världsfint

Min bästis Mira har gått runt med typ sex-sju olika engångskameror de senaste månaderna och förevigat världens bästa vår. Vi kan titta vetja!

Vi börjar med när jag fyllde år och fick en Drake on Cake-tårta av Mira. Hon, Adam och Anton sjöng för mig på morgonen.

Och på kvällen spelade vi shuffleboard.

Den här våren har jag och Mira umgåtts mer med Alicia och Linn, som också är ett bästispar. Rekommenderar verkligen att dränka kex i svamptapenad med smak av tryffel samtidigt som man snackar om högt och lågt.

Så pass mycket att vi har blivit nära, på det sättet att man har gemensam födelsedagsfest ihop med ena halvan och får personliga presenter från den andra.

Lite dimmiga bilder från festen.

Tänk hur mycket jag fick umgås med mina favoritmänniskor i våras. Här någon vardag på Bastard Burgers innan vi skulle se Endgame på bio.

Jag är inte ett sånt stort Marvel-fan. Jag brukar ha svårt för actionfilmer, men man gillar ju Tom Holland som Spiderman. Han är så gulli. <3

Valborg. Så bra högtid ändå om det inleds med bubbelfrukost. Och man älskar ju när Beckiz har med sig hennes hund.

Spontan dagsfest för mig, Mira och Alicia. Vi delade på en flaska och massa hemligheter. Eller ja, sånt man vanligtvis inte berättar för andra. Minns att det var så himla mysigt.

Alicias fölsis som firades med parkhäng och bowling.

Nu har vi gått från april till början av juni. Så nu är det mer sommar än vår. Och vi hade ovveutvigning som sista studentaktivitet. Och jag tänker att vi får ta juni nån annan gång.

Tacksam för mina vänner, det här året hittills och Mira som förevigar allt. <3

Gillar

Kommentarer

kläder, hår, smink osv., wish list

Det var evigheter sedan. Jag skämtade senast idag om att jag har slutat blogga och fick missnöjesyttringar från håll och kanter. Så nu tar jag mig tiden att skriva – idag om skönhetsprodukter jag dagdrömmer om när min hy är glåmig och mitt ansikte är osminkat och mitt hår är torrt. Ni fattar.

Hudvård

Först och främst vill jag ta hand om min tråkiga grådaskiga hud. Vill införskaffa lyxiga hudkrämer som dessa hyllade produkter:
Superfood Hyaluronic Acid Moisturizer från Youth to the People
Daily Microfoliant från Dermalogica
Pumpkin Enzyme Mask från Peter Thomas Roth

Bruna toner

Jag älskar varma bruna toner som ni redan vet, ni som har läst min blogg länge alltså. Jag måste fylla på min favoritrouge som jag upptäckte har gått i spillror? Har inte tappat den så vet inte hur det har hänt.
Blush i nyansen Madly från NARS

Den här ögonskuggspaletten testade jag hos Fanny när vi hade en mysig hemmakväll som blev till utgång. Så rimlig storlek och fina nyanser.
Tartelette Flirt Eyeshadow Palette från Tarte

Läppglans

Jag har ÄNTLIGEN köpt Stripdown från MAC, som jag haft på min önskelista i flera år. Varje gång jag har tänkt köpa den har den varit slut, men nu är den min – den perfekta läppennan! Nu behöver jag bara toppa med ett läppglans.
Gloss Bomb i nyansen Fenty Glow från Fenty Beauty

Schampo och balsam

Jag skrev om Function of Beauty innan de började frakta till Sverige, men jag har prenumererat på deras nyhetsbrev sedan de startade typ och sedan juni har man kunnat beställa ~*personalized hair care*~ även om man är bosatt i Sverige. SÅ nice. Kanske köper jag när får min allra första heltidslön.
Hårprodukter från Function of Beauty

Gillar

Kommentarer

tips

Jag vet inte riktigt vad som hände. Men från ingenstans blev jag dödsförkyld och dömd till att vara sängliggandes bland massa snoriga papper.

Det finns inte så mycket energi i min skalle att skriva egna inlägg, så istället tänkte jag dela med mig av era favoritinlägg som publicerats på Stonefox genom tiderna. De ni har läst mest, kommenterat mest, spridit runt eller fått användning av helt enkelt.

Om ni väljer att klicka in er på tidigare länkar så har bilderna dålig upplösning och det kan se knäppt ut eftersom jag importerade bloggen från den ursprungliga bloggen på blogg.se. De är anpassade efter storleken där helt enkelt.

〰️

2015
kärleksförklaring.
Jag skriver en lite längre text för första gången på min blogg, som är så himla tonårig nu när jag kollar tillbaka. Det är en kärleksförklaring till fredagar och hur det var att planera hemmafester på gymnasiet.

om en trettonårig nina. & om en fjortonårig nina.
Jag gör ett inlägg om när jag var tretton och djupdyker i gamla bloggarkiv, några månader senare gör jag ett om när jag var fjorton. Ni har alltid berättat att ni gillar inlägg med tillbakablickar mest. Jag är också rätt nostalgisk av mig. Det är något fint med att se hur man var då och hur man utvecklats.

dust it, dry shampoo & aussie.
Inget speciellt inlägg egentligen, men minns att det var några som tackade mig för tipsen och köpte produkterna jag skrivit om. Då kände man sig som en riktig Influencer™.

när farfar var ung. & när farmor var ung.
Mina farföräldrars gamla 50-talsbilder som jag förälskade mig i.

〰️

2016

playlist: uh huh honey.
Inför alla hjärtans dag frågar jag mina närmsta vänner om deras finaste kärlekslåtar, samt en kort motivering till valet. Blev väldigt gulligt tycker jag. <3

i don't pay attention to the world ending. it has ended for me many times and began again in the morning.
Sista terminen på gymnasiet och jag hade framtidsångest över utbildning, boende och min dåvarande relation som tätt därpå tog slut. Och jag skrev om hur det kändes.

L.
När det tog slut var jag förkrossad. Här är första gången min blogg sprids runt i min hemstad, statistiken tripplades. Så många länkade runt och ville skvallra om vårt uppbrott, vilket jag har full förståelse för. Är nog likadan. Det resulterade i att många bekanta räckte ut en hand och visade sitt stöd också. Erkände att de läste min blogg och att det skulle gå över. Jag fick sms, meddelanden på messenger, kommentarer på bloggen osv. Så himla fint att så många brydde sig om mig då.

Fick förövrigt min allra första och enda (vad jag vet?) hatkommentar. Det var någon på skolan som gjorde narr av mig. Orka vara sån liksom. Tänker att den personen aldrig fått sitt hjärta krossat innan.

paper cuts from the love letters you never gave him.
Sedan skrev jag små dagboksanteckningar som en del tyckte om. Kanske för att jag var så privat. Delade med mig av mina singelbravader och dagen efter-ångest.

hur man lär sig att äta sushi.
Här snackar vi SEO! För det vanligaste sättet folk hittar till min blogg på om de googlar är nämligen genom att söka på hur man lär sig att äta sushi. Ett oseriöst inlägg jag skrev för att jag själv höll på att lära mig.

makeup ur mind.
En liten makeup-tutorial. Så satsigt ändå. Förstår inte hur den där tekniken ändå kunde få mig att se bra ut. Kanske får göra en uppdaterad nån gång. Ni gillar ju rörligt.

varje år ska hjärtat slå ungefär 30 miljoner gånger. men så slå då! slå slå slå.
Jag skrev om att vara mellanting. När man är med någon men inte är ihop. Och att det inte var tillräckligt för mig.

〰️

2017

17 mars 2017 | anten + ninen
Jag filmade en dejt jag och Anton hade. Vi hade bara träffats i några månader här och var nyförälskade och hade DISTANSFÖRHÅLLANDE. Så brutalt. När vi var ifrån varandra levde vi på att kolla på såna här filmer ihop, på varsitt håll.

5 lax + 5 räka + 2 avokado x2
Delade med mig av mina mobilanteckningar och tillhörande bild från anteckningens dag.

bloggar jag läser.
Efterfrågat och uppskattat inlägg.

pojkvänslistan.
Det här inlägget fick från ingenstans massvis med kommentarer minns jag. Då hade det publicerats på framsidan av blogg.se.

antens carbonara
Min första receptfilm på bloggen!!! Okej av tre hittills. Men de har blivit så uppskattade. Känner att jag måste göra en till snart. Sofia sa för några veckor sedan på jobbet att hon faktiskt följt den här. Blev generad och smickrad på samma gång.

såhär ser mina smskonversationer ut.
Delade med mig av mina smskonversationer med några närstående personer. Rolig idé ändå tycker jag fortfarande. Vid den här tiden har jag förresten flyttat över min blogg till Nouw.

〰️

2018

den stora hamburgerguiden
Tipsar om olika hamburgerställen i Sverige, förhoppningsvis på ett osnubbigt sätt.

en liten fotoguide
Guider är alltid poppis. Här gav jag fototips som var efterfrågat.

bilder från telefonen
Det här konceptet har blivit så älskat. När jag kluddar fram gifs på mobilbilder. Här var första gången jag gjorde så!

hur man gör egna gnuggisar
Lätta instruktioner på hur man gör sina egna gnuggisar. Jag och Mira gjorde egna inför vår 21-årsfest nämligen.

anton svarar på flickvänslistan
Ett år senare fick Anton svara på frågor om vår relation istället.

21 livsråd från en 21-åring
Rubriken säger allt.

2019 får vi ta när det året är över tycker jag. Sammanfattningsvis kan jag säga att ni gillar rörligt, guider och när jag delar med mig ärligt av mitt privatliv. Jag tror att min blogg formades till vad den är idag i slutet av 2017, början av 2018. Stundtals har jag funderat på att bara sluta blogga och göra något annat med min tid. Men jag älskar den här plattformen. Att få skriva och dela med mig av fotografier. Älskar framför allt er fina respons. Det betyder så mycket för mig när ni kommenterar, undrar saker, önskar inlägg. Att ni är så involverade i min blogg med. Puss på er, ni som varit med sedan dag ett eller som trillade in för någon månad sedan. <3

  • tips

Gillar

Kommentarer