Header

Köp snygga barnkläder i Sölvesborg för 500 kr så får du en goodiebag.

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Likes

Comments

​Postkodlotteriet har MASSA olika kampanjer. I nya numret av Amelia fanns detta; https://www.postkodlotteriet.se/BT.htm

Erbjudandet gäller när du köper 1-3 lotter via denna kampanjsida och betalar dem två månader i följd. För varje lott du köper får du en värdecheck à 300 kronor att handla för i Bonnier Tidskrifters webbshop. Max tre värdecheckar (totalt 900 kronor) per kund. Värdechecken/-checkarna skickas till dig via e-post 4-6 veckor efter att vi har mottagit din betalning för lotten/lotterna. 

OM BONNIER TIDSSKRIFTER WEBBSHOPP OCH VÄRDECHECK 

Webbshopen är en del av Bonnier Tidskrifter. Där kan du handla allt från mode till skönhet, heminredning och böcker. Om du dessutom prenumererar på någon av Bonnier Tidskrifters magasin får du handla till rabatterade priser.

Värdechecken gäller till och med den 30/6-2016 för köp av valfria varor i webbshoppen. Varje värdecheck kan endast utnyttjas vid ett tillfälle, inget belopp går att spara till senare tillfälle. Eventuell frakt och fakturavgift täcks inte av värdechecken och den gäller inte vid förbeställningar.

En lott kostar 160 kronor per månad. Därefter prenumererar du tillsvidare och kan när som helst säga upp din lottprenumeration.

Likes

Comments

Idag är det Gudruns namnsdag och det firar vi med Gudruns lyckodag! Som vanligt på denna speciella dag har vi erbjudanden och massor med andra överraskningar till dig, här kan du läsa mer: http://goo.gl/qabcTV

PS. I dag får alla köpande kunder Gudruns smällkaramell med ÖVERRASKNING! Ange ditt eget lyckonummer mellan 1 – 24 i rutan "Meddelande till kundtjänst" i webbshoppens kassa när du beställer (skriv "Mitt lyckonummer är: xx"), eller uppge ditt lyckonummer i kassan om du handlar i butik. Gäller köp för minst 300 kr, en överraskning/kund.


Likes

Comments

Prova linser gratis

Även om du använder glasögon till vardags är linser ett enkelt sätt att snabbt förändra ditt utseende. Just nu ger vi dig möjligheten att prova linser helt gratis. Ta bara med ditt aktuella glasögonrecept och kontakta oss i butiken så hjälper vi dig.

Kontaktlinser är det perfekta alternativet när du inte kan eller vill använda glasögon. Kontaktlinser har förändrats mycket genom åren och nya material och teknologier gör att moderna linser är både bekväma och lätta att använda. Så även om du tidigare har fått höra att kontaktlinser inte passar dig finns det en stor chans att de gör det nu!

Vi har ett stort utbud av linser som passar alla livsstilar och plånböcker. Varför inte boka en tid för att prova redan idag. Ring eller besök din butik, du hittar din närmsta butik här.

Hitta till din butik

Gör en snabb makeover du också och prova kontaktlinser helt gratis på Specsavers. Hitta din närmsta butik här.

Villkor

Gäller 5 par easyvision® endagslinser alt 1 par easyvision® månadslinser. Gäller t.o.m. 3 januari 2016, en gång per kund och under förutsättning att du har ett aktuellt glasögonrecept, max ett år gammalt, annars tillkommer kostnad för synundersökning 345 kr. Kan ej kombineras med andra erbjudanden/rabatter.

Likes

Comments

fredag den 27/11 är det klubbtimmar i Make up store butiken Hansa i Malmö

Mellan kl. 15-18 har du möjlighet att bli sminkad i färger som tillhör nya kollektionen Arctic

De bjuder på dricka, tilltugg och 20 % på hela sortimentet!

V

Likes

Comments

Middagsfrid erbjuder numera även julefrid.......Man kan köpa helt julbord och då ingår även kassen med julgodis. Julgodiskassen kan även köpas separat.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw