Har haft fullt upp med massa och har därför inte tänkt på att uppdatera, har hittat på massa skoj med vänner och familj sen sist jag skrev. Har även jobbat på sjukhuset i två veckor, riktigt jobbigt att gå upp fem på morgonen om man inte är en morgonmänniska. Denna vecka har jag fullt upp med körlektion, delegering, hud-kurs och lite annat kul! Och bäst av allt är att sommarvärmen kommer i veckan, har känts som höst hittills så jag är överlycklig!!

Blir en liten bilbomb med bilder från midsommar bland annat!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Var domare igår på treornas skattjakt, hade planerat att ta bussen hem vid nio men vaknade upp i Ljungby idag haha! Var en sjukt galen kväll som spenderades i skolan, på Harrys och hemma hos ett gammalt ragg haha! verkligen en yolo-kväll med Elin!
Likes

Comments

Becca ringde idag när jag var i skolan och sa att vi fått lägenheten, så i augusti är jag äntligen ljungbybo! Känns så sjukt att flytta hemifrån men jag är redo! Har så himla mycket att se fram emot, är riktigt taggad för allt som kommer hända! Tyvärr jobbar jag dock i helgen så blir ingen vila vilket jag hade behövt! Dock mindre än 2 veckor i skolan så dumt att klaga!


Likes

Comments

Igår var jag på fest med tjejerna! Blev en riktigt lyckat trots att jag blev askalas och Elin också haha! Idag är jag äckligt bakis så ska bara vila tills ikväll då jag är på att igen! Hoppas ni får en bra lördag, pusshej!


Likes

Comments

Kört slut på mina armar nu, körde med 10-hantlar vilket är vääldigt tungt för en klenis som mig, men har iaf förbättrats!


Likes

Comments

Får någon enstaka fråga om mina inlägg och annat ibland så tänkte svara på alla nu!

Hur gammal är du? Fyller 18 i november 

Hur lång är du? jag är hela 1.73cm 

är du singel? ja det är jag! 

Har du haft sex med mer än en person? haha ja 

vad använder du för effekt på dina bilder på instagram? VALENCIA in my heart 

Var får du din motivation för träningen? Genom bilder, filmer osv 

Är du en pluggis eller dålig i skolan? Jag skulle vilja säga att jag är rätt bra, aldrig fått ett F så jag är nöjd hehe

Hur ska man vara för att bli vän med dig?  haha vilken fråga.. jag dömer tyvärr väldigt mycket vid fösta intrycket men är man rolig, öppen och lika efterbliven som mig så klickar vi säkert✌

Räkna upp senaste fem strulen? haha hm.. Victor, Timme, Alle, Filip och kanske Gustav haha inte säker på att det är dom senaste men tror det 

Likes

Comments

​Har så himla mycket i huvudet, och allra mest frågetecken..  det enda som kommer ge svar på alla mina tusen frågor är tiden och att vänta är absolut det värsta jag vet! Var iallafall och kollade på lägenheten som jag vill ha och får svar nästa vecka, håller tummarna!! Har två prov imorgon men känner för att bara sova och skita i det hehe #badass

Likes

Comments

​Helg igen och ikväll blir det fest i Älmhult, ät sjukt trött och seg så ska hoppa in i duschen och försöka tagga till nu! Hoppas alla får en super bra dag och kväll! 

Likes

Comments

Idag är det jag och böckerna. Har skickat in tre uppgifter och har kvar en del att läsa på till provet imorgon. Är riktigt mycket i skolan nu och har egentligen varken ork eller motivation till att bry mig om det men det måste bli gjort. Ska plugga lite inför provet och skriva klart ett arbete innan jag ska plugga lite körkortsteori och sen köra ett saftigt magpass!


Likes

Comments