Header

Igår fick jag min första marsbox från Glossybox och när jag beställde en box till fanns en kampanj där man kunde få detta fina nagelset på köpet. Nu inväntar jag med spänning på att det ska dyka ner i brevlådan.

Ett superlyxigt nagelkit från Le Mini Macaron. Kitet innehåller en LED-lampa, nagellack och tillbehör till ett värde av otroliga 529kr!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Fyndmagneten tipsar om en kommande kampanj som ni kan läsa mer om HÄR

Jag vill absolut delta. Gillar Ridderheims och ÄLSKAR skålarna. Kan vara värt 49 kr i frakt även om jag verkligen avskyr fraktkostnader.


Köp valfria Ridderheims produkter. Köp 4 – få 1 skål, köp 7 – få 2 skålar, köp 10 – få 4 skålar.
Klicka här och registrera dina uppgifter samt det antal streckkoder du vill skicka in senast den 31 juli 2017.
Skriv ut kampanjbeviset som du fick vid registreringen. Inget e-mail? Titta i skräpposten!
Klipp ut dina streckkoder och lägg dessa tillsammans med kampanjbeviset i ett kuvert och skicka senast 14 augusti 2017 till:
RIDDERHEIMS C/O ELS SVERIGE AB, MÖLNDALSVÄGEN 91, 412 63 GÖTEBORG
Inom ca 4 veckor efter att vi mottagit och kontrollerat dina streckkoder kommer du att få din skål/skålar.

Notera att en fast kostnad på 49 kr tillkommer för frakt och hantering oavsett antal skålar du önskar beställa och betalas i samband med din registrering. Gäller endast leverans inom Sverige och max 4 skålar per hushåll.

Likes

Comments

Idag kom min beställning från Stadium . De hade superkampanj på Peak performance så jag beställde var sin till Melker och Magnus som båda fyller år i september. De är fortfarande halva priset HÄR

Fri frakt och bonuspoäng i Stadium klubb och flygpoäng på Norwegian.

*innehåller affiliatelänk

Likes

Comments

Älskar verkligen cola zero!!!! Det finns en kampanj på Facebook där man kan få dessa gratis. Jag har dock inte lyckats, men bytte till mig en cola.

Likes

Comments

Idag kom Glossybox marsbox. En traditonellt rosa box denna gången. Härligt att den dyker upp just idag.....avskyr nämligen tisdagar!!! Så den piggade verkligen upp lite extra. Boxen kostar bara 139 kr inkl frakt, värdet ligger runt 500 kr- ett kap tycker jag.

Innehållet i boxen kan variera lite från box till box men de flesta är ändå samma. Är du sugen på marsboxen så beställ nu innan den tar slut. Den 9/4 brukar vara sista försäljningsdagen, men det kan ta slut långt tidigare.

Nagellack- Ciate London värde 129 kr. Mysig färg, ska prova på tånaglarna när det blir sandalväder.

Nivea Invisible för black & White- värde 36 kr för orginalprodiukt. Kul att testa. Doftar gott. Jag använder Nivea stress så passar perfekt att prova en ny variant. Älskar denna lite mindre storleken. Önskar att den såldes i butik. Perfekt i handväskan eller vid resor.

Emite Make up- värde 170 kr ser tuff ut. Provade på läpparna och fäste inte alls, en besvikelse tyvärr. Kanske bättre till kinderna.

Beauty made easy- värde 39 kr. Tunna glad som suger upp fett och talg- funkar ovanpå smink. Suveränt om det fungerar som utlovat. Ska lägga i handväskan.

Figs & Rouge- orginalprodukt värde 265 kr. Ska ge silkesmatt hy utan glans och vara porminimerande. Låter lockande. Gillar utseendet på tuben och doften.

Jag är supernöjd med min box och har precis beställ en till som present.


*innehåller affiliatelänk

Likes

Comments

Tack för att ni använder Min länk Lyko . Idag kom en ny gratisbeställning

Mad rabattkod 15allt2534får ni 15% rabatt på ALLT

Är du NY kund, eller hittar nån i familje- umgängeskretsen som är- så får du 100 kr rabatt via min länk . Fri frakt dessutom och BONUSPOÄNG på köpet genom Lyko klubb.

Jag passade på att beställa lyxiga set från Decleor som nu var på rabatt- halva priset. Det blir presenter till min mamma.

Mango tyckte att mina produkter luktade gott och balsamet från Matrix luktar helt ljuvligt. Det är min absoluta favoritprodukt till håret. Lockar eller ej detta balsamet är bäst för mitt hår. Nivea wash är billigt men bra för att ta bort smink tycker jag.

Likes

Comments

Ikväll löste Magnus och jag in lite poäng från M3-panel . Det blev 300 kr i Superpresentkort som bör dyka upp på mailen på fredag. Då växlar vi in dem på presentkortstorget mot presentkort på Ving.

Likes

Comments

Stayhard har de mesta för män och killar. 20% rabatt på utvalda priser. Röda priser gäller. Fri frakt och fri retur betyder att man kan beställa hem och prova, i olika färgar och olika storlekar.


*innehåller affiliatelänk

Likes

Comments

Yougov fyller på sin premieshop kontinuerligt. De har MASSA gratis premier att växla in sina poäng mot. Poäng får du genom att göra undersökningar som kommer på din mail. Anmäl dig HÄR det är såklart GRATIS!


En ölhållare- perfekt när man ska över till grannen på grillfest.

En mugg i sten.

George Jensen bestick

Tallrikar.

Likes

Comments

Smartson söker 1000 barn under 12 år som vill prova och utvärdera Jordan tandkräm gratis. Ansök HÄR

Likes

Comments