Header
Presentation picture
stonetag
Petra, 39 år, Karlshamn
Jag tycker om gratissaker och riktigt bra erbjudande! Tipsa mig petra_stentagg@hotmail.com

 

Besökstoppen

Morgonens gratisbeställning

Jag skulle vänta och se om det kom in några nya poäng i månadsskiftet april/maj.....men se det blev inte så. Istället for jag upp ur sängen och in på datorn och beställde 1 selfiepinne, 4 smothieglas och 2 ölglas gratis från GFKs premiebutik som öppnade idag. Maila petra_stentagg@hotmail.com om ni vill ha en inbjudan.

 

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Likes

Comments

Gratis kex

Kupong på gratis kex finns i appen Rabble.

 

Likes

Comments

Bo billigt på Öland

Just nu har Groupon erbjudande på stugvistelse på Öland. Ni får 5 % återbäring på köpet via Cashbackshopping.

Invid den långgrunda stranden med den mjuka, vita sanden som sträcker sig två mil längs Ölands nordöstra kust, hittas stugbyn Kronocamping Böda Sand. I byn finns aktiviteter och underhållning för alla smaker och åldrar – vattensporter, golfbana med 9 hål, vattenland, morgongymnastik, after beach, shower, skateboardramp och mycket, mycket mer.

Här gör sig gästerna hemmastadda i en rymlig stuga på 18 kvm med fyra bäddar, tv, möblerad veranda samt badrum med dusch. Köket med kyl, spis och matplats är fullt utrustat för självhushåll, och självfallet finns en kaffebryggare på plats. Sängarna har täcken och kuddar, medan lakan tas med eller hyrs på plats. På campingen finns bland annat en ICA-butik, restauranger och ett bageri.

Kronocamping Böda Strand blev nyligen utsedd till en av Sveriges elva bästa campingplatser av branschorganisationen SCR Svensk camping, och beröm från tidigare gäster hittas på såväl Tripadvisor som Google.

Detta ingår

  • Boende för 4 personer i stuga med självhushåll.
  • 2 nätter. Ord. pris 1 510 kr, betala 995 kr.
  • 3 nätter. Ord. pris 2 265 kr, betala 1 495 kr.
 

Likes

Comments

Få en picknicklåda

Ann-Marie har hittat erbjudandet på Coop Forum i Västerås.

 

Likes

Comments

Få en extra prenumeration på köpet

Om man köper valfri prenumeration och anger koden Vår så får man ett presentkort på köpet. Beställer man prenumerationen genom Cashbackshopping, Refunder eller Bonusbabay får man 5 % återbäring på den beställningen. Prenumerationerna på Tidningskungen avslutas automatiskt vilket är väldigt enkelt och smidigt.

OBS: Erbjudandet gäller till och med 26/4.

Kod: Vår

Använd denna rabattkod i kassan så får du ett presentkort på köpet vid beställning av valfri prenumeration! Med presentkortet kan du välja en tidning i ett utbud av ca 20 populära titlar, värde upp till 191 kr. Du kan även skriva ut presentkortet som kommer i din orderbekräftelse.


 

Likes

Comments

Mästerverket är gratis

Maken använde produkter från odense marsipan som jag fått äran att testa genom Buzzador. Ingen mera köpetårta, det är så kul att baka själv.

 

Likes

Comments

Bakbuzzz

Oj sååå kul vi i familjen Stentagg haft idag. Hela familjen har bakat med de fina produkterna från Odense marsipan som jag fått genom Buzzador. Vi gjorde fantasifulla cupcakes. Maken håller på med en underbar tårta.

 

Likes

Comments

Ett kul uppdrag

Idag har jag hämtat ut Haribos godispåsar med kupong från Smartson. Det blir godisprovning! Mums

 

Likes

Comments

Gratis att vänta på

Nu kommer veckan då april blir till maj. I maj utlovas ju lådbilen från Ahlgrens bilar och matchecken från Postkodlotteriet.....NICE!

Gör som jag passa på att sälj ut på Tradera 3 annonser GRATIS med Mecenat0415 och halva priset på 10  annonser med Drömrabatt. ​Ni som ännu inte har ett konto på Tradera skaffar det bäst genom Gratisbio.se där man får 1500 poäng om man registrerar nytt konto på Tradera. På lördag har vi hyrt 2 bord på loppis. Jag har massa överblivna skönhetsprodukter från Glossybox som jag ska sälja ut. Så har ni vägarna förbi Karlshamn är det Bellevueparken kl 10 som gäller.

Jag ser fram emot att GFKs premieshop öppnar och jag ska beställa massa fint gratis.

Så vad kan tänkas dyka upp för något gratis denna veckan då?

* Tandkräm från Bra vardag

* Hårsprayscheck......börjar snart ge upp hoppet

* Lenor genom Chic

Gilette rakhyvel

Zoegas kaffeprov

Rabble kex- kolla appen på måndag!

100 kr i Superpresentkort från M3

100 kr i Superpresentkort från Gratisbio

Månadsskifte betyder betala räkningar.....lite roligare med Betalo då man får poäng iallafall.

 

Likes

Comments

Dagens gratisbeställningar

Idag löste jag in 20.000 poäng från Gratisbio mot ett Superpresentkort på 100 kr. På gratisbio får man poäng genom att besöka hemsidor och vara aktiv. Man får även poäng genom uppdrag, värvningar och köp. Jag är inte lika aktiv som tidigare, men det blir några Superpresentkort per år iallafall.


 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw