Header

En bloggläsare skickade en inbjudan till Wifog som jag nu testar. Man tjänar poäng på att se reklamfilmer, via återbäring och undersökningar mm. Man kan använda poängen till superpersentkort, bio, mm.

Går ni via min länk och gör ett köp så får ni förutom er återbäring även 500 EXTRAPOÄNG.

Likes

Comments

Idag blev det en snabb titt in på Mio. Halva priset på massa fint och jag använde ett av mina presentkort som jag fått i julklapp (150 kr för allt).

Likes

Comments

Idag var jag i Malmö och på köpcentret Triangeln träffade jag på 2 trevliga killar som sålde postkodlotter. Jag har köpt massor genom åren eftersom de brukar ha riktigt bra erbjudande. Även idag hade de ett erbjudande som passade mig.

Köper man 1 lott och behåller i 2 månader kostar det 320 kr och då får man ett presentkort till butikerna på triangeln som gäller för 500 kr och har en giltighet på 2 år.......superbra! Jag nappade såklart. Håll utkik på plan 1 på triangeln för att göra en riktigt bra deal. De står där minst nån vecka till.

Likes

Comments

Just nu 10% extra rabatt på hela ditt köp hos Yves rocher

Ange rabattkoden EXTRA10 i varukorgen.
Erbjudandet gäller 1 gång/kund t o m 26/1 och kan inte kombineras med andra rabattkoder.

Likes

Comments

Jag har en tävling på mitt instagramkonto @stonetag där jag i samarbete med Lipton och Smakbox lottar ut ett lyxigt tepaket med ekologiska nyheter värda 260 kr.

Likes

Comments

Idag var jag och några goda vänner på Bishop arms i Kristianstad, vi hade allihop gratis presentkort på 150 kr per person att betala med så vi kom billigt undan. Jag betalade 29 kr för cola och mat. Som gratis medlem i Bishop arms klubb får man presentkort 3 ggr per år.

Likes

Comments

Välkomna till årets första LyxLördag med tema HandSPA 11 februari 10-13.

Många av Sveriges befolkning har torrare och narigare händer om vinterhalvåret. Vad passar då inte bättre än en handSPA behandling i denna kyla. Efter Peeling, massage och paraffinbad åker du hem med bebislena händer och fingrar.


LyxLördag är kostnadsfritt. HandSPA görs i par om två med start kl 10.00, ingen drop in.
Vi bjuder på en lättare fika. Ta gärna med dig en vän!


OBS! Begränsat antal platser, anmälan är bindande. Skicka SMS till 0765-801 944 med ditt namn + gäster.
Butiken är öppen med mängder av fantastiska produkter, betalning med kontant eller swish

Nail it & Cut outTorget 5a, 24535 Staffanstorp

Likes

Comments


Better Blogging Nouw