Header

Idag kom 4 nya träningsstrumpor som jag beställt för min bonus på Campadre. Jag gick via återbäringssidan Cashbackshopping som ger 25 kr tillbaka oavsett köpebelopp.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

*innehåller annonslänk*

Designonline har 15% rabatt på allt i onlineshoppen med rabattkod FINAL15. Erbjudandet gäller till söndag 30/7. Passa på att kombinera med Wrapp. Jag har erbjudande om 75 kr tillbaka vid köp för 400 kr.

Wrapp är en helt gratis app. du kopplar ditt bankkort till appen och handlar som vanligt fast får pengar tillbaka och rabatter. Glöm inte at fylla i promokod 8swar0 FÖRE köp så får du 100 kr till valfri restaurang.

Kolla in deras FANTASTISKA öppningserbjudande med bland annat halva priset på Stelton termos.

Varför inte investera i ett par utgående Muminmuggar? Håll Sverige rent nu till kampanjnpris 149 kr- 15%

eller Tofsan Vifskan som utgår vid årsskiftet 169 kr- 15%

Likes

Comments

Idag fick jag löste jag in 100 kr till superpresentkort från M3panel där jag gjort undersökningar. Magnus löste in 1500 poäng mot ett superpresentkort

Man bli medlem gratis på m3panel sedan får man undersökningar på sin mail. Jag loggar dock in på kontot dagligen för det känns som om jag hittar fler undersökningar där än på mailen, men det kan vara inbillning.

Undersökningarna tar allt ifrån några minuter upp till 30 minuter. de flesta tar dock max 10 minuter. Man får 50-1000 poäng per undersökning, de flesta runt 150 poäng. Om man inte tillhör rätt målgrupp för undersökningen får man alltid 25 poäng. Om undersökningen inte fungerar (händer rätt ofta) mailar man kundtjänst och ersätts då med de poäng undersökningen skulle ha gett.

Du byter in poängen mot gratis valfria premier från 50 poäng och uppåt. Jag väljer alltid superpresentkort värda 100 kr, de "kostar" 1500 poäng. Man väljer premier i panelshopen inne på M3.

Väljer man då superpresentkort brukar det dyka upp på mailen inom ca 1 vecka. Superpresentkortet består av en kod. Klickar du på koden kommer du direkt till Gogift (fd Presentkortstorget) där väljer du var du vill lösa in presentkortet tex Hemtex, restaurang, Kolmården mm. Du får sedan välja om du vill ha presentkortet på sms, mail eller med post (ibland finns bara ett alternativ). På mail och sms kommer de direkt och med posten inom ca 1 vecka. Skickas portofritt.

Likes

Comments

*innehåller annonslänk*

Jag måste medge att jag tidigare haft förutfattade meningar om matkassar och tänkt att de var dyra, små portioner och inte alltid de bästa varorna. Jag tycker Citygross matkassar har bevisat motsatsen.

De är BILLIGA oftast mycket billigare än att handla i butik. Färskt svensk kött, väl tilltagna portioner. När jag sedan lägger ihop det med fördelen att slippa panikhandla hungrig, lägga tid på att handla och köa och lägga pengar på allt onödigt man släpar hem som inte alltid äts upp är matkasse PERFEKT för vår familj. Jag gillar särskilt Flexkassen där vi i vår familj själv kan bestämma rätterna och anpassa antal rätter per vecka med hur vårt veckoprogram ser ut.

Just nu får tidigare kunder 150 kr i rabatt på valfri matkasse med rabattkod FRI150


*Gäller t.om. 31/7-2017, gäller bara en gång per kund och går ej att kombinera med andra rabatter. Gäller ej flexkassen.

Men är du NY kund så får du just nu 250 kr i rabatt med rabattkod sommar250. Observera att denna rabatt bara gäller till söndag och den omfattar inte Flexkassen.

Ny kund är inte detsamma som nytt hushåll. Alla myndiga i ett hushåll kan bli kunder. Så har man maka/make vuxna barn mm så kan de beställa. Beställningen är inte heller personlig utan du kan låna mormors, kollegans eller grannens namn om de ger er smset som krävs för att hämta kassen. Väljer man hemleverans kan du ange din egen adress även om någon annan beställer den åt dig.

Sommarkassen för 2 personer med 5 middagar kostar 399 kr- 250 kr = 149 kr

Likes

Comments

*innehåller annonslänk*

Köp 5 valfria produkter hos Skincity och betala för 4. Det gäller även på deras REA och kan kombineras med alla deras andra KAMPANJER. Fri frakt på allt och kokeshidocka i varje köp. Priser från 49 kr.

Kolla Elemis glow kit på rean HÄR

Jag är lite sugen på detta lyxiga lip repair balm HÄR

Flera coola flip flops 70% rabatt HÄR

Missa inte deras produkter från Exuviance

Likes

Comments

Idag kom 100 kr på Ving som jag fått helt gratis via M3 . Idag fick jag ihop nya poäng och beställde ett gratis superpresentkort på 100 kr, detta byter jag sedan mot ett presentkort på Ving tänkte jag. Magnus bör snart också få ihop sina poäng så han kan växla in till ett nytt presentkort

Likes

Comments

Idag kom min beställning frånMatsmart. Jag hade bland annat beställt en Lyckybox Som ni vet älskar ju jag supriseboxar av alla dess slag. I bloggen https://lindamarie.nu/ fick vi tipset om en ny rabattkod. Du får 50 kr rabatt med rabattkod Hummingbird (vid köp för minst 350 kr).

Boxen kostade 29 kronor så det var värt en chansning tyckte jag. Jag misstänkte att en del av varorna kunde vara efter utgångsdatum som en del av deras varor är

Jodå massa skoj var det. Men OJJJJJ va gamla en del produkter var. Några gick ut i januari 2016 typ....de vågar vi INTE smaka

Men dessa produkter var inom datumramen. Bulgur häll till 2018 typ........

Jag passade på att köpa lite annat smått och gott och valde då produkter som håller ett bra tag och inte gått ut.

Galet många tuggummibollar. Remmar, en hel låda för 10 kr. Ett FYND!

Likes

Comments

*innehåller annonslänkä

Idag kom min Rainbox box från Glossybox (som nu är slutsåld). Jag är riktigt nöjd med innehållet. Juliboxen finns att beställa HÄR

Trots att jag prenumererar varje månad och denna boxen innehåller 9 produkter från tidigare boxar var det flera för mig nya produkter så det var extra kul.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw