Header
View tracker

Lykobox Eko edition är en specialutgåva av den traditionella Lykoboxen med endast certifierade produkter. Certifieringarna kommer från olika certifieringsorganisationer som kontrollierte Naturkosmetik, Ecocert och Grön salong.

Boxen innehåller fem utvalda produkter i mindre storlek från vårt sortiment.
Innehållet kan vara allt ifrån Hud- och Hårvårdsprodukter till Smink och Parfym.

Nu 119 kr.

Detta Gift Pack innehåller:

Snow Good Bath Blaster 160g
Hitta dig själv gå igenom ett vinterlandskap som skapar en lavin av rent lugn.

Holly go Lightly Bath Blaster 160g
Låt doften av frostat granatäpple arbeta med rena Cederträ och rosmarin för att liva upp din julstämning.

Gingerbread Trees Bath Blaster 160g
Precis som en liten men perfekt utformad julgran, med gåvor av rena eteriska oljor, kryddig kanel och ingefära.

89 kr- perfekt till julklappsleken

*innehåller affiliatelänk

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag har tidigare tipsat om massa billigt och bra pyssel till barn från Adlibris , läs mer HÄR . Nu kommer lite fler pysseltips fast från Bluebox.

Armbadspyssel HÄR för 99 kr

Loppor, en klassiker- små uppdrag bakom varje flik 79 kr HÄR

Grafittiset- detta är jag sugen på till grabbarna.

Varför fanns inte DETTA när jag var barn? Jag hade älskat det.

Ett set med sex stycken vita babushkadockor och fem vattenlösliga färgpennor. Måla ansikten, rita mönster och sen kan du torka av med fuktig trasa och börja om. Kul pyssel för alla åldrar och en rolig detalj på hyllan!

Origami är konsten att vika papper till tredimensionella skapelser. Det här setet innehåller 24 ark i varierande färger och mönster på fram- och baksida. Arken är 20 cm x 20 cm och kan vikas till söta små askar. I setet medföljer instruktioner till att vika tre olika modeller, steg för steg. När du vikt dina små lådor är det dags att dekorera dem med olika, fina klistermärken som också medföljer! Bara 59 kr HÄR

Vilket barn älskar inte glitter? Kolla in dessa glittertavlor HÄR

*innehåller affiliatelänk

Likes

Comments

View tracker

Prylar i all ära, men visst är väl ändå upplevelser något extra? Både att få och ge bort. Här kommer några tips.

Ticketmaster kan du köpa biljetter till teater, musik, sport, mässor, familjeföreställningar mm. Vet du inte exakt vad du ska köpa/önska så välj presentkort. Har du superpresentkort från tex GFK kan du med fördel lösa in dem och få upplevelsen gratis.

Uppevelsepresent har färdiga upplevelser och presentkort. Tex spa, mat/dryck, helikptertur, exit games mm. Använd WRAPP

Greatdays har liknande upplägg och även där finns presentkort. WRAPP har 2 erbjudanden där.

Allt behöver inte vara så märkvärdigt och dyrt- varför inte ge bort en biobiljett? Vet du en film som personen gillar så skriv ut en bild och skriv 2 biljetter till Starwars tex. Bibiljetter får du ofta på köpet med prenumerationer vilket gör det billigare tex: HÄR där du får 2 biobiljetter för 129+ tidning eller HÄR - samma erbjudande men annan tidning.

En kryssning på Stenaline eller TT-line. Stentaline har även presentkort.

Ladda ner appen Gaming line och vinn en resa.

Här hemma ger vi bort många upplevelser och då köper jag kuvert och skriver ut biljetter och ett följebrev som berättar om upplevelsen.

*innehåller affiliatelänk

Likes

Comments

Idag löste jag in lite Scandicpoäng mot en ny frinattskupong, nu har jag 2 kupong på vardera 5000 poäng på väg hem till mig. Scandic Friends är utan tvekan de bästa bonusprogrammet för hotell. Minst var 5:e natt gratis.

Likes

Comments

Idag löste jag in poäng i Lambi klubb och beställde ett lamm med kockmössa.

Trist att alla de roliga premierna tagit slut. Hade gärna velat ha påslakanet som fanns tidigare.

Likes

Comments

Varje dag delar Mjau ut 100 påsar kattmat gratis bara du fyller i ditt mobilnummer. De har hunnit ta slut idag, men prova imorgon http://www.dinkupong.se/mjau/

Likes

Comments

Bara idag- gäller hos Bangerhead

Varje gång du handlar får du poäng på allt du handlar. Hur mycket poäng du får beror på summan på varorna du handlar. 30 dagar efter avslutat köp får en registrering i form av poäng. När du så vill, kan du välja att lösa in dina poäng mot en bonuscheck som du kan använda när du handlar.

De har även en kampanj från Lancome nu, med fin gåva om du handlar för minst 500 kr från Lancome

Kombinera med WRAPP!!

*innehåller affiliatelänk

Likes

Comments

Stadiums luckerbjudande idag innehåller keps från New era för HALVA priset dvs 149 kr. Finns i svart och röd. Fri frakt till butik. Glöm inte poängen i Stadium klubb.

​*innehåller affiliatelänk

Likes

Comments

Adlibris har en kampanj med 2 pocket för 79 kr. Massa nya bra deckare tex. Fyll julstrumporna billigt. Wrapp erbjuder 50 krtillbakavid köp över 300 kr. Fri frakt vid köp över 99 kr, så det lönar sig att lägga något extra i varukorgen, kika in på deran pyssel tex.

I Adlibris julkalender idag, lucka 3 kan man köpa Djupgraven för bara 99 kr. Jag har boken inslagen redan till Linus i julklapp.

Djupgraven är första delen i Camilla och Viveca Stens rysarserie för slukaråldern. Övernaturligheter hämtade från nordisk folktro möter sjömansskrock och bäddar för sträckläsning. I huvudpersonen Tuva får vi också en träffande skildring av hur det är att växa upp och känna sig annorlunda i ett litet samhälle.

Även om tolvåriga Tuva inte har mycket gemensamt med sina klasskompisar och mest håller sig för sig själv har hon alltid känt sig hemma i skärgården och på Harö, där hon bor. Hon kan alla kobbar, skär och och grund utan och innantill. Men den här hösten har något förändrats. Människor försvinner spårlöst i havet, mörka skuggor böljar under vattenytan och övernaturliga väsen visar sig bland träden ..

*innehåller affiliatelänk

  • 2122 readers

Likes

Comments

Idag erbjuder Stadium en snygg marinblå hoodie från Race marine för bara 149 kr, jag slog till direkt. Fri frakt till butik. Erbjudandet gäller BARA idag.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw