde en fantastisk bytur (som altid) med min aller bedste party-girl! Der sker så meget når vi tager afsted og det gjorde der ihvertfald også igår! Mere information kan jeg desværre ikke nævne :) så må jo i tænke lidt over det!

Likes

Comments

Likes

Comments

Benene ud over kanten og den kolde vind mod ansigtet er altså det værd en gang i mellem, da det får en til at tænke i helt andre baner.

Jeg har i dag været ude på Bellevue Strand i StorKøbenhavn og fået 'clearet' mine tanker og frustrationer. Det er det værd. Man føler noget helt andet, når man kommer hjem igen. Jeg har fået mange andre meninger og holdninger, nemlig fordi jeg har nu haft tid til at tænke så meget forskelligt igennem.

Likes

Comments

Mandag morgen og en lang på dag på programmet.

Vækkeuret ringede klokken 06.30 i morges, og jeg vågnede i den lækreste seng. Jeg sover nemlig hos min kære veninde i noget tid, mens jeg venter på at min nye lejlighed er klar til indflytning. Selvom jeg vågnede op i en prinsesse seng men en fantastisk veninde ved siden af mig, var jeg var helt rundt på gulvet, da det var så tidligt, og det er jeg bestemt ikke vant til mere, eftersom at jeg sover til klokken 11.00 cirka hver dag.

Jeg skulle først møde på arbejde klokken 11:00, men da jeg alligevel skulle til lægen 8:20, kunne jeg ligeså godt tag morgenvagten for min chef og møde klokken 9.30. Da jeg træder ud fra lægens dør, ved jeg virkelig ikke hvad jeg skulle tænke eller noget som helst. Som mange af jer faste læsere ved - eller jer nye tilhængere (velkommen til ;-) ), så har jeg reageret på et eller andet og mit ansigt blev meget hævet - i kan se mere her ! Jeg skulle så endelig til lægen i dag og det var bestemt ikke hvad jeg troede. Jeg får taget min priktest og den viser ingenting, som vi kan bruge til noget. Jeg bliver sendt ind til overlægen, hvor han så undersøger min næse & hals. Overlægen, har dog intet konkret svar på hvad min hævelse, skyldtes, da han ikke har set noget lignende. Han fortæller en masse på "lægesprog" og jeg sidder bare og glor på ham.. haha.. konklusionen er så at min astma er tilbage og da jeg bliver blokeret i halsen, påvirker det mit ansigt negativt. Rimelig mærkeligt og forvirrende men jeg har fået en masse recepter på alt muligt medicin, som jeg skal tag hver dag.. det er inklusivt en inhalator - sådan én, har jeg ikke brugt siden jeg var 10 år gammel! Ja, det skal lige siges at jeg har haft astma siden jeg blev født og min vejrtrækning, har altid været en problem, men jeg har ikke haft behov for inhalator og nu skal jeg bruge en? mærkeligt :O

Men heldigvis har jeg fået nogenlunde svar på hvad det skyldes og det er jeg glad for. Specielt fordi jeg blev bekymret til sidst - det er jo lang tid at jeg har gået og været en tomat i ansigtet... IKKE FEDT! Nu må jeg hellere til at passe på mig selv, fordi han lød bekymret og han ville helst undgå en undersøgelse af lungerne, for at se om der gemte noget, som vi ikke kunne lide (tør ikke engang sige det højt eller skrive det..) men nu tager vi den alle sammen med ro og håber på det bedste.

Jeg må også smutte nu, da jeg sidder i Aalborg Lufthavn og venter på mit fly til København, som meget gerne skulle komme snart!!

og forresten, tak for alle henvendelse omkring sidste indlæg! Jeg er i bedring :)

xoxo

Likes

Comments

Det kan man vel godt sige.. Jeg har ingen adresse eller mit eget tag over hovedet. Jeg har ingen idé om hvad jeg skal gøre de næste mange dage, da jeg har arbejde, men intet sted at bo. Jeg har min taske og mit gode humør og så må man bo lidt på nogle sofaer :)
Det er frustrende at tænke sådan på det hele, men på den anden side, er jeg lejer af en lækker 2-værelses til d. 1/2. JEG GLÆDER MIG!!

I dag er sidste nat i Vester Hassing lejligheden og så drager jeg hjem til lille-mor i nogle dage.

Følg med og se hvilken sofa, der er den næste :)

Likes

Comments

I dag har været en helt vildt god dag, indtil det hele drejede sig 180 grader og jeg endte på hospitalet akut.

Jeg fik hurtigt styr på butikken i centeret og jeg gik endda en time tidligere, da alt spillede som det skulle. Efter at jeg fik fri, handlede jeg lidt ind til middagen som skulle foregå hos min veninde. Jeg havde planlagt alt fra forret til dessert og snacks og drinks. En stille og rolig tirsdag endte dog alligevel med en tur på hospitalet og doping af piller.

Nedenfor kan i se et meget chokerende billede af hvordan jeg nu ser ud og hvordan en tirsdag blev drejet 180 grader. Jeg har ingen idé om hvad det er, der skyldes dette udbrud og lægerne kunne hellere ikke give mig et konkret svar på hvad det så ud til at være.

Der er blevet snakket om en allergisk reaktion, men mere ved vi ikke. Det næste stykke tid, kommer til at foregå helt anderledes end min normale hverdag og rutine. Jeg vil ikke kunne skrive indlæg før at jeg er sikker på hvad dette skyldes og jeg vil hellere ikke kunne deltage i events eller arbejdsrelateret opgaver.

Jeg vil de næste dage, få lavet en del teste og se om vi kan få et svar på dette. Jeg vil selvfølgelig komme tilbage så hurtig som muligt og ingen behøver at være bekymret, da jeg allerede har det bedre. Jeg er dog træt og har ondt i hele ansigtet, men smilet og humøret er stadigvæk i top, som altid!

Kærlighed herfra og kys til jer alle

Likes

Comments