Header

*innehåller annonslänk*

Via återbäringssidan Cashbackshopping får du just nu 60 kr i återbäring när du beställer Kökets box . Det är ingen bindningstid utan du kan säga upp boxen direkt om du inte önskar fler.

Prova Kökets box för 99 kr på första boxen (ord. 129 kr).
Denna kod att kombinera med cashback. Används någon annan rabattkod än denna kommer cashbacken att nekas.

Är du ny medlem hos Cashbackshopping får du dessutom 25 kr i startbonus- boxens pris blir då 14 kr. Du kan beställa en box även om du varit kund tidigare. Passa på att beställa en rolig julklapp som passar alla.

Testagram för HALVA priset- bara 50 kr inkl frakt. Använd rabattkod interiorbex2017 ( fyll i i rutan för presenkort)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Skaffa Babycard helt gratis och ta del av massa rabatter. Just nu bjuder de på gratis film.

Likes

Comments

Jag är på Ullared. Massor av folk och helt vidrigt. Hoppas snart få ta mig ut

Men kollegorna shoppar på med glada miner.

Likes

Comments

*innehåller annonslänk*

Erbjudande från Kicks . Fri frakt till butik. 2 gratisprover följer med varje beställning, Gör köpet genom Refunder och få 3% i återbäring. Rabattkod KICKS20 ger 20% rabatt hela helgen. Använd rabattkod TOMTE och få 20% på valfri vara fram till 5/12.

Du kan bli medlem gratis på Kicks och få 20% rabatt på ett köp


Vid köp av en Shawn Mendes doft 50 ml, få du en rollerball på köpet (10 ml), värde 145 kr.

Likes

Comments

​Erbjudande från Kicks . Fri frakt till butik. 2 gratisprover följer med varje beställning, Gör köpet genom Refunder och få 3% i återbäring.  Rabattkod KICKS20 ger 20% rabatt hela helgen. Använd rabattkod TOMTE och få 20% på valfri vara fram till 5/12.

 Du kan bli medlem gratis på Kicks och få 20% rabatt på ett köp

*innehåller annonslänk*

Vid köp av valfri damdoft från Gucci får du Gucci Bloom EdP doftpenna (7,4 ml) på köpet, värde 220 kr.

Kombinera med en gratis goodiebagt- läs mer HÄR

Likes

Comments

Det tycks vara en bra vecka för mig vad gäller återbäringssidan Bonusway , n ny utbetalning idag .

Här är hur JAG uppfattar skillnaderna mellan de olika sidorna;

Refunder - Den jag oftast använder. Snabb enkel och kundtjänst är snabba på att svara och hjälpa till. Tror det var min första sida så den ligger mig alltid lite extra varmt om hjärtat.

Mybonus - Min senaste sida som jag tycker har extra kul bonussystem där men genom att värva en vän/ sambo/maka kan få del av dennes bonus under ett helt år utöver sin vanliga bonus. Här saknar jag dock ännu en hel del butiker men förstår att de är under uppbyggnad.

Bonusway - Har ofta höjd ersättning, dubbelbonus mm så här brukar jag tex boka resor och hotell mm som ger HÖG återbäring. Tycker det tar ovanligt lång tid mer ersättning och svar från kundtjänst men det blir alltid rätt till slut. Tålamod så blir allt bra.

Cashbackshopping - en sida med mest osannolikt bra kampanjer där du faktiskt får återbäring utan att köpet kostar dig något eller där du får MYCKET mer än vad det kostar dig. Så bra ibland att man inte tror det är sant. Men det är det. Funkat klockrent för mig och bra kundsupport.

Cashbacker - 25% extra återbäring via appen. avskyr shoppa via appar men här gör jag ett undantag, det är VÄRT det.

Cashbackninja - lite för ny för mig för jag ska kunna ha en uppfattning ännu.

Likes

Comments

*innehåller annonslänk för Åhlens*


Har ni inte köpt Rituals adventskalendet är det verkligen guldläge nu på Åhlens. Fri frakt till butik

Har du fått mail från Bonusway så använd din bonusboost och få 9 % i återbäring. Se till att du är medlem och nyttja din medlemsrabatt med 20% på skönhetsprodukter. Köp sedan kalender och få doftstickor på köpet. Fri frakt till butik. Betala med Norwegiankortet och få både flygpoäng och bonuspoäng från Åhlens.


Just nu får du Green Cardamom doftstickor 50 ml (värde 150:-) när du köper The Ritual of Advent 2017 adventskalender från Rituals.

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker. Max en gåva per kund.

Likes

Comments

Idag var jag på besiktning med bilen för första gången i mitt liv. Jo jag är 41 år och bilen är registrerad på mig så liiite pinsamt kanske 🙈. Nåja nu är det gjort. Jag hade fått en rabattkupong med posten som jag nyttjade och betalade resten med mitt Norwegiankort.

Är det bara jag som inte kan mitt registreringsnummer? Vet märke och färg....men modell?! Nä noll intresse av bilar. De ska vara billiga och fungera bara. Vore skönt om man slapp tanka dem.

Likes

Comments