Header
Presentation picture
stonetag
Petra, 39 år, Karlshamn
Jag tycker om gratissaker och riktigt bra erbjudande! Tipsa mig petra_stentagg@hotmail.com
Ni kan följa mig på instagram @stonetag

 

Besökstoppen

Märkesfynda

Jag gillar webbutiken zoovillage för de har bra utbud och bra rabatter. Just nu 20% rabatt med koden PRESUMMER ( gäller hela helgen) Perfekt att Cashbackshopping precis börjat samarbete med Zoovillage och erbjuder 4 % i bonus på alla köp.

 

Likes

Comments

Hotellrabatt på First hotell och dubbla poäng

Vårt bästa erbjudande med upp till 40 % rabatt gäller endast i maj, och måste bokas före 1 juni.

 • - Boka 2 nätter och få 30 % rabatt
 • - Boka 3 nätter och få 40 % rabatt
 • - Bo mellan: 19 juni och 16 augusti

Från och med 1 juni erbjuder vi följande rabatter:

 • - Boka upp till 2 nätter och få 20 % rabatt
 • - Boka 3 nätter eller fler och få 30 % rabatt
 • - Bokningsperiod: 1 juni till 16 augusti
 • - Bo mellan: 19 juni och 16 augusti

Alla våra hotell erbjuder fri WiFi till övernattande gäster.

Barnfamiljer är hjärtligt välkomna att bo hos oss på First Hotels. Barn upp till 12 år sover gratis i föräldrars säng. Önskar man egen säng till barn kan det beställas till extra kostnad.


Villkor:

 • - Erbjudandet är unikt för First Hotels och bokas på First Hotels webbsidor
 • - Erbjudandet gäller inte på First Hotel Alda på Island
 • - Erbjudandet betalas vid bokning online med betal- eller kreditkort
 • - Erbjudandet kan ej ändras eller återbetalas
 • - Erbjudandet kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden
 • - Rabatten varierar med antal bokade nätter – max 40 % rabatt
 • - Frukost ingår på alla våra hotell utom i Köpenhamn*
 • - Fri WiFi ingår på alla våra hotell


*Frukost ingår inte på First Hotel Mayfair, First Hotel Kong Frederik, First Hotel Copenhagen, First Hotel Twentyseven, First Hotel G & Suites och First Hotel Excelsior.

På First hotell finns First member (first hotells egen kundklubb) SJ prio och Sas eurobonus- välja o vraka.​

Bokningen gör ni såklart via en bokningssida som Refunder

 

Likes

Comments

Dagens gratis från butiken

Letandet efter Pågens bullar i Karlshamn är över för min del. Nu hittade jag den på Willys. Det blev 2 påsar gratis som ska vara till sonens utflykt med skolan ( hur många utflykter kan lärarna trycka in veckorna innan skolavslutningen?!) och till helgens familjeutflykt till Tosselilla. Smskupongerna fick jag genom Pågens fbtävling.

 

Likes

Comments

Härliga ballonger

Idag kom gratis ballonger som jag beställt från Fyndiq. Yngsta sonen blåste upp den och blev glad när det var ett hjärta. Han sa att han skulle ta med sig den till skolan till en ny kille som ska börja på hans skola. Den nya killen kommer från ett annat land och hade blivit mobbad där för att han såg dåligt men inte hade möjlighet att få glasögon. Så sonen packade ner ballongen och ska ta med sig den till skolan.

 

Likes

Comments

Min första elegantbox

Idag kom min första elegantbox som jag beställt på elegantbox.se

Härlig form på boxen. Snyggt inslaget och lyxig innuti. Älskar gårprodukter och blev JÄTTEGLAD för shampoot som luktar mycket gott.

Ett tips att önska eller ge bort till mors dag tycker jag. Vill gärna ha fler känner jag.

 

Likes

Comments

Dagens gratisinskick

Ve och fasa 😱 jag har lyckats tappa bort kuvertet med 8 liptonkoder som jag skulle skicka in idag. Retar ihjäl mig typ. Nu har jag iallafall lyckats skramla fram exakt 50 Santa Maria texmex streckkoder. Jag är riktigt nyfiken på vad som finns i boxen.

 

Likes

Comments

Hemmakvälls kundklubb

Jag tipsade här i bloggen om Hemmakvälls soffgrupp så fort den startade och både jag och maken anmälde oss som medlemmar på nätet.....trodde vi! Tydligen var vi inte medlemmar, men igår i butik blev jag det iallafall.

Ju mer du handlar på Hemmakväll, desto snabbare avancerar du inom Soffgruppens tre nivåer: Fotpall, Fåtölj och Soffa. Varje månad får du Soffgruppens nyhetsbrev med nya salta erbjudan- den och söta tips, anpassade för din nivå. Dessutom kommer vi att arrangera aktiviteter som provsmakningar, premiärvisningar och annat spännande. Som medlem i Soffgruppen har du möjlighet att påverka hur framtidens hemmakvällar ska se ut.

 

Likes

Comments

Tips till mors dag

Ni vet säkert att jag brukar få gratis sk superpresentkort från diverse läsarpaneler, GFK och M3. Dessa superpresentkort gäller i ALLA butiker, hotell, semesterresemål mm från Presentkortstorget

Det är en jättebra present att ge bort eller önska sig. Perfekt om man är ute i sista minuten då man kan ordna det digitalt och skicka via mail på bara några sekunder. Man kan också få fysiska presentkort hemskickade med post på bara några dagar.

För barnfamiljer är dessa guld värda att önska sig till jul och födelsedagar då de gäller på restauranger (restaurangguiden.com, Mcdonalds, Jensens TGI Fridays mfl) på massa nöjesparker tex Kolmården, Legoland Zoo i köpenhamn mm

Man väljer själv vilket belopp man vill ge bort.


 

Likes

Comments

Gratis hamburgare

Idag öppnar hamburgerkedjan Tommis burger joint som ligger utanför Casinot i Malmö. De öppnar kl 11 och har öppet till 22. De räknar med att dela ut 1200 gratis burgare. Läs mer HÄR


 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw