Header

Idag kom min tygkasse som jag vunnit i en instagramtävling.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag fick jag 2 kuponger att hämta ut Yollibox, recension kommer.

Likes

Comments

Jaha ännu mer försämringar på gång. Först började det kosta att betala räkningar med Betalo och nu sänks poängen. För min del kan just det sistnämnda kvitta. Jag använder bara Coopkortet när jag hämtar ut gratis saker eller de få gånger jag handlar där. Jag har Coop betala efter och det är ju kostnadsfritt. Mitt huvudkort är Norwegiankortet där jag och maken gör alla andra vardagliga inköp såsom mat, kläder, resor, bensin mm. Det gör att vi varje månad drar in minst 200-300 kr att använda till valfri flygresa med Norwegian (som dessutom är otroligt billiga och bra).

Sen har jag ett vanligt bankkort på Nordea där Wrapp betslar årsavgiften (första året) och det kortet använder jag ENBART till erbjudanden från Wrapp.

Likes

Comments

Hade tänkt hämta ut lite paket på vägen hem som kommit med posten.....men nu är våran bil hemma och inte på stationen så jag tror inte taxin är så sugen att jag hämtar paket på vägen 😂. Får se om det kommit nån kul post i brevlådan istället.

Likes

Comments

Smartson söker hundägare som har en liten hund som är minst 1 år. Du ansöker via Smartson.se

Likes

Comments

Idag har vi ägnat dagen åt att shoppa och fika inför hemresan. Vi har ett jättefint shoppingcenter 5 minuters promenad från vårt hotell.

Det blev ett bälte till mig, sommarskor och tshirt till äldsta sonen, totalt 300 kr.

De hade en superbra livsmedelsbutik med typ allt! Kylt vin och vin i tapprast att fylla direkt i petflaskan. Allt i bakväg bröd pizzor bakelser mm.

Maken köpte lite öl och jag letade upp lite kul godis till minstingen. En japansk lönn till uteplatsen och några olivsticks. Totalt gick köpet loss på 100 kr, men då märke maken att de glömt dra av halva priset på växten som skulle kosta 15 kr och inte 30 kr. Sagt och gjort och på knagglig engelska gick han tillbaka och fick sina 15 kr 😂. Så totalt 85 kr.

Likes

Comments

Idag fick jag ut återbäringen från Refunder på våra hotellnätter i Prag. Det var snabbt, vi har inte ens hunnit checka ut ☺️.

Eftersom jag har Paypal får jag 50 kr extra på varje utbetalning (minns inte hur länge det gäller).

Hotellköpet genererar dessutom 1 frinatt på Hotels per 10:e natt och flygpoäng eftersom jag betalade med Norwegiankortet.

Likes

Comments

Igår åt vi sista middagen i Prag. Gott och billigt. För 2 personer betalade vi bara 237 kr.

Jag åt hemmagjord pasta med bolognese och drack en Baileys efter maten. Maken drack en stor öl och en irish coffie. Man har råd att unna sig i Prag minsann.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw