världsfint

När jag var hemma hos mina föräldrar kollade jag bland gamla dagböcker och hittade den här lilla svarta från gymnasiet som jag skrev ihop med Maria. Det är mycket snack om framtid, spekulationer kring om killar är intresserade eller inte och att bli full. Jag var ändå sexton. Jag har försökt ta med sånt som inte är allt för brutalt för att finnas på internet förevigt.

Jag såg ut såhär och hade precis börjat ettan på Vasaskolan.

I oktober under mitt första år träffar jag min dåvarande pojkvän och vi var nästan ihop fram till studenten. Men innan det så hade jag världens crush på en annan kille, som visade sig ha känslor för mig med. När jag fick reda på det var det för sent. </3

I en månad funderade jag på om han gillade mig eller såg mig som en vän. Allt han gjorde blev dagboksmaterial, som när han kommenterade min profilbild på Facebook.

"Det är mörkt, men du ser att jag höjer på ögonbrynen för du gör samma gest. Kyss mig igen. Kyssarna betyder ju ändå inget. Vi är inget. Imorgon låtsas vi som om inget har hänt"

I dagboken fanns också gamla filmbiljetter, polaroidbilder och en gullig fotoremsa på mig som lågstadiekid.

(◕ᴥ◕)

Sparade sånt jag gillade, som att ha en analog Pinterest!

Första bråket mellan mig och mitt numera ex. Undra vad som hände? Minns så lite från mina tonår. Men man sparar väl inte dumma bråk i minnesbanken heller.

När man inte hade internet skrev man dagbok, listor och goalz man hade. Jag hade att starta blogg som mål and look at us now. Det är ju den här bloggen! Det bästa med att dela dagbok med någon annan är att man får veta deras hemligheter och att de kan lämna små gulliga meddelanden. Bakom en bild står det "Ninis, du e en jättebra vän!!". Men mer än så kan jag inte berätta, det vore ju faktiskt oetiskt. 

Nu har vi varit tillräckligt självutlämnande för ett blogginlägg. Vi hörs. 

Gillar

Kommentarer

Linnea
,
Men gud så kul att få se, tack för detta!!linneabrannstrom.com
stonefox
,
tack för kommentaren!! <3 nouw.com/stonefox
maria
maria,
HAHA åh SAKNAR!!<3 Det var så fint
stonefox
,
SAKNAR också <3 nouw.com/stonefox
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229