Nok det farligeste. Nemlig at lukke mig ind i butik. Ekspedienterne burde ikke lukke mig ind, fordi jeg går ikke ud af butikken, uden at jeg har købt noget. Det skete nemlig for mig her idag. Jeg skulle ind for at se efter en kjole. Så jeg havde jo egentlig en grund for at tag ind til byen efter jeg fik fri. Men jeg fandt ikke rigtig noget til at starte med, selvfølgelig jeg fandt en del på nettet i sidste time (bare endnu en kedelig time). Så jeg gik jeg i h&m, fordi det kunne jo være at der var noget. Det var der så. Jeg så den bare hænge der. Jeg skal nemlig til mine 2 tvillinge-søsteres navngivning på lørdag og vil gerne have noget simpelt og flot på. Meget impulskøb, men er glad for mit køb og valg af kjole. Læs med på lørdag når jeg viser outfittet frem her på bloggen.

Jeg gik så lidt halv amok og fyldte indkøbstasken med sager. Og det var fordi jeg så også lige pludselig fik travlt, fordi jeg skulle nå en bus. Så med en masse stress, løber jeg rundt i h&m og videre til matas og forbi baresso. Jeg er ikke fan af at løbe rundt i butikker og stresse når jeg shopper. Jeg vil gerne have tid og det er uendelig tid jeg snakker om. Det kender i vel godt?

Men grunden til at jeg skulle skynde, er at jeg skal tatoveres her kl 17. Jeg glæder mig helt vildt men alligevel helt rundt på gulvet fordi jeg skal have en tatovering 5 timer efter at jeg ser et opslag på facebook med en ledig tid.

Jeg vil lave et indlæg til jer senere. Det kommer til at handle om alle mine tatoveringer, så læs med senere. Husk at tryk følg og se med hver dag, jeg smider et nyt spændende indlæg op.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Jeg har lige haft ferie og nu er jeg tilbage i skolen. Jeg har det simpelhen for godt, selvom jeg er helt vildt træt.

Det er hellere ikke det, som dette indlæg skal handle om. Jeg vil nemlig gerne vise jer dette outfit som jeg synes er rigtig flot og enkelt. Det minder mig om sommeren men også vinteren. Lidt mærkeligt, men det gør det. Det er så koldt og kedelig i farverene som vinteren men stråler alligevel som solen om sommeren.

Kys og knus

Likes

Comments

Makeup

Jeg er nu ejer at disse smukke pensler. Men virker de? Mange anbefaler dem og mange gør det modsatte. Jeg må så sige min mening og jeg er helt forelsket i dem. Den er virkelig gode, men de er så hellere ikke fra eBay og det tog altså ikke 3 uger for mig før jeg fik dem. Det gik maks de 3 dage, fra da jeg betalte til de lå foran min hoveddør.

Jeg er dog enig at de tager lidt meget produkt, men nogle enkle andre tøser, overdriver måske lidt. Jeg vil da helt klart hellere have at tager lidt mere produkt end børster fra andre mærker, end at have klatter i ansigtet, som jeg ikke synes disse ovalbørster efterlader. Jeg er tilfreds og derfor synes jeg at i skal finde pungen frem og være ejer af et par.

Jeg købte mine pensler på Pariz.dk til 249 kr. Køb dem her

Bestil inden kl 16 og du får pakken i morgen. Husk altid gratis fragt.

Jeg købte nedenstående pensler som også utrolige gode til KUN 189 kr. De indeholder alt hvad der skal bruges for at du kan lægge en detaljeret og fyldig makeup. Køb dem her

Bestil inden kl 16 og du får pakken i morgen. Husk altid gratis fragt. 

Likes

Comments

Det kender du også godt. Du har sikkert oplevet det mange gange eller i det mindste en gang eller to. Man vågner op fra en god nat og så bliver den bare endnu bedre ved at vågne op til en godmorgen besked. Der skal bare stå godmorgen med en smiley eller what so ever. Det er også lige meget om det så er din mor, far eller kæreste. Så længe det lille godmorgen er det første du hører om morgenen.

Og ja, det skal selvfølgelig også for en som du godt kan lide og ikke hende den irriterende nabo eller fyren fra tinder, som du faktisk er tvivl om hvorfor du har liket, fordi han bliver ved med at skrive. Han skal bare ikke have lov til at være den første der siger noget om morgenen til og det skal nabopigen hellere ikke, med mindre hun er sød nok. Og for jer drenge der læser med nu, er det nok hende den lækre nabo og hun må da gerne skrive godmorgen ;)

Det kan jo også godt være at du vågner op fra en virkelig lorte nat, for at sige det lige ud. Så er sådan en besked bare det bedste.

Jeg kom bare lige i tanke om at det med en lille bemærkning kan gøre en kæmpe forskel. Det er ikke kun godmorgen eller godnat. Det er generelt. Også selv om man ikke skulle tro at det virkede på vedkommende. Men tænk over dette! Ville du blive glad for et kys inden han eller hun smuttede på arbejde? Ville du blive glad for en besked inden du gik i seng? Ville du blive glad for en godmorgen besked. Det kan betyder så pokkers meget, så husk nu at vis at du kan elske og det kommer tilbage til dig - Tro mig!

Et tidligt godmorgen fra mig. Jeg vil gerne være den første der siger godmorgen til dig, hvis ingen har taget den heldige chance endnu. Håber i alle får en dejlig dag, det kan være vi ses senere her på bloggen.

Likes

Comments

Klokken er nu 03:33 og jeg kan ikke sove. Når jeg skal smide nogle af alle de tanker, bliver de skrevet ned og kommet ud med. I nat er det noget anderledes end tøj og tips. 

Jeg har delt nogle ting her på bloggen som er personlige og nogle ting helt upersonligt. Men dette bliver endnu en gang personligt, men i ved måske hellere ikke så meget om mig. Jeg vil i dette indlæg med at fortælle om helt fra starten af mit liv. Dog ikke helt i detaljer og skal vi ikke prøve gøre dette indlæg hurtigt og forståligt. Det skal også være overskueligt ik? 

For at komme til sagen. Hvor er min far egentlig henne og hvad betyder han?

Det starter fra den aften, da min mor fandt en meget flot mand på dansegulvet i indre København, som i dag er min far. Eller retter sagt er han de 50% som hjalp med at give liv til lille mig. I dag er han 0%. Det er han ihvertfald for mig. 

Min far lever stadigvæk den dag i dag, men ikke hos mig. Det har han ikke gjort i omkring 12 år. Jeg er rigtig ked af at jeg ikke har haft min far hvor han burde være og jeg hader ham ikke, også selvom han ikke har været der. Han er stadigvæk min far og grunden til at jeg er her og er som jeg er. Og det kan jeg kun takke ham for. 

Men hvad kan jeg mere takke ham for? Har han givet mig nok kærlighed? Jeg snakker ikke om penge eller ting, men rigtig kærlighed. Har han været der og se min første skoledag? Nej det har ikke. Hvad med den gang hvor jeg gik i gennem en masse lort? Var han der så som far, der støttede sin datter? Var han der nogensinde til at opleve "mit-første-alt". Jeg har prøvet så mange tossede, dumme og dejlige ting, men ved han  noget af det? Hvilken følelse kommer op i mig?

Jeg er rasende på ham. Det er jeg! Jeg er også skuffet over ham. Jeg er ked af det indeni. Jeg er tom for ord. Jeg har mange ord. Derfor er jeg forvirret. Jeg er ligeglad med ham. Jeg er ikke ligeglad med ham. 

Jeg føler rigtig mange forskellige ting og det på grund af at han gik ud af døren og ikke kom igen. Jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal have det med det. Jeg er i en alder af 19 år nu og burde nærmest komme videre. Men alligevel? Skal jeg fortælle ham det? Jeg er i en sitaution som jeg ikke ved hvordan jeg skal håndtere. 

Jeg vil gerne tænke på mig selv nu i denne situation og det er slet ikke fordi jeg klynker eller vil have jeres medlidenhed. Men i skal bare fortælle mig hvad jeg kan gøre med denne frustration. Normalt tænker jeg altid, i et større perspektiv og ser at andre folk, faktisk har det svært og meget sværre ting i livet. Jeg er hverken deprimeret eller såret hele tiden på grund af ham, men jeg mangler stadigvæk en stor del. 

I det mindste er han i live og jeg er blevet venner med ham på Facebook, efter han har taget kontakt til min mor. Vi har dog stadigvæk ikke snakket sammen endnu. Man skal også være glad for hvad man har og hvem man har. Jeg er stadig skuffet over min far og ville ønske at man kunne skrue tiden tilbage og ændre hans valg om at flytte. Det kan man dog ikke, så må se lidt positivt på det hele og blive ved med at værdsætte mit liv. Men det er stadigvæk svært at være positiv hele tiden og elske en som ikke er her eller har været. 

Jeg har dog den bedste mor som man kunne ønske sig. Hun har både været min mor og far siden jeg blev født. Jeg holder af hende mere end noget andet. Hun har givet mig alt jeg har haft brug for og hun har kæmpet med og ikke mindst for mig gennem hele livet. Vi er de stærkeste kvinder i min familie og bare generelt de stærkeste. Hun er min idol og min motivation. Hun er styrken i mig og hun har givet mig 3 fantatiske søstre som bliver ligeså stærk som deres mor. Min mor er jeg stolt af og min mor elsker jeg.

Puha. Det var en smule hårdt. Ikke at skrive, men at komme ud med det. Jeg må dog indrømme, at jeg fik grædt nogle tårer, når de her følelser kommer op i mig. Men det er en ny dag imorgen og gad vide hvad den byder mig. 

Likes

Comments

Jeg er slet ikke og jeg mener slet ikke til lyshåret. Jeg spotter aldrig lyshåret fyre på gaden eller i byen. Kun de flotte mørkhåret fyre, men store arme og tatoveringer ned af kroppen - MUMS!

Jeg har dog en svaghed for Justin Bieber! Det er helt vildt hvor glad jeg kan være for ham. Jeg nyder at høre hans musik, se hans videoer og læse det seneste nyt om ham i bladene. Han er sådan en good-looking og handsome fyr på alle billeder.

Jeg er typen, der sortere alt det negative fra og fokusere på hvor godt han ser ud. Ladies? I kan godt følge mig ikke? Han er noget af en haps. Hvis han gik på min skole og jeg lige gik forbi ham på gangen, havde jeg jo også synes, at han er en flot fyr. Jeg er dog enig med dem, som siger at det også gør noget at han er kendt. Det er rigtigt nok, men hold da op en lækkermås!

Men det var mit lyshåret man-crush, nu skal i da se min mørkhåret. CHANNING TATUM, mine kære damer! Her må i altså være enige med mig? Jeg kan ikke engang beskrive min kærlighed!

Billedet nedenfor er faktisk alle min man crushes. Hvem er jeres?

Likes

Comments

Hverdag

Hvis du har fulgt med og har læst mine seneste indlæg, er du nok også lige faldet over mit indlæg "Cravings". Hvis du er ny læser her på bloggen, så velkommen til. Jeg har linket "Cravings" ovenfor og så kan du følge helt med.

Jeg har i indlægget skrevet lidt om mine cravings og hvad jeg nyder mest en sen aften hjemme under dynen, men jeg glemte en ting - vildt at jeg kan glemme sådan en stor ting. Nemlig kaffe!

Jeg er en stor forbruger af kaffe. Det er lidt pinligt at jeg kan drikker så meget kaffe..

Når jeg har tisset og børste tænder, går jeg op og laver min første kaffe. Så passer det med at den er færdig når jeg er på skolen. Så i den første pause skal jeg have endnu én. Så er det vist også det. Altså jeg mener i skolen..

Så kommer vi til efter skole. Enten bliver det på en café eller to go. Hvis jeg skal ind til byen og lige få shoppet lidt eller andre spændende ærinder, så bliver det to go. Hvis det er direkte hjem, er det en god hjemmelavede latte. Nu er vi oppe tre ikke? Så skal der også være minimum en efter aftensmaden eller under madlavningen. Så er vi på 4. Jeg kan sagtens drikke en mens jeg så sidder og skriver ud til jer. Så ja 5 kopper er minimum min indtagelse af kaffe. I skal også huske på alle de kopper jeg ikke nævner, nogle gange er det flere end det. Det er altså ikke normalt, men i min dagligdag er det.

En ny craving er kommet på listen over lidt om mig.

Vil elske at høre lidt om jeres cravings. I det hele taget, så bare høre om jeres meninger og ideér. Sidder du med en fantastisk idé, jeg kan skrive om en dag, jeg går tør for ideér? Så endelig skriv til mig. Min mail står øverst og jeg er åben for henvendelser.

Håber i får en god aften! Kæmpe kys herfra

Likes

Comments

Den bedste følelse i verden er nok at komme hjem og åbne ens bh. Den følelse kender i fleste nok godt (til jer piger som læser med). Jeg kender simpelhen ikke noget bedre end at smide sig på sofaen foran computeren og så bare.. ja hvordan siger man det? Af med dén og ud med pigerne? Haha! I forstår vel hvad jeg mener.

Det er en befrielse at komme af med den, efter sådan lang dag med stropperne der skal rettes, eller lige rette trøjen så den sidder pænt, og ikke se bh'en. Den giver så meget gavn, da man ikke skal se brysterne hænge gennem blusen eller ens nipples der viser sig, når rummet er lidt for koldt. I kender det damer, det er ikke det fedeste at gå rundt med "stive piger", her i vinterperioden vel. 


Jeg ved dog godt at nutiden har en masse sjove og gode løsninger på "skjul dine nipples", men altså.. nu sidder jeg her bag skærmen med nogle bryster som ikke er en størrelse small eller a-skål, så jeg kan ikke benytte disse smarte plaster eller silikone bh'er. 


Men hvorfor egentlig? Hvornår er dette blevet en ting, man gør? Hvorfor står vi op om morgenen for at tage en bh på, som alligevel er pisse irriterende (undskyld mit sprog), men jeg har jo ret. Bryster er en flot ting og vi burde være stolte af dem. Vi burde gøre ligesom i gamle dage - FREE THE NIPPLE! Jeg vil dog ikke gøre det alene, men måske få en masse af jer med på den trend, haha!

Jeg sad her tidligere og kiggede lidt rundt efter disse såkaldte hjælpemidler og jeg er da imponeret over at det findes, men hvad med os unge kvinder med store bryster? Vi skal bare nøjes med de gode gamle bh'er? Jamen okay så. Jeg håber, at der en dag kommer noget i større størrelser end small og a-skål. Ellers bliver det som jeg nævnte ovenover, at vi dropper bh'en helt og alle de smarte løsningere.

Likes

Comments

Nu er det officelt efteråsvejr, det kan vi vist blive enige om. Jeg har ihvertfald fundet mine hyggesokker frem her til eftermiddag og gjort klar til kaffe. Mine efterårs tilbehør kan i se nedenfor. Jeg viser hvilke ting, jeg mener er forbundet med faldne blade, regnvejr og ren hygge.

Likes

Comments

Bare rolig, det er ikke mig der er kommet under nålen. Ihvertfald ikke endnu. Og ikke tattonål, fordi det har jeg prøvet nogle gange. Jeg har dog planer om at få lavet nogle små ting lavet, og her mener jeg plastikoperationer, men det ikke så jeg ligner en helt anden. Jeg faldt lige over dette billede da jeg sad og tjekkede min kamerarulle igennem. Jeg skal lige formulere mig ordentlig så jeg ikke lyder dobbeltmoralsk efter mit indlæg om former - hvis i har fået læst det. Eller er det her " Former er flottest ". 

Jeg faldt som sagt over dette billede og efter jeg nærmest havde grædt af grin, fik jeg taget mig sammen til at skrive dette indlæg. Jeg forstår slet ikke hvordan det er muligt at gå fra det ene til det andet bare lige med lidt nåle og ikke mindst penge. Eller det er så ikke lidt penge der bliver brugt men disse 4 personer er jo også rige som jeg ved ikke hvad. Tænk hvad man kan gøre for penge. Nu er de så slet ikke så flotte og der må jeg nød til at sige at jeg er helt fin med at de betaler så meget for at ligne en million. Hvis jeg selv havde de penge, ville jeg også rette nogle ting som jeg nævnte i starten. Nu må vi se hvad fremtiden byder mig. 

Jeg står stadigvæk ved min morale og man skal stadig være sig selv og elske sig selv. Plastik her og der, er jeg helt fin med, så længe du ikke ligner en dukke eller over i noget Anni Fønsby, så har jeg intet at skulle forholde mig til. 

Har i været under nålen? 

Likes

Comments