Header

Ett tips från @barbamammagratis om gratis ost.

Kommentera inlägget och fyll i formuläret.

Alla som kommenterar och fyller i formuläret senast 27/9 får gratis ost.

Man förbinder sig att utvärdera produkten efteråt

LÄNK

Likes

Comments

*innehåller annonslänk*

Idag kom både min och Magnus box från Kökets box. De var så billigt så det fick helt enkelt bli 2 lådor denna månaden. Nu är jag väldigt glad för de valet. Innehållet var riktigt bra!

Boxen kostar normalt 129 kr inkl frakt. Prova-på-priset är 99 kr och det får man med kod provabox99. Men strunta i den och välj rabattkod KOKETVANNER som ger 10 kr EXTRA på Prova-på-priset dvs 89 kr.

Väljer du trots allt att betala fullpris så betala med de betalkort du kopplat till Wrapp om du har erbjudande om 30 kr tillbaka.

Genom att logga in på "dina sidor" kan du när du vill avsluta din prenumeration när du inte vill ha fler boxar. Det finns ingen bindningstid.

Fullproppad med produkter.

Jag måste medge att jag är lite trött på Santa marias street food nu som funnits i varenda box snart. Tuggummina med melonsmak var goda. Rafaello ska bli kul att testa till nåt kvällsfika här hemma. Likaså de de små kaffepåsarna och tepåsarna.

Tepåsarna är nog något av de sötaste jag sett med ett litet löv på sidan.

Likes

Comments

Jag tog ett kvitto på min inköpta tub Kalles och fick då ett sms på en gratis Kalles som jag hämtade ut på Citygross idag. https://kalles.se/

Likes

Comments

*innehåller annonslänk*

Idag kom månadens Testagram och den var dessutom rosa- det gillar jag extra mycket förstås. Boxen kostar 99 kr inkl frakt. Det är ingen bindningstid utan du kan säga upp när du vill.

Registrerar Du Dig i perioden 13 – 30 september debiteras och skickas en septemberbox. Gäller även presentkortsprenumerationer och så långt lagret räcker. Vill du vänta till oktoberboxen mejlar du oss på kontakt@testagram.se.

Boxen var som vanlig fylld med diverse roliga produkter. Jag är väldigt nöjd med innehållet i denna månadens box måste jag säga.

Kakorna har jag fått i nån box tidigare och det är mina absoluta favorit bland torra småkakor. Jag brukar inte gilla just Bonaquas smaksatta vatten men nu ska jag ge mangosmaken en chans. Thaiwook från Santa maria går alltid åt. Chokladen ser supergod ut, men det ska bli en present. Kryptoniterna rök direkt...... Grumme är en av makens favoritmärken men just diskmedlet har vi inte provat. Tandkrämen ser jag också fram emot att testa, synd att jag inte har deras tandborste kvar hemma.

Likes

Comments

Idag var det dags igen. En ny återbäring från Refunder. Läs mer om återbäringssidor HÄR

Refunder får man just nu 50 EXTRA på sin utbetalning om man väljer att få sin utbetalning via Paypal. Suveränt. Jag begärde ut en återbäring tidigare och vips kom det in 50 kr på mitt refunderkonto som jag kunde betala ut idag.

Ni som ännu inte är medlemmar hos Refunder kan bli det HÄR och ni får även 50 kr i startbonus. Väljer ni sedan att betala ut pengarna via paypal blir det 50 kr till- så totalt 100 kr extra utöver den återbäring ni får genom nätköpen.

Likes

Comments

Efter gårdagens Outdoor Night Fight, som #gbgbotaniska sent kommer att glömma, avslutar vi turnén i @kamperhaugs hemtrakter: Jönköping! Vi kommer att hålla till i Tändsticksområdet så välkommen på ett träningspass utöver det vanliga!
När: Tors 28/9 kl.19.30-20.30
Var: Tändsticksområdet, Jönköping
Hur: Eventet är gratis, maila kompis@vitaminwell.se för anmälan. Du kan bara anmäla dig själv + 1 person.

Likes

Comments

*innehåller annonslänk*

HÄR kan ni nu beställa en Glossybox för bara 69 kr. Värdet ligger runt 500 kr på produkterna i boxen

* Du binder inte upp dig på någon prenumeration

* Du behöver INTE ha prenumererat tidigare

* Det tillkommer inge frakt

Gör köpet via Refunder och få återbäring på ditt köp- är du inte medlem ännu får du 50 kr i startbonus HÄR . Glöm inte begära utbetalning från Paypal som just nu ger er 50 kr EXTRA.

Det är då enskilda boxar man köper ( men du får inte välja utan det blir en överraskning).

Perfekta julklappar. Du får köpa MAX 3 per person och då är du garanterad att inte få 3 likadana boxar. Men du kan bara beställa en box i taget.

Du kan få boxar som tidigare släpps mellan juni 2016-maj 2017

Får du produkter som inte passar- sälj dem på Tradera. Högst troligt räcke det att sälja 1 produkt för att få tillbaka 69 kr som boxarna nu kostar.

Likes

Comments

KOM OCH SITT MODELL FÖR OSS. Vi söker 6 hårmodeller med olika färger och längder (från medellångt till långt) samt rakt till vågigt hår. Vi önskar tillgänglighet 3/10-17 från kl. 8.00 till 16.00. #stockholm

Vi erbjuder dig ett styling verktyg från vår limited range för din tid. Kom och var en del av vår lansering. Om du är intresserad skicka ett direktmeddelande här på Facebook . TACK!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw