​Som ni kanske redan märkte i det första inlägget så rör jag till det mesta. Jag vet vad jag vill förmedla, jag vet vad jag tycker och tänker, men jag rör till det i huvudet, förmedlar en sak fastän jag menar en helt annan och då uppstår missförstånd.
​​Detta händer konstant och är ett väldigt stort problem för mig. Detta händer privat, på jobbet och även online. Online är nog det jobbigaste. För där har jag massa tid att svara, men hur jag än vrider och vänder på det så blir det kaos i tankarna och jag rör till det ändå. Varav detta så har jag svårt i sociala sammanhang.
​Det uppstår missförstånd bland familj och vänner för att jag yttrar mig fel, det är skit jobbigt då jag sällan vill någon något elakt eller illa överhuvudtaget.
​På jobbet, där måste man kunna hålla en stabil dialog med kollegor, kunder och högre makter. Det har blivit så illa så jag har enbart 2 personer inom företaget jag kan höra av mig till, och behöver jag kontakta någon annan så får någon av dom 2 ringa samtalen istället. Utan dom två hade jag inte löst mitt arbete.
​Online är som sagt jobbigast. Allt sker online nu för tiden. Man har kontakt med vänner, familj, kollegor, folk man träffade i en grupp eller något evenemang etc. Framförallt folk man på något vänster fått kontakt med. Och som sagt, allt sker online. Så det här med att försöka lära känna någon man känt att "shit den här personen vart ju jätte trevlig" brukar inte alltid gå som planerat. Jag gör ofta bort mig tidigt. Det här med att ta en diskussion i ett visst tempo funkar inte. Jag vet vad jag vill, jag vet vad jag måste säga/göra först, men jag hoppar dom 100 första stegen och går direkt till steg 101. Och då kan jag ju lika gärna ge upp. Det är illa när man precis tryckt "skicka" och man direkt inser att shit, vilken idiot jag är, nu har jag gjort bort mig. 

Nu har jag säkert snöat bort hela meningen med inlägget. Kort men gott har jag 78 olika tankar hela tiden och kan inte fokusera på en så allt blir en stor röra. Tack vare detta har man suttit i diverse situationer. Jag mer eller mindre pratar först, tänker sen. Och detta är som sagt ett stort problem.

Likes

Comments

​Välkommen till min vardag. 
Har valt att börja skriva av mig generellt. 
Kommer dessutom hålla mig själv anonym.
Det jag kan säga om mig är att jag är 20, kille, jobbar 40-60 timmar i veckan. 
Utöver dom 40-60 timmarna händer ingenting. 
Kollar samma dryga serier om och om igen eller så sover jag. 
Men ibland gör man bort sig. 
Eller det är den uppfattningen jag får utav folk iallafall. 
Varav att jag kommer skriva av mig, tänka igenom situationen och sedan försöka hantera det. 
Oftast "ältar" jag samma problem i dagar, veckor eller till och med månader. 
Hur som, kommer börja med att skriva små stycken om hur jag är, hur jag funkar och hur jag hanterar mig själv samt alla situationer man hamnar i. 

Likes

Comments