Header

Idag blev det som julafton både för mig och vår hund Mango. Maken och jag har via Cashbackshopping beställt boxarna för bara 29 kr/st.

​*innehåller affiliatelänk

Likes

Comments

Idag är det 4 månader till julafton och det är tid att börja planera för julklappar. Jag älskar att ge bort presenter och det brukar bli MASSA julklappar att slå in. Det finns en hel uppsjö julklappar man kan ge bort som är helt gratis. Eftersom det är precis samma produkter som du annars får köpa för dyra pengar är det ett bra alternativ att fixa åtminstone delar av julklapparna gratis.

Yougov tycker jag har det största utbudet av premier. Här är det lätt att hitta julklappar från Eva Solo, Stelton, Kitchen aid mm. Du får poäng för att göra undersökningar via mail. Poängen löser du in och byter mot gratis premier.

GFK- lite mer jobb, men fina premier och ett bra utbud av presentkort tex superpresentkort. Ni som anmält er via min mail petra_stentagg@hotmail.com får er inbjudan nästa vecka. Man scannar sina matvaror hemma somman köpt i butik. Scanna minst 1 gång/vecka och samla poäng som du byter mot premier. Läs mer HÄR

Presentkortstorget- här finns presentkort till de mesta, butiker, lotter, hotell och restauranger. Du kan köpa valfritt belopp eller få gratis tex genom m3panel, läsarpaneler via RAM,


Ge bort en box. Alla gillar lyxiga överraskningar. Just nu säljer Glossybox sina boxar för 69 kr/st, du kan också ge bort en prenumeration som julklapp. Testagram är en annan trevlig box att ge bort Det finns MÅNGA fler.

Eller varför inte satsa på en upplevelse, alltid uppskattas. Hittar du ingen egen så finns tex företaget Upplevelsepresent.se , ica upplevelser,

Fler julklappstips dyker upp i bloggen längre fram!

​*innehåller affiliatelänkar

Likes

Comments

Helen tipsar i sin blogg Kupongjakt om hur Scandic friends medlemmar får gå gratis på familjedagen på Jägersro 4 september. Vi är medlemmar i Scandic friends men har helt missat detta. Men nu när vi fått tipset tänker vi såklart inte missa det. Vi har länge pratat om att åka till Jägersro men det har inte blivit av.

Läs mer om Scandics erbjudande HÄR

Likes

Comments

Ikväll gjorde jag slag i saken och beställde 2 stora Gant badhanddukar på Royal design. De var ju slutsålda på Ellos och jag orkade inte vänta. Jag använde rabattkod Mecenat som ger 10% rabatt och betalade med Wrapp vilket gav mig 150 kr tillbaka på köpet och gav ett presentkort på 81 kr . Frakten är fri.

​*innehåller affiliatelänk

Likes

Comments

Jag ÄLSKAR muggar. Har ni sett de fina muggarna från Indiska med guldkant? De är SÅÅÅÅÅ fina.

Fram till onsdag den 24/8 gäller erbjudandet
4 för 3 på allt glas och porslin både online och i butik. Fri frakt till butik. Glöm inte deras medlemsklubb.

Likes

Comments

Lekmer har 120 erbjudande med crazy deals som gäller 24 timmar. Här är mina 4 tips på produkter till HALVA priset.

​*innehåller affiliatelänk

Likes

Comments

Mia tipsar om en gratis gåva om man prenumerrar på Mios nyhetsbrev HÄR

Likes

Comments

​Ifrån en nu avslutad kampanj fick jag en gratis prenumeration av tidningen King.

Likes

Comments

Maken nappade på nåt erbjudande från en telefonförsäljare och fick hem Bingolotter. Där finns ett erbjudande att om man värvar en ny prenumerant får både den som värvar och den som blir värvad en gratis lott. Man ringer 0771-440440 eller går in på www.bingolotto.se/varva och anger kundnr P00279410


​Erbjudandet gäller om man tecknar en prenumeration på minst 8 veckor.

Uppsägning görs enkelt via Minatjänster.

​*innehåller affiliatelänk

Likes

Comments