Header

Idag har Campadre en bra kampanj på Frank Dandy kallingar. Jag valde ut 3 st till äldsta sonen. Maken behövde tyvärr inga. Jag har innestående bonus att använda och det känns som ett bra läge idag.

Dessa 3 valde jag;

​Jag gjorde köpet via återbäringssidan Refunder som ger 4% i återbäring ( nya medlemmar får 8% + 50 kr)

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Likes

Comments

Handlar du på Apoteket hjärtat i helgen för minst 400 kr och använder rabattkod BLACKFRIDAY får du 20% rabatt på beställningen. Logga in i klubb hjärtat och få bonus på köpet och fri frakt. De har även köp 3 saffran betala för 2.

Självklart gör ni köpet via återbäringssidorna och välj då Bonusbay som har DUBBEL återbäring nu och ger 10% i återbäring ( och 50 kr till nya medlemmar. ) Är du ännu inte medlem i Refunder är det bättre återbäring där eftersom nya medlemmar får dubbel återbäring de 2 första dygnen och då får 15% i återbäring+ 50 kr.


Likes

Comments

I Björn Borgs webshop är det 30% rabatt på ALLT- underkläder, sportkläder väskor mm. Alltid fri frakt och fri retur

Går man in och anmäler sig för gratis nyhetsbrev får man 50 kr att handla för. Gör köpet via Bonusbay som har DUBBEL återbäring hela helgen och nu ger 12 % på hela köpet i återbäring.

Likes

Comments

Idag bestämde jag mig för att nappa på Postkodlotteriets erbjudande

Köp två lotter och behåll dem i sex månader så får du ett resepresentkort på 4.000 kronor eller köp en lott och få 2.000 kronor. Presentkortet skickas ut per post i slutet av maj 2016, giltighetstid är tre år från utfärdandedatum.

​Enligt mina beräkningar kostar det 1920 kr för 2 lotter i 6 månader och så får man då 4000 kr i Ving presentkort. Känns som en ok deal.

Likes

Comments

Susanne tipsar om att man får en valfri T-shirt gratis och fraktfritt. Ange kod gratis i rabattrutan HÄR

​Jag beställde en T-shirt till äldsta sonen som brukar måla grafitti. Bra med oömma gratiskläder då.

Likes

Comments

Idag invigdes Karlshamns superfina kallbadhus i Vägga. Riktigt snygg och magiskt utsikt. Bastu med havsutsikt och trappa rakt ner i havet. Inget bad idag men hela nästa vecka erbjuds gratis bad och alla grabbarna Stentagg är supertaggade.

Idag fick vi korv med bröd och läsk på invigningen.

Likes

Comments

Flera av Black fridays erbjudanden gäller HELA helgen tex 20% rabatt på Stadium, Rea på MQ, fraktfritt på Fyndiq. Gör köpet via återbäringsidan Bonusbay som nu erbjuder både nya och gamla medlemmar DUBBEL bonus till midnatt på söndag. Som ny medlem får man dessutom 50 kr i startbonus.Mina tips för bra erbjudande via Bonusbay nu med dubbel återbäring är;

Linas Matkasse- Prova en matkasse (välj varannan veckas leverans så har du tid att säga upp nästa om du inte vill ha fler) Kasse från 299 kr och du får nu 110 kr tillbaka (fast dubbelt?! vet inte om de missat för det borde vara 220)= 80 kr för matkassen!!

Tekungen- Nu 65 kr i återbäring på 1 köp. Passa på att köp påsar till löste för 39 kr.

GIboxen vad sägs om att starta året med 1 månad på GI? 20 färdiglagade matlåsor för 1295 kr (mindre än 50 kr middag) och du får nu 200 kr i återbäring

Likes

Comments


Better Blogging Nouw