Header

Idag löste jag in mitt presentkort på Wrapp och betalade endast 35 kr för ett rosa pannkaksjärn på cervera.

Maken hade bara 27 kr i bonus och fick ett mått för 3 kr med Wrapp

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag är det premiär för nya Beck Steinar på Cmore. Jag köpte Cmore förra månaden för 99 kr för att se Gunvald och sa sedan upp det och imorgon ska jag köpa en ny månad. Om jag räknat rätt så om jag köper imorgon så räcker min månad även fram till Beckpremiären i mars. Det är perfekt att de inte har nån bindningstid. 1 månad på Cmore kostar som en vanlig biobiljett.Likes

Comments

Jag har länge varit sugen på att testa Delikatesboxen. Den ser helt otroligt god ut. Jag är väldigt svag för ostar och det är min man också. Nu lagom till Alla hjärtans dag sprang jag på ett kanonerbjudande. För bara 299 kr får man en delikatessbox inkl frakt hem, normalt kostar det 599 kr + frakt. Det är en prenumeration men man behöver bara säga upp före 14:e nästa månad. Jag beställde till min man på alla hjärtans dag och sa sedan upp direkt. För att beställa för 299 kr går ni in via www.delikatessboxen.se/alltommat


Köpte även dessa små pastillerna till maken i alla hjärtans dag ( han är ju helt såld på Whiskey)


​Dessa beställde jag på http://www.chokladolakrits.se/ där man även kan beställa biljetter till Lakritsfestivalen i april som jag ska åka på.

Likes

Comments

På Clinique.se kan man få en fin gåva om man köper 2 produkter. Det står att det gäller till 7/1 men jag fick erbjudandet nyss och det är kvar på hemsidan så kanske menar de 7/2?

Likes

Comments

Jag älskar verkligen chips och imorgon drar Mellon igång och då måste man ju ha chips! Synd att jag inte är i Stockholm för Fredagsmys verkar ju ha massa goda sorter.

​Håll utkik efter fler gratisutdelningar!


Likes

Comments

Idag kom ännu ett gratisnummer av tidningen Allt om mat.

Likes

Comments

​Idag kom våra goodiebags som vi ska ha till vår 40-årsfest. Jag gjorde beställningen på Smartphoto som har rabatt just nu. Billigt snabbt och smidigt.

Likes

Comments

​Idag fick jag mail om att jag valts ut av Smartson till testperson för 2 olika produkter...JÄTTEKUL! Jag älskar att prova nya produkter och jag älskar gratissaker.

Likes

Comments

Buzzador är ett företag som erbjuder privatpersoner att testa olika produkter. Just nu har jag ansökt till 3 olika test.


Likes

Comments


Better Blogging Nouw