For godt 2 år siden flyttede jeg fra dejlige København til Aalborg. Det er en af mine største beslutninger og jeg har været så glad for at jeg gjorde det, da jeg for det første har mødt de dejligste mennesker. For det andet har jeg oplevet forskellige ting som har givet mig optur men også nedtur. Jeg har fundet mig selv herovre og på 2 år, kan man sagtens blive voksen. Jeg er brudt af min ungdomsskal og nu er det tid til at vende hjem og vælge min fremtid. Jeg vender hjem til min familie og min aller bedste venner og veninder. Jeg vender hjem til en by fyldt med glæde og kærlighed! Jeg flytter allerede tilbage d. 1 maj, da hele København står som et stort flag og vifter for at få mig hjem.

Jeg har længe gået og tænkt lidt over, om det var ved at være tid og nu er beslutningen taget.. Jeg har fået mit sommerjob på Bakken igen og så venter The Body Shop også. Jeg har frisøruddannelsen som står klar til august. Jeg har fremtiden liggende og jeg er klar på dette.

Selvom min beslutning er at tag hjem, er det dog stadig rigtig hårdt at se at man skal kramme så mange farvel og se tårene der triller ned at kinderne. Mine sidste 48 timer bliver hektiske, men mærkværdige. Alle mine piger og bedste venner skal jeg få sagt "på gensyn" til og alle dem der fortjener en fuck-finger, får den med på vejen. Jeg har opnået det jeg vil og jeg har mistet lige så meget. Nu er mit eventyr slut og det er bestemt ikke sidste gang at jeg skal gå i de jyske gader, danse hele Jomfru Ane Gade træt og have alle min grin og gråd. Det er bestemt hellere ikke sidste gang at jeg har krammet, grædt, sovet med, råbt af, festede med til den lyse morgen og kysset med de dejlige mennesker som mit liv er beriget med!

Jeg blev blogger for 2 år siden, da jeg flyttede fra København og jeg ville dele hele mit eventyr med mine kommende læsere. Selvom jeg nu flytter tilbage, vil jeg fortsætte med at være blogger og jeg håber at alle jer kære læsere, stadig vil læse med selvom det primær bliver skrevet fra Hovedstaden.

Xx God weekend xX

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

 • 56 læsere

Likes

Comments

Tingene skete rimelig hurtigt og det hele var så overvældende. Det eneste jeg ikke kan huske fra de sidste timer og dage, er mine følelser. Jeg har nok ikke følt noget. Måske fordi det hele gik så hurtigt og jeg blev ikke rigtigt informeret.

Jeg har den sidste uge, haft enormt ondt i halsen. Det startede med at jeg var i byen fredag, råbte og skreg med på sangene og det gjorde mig hæs. Om søndagen, mistede jeg nærmest stemmen. Mine mandler hævede og hævede og jeg græd hver gang jeg skulle synke. Onsdag aften var rigtig slem og jeg kunne ikke spise og nærmest ikke drikke. Jeg ligger i sengen resten af ugen og bare sover. Jeg sover smerten væk. Søndag morgen, er den værste dag og jeg havde ingen kræfter tilbage i mig. Jeg har ikke spist eller drukket i 5 dage.

Jeg beslutter mig for at tag til lægevagten og normalt skal man ringe inden, men de kunne godt forstå mig da jeg kom. Jeg fik nogle små ord ud og det var nok til at jeg skulle på akutafdelingen. Jeg kom ind efter små 10 minutter. Jeg blev en lille smule bekymret over at det hele går så hurtigt, fordi så er det vel noget galt, tænkte jeg. Jeg bliver sendt videre til flere afdelinger. Den sidste afdeling, beder mig om at vente, da der er kommet en gruppe unge drenge som har været i en bilulykke. Så alvorligt er det ikke med mig. Det skal lige siges at jeg er svimmel og dårlig, men jeg fortæller mig selv at det er fordi jeg intet har fået af næring de sidste dage.

Jeg kommer ind på stuen og bliver undersøgt. Det hele går bare stærkt og jeg sidder bare og siger ja og nej og er helt ude af den. Jeg forstår den ikke. Lægen kommer med en nål og siger at han lige skal bedøve mig i munden. Det gør han og så stikker han mig med en anden nål og der begynder jeg så at få vejrtrækningsproblemer og det er grundet at jeg har en byld med infektion i halsen, 2 store hævede mandler og jeg stortuder samtidigt. Han stopper og siger ordene til mig "du skal opereres".

Min verden stå stille i 2 sekunder og så tuder jeg endnu mere. Jeg er normalt ikke bange for nåle, sygehus eller operationer. Men jeg er alene og jeg følte mig endnu mere alene inde på den kolde stue. Det går hurtigt igen og jeg ligger på en sygeseng med et armbånd med mit navn og cpr-nummer. Han vil have mig op til overvågningen natten over og operere mig i morgen tidlig.

Min veninde er tilkaldt og da jeg ser hende, stortuder jeg igen. Jeg tror det var fordi jeg nu vidste at jeg ikke var alene alligevel. Hurtigt videre og op og ligge på stue 15 med en sød ældre dame ved navn Jytte.

Morgenen efter skal jeg opereres men det hele går lige pludselig ikke så hurtigt alligevel. Det hele står stille og jeg ligger bare og venter. Det er en ulidelig følelse og den varer ved til kl 15, hvor en læge lige pludselig giver sig til kende i døren. Jeg ser hende og vågner helt op. Nu er det nu! Hun udspørg mig om flere hundrede ting og det var som dagen før hvor jeg fik lige så mange spørgsmål. Ja, nej, lidt osv. blev det svaret. En sød middelalderende mand kommer til syne og skal hente mig. Han kan virkelig skifte stemning og jeg smiler over hele ansigtet. Han kører mig ned af klamme kældergange men forenden står den dejligste kvinde til at tag i mod mig. Hun skal være der under min operation.

Operationen skal til at gå i gang, men de skal gøre klar til min narkose. Helt underlig følelse at komme i narkose. Jeg har aldrig prøvet det før og det mindste jeg er, det er nervøs. Jeg kunne mærke at jeg var i gode hænder og det gjorde mig afslappet og tryg.

Hun giver mig noget antibiotika ind i hånden og min krop føles let. Jeg får masken på og bliver bedt om at trække vejret som om jeg skulle puste balloner op. Hun ber mig om at puste 3 balloner op. Jeg har pustet dem op hvis man kan sige det sådan og det hele står bare stille. Jeg ligger og kigger op i loftet og jeg kan intet høre eller se, udover min egen vejrtrækning. Hun ber mig om at gøre det igen. Jeg når lige at trække vejret dybt ind og mere oplever jeg ikke. Jeg må være i narkosen.

Jeg vågner med et sæt og hoster helt vildt. Jeg begynder at græde igen, da det er meget ubehageligt. Alligevel, er jeg glad, fordi jeg kan mærke rum i halsen. Min byld med infektionen i halsen er væk og mine mandler er væk. Jeg er glad for at de endelig er væk, fordi det ikke er første gang at de generere mig. Jeg græder fordi det er ovre, men også fordi jeg hoster lang tid og det er udmattende. Jeg føler ikke jeg kan trække vejret men de siger at alt er okay. Da jeg får vejret igen og ruller ned gennem gangene, kan jeg mærke at det hele er lidt sjovt. Det føles ikke som jeg har pustet 3 balloner op men indåndet 3 balloner med helium, fordi hold da op hvor havde jeg det sjovt. Jeg snakker ligegyldig snak til min veninde og hun forstår intet af at det med de balloner. Alt giver mening i mit hovede og jeg prøver at ringe til min mor. Jeg ved dog ikke hvad jeg har snakket med hende og jeg husker faktisk ikke meget, fordi jeg sov hurtigt igen.

Efterfølgende er jeg på overvågning og det hele ser strålende ud. Jeg er træt og sulten efter en kæmpe saftig burger, som jeg godt ved at jeg ikke får.

Jeg bliver udskrevet mandag formiddag og siden da, har jeg haft det fint uden komplikationer og lad det forblive sådan!

 • 82 læsere

Likes

Comments

Til jer som har læst med fra starten, kan i nok læse jer frem til at jeg forelsker mig meget hurtigt. Jeg har skrevet en del indlæg om mine følelser og mine forelskninger. Det er også noget der fylder meget i mit hovedet og det gør ondt. Hele mit handler om fyre og mine følelser for dem. Jeg er rigtig god til at se potientiale i fyre, rimelig hurtigt og det er ikke en god ting. Jeg har aldrig haft en kæreste og derfor tror jeg også at det er ved at være på tide. Jeg føler mig rimelig tit ensom i min lejlighed. Det er ikke fordi jeg vil dele den med en veninde eller ven, fordi det har jeg gjort og det duer jeg ikke til. Det er min kommende kæreste, min kommende mand og kommende far til mine børn, som skal bo sammen med mig. Jeg mangler én, at skulle komme hjem efter arbejde. Én at vågne op med og én at gå i seng med om aftenen.

Jeg har som sagt aldrig haft en kæreste og det har for det første noget at gøre med at de 3 fyre som jeg har haft alvorlige følelser, kun brugte mig som enten deres sexbuddy eller deres gode veninde. Det gør ondt at få at vide at man er "en god veninde". Det kender i fleste nok? Det med at blive friendzoned for vildt, og man selv har følelser for personen? Det er sket nogle gange og det gør altså ondt. For det andet, har jeg ikke haft en kæreste fordi jeg er blevet såret for mig til at jeg har sagt fuck kærligheden og bare levet livet for mig selv og mine vilde byture. For det tredje har jeg ikke følt noget for de fyre som føler noget for mig. Det er typisk!

Jeg mangler det nærvær og kærlighed som mine veninder ikke kan give mig. Jeg skal selv være bedre til at beherske mine følelser, men fyrene derude i verdenen, skal også være bedre til at vise deres følelser.. enig??

 • 122 læsere

Likes

Comments

Jeg vil i det her indlæg, holder fyren anonym og kommer til at omtale ham som L.

L og jeg har en lang og kompliceret fortid sammen. En lang historie sammen med gode og dårlige minder, dog mest dårlige. L var min første store kærlighed og jeg vil aldrig nogensinde elske nogen, så meget som jeg har elsket ham. Jeg har altid elsket ham og det vil jeg altid gøre. L har bare ikke følt det samme for mig. L har altid kun kontaktet mig når klokken var lort om natten eller en sen aften, hvor han kedede sig. Min kærlighed til ham, ignorerede og overså jeg, at jeg bare var pigen som han kunne ringe til når han trængte til lidt på den dumme. Hvis det var på det tidspunkt af døgnet, vi kunne være sammen, så sagde jeg ikke nej. Så længe jeg kunne ligge i hans arme, ville jeg være ligeglad med tid og sted.

L begyndte ligeså stille at trække sig og tog afstand fra mig. Jeg blev rimelig ked af det og jeg ville ikke erkende at han ikke kunne lide mig. L og jeg havde så en lang pause, faktisk et helt år, hvor vi ikke snakkede sammen. Han kom så krybende hjem til min dør og ville snakke. Vi fik ikke snakket, overhovedet..jeg lod ham sove hos mig og så ville problemet nok gå væk af sig selv. Vi begyndte lige så stille at få kontakten op igen. L bliver student og kommer hjem klokken lort om natten og vil gerne have et lyn i huen og jeg skulle da have regnet ud, at det var derfor han kom.. dumme mig! L fortæller mig så at han flytter fra Danmark og jeg bliver ulykkelig. Jeg græder og jeg hader alt ved ham, på grund af den beslutning. Det er 2 år, han skal være væk og jeg kunne ikke klare at miste ham igen.

Kontakten mellem L og mig stopper og jeg kommer så småt videre i livet og møder selvfølgelig nye fyre. L kommer hjem til Danmark og han kontakter mig. PIS! Nu starter det hele forfra. Hvad gør jeg? Skal jeg give ham en chance? Ja, det må jeg hellere. Jeg giver L og mig en chance, men det er stadigvæk et problem, fordi jeg bor i Aalborg nu og han bor i København. Vi aftaler at han skal hente mig i Kongen Lyngby, efter at jeg har spist med en veninde. Jeg skal flyve tilbage til Aalborg samme dag, men jeg har lige nogle timer inden, hvor vi skulle ud og gå en tur og få snakket. Jeg siger farvel til min veninde og sidder og venter på stationen. Jeg venter i godt 1,5 time og han kommer bare ikke. Jeg ankommer til lufthavnen efter at jeg har siddet og ventet i så lang tid på ham. Han skriver så til mig at han var faldet i søvn. Jeg bliver så gal og har lyst til at smadre hans ansigt.

Vi skriver lidt sammen de næste dage og aftaler at ses når jeg kommer igen. Få uger efter, er jeg tilbage i København og jeg mødes endelig med L efter lang tid. Jeg har savnet alt ved ham og alle følelser kommer selvfølgelig op igen, når man går hånd i hånd gennem en park i Gladsaxe. Han får mig til smile og jeg kan ikke komme i tanke om hvornår jeg har smilt og grint så meget pga en fyr. Vi kører hjem til mig, og sidder udenfor på en bænk og får snakket tingene rigtig godt igennem. Han spørg så om han må komme med ind og sove og det siger jeg nej til. Kort tid efter siger han "ja, jeg må også til at komme hjem og skrive på min opgave". Der slog det mig. JEG er bare et knald. Jeg er bare pigen der skal overstås. Jeg følte mig helt ussel og klam.

Jeg giver lidt op på alt det her med L. Også fordi jeg er jo glad for ham og kan ikke lade ham være. Så længe jeg kan sige nej til sex og han stadigvæk vil snakke med mig, så kan jeg ikke se fejlen. Det kunne jeg ihvertfald ikke der. Måske også fordi jeg gerne ville se hvor meget han ville kæmpe for mig. Jeg skriver lidt med ham igen i noget tid. Vi får snakket sammen og aftaler at vi skal ses mellem jul og nytår. Jeg kan sove hos ham i nogle dage og tag hjem til Aalborg efter nytår. Jeg skal holde nytår i København og det bliver nytåraftens. Ingen besked med god jul eller godt nytår er modtaget. Jeg venter i flere dage på svar fra ham. Jeg skriver ikke selv mere, men forventer da et eller andet. Da det bliver den 1. Januar, har jeg stadigvæk ikke modtaget noget. Jeg giver op. Jeg kan ikke mere nu. Jeg er træt af ham.

Her hvor jeg troede det var stoppet, kontakter han mig en aften, hvor jeg er i byen i København og spørger om jeg skal med ham hjem. Vi aftaler at mødes på Kongens Nytorv. Han skriver at han stadigvæk er inde på klubben men kommer om lidt. Min veninde og jeg, beslutter sig for at købe maccen imens. Da vi kommer ud (30 min senere) er han der stadigvæk ikke. Han skriver at han er taget hjem. Jeg blev målløs. Hvad? Altså har jeg misforstået noget eller hvad? Jeg bliver så kørt hjem af min venindes kæreste og jeg er så færdig med ham.

L og jeg skal ikke have noget mere med hinanden at gøre. Jeg elsker ham for meget til at blive ved. Jeg vil hellere give slip på ham end at presse på. Jeg kan jo ikke tvinge manden til at elske mig. Han vil jo kun have noget på den dumme og det skal ikke være hos mig, det sker. 3 måneder er nu gået og som jeg igen igen troede, at det ville være slut, modtog jeg dog, i lørdags, omkring kl 03:30, et opkald fra L. Jeg vågnede op med et sæt og forstod intet af lys der blinkede og en vibration på gulvet. Min mobil var røget ned på gulvet og lå og blinkede, fordi L ringede. Jeg vidste udemærket godt hvad det betød. L er i byen og vil gerne ses med mig. Han vil have noget på den dumme..

Ikke kun sur men ked af det blev jeg. Han har så meget indflydelse på mit humør og det går mig på. Nu skal jeg til at savne ham igen og jeg har hele tiden lyst til at skrive en besked. Jeg sletter også hele tiden det, som jeg ville have skrevet, men alligevel.. hvad skal jeg skrive? Hej? Ej det går hellere ikke.

Jeg vil gerne glemme L, men jeg tror ikke det kommer til at ske... gid det var så nemt at slukke for følelser, som det er at få den..

 • 140 læsere

Likes

Comments

Skal du have lavet akryl eller gele negle?

Så læs med her eller på facebook.

Jeg kan nu fortælle at jeg er startet op, hjemme i min hyggelige stue, med at lave negle. Jeg laver akryl og gelenegle og alt info og booking går gennem Facebook. Du kan allerede tjekke det hele ud Her

Spred endelig nyheden og spar penge, næste gang du kommer forbi mig. Læs mere om mine tilbud på facebook!

Glæder mig til at se dig og dine negle :)

Knus Amalie

 • 132 læsere

Likes

Comments

Svaret er ja og der er ingen tvivl om det. Jeg er muligvis ikke altid lige aktiv og det er jo noget jeg vil lave om på. Nogle dage kan jeg smide 2 indlæg op og andre gange, går der dage før jeg skriver. Jeg har mange ting i gang på en gang og jeg prøver at få tid til det hele men det kan også knibe lidt, når jeg har fuldtidarbejde i The Body Shop, kurser der skal læses og en familie + venner der skal passes.

Jeg vil gerne blogge og jeg vil bruge min hverdag på det. Hvert minut, hvert sekund vil jeg bruge på at dele mine tanker. Ikke kun for jer læsere, men for min egen skyld. Jeg kan mærke hvor let jeg bliver i kroppen af det og hvor meget jeg får smidt af mine skuldre. Det er en befrielse at skrive ned og dele. Jeg ville foreslå alle at lave en blog og skrive tingene ned. De fleste indlæg har jeg fået respons på og det gør en så glad, at folk læser med og giver noget tilbage, som man faktisk kan bruge til noget. Mine læsere er nok de mest trofaste jeg kender, da alle er så søde og venlige. Man kan virkelig stole på folk herinde, da det giver alle en chance og det gør jeg også. Opret en blog i dag og skriv endelig dit navn nede i kommenataren eller på mail: storbypigen.nouw@gmail.com. Jeg er villig til at hjælpe og guide. Held og lykke herfra :)

 • 272 læsere

Likes

Comments

Du læste rigtigt. Jeg kan nemlig minimere dine porer og fremme en sund og ungdommelig glød til dig. Det eneste du skal bruge er denne fantastiske maske fra The Body Shop og 20 minutter af din tid. Du påfører masken i hele ansigtet med den bløde facial mask brush og sætter uret på 20 minutter. Masken skal derefter vaskes af med varmt vand og et tip er, at du påfører masken inden du går i bad. Imens masken går ind og arbejder i huden, kan du nå at vaske hår og barbere benene. Husk en fugtgivende creme efter og du er nu ren og blød som en babynumse.

Lidt om masken:

Masken er god til huden der har brug for at slippe af med urenheder og toksiner for at fremme en sund og ungdommelig glød. Masken er inspireret af ayurvedisk traditioner, og dens prikkede mudderkonsistens indeholder kraftfulde ingredienser: Bambuskul fra foden af Himalayas bjerge. Kendt for at fjerne urenheder og overskydende olie fra huden. Blade fra grøn te fra Japan, som er rige på antioxidanter og catechiner, eksfolierer huden effektivt. Økologisk Community Trade Tea Tree olie fra Kenya, som er kendt for at gøre huden mere klar.

 • 100% Vegansk
 • Renser i dybden
 • Porerne er mindre synlige
 • Slip af med urenheder
 • Community Trade Tea Tree Olie


Køb produkterne her:

Maske 150 ,-

Pensel 95 ,-

 • 268 læsere

Likes

Comments

Jeg forstår bare ikke Valentine.. Jeg forstår ikke selve konceptet.. måske er det bare mig!

Men jeg er bare ikke den største fan af V-Day, som hopper op og ned fordi jeg er så glad og mit hjerter pumper afsted, fordi ja, det er en dato hvor alt står i kærlighedens navn, og det handler om det største af det største.

Hvis man f.eks tjekker instagram og snapchat igennem, så er det bare billeder af gaven fra kæresten og hvor meget folk hygger. Nej! I hygger ikke! Du sidder med mobilen og er på sociale medier for at vise at DU har den bedste kæreste. Ja, du er ihvertfald ikke den bedste kæreste, fordi du har mere travl med at skrive til pigerne og fortælle hvor dejlig han er.

Hvorfor er det dog at det er ham der skal planlægge Valentine og ham der skal bruge flere 100kr på dig? Jeg har selv set de mænd, der stod rastløst inde i butikken, de her dage og ikke aner hvad de skal give dig, enten fordi du er for krævende eller også har han bare givet op på livet.

Er vi ikke enige om at Valentine er dagen hvor man fejre kærligheden i forholdet og værdsætte hinanden. Begge parter skal planlægge noget ekstraordinært og begge skal medbringe en gave eller to. Det er det samme på årsdage, der skal det også være begge parter, da det ligesom er et forhold i fejre. Fødselsdage er noget helt andet!

Men for mig er det en almindelig tirsdag (tilfældet i år) hvor jeg skal arbejde og hjem og se Sons Of Anarchy, som jeg gør hver dag!

Jeg håber at alle singler har en dejlig dag i dag, i fortjener det! Jeg håber at alle kærestepar har en fantastisk dag og begge parter i forholdet bliver forkælet! Læg nu de mobiler væk..!

Gad vide, hvor mange der er blevet forlovet i dag??

Xoxo
Amalie / Amors pil

 • 325 læsere

Likes

Comments

COPENHAGEN AIRPORT

 • 326 læsere

Likes

Comments