Header

Som vanligt börjar och slutar jag veckan med SEMESTER......ljuvligt! På onsdag öppnar GFK sin premieshop och jag ska såklart lägga in mina beställningar. Just nu ser det ut att bli Iittalaglas, biobiljetter och superpresentkort. Vad planerar ni att beställa? Läs mer om GFK HÄR.


Jag räknar med att kunna lösa in lite återbäring från Refunder. Min man väntar på återbäring från Cashbackshopping med 500 kr i superpresentkort.

​Med posten väntar jag diverse tidningar gratis eller för 5 kr; Kalle Anka, Mineworld, Allt i Hemmet,Matmagasinet. Jag väntar även på Elle mat& vin och 4 Rörstrands muggar.  Maken väntar på 2 biobiljetter från Trygg Hansa och jag väntar 1 biobiljett från psykologundersökningen. Månadens Glossybox är på väg och förhoppningsvis min ispåse från Tryme.

Likes

Comments

De presenter jag gillar som mest att ge bort är upplevelser. Något jag vet att mottagaren skulle uppskatta, men inte unnar sig själv. Upplevelsepresent är en tjänst där man ger bort ett presentkort på valfritt belopp som mottagaren kan använda till valfri upplevelse. De har 250 olika upplevelser att välja mellan tex flyga luftballong, teprovning med snittar eller fiskmanekyr.

Just nu har de et sommarerbjudande. Köp presentkort för 450 kr- men värdet är 500 kr.

Wrapp har dessutom ett bra erbjudande; man får 200 kr tillbaka vid köp för 800 kr eller mer. Det borde då gå att köpa 2 sommarerbjudande för 450+450= 900 kr - 200 kr från wrapp =700 och få ett värde på 1000 kr

Likes

Comments

Maken tog en tur till Coop idag. Tyvärr tog han fel Peka Potatisgratäng så den blev inte gratis som planerat. Sås och coleslaw från Grillogram.

Likes

Comments

Det är kul när det händer något i lilla Karlshamn där jag bor. Idag var det swimruntävling. 70 deltagare simmade mellan öarna och joggade. Jag satt i en solstol i Vettekulla och hejade. De flesta småpratade när de joggade förbi och vinkade glatt.

Höjdpunkten var förstås att se Bingo Rimer (som är uppvuxen just i Vettekulla) och Emma Igelström som ju också är från Karlshamn.

Bingo hälsade glatt och så va min lycka gjord ☺️

Likes

Comments

Hittade detta på Coop idag, tyvärr fanns det bara 1 skål kvar idag.

Likes

Comments

Idag provsmakade jag min egenkomponerade musli från Mymuesli och jag kan stolt konstatera att jag fått till en superblandning som heter duga, riktigt god.

Likes

Comments

Åhlens online är det inte bara 70% rabatt på rean utan de har 15% på all skönhet och ett grymt bra erbjudande på mascara. Fri frakt till valfri butik.

Här är 5 reatips

Likes

Comments

Idag blev det utbetalning från Bonusway med 200 kr. Som ny medlem via min länk får man 100 kr i startbonus.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw