Header

Just nu har rabattsidan Campadre massa kul saker till Halloween både för barn och vuxna. Det finns snygga och prisvärda "gå-bort-presenter" om ni är bortbjudna.

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Likes

Comments

Nu är det bokveckor på McDonalds. Jag tycker verkligen det är en BRA premie till skillnad från deras vanliga små leksaker. Böcker kan man aldrig ha för många av. Jag älskar att läsa och och har alltid läst för mina barn. När det var yngre läste vi varje kväll, men nu blir det allt mer sällan. Jag köper dock massa böcker till dem.

För bara 35 kr får man Happy meal och bok. Lös in ett Superpresentkort om du har. Era barn är väl med i McDonalds klubb och får födelsedagspresenter gratis? Läs mer om bokkampanjen HÄR

Likes

Comments

Idag fick både maken och jag var sitt superpresentkort genom att svara på undersökningar på M3panel. Jag ska lösa in dem mot presentkort på Byggmax inför vårt dörrbyte.

Likes

Comments

Det finns en bokaffär vid Triangeln i Malmö som heter typ bokhandeln i Ullared. De har MASSA böcker även serietidningar, pyssel/målarböcker och ljudböcker. ALLA för 39 kr/st eller 3 för 100 kr. Väldigt mycket att välja på och det kommer nytt varje dag. Superfina kokböcker, träningsböcker och reseböcker. Barnböcker i massor! Köpte 3 idag för 100 kr. Innan jul lär det bli fler tror jag.

Likes

Comments

Idag handlade jag jeans och top på Gina. Använde mitt remember card genom Wrapp och fick 50 kr tillbaka på köpet.

Likes

Comments

Idag kom mina 3 paket med 6 Iittala vinglas från Läkerols ksmpanj. Frakten är dock 49 kr per beställning. Vill msn slippa det så kan man istället samla poäng och beställa på GFK (maila petra_stentagg@hotmail.com för inbjudan.

Likes

Comments

Ni är väl medlemmar hos återbäringssidan Bonusbay? De har vissa sidor som inte cashbackshopping och Refunder har tex Hilton. Låt Bonusbay skänka 1 kr till Rädda barnen, följ dem på Instagram och lägg upp erbjudandet på ditt instagram så skänker de 1 kr till. Jag har lagt upp det på mitt instagram @stonetag

Likes

Comments


Better Blogging Nouw