Header

Idag hade Stella sin andra tävling och vi gick upp tidigt. Mamma är fortfarande inte frisk så jag, Håkan och Stella åkte. Jag gjorde hennes hår som vanligt och hon gjorde sig iordning. Vi kom i god tid och Stella pratade med sina kompisar.

Rolig sport eftersom man tävlar individuellt och får utvecklas i sin egen takt men ändå har man ett helt lag med en massa kompisar som hejar på en. Hon har fått en massa kompisar förstås!

Först går alla lagen in och visar upp sig. De släckte alla lampor och gymnasterna fick ha lysande grejer i håret, jättehäftigt!

Stellas lag står i mitten...

Sen spelades nationalsången och alla skulle vara riktade mot flaggan förstås :)

Sen gick de iväg och började värma upp. Jag filmade och tog kort med kameran så de bilderna måste jag gå igenom först.

Stella var jätteduktig idag och fick 9,1 utav 10 på fristående (floor) vilket var jättebra gjort. Hon måste träna på vault och bars, där fick hon lite sämre än förra gången. Det är bara att fortsätta att träna!

Efter tävlingen åkte vi till Arena Sports där hon var bjuden på ett kalas. Hon hoppade runt med sina kompisar och gjorde flickisar och volter på hoppborgarna.

Kram på er, vi hörs imorgon!

Likes

Comments

Igår började alla skolor i vår distrikt två timmar senare för att vägarna var hala. Jag har inget emot att börja senare och vi fick en lite kortare dag. I USA stänger även skolorna helt om det är hyfsat med snö ute. Jag tycker detta är ganska roligt eftersom jag pulsade igenom snön i Sverige för att komma till skolan. Det snöade och var många minusgrader men inte klagade vi för det, vi visste inget annat ;)

Här ställs skolan in bara det är lite halt eller lite snö på vägarna...

Vi hade en lugn förmiddag här hemma. Tjejerna pysslade tillsammans!

<3

Torsdag idag och jag har lagt Stella och Zoe. Jag har även packat deras luncher och mellanmål och nu måste jag göra läxor. Mamma har lunginflammation och är sjuk. Jag har fixat allting i huset och Håkan har även kommit hem tidigare från jobbet för att skjutsa Stella på gymnastik/hjälpa till.

Mamma har fått medicin och borde vara bättre inom 48 timmar så det hoppas vi på!

Kram och imorgon är det fredag! Yippi!

Likes

Comments

Idag hade Stella sin första gymnastiktävling och hon hade en otroligt rolig dag. Det gick jättebra för henne och jag är så otroligt stolt. Så himla duktig!

Jag fick gå upp vid 6 och göra hennes hår, haha. De får inte ha håret hur som helst utan det ska vara på ett speciellt sätt och super tight. Alla ska vara exakt likadana.

Det gick jättebra och i 3 utav 4 grenar fick hon över 8.5 (utav 10) poäng.

Jag kan inte säga annat än att jag är så himla stolt. Hon var lite upprörd för att hon inte fick någon medalj men på lördag är det en ny chans! Hon vill så gärna gå upp på prispallen och vara i centrum. That's my girl ;)

Jag ska försöka få in en kort video här, vi får se om det funkar!

Man hör i bakgrunden lagkamraterna ropa, "Come on Stella, you can do this!" Så söta!

Likes

Comments

Imorgon har Stella sin första gymnastiktävling i Level 2. De har tränat sedan i maj ungefär och imorgon har de sin första tävling. Tyvärr är det på en skoldag så Stella har fått ledigt men jag missar hennes första tävling. Lite synd då jag hade tänkt filma det osv. Mamma ska filma med sin telefon men man vet ju aldrig hur det går med tanke på att hon en gång tog kort med kameran men glömde ta bort linsskyddet ;)

Jag tror att resten av tävlingarna är på helger så jag kan filma dem. Jag tycker bara att det var synd att missa hennes första tävling...men det kommer fler.


Jag bjuder er på några bilder ifrån jullovet på Stella när hon tränar hemma.

Dräkten fick hon i julklapp :)

Hon har så otroligt mycket styrka att man knappt tror att det är sant.

Det här som hon gör med ett ben på varje sida om barren och snurrar runt kallas för “stride circle“ och det har hon precis lärt sig. Vilken tur för annars hade hon inte fått tävla i alla grenar.

Jag älskar dig så mycket Stella. Lycka till imorgon, jag kommer tänka på dig i skolan<3

Likes

Comments

Idag är sista dagen på jullovet för oss. Skolorna börjar imorgon och vi ska tillbaka till alla rutiner. Jag önskar nog att vi hade haft en vecka till precis som de flesta skolorna i Sverige, jag känner mig inte riktigt redo för att komma tillbaka ännu ;)

Hur som helst, vi åkte upp till bergen för lite skidåkning idag igen. Vi var där igår också så jag bjuder på de bilderna då jag inte tig några kort idag.

Det var bara jag, Stella och Håkan som åkte upp. Vi träffade några kompisar som vi åkte tillsammans med. Stella var jätteduktig och åkte i de blåa backarna helt själv.

Lova och Stella<3

Det var väldigt mycket snö!

Idag var Zoe och mamma också med och Zoe åkte upp i den blåa backen hon med! De börjar bli riktigt duktiga. (För er som inte vet så finns det barnbacken som är lättast och sedan kommer grön, blå, röd och svarta backar.)

Jahopp, skola imorgon då och jag har packat allting. Nu ska jag titta på något program också sedan ska jag sova.


Ha en bra vecka!

Likes

Comments

Första januari idag och vi är på väg hem från bergen där vi har åkt skidor idag. Igår var det nyårsafton och vi var hemma hos en svensk familj. Barnen lekte och vi hade en lugn kväll.

Zoe var så fin i sin höga tofs!

Stella och Lova<3

Det fanns en massa plockmat som vi åt. Barnen smällde sådana där små smällare (?) som man drar i ett snöre och det flyger ut färgglatt snöre. Zoe totalt älskade dem, haha...

Tjejerna pysslade lite i Lovas rum...

Sedan var det dags för efterrätt! Vi hade med oss en utav tårtorna!

Zoe<3

Lite spel i väntan på tolvslaget. Det är samma visa varje år, från 10:30-tiden vet man inte riktigt vad man ska göra...

Sen vid tolv skålade vi in det nya året!

En bild på Stella...

Sen åkte vi hem och la oss. Det blev en rolig men sen kväll.

Nu är det 2017!


GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS!

Likes

Comments

På julaftonsmorgon fick Stella och Zoe en mycket speciell present. Speciellt Stella hade önskat sig detta i över ett år och vi har väntat länge på att köpa den. Det är alltså en gymnastik-bar (jag har ingen aning om hur man säger det på svenska...).

På julaftonsmorgon var hon fortfarande helt ovetandes och de hade inte gått in i träningsrummet ännu.

De hade fått nya dockfigurer till dockhuset som står i samma rum så de skulle gå in och leka med dem. Fortfarande vet de inte att det står en stor present där.

På bilden ovan säger Zoe, “Titta på min figur!" och när Stella vänder sig om så blir hon såå förvånad!

Den rektionen!

Ord kan inte beskriva lyckan, bilderna får tala för sig själva....

De älskar den! Tänk vilken lycka att få något man önskat sig så länge! Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;)

Likes

Comments

Vi hade en lugn julafton hemma med bara vår familj. Varje år har vi firat med släkten (åtminstone delar av den) så det kändes lite annorlunda att det bara var vi. Inte lika mycket julmat och några färre presenter under granen, annars var den detsamma. Vi åt julmat men vi glömde bort julskinkan, hahaha...


Sedan var det dags att öppna julklapparna! Zoe skulle dela ut dem men hon tog bara sina egna och la de i en hög, haha. Stella fick hjälpa till.

De fick presenter av Tina (om du läser detta, stort tack!)

Sedan öppnade de mormor och morfars presenter som de skickat från Sverige.

De blev nöjda, tack så mycket!

Här delar de ut alla julklapparna...

Jag öppnade inte mina förrän de var klara för jag ville inte missa deras reaktioner. De var såå glada!

De fick mest kläder, pyssel, pussel, lera och andra saker de kan skapa med. De hade ju redan fått sin stora present på morgonen.

Det var i princip vår julafton och det var en lyckad dag. Imorgon är det nyårsafton så nu måste jag få ut dessa jul-inlägg!


Kram på er<3

Likes

Comments

På julaftonsmorgon vaknade Stella och Zoe såklart tidigt. De sprang ut och hittade sina julstrumpor direkt. De var fulla med småsaker som de lekte med under dagen i väntan på att få öppna de andra julklapparna.

De fick gosedjur, pyssel, en bok och andra småsaker.

\

Lyckan är oslagbar...

Sen gick de ner och fick syn på alla julklapparna! Väldigt jobbigt att vänta bara tyckte de, men vi har alltid öppnar dem på eftermiddagen och tradition är tradition ;)


Mer inlägg från julafton kommer snart!

Likes

Comments

Hej allihopa! Förlåt för lite dålig uppdatering nu vid juletider. Imorgon ska jag skriva ihop alla inlägg om julen!

Idag åkte vi upp till bergen och åkte skidor. Håkan skadade fingret igår (mer om det senare...) så han följde inte med. Vi har alltid älskat att åka skidor och jag har åkt mycket när jag var liten.

Det är alltid lite bökigt att ta på pjäxorna och allt annat och sedan promenera upp till backarna...

Tjejerna var jätteduktiga och bar sina skidor själva enda upp till backarna! Sedan började vi åka i barnbacken för att värma upp.

Vi åkte också upp i sittliften men det blev lite drama med Zoe när hon inte kom av liften. I slutet så måste man ju knuffa ifrån och glida iväg snabbt. Zoe släppte inte taget så hon åkte vidare...de fick stanna liften och lyfta av henne, hon blev ganska rädd. När hon var glad igen åkte vi ner sakta men säkert.

Efter det fikade vi lite...

Sen åkte vi mest i barnbacken. Jag åkte upp i liften med Stella en gång till men annars så ville jag inte utsätta mitt knä för alldeles för mycket påfrestning.

Zoe kan åka och svänga bra men behöver träna på att bromsa. Hon åker rakt in i folk om man inte hinner stoppa henne...

Det var en rolig dag och imorgon ska de tillbaka tror jag. Jag ska vara barnvakt på förmiddagen och på kvällen då jag stannar hemma, ska passa på att blogga ikapp!

Likes

Comments