Better Blogging Nouw
Presentation picture
stonetag
Petra, 38 år, Karlshamn
Jag tycker om gratissaker och riktigt bra erbjudande! Tipsa mig petra_stentagg@hotmail.com

 

Besökstoppen

Fritt inträde

Erbjudande från Vattenfall


 

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Hotellnatt med massa poäng

Maken är på Scandic Backadal (kostar runt 700 kr) bokade via cashbackshopping för återbäring. Scandic har en kampanj på väghotell som ger dubbla poäng 2300+2300 p och efter som vi närmar oss medlemsnivå 3 ska vi få 2000 extra poäng per natt under 3 nätter så 6600 poäng ( 10.000 p ger en gratis natt) dessutom får han 300 SJpriopoäng. Han fick tidning och 50 kr att handla för vid incheckningen.

 

Gratis superpresentkort

Nu har maken fått sitt superpresentkort genom att göra undersökningar hos GFK och jag har mitt som jag fick nyligen. Jag ska lösa in det mot ett restaurangpresentkort restaurangguiden.com så kan vi äta billigt eller gratis.


 

Jag får prova gratis

Jag är utvald som testpilot åt Smartson för Go green grytbaser. Jag tänker att det kan bli en god och enkel middag. Det är såååå kul att få prova massa nya produkter och helt gratis dessutom.


 

Gratis med posten

Idag kom en gratis kallepocket som jag fått gratis genom Lets deal och innestående bonus där.


 

Sommarens rabattkort

Idag kom mitt Barnsemesterkort. Jag hade lyckats slarva bort förra årets kort så jag fick betala 30 kr. Det är det dock värt då det ger 30 kr rabatt per person till Tosselilla och helt gratis för barn på Tropikariet mm mm. Vill ni beställa så gå in på Barnsemester.se Där ser ni också vilka rabatter kortet ger.


 

Rabatt på hotell

Nu har Scandic Blixtpris igen. Passa på att boka och gå via Cashbackshopping för återbäring.

 

Prova smör och rapsolja

Smartson söker 500 testpiloter. Ansök på www.smartson.se


 

Italiensk afton

Yeees! Jag kom med i Buzzadors kampanj för Zeta antipasti. Här ska ordnas italiensk afton. Ska bli sååå skoj! Det är just detta som är det bästa med Buzzador att man får prova nya produkter tillsammans med sina vänner.

 

Familjewekeend till HALVA priset

Köp 4 paket Nestle flingor
http://ww2.elsnordic.com/nestleflingor/