Header
Presentation picture
stonetag
Petra, 39 år, Karlshamn
Jag tycker om gratissaker och riktigt bra erbjudande! Tipsa mig petra_stentagg@hotmail.com
Ni kan följa mig på instagram @stonetag

 

Besökstoppen

Gratis kex/rån

I appen Rabble finns en kupong på rån från Göteborgskex. Man kan välja mellan tomat och gräslök.

 

Likes

Comments

Sagaform utförsäljning

Åh önskar jag kunde vara där. Sagaform har ju såååå mycket fina saker.

 

Likes

Comments

Ny klubb och köp och få

Hemglass (glassbilen) kommer med ny kundklubb till sommaren. Nu har de 2 köp och få- erbjudanden.

 

Likes

Comments

Dagens rabattköp

Jag är helt tokig i Odd Mollys vackra kläder och igår sprang jag på en ny top. Istället för att köpa den till ordinarie pris i butik har jag nu beställt den billigare.

Jag gick via refunder för 5% återbäring och till Miinto och använde kod Couponnation som gav 100 kr rabatt. Jag såg att Zoovillage har 20% rabatt på alla Odd Mollykläder, men de hade inte den jag ville ha tyvärr. Men 144 kr i rabatt är alltid något....varje litet plagg så blir det en del


 

Likes

Comments

Coca colas premier

Jag letar fortfarande efter kampanjflaskorna med kod i korken, men det lär väl dyka upp snart. Köper ni cola life får ni 5 kr tillbaka från Earnd it dessutom. Jag vill gärna ha sugrörsglasen ( väntar på några från GFK redan).

https://happiness.coke.se/

 

Likes

Comments

Gratis att vänta på

Inget är som väntans tider heter det ju. Men nu vill jag verkligen att mina lådbilar från Ahlgrens bilar dyker upp och likaså matcheckarna från Postkodlotteriet.

I veckan väntar jag på både Glossybox och min första elegantbox.

Jag väntar på mina kartioglas från Valio.

Mina premier från Yougov ska ska skickas, men lär väl knappast hinna komma nästa vecka. Inte heller premierna från GFK lär dyka upp ännu.

Däremot har jag hopp om att få min Estrellahanduk, newporthanduken från Lambi, hotellkoderna och min gratis fikabox.

I veckan ska jag och min man gå och se förhandsvisningen av Spy i Kristianstad. Jag ska skicka in nya liptonkoder och få Rörstrand muggar och jag ska försöka knipa en Brämhults lemonad på fredag. Till helgen planerar vi att åka till barnens dag på Tosselila och få rabatterat inträde. Skånes sommarkort börjar säljas på måndag till rabatterat pris på nätet och på tisdag har Hotelspecials sin 48-timmars rea.

 

Likes

Comments

Se eurovision gratis

Nu gäller det att samla gratis Superpresentkort till Ticnet tex genom GFK, M3 eller läsarpaneler. Passa på att samla flyg och hotellpoäng på SAS eurobonus genom att betala räkningar med Coop mera och Betalo.

 

Likes

Comments

Gratis fikabox

Idag har jag beställt en gratis fikabox . Med koden citron50407 får ni första och 5:e boxen gratis. Inget köpkrav och kan sägas upp när man vill. Jag valde få boxen varannan vecka så jag har god tid på mig att säga upp om jag inte vill ha fler. Boxen kostar 49 kr inkl frakt om man fortsätter att prenumerera.

 

Likes

Comments

Kiviks musteri

Äntligen fick vi tummarna loss och gav oss iväg till Kiviks musteri.  Vägen till Kivik var full av gyllengula rapsfält och vit/rosa äppelodlingar. Snirkliga backiga vägar och nöjda kossor som betade. En härlig tur.

Maken och jag har varit medlem i deras klubb Kiviks vänner i flera år. Vi har inte fått något medlemskort och därför inte kunnat utnyttja deras erbjudanden och rabatter. Man kan bara hämta korten just på Kiviks musteri. Gissa besvikelsen när det bara fanns 1 medlemskort!!! Den vänliga personalen lovade dock att vi skulle få ett till om vi mailade adressen.

Genom Kiviks vänner fick vi var sin flaska mousserande rosecider när vi handlade för 200 kr i butiken.

Vilken butik!!! Så mycket helt underbara produkter och riktigt bra priser. Jag skulle kunna köpa allt. Till mig själv köpte jag massa sylter och marmelader, cider, smultrondricka, te, sommarvin och lite andra drycker.

Jag passade på att köpa fina presenter till barnens lärare till skolavslutningen. Förutom butiken fanns ett härligt fik och en restaurang med helt underbar innergård utomhus där man kunde sitta och äta. DE hade en platsskola med diverse äppelsorter och annat kul. Yngsta sonen roade sig i äpplets hus. Omgivningen var sååååå vacker och solen var med oss. Barnen tyckte det kändes som om vi var i ett annat land, allt va så varmt och vacker. Jag kan verkligen rekomendera ett besök till Kiviks musteri i sommar.

 

Likes

Comments

Skånes matmässa

Genom Groupon köpte jag billigt inträde och smskuponger till Skånes matmässa i Brösarp. Det var en lagm stor och trevlig matmässa. Smakportionerna var dock minimiala och köerna låååååånga. Lite gratis blev det med hem. Bäst tyckte vi om brödtältet, med mest och godas smakprover.

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw