View tracker

Kom in på ssk linjen i Linköping. Borde vara gladare, men känner mig rätt slut. Slut i kroppen och själen. Har börjar sova lite varje dag jag kommer hem, för jag får aldrig tillräckligt med sömn. Antingen somnar jag för sent, eller inte alls, och det börjar ta kål på mig. Känns aldrig som jag hinner med det som behövs när jag kommer hem, Är för trött och har ont i kroppen. Lär bli sjukskriven innan jag ens börjar arbeta.

Gillar stället jag är på, men vet inte om jag kommer bli godkänd eller inte. Man ska vara öppen, men jag kan inte öppna upp allt om mig för folk, för då börjar jag gråta. Det grämer mig. Det grämer mig ända in i skalet. Sen orkar jag inte vara jätte social när jag aldrig får sova ut ordentligt. 

Sov nyss tre timmar, vilket var underbart...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Har sovit dåligt på senaste tiden, antagligen pga stress och sömnbrist. Märker redan nu när jag skriver att jag har svårt att skriva rätt. Ord blandas ihop och fingrarna sjunker. Men sånt är mitt liv. Det är alltid något fel med min hälsa. Inte så jag lider så vardagen inte går ihop, men önskar att den kunde bli så perfekt som möjligt. Ännu en grej att jobba vidare på.

Snart ett år sen jag började blogga. Snart ett år, fullt av händelser. Men inte tillräckligt. 22 solar har passerats, 22 år, och inte mycket har jag åstadkommit. Men 2017 vill jag blir klar med en bok! Det blir ett av mina nyårslöften. Om tegelstenen blir publicerad blir det under ett annat namn. Men vad? Hmhm. Något ingen kommer känna igen, inte så de kan relatera det tillbaks till mig. För vem vill bli kändis idag? Folk är så kåta på uppmärksamhet. Folk är inte tillräckligt intresserade att lära sig. De vill bara veta veta veta men aldrig läsa läsa läsa. De vill ha kunskap, men lära sig så lite som möjligt.

Känns aldrig som jag kommer vidare, men nu gör det, men vissa dagar inte.

Likes

Comments

View tracker

Å ja. Äntligen är den värd att se på :D
  • 0 readers

Likes

Comments

Tar det lugnt just nu. Har sovit i typ två timmar. Helt sjukt! Men är ju så vid vintern. Man blir bara tröttare och tröttare. Men jag längtar tills det är över, praktiken osv. Inte för att jag inte gillar det, men vill vara lite ledig och kunna rita mera. Kommer nog göra två prov nästa vecka, så ska bli så himla skönt att få det ur vägen.

Chattar med Sara Skogsberg. Hon och jag skriver ett meddelande om dagen till varandra, men är typ 3 - 4 sidor långa meddelanden. Är så kul att få så bra kontakt med någon. VI har gått igenom en del liknande saker, och sen är vi båda konstnärliga, så hoppas ha tid att träffa henne veckan som kommer. Så får vi pysseli-pyssla ihop ^^

Köpt biljetter till Psycadelic Spring Blast. Wohoo! Hoppas vi kan åka dit tillsammans :D

Likes

Comments

Går bra på praktiken nu. Har fått en ny plats på en dagverksamhet. Verkligen kul att prata med folk, och spela bridge. Har hört mormor och morfar ofta tala om det, men aldrig förstått vad det innebär. Så ska prova på det imorgon.

Var tvungen att lämna platsen på sjukhuset, men fick aldrig reda på varför. Tror det är för jag är för empatisk. Jag kan inte vara så hårt och stel som skötarna var. Så funderar på om jag ska bli barnmorska istället, eller jobba på BUP med, eller med de som har missbruk.

Suck! Får se om man vill det, om man nu vill bli sjuksköterska...Likes

Comments

Jag kommer troligtvis komma in på ssk linjen, och jag mår redan dåligt av det. Det känns som jag gör fel val, att jag slänger bort mitt liv på något jag egentligen inte vill bli. Vet att jag tjatat om hur bra det är, men för ett par dagar sen hade jag en fruktansvärd mardröm. Vaknade full av ångest, full av jobbiga känslor., och det har hållit i sig.

Ska inte gå inpå vad den handla om, men jag har börjar lyssna mer på min kropp, mitt hjärta och undrat varför det gör så ont. Ja, det är för att jag faktiskt inte lyssnar på den.

Jag har intalat mig själv om att ssk är värt allting, att det är den vägen jag vill gå. Men när jag VERKLIGEN frågar mig, så är det ett stort blankt nej. Jag vill inte dit. Jag vill inte vara där. Jag vill plugga grafiskt design och kommunikation. Jag vill ha en kreativ utbildning, för jag kommer ändå ha jobb nu när jag är klar med utbildningen till jul. Å det är velande hit och dit.

Än sålänge kan jag inte komma in där, för det är 0,15 hp poäng ifrån mitt resultat. Så nu ett halvår framåt tänker jag se efter, om jag nu kommer in, om det passar mig. Gör det inte det får jag lägga de studierna åt sidan och skaffa jobb + öva till högskoleprovet.

Likes

Comments

Jag borde skriva mera. Men vad händer? Black friday är snart över, och jag köpe lite ramar och en lampa, ni vet, så r jag behöver. Orka gå runt på stan och handla skit man inte behöver. Men folk beter sig som galningar i konsumtionssamhället.

Ska försöka göra två prov nästa vecka. Hoppas bli klara med dem. I såna fall är det två prov kvar efter det + praktiken.

  • 0 readers

Likes

Comments

Det bara flödar av dem i mig. Både i skrift och konst. Jag tänker och funderar så skrivs det ner någon stans, och sen tappar jag bort det :/

Har tusen idéer och för lite tid till allt. Men så är det när man har en kreativt heaven i skallen. Mycket snurre snurrar på. Men jag har många år på mig att få de gjort.

Till nästa år är fokuset på upplevelser och tatueringar. Vill köpa mer neutrala kläder, hippe och bohemiska såklart, men i naturliga färger. Bae säger att jag passar i rött. Mjovisst, men jag har gröna ögon och brunt hår - som en typisk Taurus.

Hehe. Snart har jag bloggat ett år. Hur mycket har ändrats sen dess. Har inga planer om att det ska bli något stort av det. Bara något jag kan rensa mina tankar i, samt lägga upp bilder. En virtuell dagbok. Tror jag nämnde det när jag började blogga.

Ska iallafall få ny praktikplats. Inte säker på varför än, men ska bli trevligt att komma i en annan miljö än sjukhuset. En vecka är redan gjort, så får se hur det blir på torsdag.

Snuttisen ville hjälpa mammi att städa ^^

  • 0 readers

Likes

Comments

Det är det som snurrar i tankarna igen. Jag läser om fantastiska människor, som Leonardo Da Vinci, som levde genom sin konst, och är ihågkomna på det sättet. De har gjort er för världen än de flesta som skaffar barn. Jag vill hellre leva vidare genom min konst än ett genetiskt arv som går vidare varje generation.

Jag undrar om det skulle fungera att ha en unge. Har just testat på praktiken, och insett hur lite fritid man får med ett arbete. Hur ska jag göra med alla verk som är i mitt huvud? Har jag ett barn kommer jag få ännu mindre tid att få ut dem. Är jag för självisk för att offra all denna tid, för att skapa en nästa generations monster?

Likes

Comments