Header

Precis som rubriken lyder innefattar detta blogginlägg ugglor i form av inredning i mitt rum. let's go.

För dig som inte känner mig tillräckligt väl kan jag börja med att berätta att jag har en kärlek ugglor. Är helt fascinerad av dem i alla slag. De är coola djur och grejer med ugglor på är bara för underbart!

Så allt med ugglor har i princip blivit en (stor) del av mig. Idag när jag fixade i ordning i mitt rum insåg jag hur många "ugglor detaljer" jag faktiskt har i mitt rum. Och det är de jag tänkte dela med mig till er kära läsare!

Jag har de sista åren varit väldigt varit intresserad av inredning men har alltid velat ha och hitta en personlig klang på det hela. Känner att jag har en början på det nu haha! Förutom en massor ugglor har jag även bilder som sitter på min garderob. Där nära och kära sitter. Känns bra! (och vem vet, det kanske inskaffas mer ugglor)

Till hösten har jag även kikat på lite nya ljusslingor för mer mysbelysning och har en önskan om att hitta något/några "ljuvliga" doftljus också. Hösten är ju trots allt en av mina favoritårstider! 

Men nu kommer bilderna , temat? Ugglor såklart!


Likes

Comments

21. Månaderna går så snabbt medan livet rullar på i en lagom fart.

Han som gör mig lyckligast har varit min i 10 månader.

Killen med en fantastisk personlighet. Han är bra på att komma ihåg och uppmärksamma småsaker i vardagen. Han är den människan som går mig mest på nerverna men även den som får mig att skratta mest (och ibland i panik) när han kittlar mig eller bara får mig att le.

Idag hängde vi med strutsar och världens gulligaste kaniner (som jag för övrigt blev kär i) och ett par fräna grisar. coolt coolt.

Igår hängde vi dessutom lite på Augustifesten någon timma och tittade på fyrverkerier.

Blev även att vara proffs på matlagning💁 Min bästa partner i allt helt enkelt haha!

Här kommer lite bilder från gårdagen och dagen❣
Kramis


Likes

Comments

Dagarna börjar nu räknas ner och verkligheten är snart ifatt oss igen. Om bara några dagar börjar skolan igen, känns så ofattbart.

Tar vara på mina sista sommarlovsdagar lite extra.

Idag har vi firat Alexanders kusin som fyllt år! Så vi var på kalas och käkade gott och bara chit-chattade.

Sedan bestod resten av dagen av film, vilket är guldvärt när man är ganska seg och bara vill chilla. (Med någon man gillar) Blev även ett extremt ätande av chips med dipp!! Gott gott gott
---------

Imorrn är planen att träffa en saknad vän, som de var allt förlängesedan jag träffade! Ser framemot det!

Kram och godnatt på er!

(Himlen var dessutom extrafin ikväll! L o v e i t)

Likes

Comments

Haaallåå där!

För några veckor sedan gjorde jag en "stor" förändring på mig själv, rent utseendemässigt. Det var nämligen att klippa mitt hår kort. Du som läser detta kanske tänker "nejmen det är ju ingenting", men jag kan säga dig att det krävdes en hel del mod från min sida och det komiska att det skedde nästintill spontant.

Har väl i princip alltid haft långt hår. Min pojkvän har dessutom sagt att jag alltid sett likadan ut haha.(tack för den) Men let me tell you about my story. Den är ganska löjlig, men vi kör.

När jag gick i femte klass kommer jag ihåg att vi var på ett bad tillsammans med klassen. På den tiden hade jag även långt hår. Kommer ihåg att en kille sa något i stil med: "Alla tjejer borde ha långt hår!" Jag, som var den tjejen som avskydde att se ut som alla andra klippte då av mitt långa hår till axlarna samt klippte lugg. Nu när jag ser tillbaka på bilder kan jag bara konstatera att jag såg förskräcklig ut. Varför Emilia? 

Så sen dess har jag låtit mitt hår växa sig långt igen. För jag har inte vågat chansa, för det kan leda till ännu ett "inte så smart" val.

MEN. Jag har ju redan avslöjat hur det slutar för er. Tanken om att klippa mig kort kom ifatt mig. I början sa jag det lite skämtsamt till Alexander och bad honom kolla upp lite frisyrer. Det blev dock ingen 100% seriös tanke förens jag åkte iväg på min lilla semester. Vi var hos mina kusiner och jag bestämde mig helt plötsligt att jag ville klippa mig nu, nu på en gång. (Så att jag inte skulle hinna ångra mig..) Kollade runt på frisörsalonger och efter lite om och men så fick jag en tid dagen efter. (Var ärligt talat nervös) Tanken om att jag inte skulle passa i det.

Nu i efterhand är jag jätteglad att jag gjorde det. Sa bara någon vecka innan jag klippte mig att "jag ska aldrig klippa av mitt hår." Så med lite mod och spontanitet så blev det av. Och måste säga att jag blev förvånansvärt nöjd med resultatet. Har inte ångrat mig en sekund sedan dess! Mitt hår känns nytt och fräscht!

Det jag vill skicka med till er läsare är... Bara för att något är bra och har nästan alltid varit på det viset, betyder inte det att de inte kan bli bättre.

Ni (Och,Tack Alexander för att du var bra på att ge råd till din flickvän när hon var helt crazy och ville klippa sig så spontant)

Kram

Här får ni även se bilder från både före och efter klippningen! 

Likes

Comments

Tjoho! 

Vad som händer när Emilia är på äventyr...

Åkte iväg i en och en halv vecka, och det var några intensiva dagar. Hann under den tiden befinna mig i Karlskrona, Karlshamn, Hässleholm och i Linköping. 

Åt en gigantisk glass i Karlskrona, som jag förövrigt stod i glasskön och väntade mer än i en timme på. Valde den självklaraste smaken på glassen, vilket i alla lägen är blåbär (när det gäller kulglass) Var dessvärre inte så happy över att vänta sålänge då jag upplevde det som ovärt. Har även insett att glass inte är så vidare gott längre. Haha.  

I karlshamn hängde jag med mina kära kusiner, därav en av dom vid namn Albin. Han är den kusinen jag står närmast och den jag kan berätta allt till. Så att åka till dom är alltid kul! Han fick mig även att fastna vid en serie, som jag nu sett klart. Ser den dock igen med Alexander vilket är bäst!! "Stranger things" är namnet på serien om du är nyfiken eller bar vill ha ett litet serietips. 

Sedan åkte vi vidare till skåneland och till min fasters 50-års kalas. Hängde sedan lite med mina andra kusiner och träffade mina kära farföräldrar.  Älskar verkligen Skåne!! 

Tillsist begav jag mig till ett läger. Bjärka. Det var mitt femte år och det innebar också att jag var kung. (perks perks perks) Sov med mina kära vänner Mathilda och Olivia och hade världens bästa gäng att hänga med under tiden. Fick ett en fin och god middag på slottet, bada, paddla och bli vält och sedan ramla i själv, vara på möten och lyssna på grymma predikningar och fick tillsist uppleva hur det är att känna sig för gammal för att orka stanna uppe på nätterna för att man istället vill sova! 

Hade det otroligt bra, men det är som man brukar säga... "Borta bra men hemma bäst" Var så skönt att komma hem igen, komma hem till min darling. 

Här kommer en hel del foton! 

Likes

Comments