Header

Jag bara älskar dessa glasen. Vi har de både till drinkar och som dessertskålar.

Prenumerera på 5 nr av Elle HÄR så får ni 2 glas på köpet. Prenumerationen sägs upp automatiskt. Priset är 159 kr och bara glasen är värda 358 kr.

*innehåller affiliatelänk

Likes

Comments

Åhlens lanserar den nya fönen Dyson Supersonic . Under lanseringen 15 feb-mars kan man få en kostnadsfri hårstyling på Åhlens city i Stockholm.

​*innehåller affiliatelänk

Likes

Comments

Som jag berättat tidigare åkte Magnus och barnen till Polen på grabbresa igår 58 kr/pp med Stenaline . Bilder och mer info kommer när de kommit hem.

Delar av deras dag har jag fått ta del av redan......de mindre bra delarna. Under natten till idag var det kuling och blåste upp mot 25 meter per sekund. Tack och lov att jag inte var med!!!! Men ingen blev sjösjuk som tur är.

I land kom Magnus på att hans abonnemang går över till Vimla idag ( och kortet hade han hemma). Alltså kan han varken ringa eller sms. Men internet funkade där det fanns wifi.

Barnen hade lovat lämna sina mobiler hemma.......trodde jag! Ett panikartat meddelande från maken sa något annat. Linus hade tappat sin iphone på färjan och Melker hade tappat sin nya iphone SE på tåget från Gdynia till Reda ( där badhuset ligger).

Jag mailade Stenaline som talade om att Linus telefon var återfunnen......yippi!!! Den kan förhoppningsvis hämtas i Karlskrona imorgon när de kommer iland.

Med hjälp av mamma som är från Polen ringde hon runt till tågbolag i Polen och Jippi även Melkers telefon var funnen. Meeeeen hittegods hade redan stängt för dagen!!!! De vägrar skicka den eftersom den måste kvitteras ut. En mycket snäll anställd tar sig an att ta med mobilen till tågstationen i Reda för att lämna över den. En förbril jakt på att få tag i Magnus och meddela detta försegår. Det går ju INTE att nå honom på hans mobil. Fick tag i hans resesällskap men nej det var för sent......

Nu hoppas vi att Melkers mobil åter hamnar på hittegodsavdelningen imorgon. Om vi har OTROLIG tur så kan några vänner till oss Åsa och Peter än en gång hjälpa oss och hämta våra kvarglömda grejjer i Polen eftersom de är på väg dit. Det är nästan komiskt för detta är TREDJE gången vi glömmer något och Åsa och Peter kommer nån dag efter och kan hjälpa oss och hämta. Åsa bloggar om sina fantastiska resor HÄR .

Första gången glömde Linus sitt nyinköpta armband med bärnsten som ägnat flera dagar åt att hitta. De glömde vi på Hilton hotell som ville skicka det för 150 kr!!!! Armbandet kostade typ 40 kr.

Andra gången glömde jag typ 1 kg ölkorv ( mina favoriter) de glömde vi i kylskåpet på Scandic och de ville inte skicka dem.......

Nu var det alltså Melkers mobil då.

Nu är de på väg hem till Sverige och alla 3 hytterna hade uppgraderas ( trots att alla bara betalat ynka 58 kr totalt tur och retur)

*innehåller affiliatelänk

Likes

Comments

Februari månads smakbox har temat Tillsammans. Den kan fortfarande beställas. Värdet är 471 kr, men priset är bara 199 kr. Med rabattkod STONETAG får ni 15% rabatt på er första box.

Familjens favorit vid första titten var:


Lindt Excellence Extra creamy från Lindt - streckkoden är perfekt till pågående KAMPANJ

Tikka Masalasås från Patak´s Ska bli superspännande att prova
Delicacaoboll från Delicato- va supergod trots att jag inte gillar mörk choklad
Te från Lipton Passar mig perfekt, älskar te
Jordnötssmör från Skippy Melker gillar den.
Powerade dryck från Powerade Magnus gillar den
Natural bar från Eat Natural Sweden Magnus vill testa
Protein Milkshake från Fast Magnus vill testa
Nougatsås från Odense Linus vill testa
Djävulskorv från Csabahus Min absoluta favorit


Glutenfritt fröknäcke från Sigdal

Grobladstopping från Go Wild

Skördegröt Havre från Fazer
Pizza tortilla från Santa Maria
Pizza sås från Santa Maria
Linschips från Estrella
Quinoaburgare från Risenta
Vegetarisk olivpaté från Tartex

Likes

Comments

Lyko kan man handla och får bonus på alla köp. Nu har de en kampanj på Matrix där man får en utredningsborste på köpet vid 2 utvalda Matrixprodukter .

Ett annat erbjudande HÄR

Köp flaskan på 300 ml och få en mindre, 75 ml, på köpet. Perfekt för resan eller handväskan!

*innehåller affiliatelänk

Likes

Comments

Ellos har just nu en kampanj där de erbjuder 300 kr i rabatt vid köp för minst 900 kr och fri frakt Erbjudandekod: 355429

Detta Gantpåslakan skulle jag vilja ha, men det är rea så då gällde inte rabatten

Nybeställning på kläder, skor, leksaker, möbler, hemtextil,

inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos.
-Gäller max en gång per kund, t.o.m. 2017-02-28. Fri frakt omfattar
normalpaket upp till 20 kg.
-Kan ej kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor eller varor
märkta med "kampanjpris" eller "design by". UGG, Odd Molly, SPANX,
Vagabond och Odd Molly home är undantaget rabatten.

*innehåller affiliatelänk

Likes

Comments

Är ni också sugna på att ta nån natt iväg och bara koppla av? HÄR kommer lite rabattips. Alla priser är för 2 personer i dubbelrum med frukost.

*innehåller affiliatelänk

Likes

Comments

I mars är det Whiskeyfestival på Malmömässan i Hylie och maken, min pappa och min svärfar ska dit. De köpte Early birds VIPbiljetter. Här är tips på billigt boende 590 kr/dubbelrum inkl frukost.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw