Header
Presentation picture
stonetag
Petra, 39 år, Karlshamn
Jag tycker om gratissaker och riktigt bra erbjudande! Tipsa mig petra_stentagg@hotmail.com

 

Besökstoppen

Dagens gratis från butiken

Maken har hämtat ut gratis kex med Rabble idag.

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Likes

Comments

Få 2 gratis biobiljetter

I @Gaztongirl s blogg finns ett tips om att provköra Gord och få 2 gratis biobiljetter. Anmäl dig till provkörning på www.testaford.se

 

Likes

Comments

Få nessesär med miniprodukter

Köp och få-erbjudande från Loccitane.

 

Likes

Comments

Bo billigt i nya stugor i Ullared


Premiär-bo i nya Radstugorna!

Våren är här och äntligen står våra fina Radstugor färdiga. Det vill vi fira med att ge våra besökare förmånliga erbjudande. Varför inte ta en tur till Ullared för att ladda upp inför vårens alla högtider? Förena nytta med nöje och bo fint i naturskön miljö i våra ljusa och härliga Radstugor.

ERBJUDANDE

Bo i Radstuga, 4-bäddar och egen uteplats för 295 kr.

Bo
Erbjudandet gäller för en natts boende sön – tors
under perioden 1 maj – 15 juni.

Boka
För att rabatten ska gälla måste stugan betalas med ditt Shoppingkort eller Ullaredskort
och bokningen måste göras mellan den 27 april – 8 maj.
Boka på tel 0346-37501 (bokn öppen vardagar 9-18) eller på gekasbyn@gekas.se uppge bokningskod Radstuga

Erbjudandet gäller endast en gång per hushåll. Med reservation för fullbokning.Mer om Radstugorna

Radstugorna är på 28 kvm och har plats för fyra personer. I allrummet finns en bäddsoffa för två personer och sovrummet har två enkelsängar. Stugan är också försedd med dusch, toalett, kokplatta, kylskåp, kaffebryggare, micro, porslin, stek- och kokutrustning och TV. Det finns en liten altan och reserverad parkeringsplats för ett fordon i anslutning till stugan. Husdjur och rökning ej tillåtet.

 

Likes

Comments

Betalkort

Jag har ju nyligen gjort mig av med mitt Nordea Mastercard. Det kostade i årsavgift och gav mig inget i bonus. Jag hade det kopplat till mitt lönekonto och tänkte att det kunde vara smidigt, men nu när man kan flytta pengar så enkelt behöver jag inte det.

Vi har länge haft Gekåskortet som gett oss presentkort på Gekås i Ullared. Kortet kostar i årsavgift och därför använder vi inte det längre.

Nyligen började vi använda Norwegiankortet. Det är gratis och ger poäng som man kan använda på Norwegians flyg och på vissa hotell.

Coop betala efter använder vi på Coop och när vi betalar räkningar på Betalo. Vore bättre med Coop betala Mer som är gratis första året. Orkar inte byta just nu bara....

Nu tänkte jag testa OKQ8 Visa som är gratis och det enda kortet jag sett som ger återbäring i kontanter så man kan använda till vad man vill http://www.okq8.se/kort/visa/ Någon som testat? Vet att jag fått tips om detta kort i bloggen tidigare.

 

Likes

Comments

Dubbla poäng på SMAK i Findusklubben

SMAK är enligt mig den absolut godaste sorten av färdigrätter från Findus. Passa på att prova och registrera koden i Findus lunchklubb​

 

Likes

Comments

Gratis baguetter

Detta fick jag på mailen från Ica Maxi idag.

 

Likes

Comments

Morgonens gratisbeställning

Jag skulle vänta och se om det kom in några nya poäng i månadsskiftet april/maj.....men se det blev inte så. Istället for jag upp ur sängen och in på datorn och beställde 1 selfiepinne, 4 smothieglas och 2 ölglas gratis från GFKs premiebutik som öppnade idag. Maila petra_stentagg@hotmail.com om ni vill ha en inbjudan.

 

Likes

Comments

Gratis kex

Kupong på gratis kex finns i appen Rabble.

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw