Har så sjuuuuukt fina grejer alltså. Vill ha alla av dem >-<

Whyyyyyy can´t I be rich? :(

Finns att köpa på denna sida: http://www.blacklightvisuals.com/

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Känns som jag har halkat efter jättemycket med plugget. Inte bra! Är ju nu i slutspurten som som det verkligen behövs. Måste satsa allt och av hela hjärtat på detta. Men känns så jäkla trögt att plugga uppgifter efter uppgifter. Äsch, får fixa med den andra skolan emellanåt. Har så jävla mycket att göra att det inte går att vara lat nu. Men jag har skrivit massa på min nuvarande berättelse. Räknade ut att på fem kapitel har jag fått ihop ca 68 sidor. Å jag planerar att skriva runt 40. Så 67 x 8 = 536 sidor?!?

En tegelsten blir det. Blir ju 2 år jubileum på den i februari nästa år. Ja, inte för att det stör mig att det tar lång tid. Har ju skrivit sen jag var liten, och velat bli författare sen jag var 14 år. Har så många stories på g, men den här bestämde jag mig för att satsa på helhjärtat fullt ut så att någon av dem blir klar tillslut. Tyvärr är det en jobb process när man ska fixa in allting. Är som att lägga ett pussel där bitarna ändrar form hela tiden. Men har man en dröm så ska man gå fullt ut på det. Det får ta sin lilla tid. Jag är så van vid det vid det här laget att det inte gör någonting. Dessutom får det hellre ta längre tid och bli bara gjort än kortare och vara en slarvig sörja. 

Baby kom förbi förut. Vi snacka om hur han har det på behandlingshemmet och han trivs som fisken i vattnet. Hade träningsvärk efter att ha kört bandy med några grabbar igår. Men det gick tydligen bra för honom, fast hans dåliga kondis. Ja, han är så jäkla lång och ha bra förutsättningar för att komma i god form. I framtiden får vi se om vi kan träna på gymmet tillsammans.

Sen hade jag hälsat på honom förra söndagen, och pratat med en av de som jobbar på behandlingshemmet. Hon häll på med yoga och terapi, och vi snackade massor om det. Det känns som det är något jag vill börja göra - instruera folk under yoga. Ska definitivt gå ett par kurser i det i framtiden. Samuel berätta idag att jag var så himla trevlig och mysig tjej. Blev så himla glad av det! Är ju precis så man vill att folk ska tycka när man bemöter dem inom vården ^^

Sen på fredag kommer jag få reda på vart jag kommer ha praktik. Kommer bli så spännande nu när det bli inom psyket ^^

Ska isolera mig ifrån omvärlden nu. Bloggen blir en portal bort ifrån allting.

Likes

Comments

Sen smäller det- Blir högskoleprovet - och jag är asnervös inför det. Bestämmer ju hur det bli 6 månader+ framåt. Antingen plugg (vill det så himla mycket!!!!) eller jobb :(

Kollar in ssk arbetsuppgifter, intervjuver och http://sskjulia.blogg.se/. Bara för att hålla igång motivationen.

Jag borde ju ändå få komma in, iallafall om man uppskattar varför man vill bli nått. Har redan fått så bra omdöme för mina psykiatri inlämningar, och psykiatriskasjuksköterskor behövs. Tur att man iallafall har motivation till att bli någonting det får brist på. Dessutom tjänar man riktigt bra inom psykiatrin som ssk när man jobbat där ett par år. Inte för att det är en motivation, men det är kul att tänka på ^^

Vill bli en bättre sjuksköterska än de folk har träffat. Hört så många som fått dåligt bemötande, där ssk är sura, verkar uppgivna på sitt jobb etc. Jag menar, man får faktiskt bita i det sura äpplet och göra något åt situationen istället för att klaga. Man kan utbilda sig till något annat. Gå en ky-utbildning eller vad fan som helst. Låt inte dina känslor gå utöver patienterna. de är ändå redan sjukna, och en skitig attityd kommer inte hjälpa.

Remember remember to be a proffesionalist. 

Tänker också på att börja på ett nytt tatueringsmotiv. Studio S tattoo är en riktigt fin studio här i Linköping. Har sett deras motiv, och har en ideer jag sketchar på (har själv fått beställning på två tatueringsmotiv att sketcha ihop ^^). Ska filura på det nya motivet, så får vi se vilket jag väljer att göra. Lär bli i slutet av december - så får man inleda det kommande året med en till tatuering.

Näe, nu blir det mer plugg, och sen säng. Snark....

Likes

Comments

Min kille alltså. Fy fan vad jag älskar honom.

Likes

Comments

Tjej ifrån instagram. Grymt snygg men tyvärr anorexiker. Har bra kunnat rita idag, så blev en hel del gjort som jag velat göra väldigt länge.

Känner mig ensam som sagt. Men ska besöka killen imorgon, så blir en lång pratstund och mys. 

Har spillt ut ut på mitt tangentbord för andra gången på kort tid, så blir att åka och fixa en ny någon gång :p

Likes

Comments

Övar och är ledsen. Det gamla vanliga.


  • 1 readers

Likes

Comments

Brrr. Är så himla kyligt just nu. Man märker att våren börjar komma.

Har fixat till min tredje tatuering nu. Det enda som behövs är pengar, och det är ju ingen som simmar i ;P

Satt och ritade i tre timmar igår, men varje gång blev det fel. Måste leta efter nyare pennor som kan täcka över promarkers. Vill skapa psykadeliska grejer.

Likes

Comments

​Har bestämt mig för att spendera mindre pengar på plagg (typ runt 1 nytt plagg om månaden bara) och mer på tatueringar. Kläder slänger man bort, men tatueringar är for ever. De betyder så mycket mera också. Det här året har jag spenderat så mycket pengar på kläde, och mer än hälften vill jag slänga bort nu. Så blir det när man upptäcker vilken stil man egentligen har. Har typ 20+ ideer till tatueringar jag vill ha, så det är dags att börja gadda kroppen igen.

Ska börja skissa på nästa. Iiiihhh, så excited!

Likes

Comments