Header

De mesta blir bättre i mindre förpackningar tycker jag. Idag var jag på Pressbyrån och köpte småpåsar (inte de allra minsta som de delade ut gratis i helgen) 40- gramspåsar. Pressbyrån har halva priset på allt godis från Cloetta så nu kostar de bara 5 kr. De blir perfekt till barnens adventskalender.

Likes

Comments

På tisdag 25 oktober kl. 11.00 släpper vi The Vegan Box - Limited Edition! Denna box är den första helt veganska GLOSSYBOXEN! Den är resultatet av ett samarbete med den inspirerande Therése Lindgren! Med denna box hoppas vi att vi kan inspirera dig till att hitta nya veganska favoriter!

Boxen innehåller bland annat en lyxig hårmask i full storlek från ett av GLOSSYBOX stora favoritmärken - Maria Nila! Alla får nämligen en Head & Heal Hair Mask (värd 279 kr/250 ml) som är en fuktgivande mask som innehåller Aloe Vera och vitamin E och passar alla hårtyper! Therése själv älskar denna mask och det är en produkt du inte vill gå miste om!


The Vegan Box - Limited Edition feat. Therése Lindgren kommer att kosta 279 kr för aktiva GLOSSYBOX-prenumeranter och 299 kr för icke-prenumeranter. Värdet på boxen är över 1000 kr! Boxen är en Limited Edition-box och ingår inte i en prenumeration.

Försäljningen öppnas för samtliga kl 11.00.

Bildresultat för glossybox vegan box therese lindgren

Först till kvarn.......

​*innehåller affiliatelänk

Likes

Comments

Nu har du chansen att få 500 extra poäng på Coop genom att köpa veckans poängvara.

Likes

Comments

 Tisdag kl.18-20 har Granit 20% på hela sortimentet!

Likes

Comments

Jag har hört mycket om Dollarstore men aldrig besökt deras butiker men idag öppnar det en butik i Sölvesborg och där kör jag förbi varje dag till jobbet så det får bli ett besök nu snart.

Likes

Comments

Den 25 november är det Black Friday och på måndag 28/11 är det Cyber Monday

Bildresultat för black friday 2016

. Två dagar att räkna med om du gillar att fynda. Du har en månad på dig att förbereda dig. Jag började min förberedelse med att ta semester.....

1. Tänk igenom vad du behöver köpa allt ifrån vad du behöver köpa till dig själv och hemmet. Tänk igenom vilka julklappar du ska köpa. Googla runt på priser så ni har koll på prisläget.

2. Se till att ha ett bra shoppingkort. Med bra menar jag att det ska vara GRATIS, dvs utan årsavgifter och liknande. De ska också ge dig nån form av bonus vid varje köp. Jag rekommenderar Norwegiankortet. Du får en gratis flygresa värd ca 300 kr vid första köpen och alla andra köp ger 1% i bonus som omvandlas till norska kronor att flyga för. Så för varje 10.000 kr du spenderar får du 100 nkr till valfri flygresa med Norwegian som är både billiga och bra. De har flygresor från 199 kr. USA under 1000-lappen.

3. Se till att vara medlemmar i olika gratis kundklubbar där du kan tänkas shoppa så du även får butikernas bonus på dina köp.

4. Gå med i minst 3 olika återbäringssidor så du har störst möjlighet att få återbäring på dina köp. Olika sidor har olika bonus och olika butiker. Jag rekommenderar följande 3, de ger dessutom startbonus!

5. Följ bloggen (gärna via appen Blogkeen) så du får upp alla rabattips direkt.

6. Ladda ner appen Wrapp och genom appen söker du Nordea bankkort (ej kredit utan vanligt bankkort) Wrapp bjuder på årsavgiften första året så det kostar inget du tjänar bara. INNAN du handlar fyller du i min promokod 8swar0 (sista är en nolla) så får både du jag 100 kr till valfri restaurang. Med posten brukar Wrapp också erbjuda en promokod för gratis bio eller 100 kr i valfri matvarubutik. Sedan kan du ta del av Wrapps alla rabatterbjudande som kan kombineras BÅDE med återbäringssidor och företagens egna rabatter. Använd BARA Nordeakortet när det är erbjudanden för Wrapp. Wrapp fungerar BÅDE i fysiska butiker och på nätet.

Bildresultat för black friday 2016

Nedräkningen har börjat.......

Likes

Comments

Presentkort på köpet vid valfri beställning: Gäller tom 31/10

Gör en valfri tidningsbeställning på Tidningskungen. Ange kampanjkod nedan i kassan så får du ett presentkort på köpet vid beställning av valfri prenumeration.
Kampanjkod: Halloween
Med presentkortet kan du välja en tidning i ett utbud av ca 20 populära titlar, värde mellan ca 60-191 kr. Du kan även skriva ut presentkortet som kommer i din orderbekräftelse. Alla prenumerationer avslutas automatiskt och behöver INTE sägas upp!

Matmagasinet omslag

Julinspiration med bokpremie på köpet.

Allt om Whisky omslag

Whiskeytidning till fars dag

Mineworld omslag

julklapp till barnen- 3 nr 59 kr

​*innehåller affiliatelänk

Likes

Comments

Passa på att göra din beställning på Partykungen.se nu innan det är för sent.

Sista dag att beställa för leverans innan Halloweenhelgen den 29-30:e oktober är onsdagen den 26:e oktober kl 16.00*.

*Bor du norr om Sundsvall eller på Gotland gäller tisdagen den 25:e oktober kl 16.00 som deadline.


Rökpellets 19 kr

Ögon att sätta upp på speglar, lägga i glasen etc 5 kr/st

Pumpaljus 39 kr

​*innehåller affiliatelänk

Likes

Comments


Better Blogging Nouw