Better Blogging Nouw
Presentation picture
stonetag
Petra, 38 år, Karlshamn
Jag tycker om gratissaker och riktigt bra erbjudande! Tipsa mig petra_stentagg@hotmail.com

 

Besökstoppen

Julklappsleken

Idag släpade jag med en säck julklappar till jobbet. Vi ska leka julklappsleken.
 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Rabatt på boende i Ullared

Idag har Lets deal ett erbjudande i min smak. Jag har aldrig bott på hotellet i Ullared för jag tycker det har varit sjukt dyrt ( dubbla priset mot ett Scandic) men i stugorna har jag bott flera gånger. Nu har man möjlighet att välja stuga eller hotell för halva priset. Julklappstips?

  • Gäller ankomst söndag–torsdag under perioden 4 januari – 28 februari 2015

  • Dina alternativAlternativ 1
    1 natt för 2 personer, på centralt belägna Hotellet i Ullared – precis vid Gekås. Ord. pris 990 kr, din deal: 650 kr – 34% rabatt!Alternativ 2
    1 natt för 2 personer, i Ullaredsstuga på Gekåsbyn Camping. Ord. pris 595 kr, din deal: 395 kr – 34% rabatt!
 

Makens vinst

Idag vann maken i Wasas fbtävling ( varje dag kl 12 vinner 100 personer). Hämtades ut på Coop för poäng. Nu är vi 650 kr från extrapoängen i december. Riktigt synd att Coop inte hade yoghurten som man kunde få gratis med Rabble.


 

En liten uppmuntran till min brevbärare

Vi brukar alltid ge vår brevbärare en liten julklapp. Kan garantera att det uppskattas. I år blir det en juldryck från Granit, ljus från Hemtex, Lindt choklad, praliner från Ninas konditori, ett julglas från Ikea och lite annat smått och gott.


 

Goodiebags gratis

Ett tips från Marcel. Få goodiebags och rabatt.


 

Gratis "nattamat"

Gratis nuggets och läsk blev det i McDonalds kalender idag i vår familj.


 

Julklappstips

I år har jag både önskat mig och köpt julklappar ifrån Sportamore på nätet. Det är en stor webbutik med massa sport och fritid och vanliga kläder. Min yngsta son älskar de tuffa Tretornstövlarna med mjuka kanter som jag köpt där. Riktigt bra priser och med Sportamore rabattkod blir det ÄNNU billigare.

Deras utbud av mitt favvoträningsmärke NIKE är enormt! Just do it är en fras jag väl kan ta till mig när det gäller träning. När det gäller barn och herrkläder är Peak performance en av mina favoriter och detta märket har de också på Sportamore.


 

Sälj för HALVA priset på Tradera

Tradera vill ge dig en tidig julklapp! Fr.om. idag till 25/1* får du halva priset på provisionen när dina köpare betalar med Klarna. Bra va? Ännu bättre: det gäller upp till 100 st annonser!

Någon som satt sig in i hur det med Klarna fungerar?
 

Produktcheck

Idag kom min produktcheck från Kelda tipsar som jag skrivit om i bloggen tidigare. Produktchecken gäller 25 kr på valfria Arlaprodukter.


 

Rosa lyx

Idag kom dessa underbara rosa tvålarna från Björk & Berries som jag beställt gratis med bonus från Campadre. Luktar sagolikt gott. Min yngsta son va så förtjust i tvålen att han visade dem för kompisar som kom hem ( de var dock måttligtbimponerade)