En meget glad pige, kan jeg godt kalde mig nu. I dag har jeg nemlig endelig fået lavet eyelash extenstions. Jeg har i så lang tid ville tag ind til Gitte og få det lavet. Gitte ejer nemlig den flotteste lille butik i Nørresundby og hun laver de flotteste vipper. Jeg er så glad for mit resultat og mit humør var helt i top, fra da jeg kom ind og til jeg gik ud igen. Jeg har fået det look, som jeg længe har ventet på at få og min selvtillid stråler, når jeg går ned gennem gågaden.

www.lilja-hudpleje.dk

De sidste julegaver allerede købt og min december måned kan tages med ro!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

  • 18 læsere

Likes

Comments

Så fik jeg min sidste pakke hjem!

Sneaker til cirka 400 kr

Chloé Parfume til cirka 700kr

Ash Vipper til cirka 130 kr

Million mascara til cirka 150kr

Gele neglekit til cirka 180kr

Nuit Noire duftlys til cirka 230kr

Nuit Noire duftpinde til cirka 250kr

Mat Sort Neglelak til cirka 70kr

Mat Bordeaux neglelak til cirka 70 kr

Marc By Marc Jacobs øresticks til cirka 400kr

Stilletter til cirka 200kr

Malene Birger Taske til cirka 2.000 kr

  • 23 læsere

Likes

Comments

Hold da op en dag! Det var så i går, at noget af det tragiske kan ske. Til jer som ikke kommer der forbi eller ikke har hørt om det, så var der skudepisode i Magasin i går. Forfærdeligt! Der var en kvinde og en mand som er ramt og jeg sender selvfølgelig alle mine tanker til dem og håber at de er okay. I kan læse om det her

Får timer senere, modtager jeg en sms om at min mor er smule dårlig og er begyndt af bløde i underlivet. Ikke nogen almindelig blødning, men muligvis efter hendes gynækologiske behandling tidligere igår. Vi er jo alle sammen rolige og jeg tænker ikke mere over det, men i morges sender hun så en besked om at hun er indlagt. Jeg vågner chokeret op og helt rundt på gulvet. Det er jo et chok at få det af vide, men også fordi jeg er 400 kilometer væk fra hende, hun er alene med 2 spædbørn som fylder 5 måneder i dag og min søster på 9 år. Så bliver man bekymret og går i panik. Min mormor er så kommet i nat og det hele er i orden nu. Min mor bliver heldigvis udskrevet i dag kl 16:00. Puha nogle timer!

Nu skal jeg på arbejde og det kan være at det er en god idé, for at få tankerne lidt væk!

Kys 💋

  • 37 læsere

Likes

Comments

Bukser
Taske
Sko

Jeg har nu modtaget min pakke og jeg er så glad! Jeg har modtaget så meget lækkert nyt tøj. Jeg går meget i det samme tøj og kombinere det på forskellige måder, men nu blev jeg godt træt af det. Jeg er altid blevet fortalt at jeg ikke havde er stort udvalg af tøj, men det er også rigtigt, fordi jeg gik efter sko og tasker i stedet. Nu har jeg så en del sko og tasker, så i denne pakke var det altså tøj jeg ventede på. Der var de her par fede sko med i pakken og mere bestilte jeg ikke af sko eller tasker. Det er jeg også glad for!

Nu bliver jeg ikke andet end fortalt, at jeg kun går i sort. Men det er min stil og mit tøj, så om det er sort eller gult, er det mig der har det sidste ord. Selvom det kun er sort tøj der hænger på mit værelse, så er det også mig der skal gå med det.

Men hop og tjek Nelly.com og se de flotte nye varer der er kommet på hjemmesiden. Måske får du også en pakke hjem til dig om 3 dage.

  • 39 læsere

Likes

Comments

I dag har jeg modtaget min pakke fra Bubbleroom, så jeg er en rigtig glad pige. Det er jo altid lidt lækkert med en masse nyt tøj. Jeg vil dog lige pointere at det var tirsdag aften jeg bestilte tingene og 2 dage efter modtager jeg en besked om at at den ligger klar. Jeg var dog ikke hjemme, så den kom på posthuset, som ligger 5-10 minutter væk fra mig.

Der er nu op til 20% på udvalgte mærker som Sisters Point, Only, Vero Moda og meget mere.

Hvis du har ikke har en bruger inde hos dem, så gør det! Og gør det nu!! Så får du nemlig 10% som ny kunde og hvem vil ikke spare lidt penge, når vi alle skal ud og nye lækre vinter accessories eller varme trøjer? Måske finder du også en fin kjole, som jeg selv gjorde. Nu er jeg ihvertfald klar til byen imorgen med den nye fine kjole. Hurtig levering og god service! Stor anbefaling fra mig af!

Læs med nedenunder og se hvad jeg fik med denne gang. Glæder mig allerede til min næste pakke som forhåbentlig kommer snart!

Taske til 999 kr
Stor og praktisk!

Skjorte til 199kr
KUN 99 KR. NU (-50%)

Sweater til 279 kr
KUN 109 KR. NU (-61%)

Kjole til 199 kr.
KUN 119 KR. NU (-40%)

Det skal lige siges at den slet ikke er så gennemsigtig som på billedet!

  • 66 læsere

Likes

Comments

Bluse fra Nordstrom.com til cirka 275 kr.

Bukser fra Topshop.com til cirka 190 kr.

Sko fra Isabel Marant til cirka 4.000 kr.

Taske fra Celiné til cirka 20.000 kr.

Parfume fra Chanel til cirka 900 kr.

Briller fra SCP til cirka 250 kr.

Neglelak fra Chanel til cirka 200 kr.

  • 71 læsere

Likes

Comments

3 vellykket dage er nu overstået og jeg har en god følelse i maven. Jeg føler mig klar til den store åbning i Aalborg Storcenter. Jeg har fået jobbet i The Body Shop, som er velkendt og har erfaring hos det skønne brand. Jeg skal være med til at åbne butikken og skal gøre en masse klar til mandag hvor vi åbner.

Jeg har i disse 3 fantastiske dage, pendlede frem og tilbage mellem Aalborg og Randers. Det var en succes hver eneste dag og jeg har en masse gode ting med og min hjerne er ved at eksplodere af information.

Den sidste og gode dag, startede ud med min craving kaffe og sluttede med kaffe! Det er jo intet nyt!

Jeg glæder mig rigtig til at åbne denne butik og se hvad hver dag byder på. Jeg håber, at jeg ser en masse af jer , som læser med, på mandag kl 10 i Aalborg Storcenter. Butikken kommer til at ligge lige ved siden af Joe & The Juice, overfor Bilka.

God aften til alle jer!

  • 69 læsere

Likes

Comments

"When you lose the one you've wanted, it's like a part of you is haunted"

Hvis du har læst med eller i hvertfald faldet over mit indlæg(læs det her)om hvor svært det var at sige farvel, så ved du godt at mit kærlighedsliv ikke lige til at råbe hurra for. Jeg har den her fyr i mit liv som aldrig forsvinder fra det. Det er grunden til at jeg ikke kan give slip. Kan man måske også det eftersom det er ens første kærlighed? Det troede jeg ikke man kunne men det kunne man så godt..

Jeg mødte for nylig denne her helt vildt fantatiske fyr. Han havde hele pakken. Det må jeg nok sige. Jeg var imponeret helt fra starten. Han forbliver selvfølgelig ukendt, da jeg ikke vil hænge nogle ud her på bloggen. Men han havde bare noget som fangede mig. Helt anderledes, men grunden til at jeg kan give slip på ham den anden. Pæn fyr, god højde, lækkert hår og øjnene, som slog benene væk under mig. Han har hele tiden være rigtig sød ved mig og behandlet mig godt. Han var charmende, fik mig hele tiden til at grine og så en sand gentleman. Jeg mener altså at det var min drømmefyr ud for personlige egenskaber. Han gjorde bare noget ved mig som jeg ikke engang kan beskrive.

Der var én ting som jeg fik fortalt om og om igen, da jeg flyttede til Jylland og det var at fyrene herovre bare er sødere end Københavnere.Jeg troede ikke helt på det i starten, men så kom ham her. Et helt år tog det. Men det var så også ventetiden værd, da han er som han er. Han var fyren, jeg så mig selv tilbringe mit liv med. Så forskellige men alligevel gik det.. i følge mig.

Jeg er en storbypige som elsker mode og jeg blogger. Jeg går i byen og fester. Han er landmand og tager alting på et eller to niveauer lavere end mig. Det respektere vi jo begge. Man har hvert sit liv. Men efter jeg har mødt ham, så har jeg så også fået et helt andet syn på min livsstil. Han er god indflydelse på mig. Derfor er han potientiale.

Efter godt 2 måneders tid, en masse snakke, en masse grin og følelser og nu en del tårer... er det hele lige pludseligt bare væk. Jeg ved at det er min skyld og det er det jeg er "god til". Jeg haster det. Jeg bliver jo bare ved med at skrive som normalt og skrive på snapchat. Det er slet ikke min mening og jeg er så stoppet nu.. men jeg har nok stadigvæk irriteret ham og det er mig der ender med en tåre ned af kinden.

Men jeg får på en måde gjort det hele til noget stort og der siger de fra. Det kan jeg selvfølgelig godt se. Men det er svært for mig at vide hvornår nok er nok, men problemet er så her at jeg slet ikke har fået noget af vide. Jeg har gået i 2 uger uden svar. Det lyder måske som en overdrivelse. Men for mig er det svært. Vi har snakket sammen hver dag og nu er det bare væk.

Jeg er ikke ene om at dette var på den rigtige vej. Jeg blev påvirket positivt af det og man kunne mærke en forskel på mig. Min mor kunne mærke det. Mine veninder kunne se det på mig, når vi snakkede om ham. Jeg var begyndt at forelske mig i ham. Ja, måske er det tidligt og måske var det slet ingenting. Men det var rigtigt og hvordan skal jeg reagere når noget så rigtigt, bare forsvinder?

"Stop before it's too late"

Current mood: Sad & Confused

  • 113 læsere

Likes

Comments

Min søndag i dag, er ikke så forskellig fra de andre. Jeg starter altid med at gøre rent og rydde op, hvis det ikke allerede er gjort den weekend og så passer det bedste at jeg er færdig over eftermiddagen og så er kalenderen ryddet for aftaler og derfor har jeg mulighed for at smide mig på sofaen med noget lækkert guf eller ligende og sætte min favorti serie på.

Jeg er en rigtig nørd, når det kommer til serier. Jeg har set mange serier og er igang med en hel masse. Jeg færdiggøre hurtig serier, fordi jeg bare er afhængig og glæder mig til at se hvad der sker i det næste afsnit.

Jeg er desværre gået lidt død nu, med hensyn til serier og jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal gå i gang med, så er begyndt lidt forfra igen. Måske i kan hjælpe mig med nogle gode idéer. Jeg vil gerne dele mine gode oplevelser med jer. Det er nok mest til jer piger, der læser med i dag.

Men ladies (og gentlemens), jeg har lavet en lille liste med serier som jeg nyder at se på sådan en grå søndag som i dag.

Keeping up with the Kardashians
Desperate housewives
Glee
Sex and the City

Orange is the new black

Orphan Black

Heartless

Teen Wolf

Gossip Girl

The Carrie Diaries

Jane The Virgin

Den som dræber

The OC

Life unexpected

  • 114 læsere

Likes

Comments