Header
View tracker

Idag veckohandlade man och barn på Citygross. De har 10% rabatt på ett helt köp och en del bra erbjudande, bland annat på apelsiner som jag är helt beroende av. Genom att vi betalade med Wrapp samlar vi stämplar och får 200 kr tillbaka på 7:e köpet (minst 600 kr per köp). Idag låste det upp en extra bonus på 26 kr dessutom.

Likes

Comments

Ta chansen och beställ en billig matkasse från Citygross med 200 kr i rabatt med rabattkod tina (gäller fram till midnatt ).

Jag har beställt en Bamse barnkasse för 429 kr- 4 personer 4 dagar- 27 kr/ per rätt och ny inspiration på köpet. Dessutom slipper jag lägga tid och energi på att handla eller fundera över VAD vi ska handla och äta.

Rabatten gäller även på Klassisk, ekologisk, laktosfri och vegetarisk

*innehåller affiliatelänk

Likes

Comments

Outnorth har ökat rean och erbjuder nu köp 3 betala för 2 på all outlet.

Frossypack - 68 kr st- perfekt som matlåda och till barnens utflykter. Kylfunktion i locket som håller svalt i 10 timmar.

*innehåller affiliatelänk​

Likes

Comments

Årets första Glossybox har anlänt. En lyxig låda i marmorlook för bara 139 kr inkl frakt. Värde ca 500 kr En perfekt gåva till alla hjärtans dag. Finns Manbox med som kommer ut kvartalsvis.

Lådan är en keeper. Numera sparar jag bara temalådorna dvs alla som inte de vanliga rosa.

Sidenband och silkespapper ger en lyxig känsla direkt.

I min box fanns:

3D White luxe whitening accelator. Jag trodde först det var en vanlig tandkräm, men nej denna använder du EFTER tandborstning. Ska ge vitare tänder och skydda emaljen. Ska absolut testas.

Hot makeupe - mjuk och marmorerad ögonskugga med härligt skimmer. Låter lovande tycker jag, den ska jag också ge en chans.

Schwarzkopf fibreplex- vårdande behandling för håret som ska verka under 5 minuter. Det behöver jag VERKLIGEN. Skönt att det inte är så lång verkningstid. Luktar ljuvligt dessutom.

Spa to you- ansiktsborste. Njaaaa här är jag tveksam alltså. Dessa borstar, först tungborsten och nu denna. Nä den får nog bli en present till nån yngre och modigare.

Oolotion- produkten ser ut som ett läppbalsam från Apoteket tycker jag, riktigt ful och olyxig. Men innehållet verkar desto mer lovande, En ögonkräm som motverkar ringar, påsar och mjukgör på djupet. Galet dyr dessutom (340 kr för 15 ml)

*innehåller affiliatelänk

Likes

Comments

Idag kom det efterlängtade presentkortet till Fridays. Jag löste in superpresentkort. Hoppas hinna få fler innan vi ska dit och käka för 200 kr räcker inte långt till oss 4.

Likes

Comments

View tracker

Coop. Fryst. 600 g. Välj mellan röd, gul och blå. Denna vara ger dig 500 extra poäng vid köp i butik under perioden 23/1 – 5/2, 2017. Poängen använder du sedan i poängshoppen. Gäller t.o.m. 29 januari.

Idag ska jag ringa kundtjänst, råkade se att jag inte fått mina 500 extra poäng för räkorna i slutet av förra året. Det är inte första gången detta händer. I år ska absolut ha mer koll!

Likes

Comments

Igår gjorde min tredje reabeställning från Stayhard. Fantastiskt bra rea och fri frakt och fri retur. Gårdagens beställning gav mig 600 kr i rabatt!!!

Jag valde dessa fodrade vantarna i svart och grått 44 kr/st

Sen blev det en t-shirt från Adrian Hammond till 70% rabatt

*innehåller affiliatelänk

Likes

Comments