Outfit, Vinter

Glædelig 1. December damer

Så kom vi endelig i december måned! Det er noget, jeg længe har gået ventet på. Det er nemlig ikke kun min ynglingsmåned, på grund af alt den kærlighed der bliver delt, de mange gaver og ikke mindst den gode mad! Men på grund af alle de lækre must-haves til de kolde månedere. Frem med halstørklæder og handskerne.

Jeg vil idag, vise jer lidt af de få ting som står på ‘to do list’. Jeg har lavet en lille fin collage at de ting som jeg bruger hen over vinter og hvad jeg skal forny. Jeg skal nemlig ud ud og finde en ny vinterjakke, da jeg ikke kun vil gå med min pels hele vinteren. Jeg skal gå fra sneakers til varme vinterstøvler, men spørgsmål er bare om det bliver nogle varmere bamsestøvler end dem jeg har eller om det bliver nogle helt andre. Tørklæde er faktisk ikke mig der har skrevet det på, haha! Det er min mor, fordi hun er træt af at jeg stjæler hendes, så hun mener at jeg skal skaffe et selv. Det er jeg dog slet ikke enig i! Jeg har også de lækreste og helt vildt varme handsker i læder (kan ikke hvor de er fra). Jeg glemte dem desværre hos min veninde og lige nu aner jeg ikke hvor de er, fordi hun er et kæmpe rodehoved... men jeg kan ikke leve uden mine handsker, når jeg skal på arbejde om morgenen og min kaffekop ikke varmer nok og en cigaret i den anden hånd.. måske de skal med på ‘mine næste køb’ eller om det stadig hedder ‘find mine handsker’.

Jeg har en aftale med min veninde imorgen, hvor vi skal finde disse vigtige WINTER ESSESTIALS og en nytårskjole. Det bliver spændende om jeg kommer hjem med nogle af de ting eller om det bliver poser med en masse andre (ligegyldige) ting, haha!

Hvad er dit vigtigeste vinter tilbehør?

Likes

Comments

Outfit

Hej piger

Efter jeg havde hørt den her sang på facebook (link i bunden) blev jeg faktisk helt vild med den og ikke mindst hendes stil i videoen. Videoen gav mig inspiration til dagens indlæg og derfor har jeg lavet ligende outfit men mere med min stil over det.

Jeg har mine dage hvor jeg er dropper det glamourøse og fancy outfit med pels, den nyeste taske and you name it..

Alle har hver sin smag men det her er klart mit favorit outfit når jeg skal slappe fuldkommen af, og når jeg bare lige skal hurtigt ud.

Håber i synes godt om outfittet og skriv gerne på mail eller i kommentar, hvad i synes jeg skal lave af outfit inspiration til en anden gang.

(Alle outfit er lavet af mig på Polyvore)

  • Posted i: Outfit

Likes

Comments

Dagens inspiration til mandag morgen efter ferien

Likes

Comments

Hverdag, Rejser

Hej piger

Nu går turen hjem til København igen, efter en dejlig weekend i det svenske. Jeg har nydt hvert et sekund og jeg ville ønske, at jeg havde mange flere dage her. Desværre er der et arbejde som skal passes imorgen tidlig..

Tusinde tak til Radisson Blu Metropol Hotel Helsingborg, for en fantastisk weekend. En fornøjelse at være der. Kæmpe tak for opgraderingen af værelset, velkomstgave & snacks, det lækre morgenmadsbord, de lækre drinks jeg blev tilbudt i baren og ikke mindst for servicen under hele opholdet.

Jeg planlægger allerede min næste weekend get away, så følg med her på bloggen!

XoXo

Likes

Comments

Hverdag, Rejser

Godmorgen piger

Jeg har sovet som en prinsesse i nat, det er en ren drøm at sove i sådan en god seng, når man er vant til at sove i en 1,5 mands :))

Jeg håber i alle har sovet dejligt og må i alle få en god dag!

Kæmpe svenske kys herfra :*

Likes

Comments

Instagram @bymadseeen