Header

Jag kom med i Buzzadors kampanj.

Likes

Comments

Vi söker dig som är intresserad av att vara testperson av jlt.se. Vi behöver båda unga och äldre som kan tänka sig att avsätta ett par timmar på kvällen den 16 november. Du har med dig en egen smart phone eftersom testet kommer att ske via mobil. Vi behöver både resenärer och ickeresenärer så du som är resenär får gärna tipsa någon du känner som inte åker med oss idag att höra av sig till oss. Du som är intresserad mejlar oss på info@jlt.se och berättar vad du heter, om du är resenär eller inte och uppger din ålder så återkommer vi om du blir utvald. Alla som är med får ett period 30-dagarskort. Vi bjuder på fika på kvällen.

Bildresultat för jönköpings länstrafik

Jönköpings länstrafik

Likes

Comments

Rita en läskig Halloweenteckning tillsammans med ditt barn och lämna in den i er lokala name it-butik, så att vi kan hänga upp den. För att vi ska slippa bus ger vi ditt barn en present som tack för teckningen.

Denna kampanj pågår 17–21 oktober 2016 i alla name it-butiker. Presenterna finns i ett begränsat antal. Vi delar ut en present per barn upp till 14 år som lämnar in en teckning.

Likes

Comments

Från ca kl 9.00 idag är det gratisutdelning av Soba cup noodels vid Stockholms universitet.

Likes

Comments

Om man inte har en önskelista att utgå ifrån kan man ge saker som man tror/vet att mottagaren inte skulle unna sig själv, men ändå gillar.

Här är lite julklappstips som jag själv skulle uppskatta.

Bridgewater - Medium - Carnival Ride

Bridgewater doftljus i rosa som doftar vanilj.

WoodWick - Mini

Woodwick med doft av nytvättat

Fast jag älskar fina doftljus köper jag det sällan, men uppskattar det mycket!!!

Stor Badbomb

Hur ljuvliga är inte dessa stora badbomberna då? Jag njuter av ett varmt bad nästan varje kväll under de kalla årstiderna och skulle gärna låta dessa göra mig sällskap.

*inlägget är skrivet i samarbete med Cuteness

Likes

Comments

Idag kom 4 skålar Mon Amie från Kombilotteriet. Lotten kostade 49 kr och man fick skålarna på köpet.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw