Header

*innehåller annonslänk'*

Idag slog jag till och shoppade varor värda nästan 2500 kr- och betalade 23 kr och väntar då återbäring från Refunder

Fram till på fredag kan ni få 15% rabatt på ett helt köp hos LYKO med rabattkod 15ALLTFBA. Himla synd de inte fått in Rituals julkalender.......vore perfekt med rabatt på den. Koden verkar gälla även ihop med gåvor och på prissänkta varor.

Ni kan få 100 kr rabatt om ni är nya kunder via min länk vid köp för minst 300 kr

Jag nappade på detta erbjudande; Köp 2 valfria produkter från Decleor och få denna gåvan värd 425 kr på köpet

Jag köpte 2 set av Detta set som har kostat 1023 kr - nu säljs det för 249 kr - nu 15% rabatt = 423 kr för 2 set då får jag DETTA på köpet värt 425 kr

Jag löste sedan in bonus för 400 kr och slutsumman hamnade på 23 kr.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ikväll blev det gratis bio och snacks genom appen Wrapp. Sonen fick välja film och då fick det bli Det. Jag såg den "gamla" med honom nyligen då det ska bli kul att se om denna är bättre.

Likes

Comments

Contains affiliate links

*innehåller annonslänk*

Åhlens har 20% på valfri vara från skönhetsavdelningen mm för att ta del av rabatterna blir du MEDLEM gratis och loggar sedan in på ditt konto. Fri frakt till butik. de har en hel del gåvoerbjudande också just nu.

Älskar doften färgen och formen på denna . Just nu får du en Like Candy Rollerball EdP 7,4 ml (värde 165:-) när du köper valfri doft från Ariana Grande.

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker tom 3/10. Max en gåva per kund.
Just nu får du en gåva (värde 200:-) när du köper valfri herrdoft från Versace.
Just nu får du en Phyto Replenish Oil, 5 ml (värde 175:-) när du köper två valfria produkter från Dermalogica (gäller ej reseförpackningar)

Likes

Comments

*innehåller annonslänk*

Nu drar Spaweek igång. Du kan välja mellan en rad olika spa och boka för 900 kr per dubbelrum dvs 450 kr pp. En perfekt julklapp. Eller varför inte till fars dag? Istället för att "bara" bo på hotell kan man nu även njuta av spa under sin hotellvistelse. Vilket är ditt favoritspa? Jag har inte besökt mer än Ystad och Ronneby här i Sverige och i Polen har jag varit på Hilton Gdans och Mera spa i Sopot. Jag kan rekommendera alla utom Ronneby, fast Hilton Gdansk ser jag mer som ett hotell med pool.

Ni kan boka spaweek HÄR

Just nu kan du boka en natt på ystad Saltsjöbad med frukost och spaainträde för 1500 kr HÄR

Det blir 750 kr/pp. Det är billigt, men det brukar bli ännu billigare under kampanj. Vågar du vänta?

Du kan välja datum i december, januari och februari

Likes

Comments

 För er som bor i Umeå, Östersund och Stockholm kommer vi dela ut messmör, ni hittar platserna här:

Stockholm: Längst med Drottninggatan från ca kl. 12.00 och Medborgarplatsen från ca kl. 14.00.

Östersund: Korsningen Törnstens gränd/ Kyrkogatan från ca kl. 11.00.

Umeå: Universitetet vid Universum, Johan Bures väg från ca kl. 10.00 och Centrala Umeå från ca kl. 14.00.

Vi delar ut messmör så länge lagret räcker!

Hoppas vi ses där!

Likes

Comments

Älskar ni också ost? Bra läge att ansöka om att bli provsmakare- det är gratis!

Hur vill du ha din ost? Krämig, smakrik och i cheddarform? Då är det din turdag. Vi söker nu 1000 ostälskare som vill låta smaklökarna erövras av Kvibille Krämig Cheddar i mild eller lagrad variant. Denna nyhet är producerad av halländsk mjölk och är dessutom helt utan vax och väv för enklare hantering. Avgör om denna nyhet faller dig i smaken, duka upp till fest och dela härliga bilder från matbordet i sociala medier.

Ansök senast 25 september HÄR

Likes

Comments

*innehåller annonslänk*

Båda mina pojkar är scouter precis som Magnus och jag var när vi var yngre. Grabbarna går på sjöscouterna och får du vara ute på havet en del vilket de älskar. Jag passade på att shoppa lite julklappar till dem på Outnorth . De har lagerrensning och just nu får du 10 % EXTRA rabatt på allt under Lagerrensning (kod 10-OFF) och fri frakt.

Jag beställde allt nedan för 200 kr.

Likes

Comments

*innehåller annonslänk*

Nu har jag fått lite mer information. På torsdag 21/9 startar Glossybox sin Trowback sale. Du får då köpa tidigare boxar för bara 69 kr st! Det är då enskilda boxar man köper ( men du får inte välja utan det blir en överraskning). Det är INGEN prenumeration och du binder inte upp dig på några ytterligare köp.

Perfekta julklappar. Varje box är värd minst 500 kr. Du får köpa MAX 3 per person och då är du garanterad att inte få 3 likadana boxar. Är ni fler vuxna i hushållet kan varje vuxen beställa 3 boxar. Du behöver dock gå in och beställa en box i taget.

Du kan få boxar som släpps mellan juni 2016-maj 2017

Kolla in de tidigare boxarna redan nu HÄR

Jag kommer att lägga ut länken här på bloggen så snart de släpps på torsdag- Håll utkik! De brukar gå åt fort som ni förstår......

Likes

Comments

*innehåller annonslänk*

Detta är nog höstens lyxigaste gåva inom skönhet- värde 1776 kr. Du får den vid köp på Skincity , du behöver handla för minst 1190 kr. Erbjudandet gällde egentligen bara i helgen, men har nu blivit förlängt. Jag lyckades kombinera det även med andra gåvor. Läs om min beställning HÄR

Idag fick jag meddelande om att min beställning är på väg!

Likes

Comments

Den 2 oktober slår vi upp dörrarna till våra biografer runt om i landet och välkomnar dig som medlem till en exklusiv förhandsvisning av Vilken jävla cirkus, Helena Bergströms nya romantiska komedi. Dessutom bjuder vi dig på popcorn och dryck till filmen.
Filmen visas den 2 oktober, klockan 18.00. Biljetterna till medlemskvällen släpps onsdagen den 20 september för Guldmedlemmar, klockan 17.00. Övriga medlemmar kan hämta ut biljetter från och med torsdagen den 21 september, på närmaste biograf under ordinarie öppettider. Max 2 biljetter per medlem och max ett medlemskort per person gäller*. Medlemskapet är helt gratis men just Guldmedlem blir man efter ett visst antal poäng.

Se HÄR vilka städer det gäller.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw