världsfint

Min bästis Mira har gått runt med typ sex-sju olika engångskameror de senaste månaderna och förevigat världens bästa vår. Vi kan titta vetja!

Vi börjar med när jag fyllde år och fick en Drake on Cake-tårta av Mira. Hon, Adam och Anton sjöng för mig på morgonen.

Och på kvällen spelade vi shuffleboard.

Den här våren har jag och Mira umgåtts mer med Alicia och Linn, som också är ett bästispar. Rekommenderar verkligen att dränka kex i svamptapenad med smak av tryffel samtidigt som man snackar om högt och lågt.

Så pass mycket att vi har blivit nära, på det sättet att man har gemensam födelsedagsfest ihop med ena halvan och får personliga presenter från den andra.

Lite dimmiga bilder från festen.

Tänk hur mycket jag fick umgås med mina favoritmänniskor i våras. Här någon vardag på Bastard Burgers innan vi skulle se Endgame på bio.

Jag är inte ett sånt stort Marvel-fan. Jag brukar ha svårt för actionfilmer, men man gillar ju Tom Holland som Spiderman. Han är så gulli. <3

Valborg. Så bra högtid ändå om det inleds med bubbelfrukost. Och man älskar ju när Beckiz har med sig hennes hund.

Spontan dagsfest för mig, Mira och Alicia. Vi delade på en flaska och massa hemligheter. Eller ja, sånt man vanligtvis inte berättar för andra. Minns att det var så himla mysigt.

Alicias fölsis som firades med parkhäng och bowling.

Nu har vi gått från april till början av juni. Så nu är det mer sommar än vår. Och vi hade ovveutvigning som sista studentaktivitet. Och jag tänker att vi får ta juni nån annan gång.

Tacksam för mina vänner, det här året hittills och Mira som förevigar allt. <3

Gillar

Kommentarer

malkri
,
Blir lite gråtig!! Tänk att man fått sin bästa vår dokumenterad<3nouw.com/malkri
stonefox
,
är så glad för det!! och dig för den delen! <3 nouw.com/stonefox
malkri
,
Och jag för dig, och er<3nouw.com/malkri
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229