listor

Vad heter du?

Nina Linnea Björkmyr. Träffar du någon annan med mitt efternamn så är det förmodligen min släkting.

Var bor du?

Bor i en trea på 96 kvadratmeter i centrala Norrköping med min kille och vår katt. Men inte länge till för på måndag hämtar vi upp nycklar till vår tvåa i Linköping.

Vad köpte du senast?

Fyra pocketböcker, bland annat Rich boy av Caroline Ringskog Ferrada-Noli som jag är orimligt taggad på. Det var nämligen ett erbjudande på Adlibris och jag tänkte ändå sträckläsa i juni när jag är på stranden i Portugal.

Hur lång är du?

Jag är 173 centimeter lång, men av någon anledning tror alla att jag är kortare än så. Är ganska dålig på att sträcka mig tror jag.

Vad stod det i ditt senaste sms?

"Jag fixade baby ❤️" skrev Anton när jag glömde fixa nytt vatten till vår katt Zelda.

Vad gillar du mest med dig själv?

Jag gillar att jag kan se det fina i vardagliga saker, att jag ofta försöker hitta på anledningar till att fira något och att jag är en sammanfogare, som håller ihop gäng och får alla att känna sig bekväma.

Vad gillar du minst med dig själv?

Att jag är en dålig förlorare för att det är ett sånt ocharmigt drag. Stundtals hatar jag att jag är så känslostyrd, men egentligen handlar det väl om att jag inte klarar av mina humörsvängingar.

Har du söndagsångest?

Kan få bakisångest, men aldrig söndagsångest. Tycker om att ligga och dra mig länge på morgonen, för att sen göra någon lyxig brunch innan jag ägnar resten av min dag till att titta på serier och inte behöva umgås med någon. Då känner jag mig alltid utvilad inför måndagen. I och för sig så har jag bara pluggat och i princip styrt mina egna dagar de senaste tre åren.

Vilka städer har du bott i?

Gävle, Phnom Penh och Norrköping. Obs Phnom Penh som barn i några månader. Halva min släkt bor där dårå om någon undrar.

Låt på huvudet just nu?

Hörde några sekunder av Barracuda med Heart i förrgår och har haft den på hjärnan sedan dess.

Är du en ringare eller smsare?

Både och. Smsar gärna med mina vänner om oväsentliga saker och livsdraman, men pratar gärna i telefon om det gäller logistik som när och var och hur man ska ses. Detsamma gäller Anton. Vi diskuterar hemkomst, middag och handling typ. Ringer min pappa typ tre gånger i veckan för att småprata, för jag får inte något utav våra textmeddelanden.

När går du och lägger dig?

Runt 22-23 tror jag. Beror på om vi har besök eller inte.

Hur många kuddar sover du med?

Vi har nog sex kuddar totalt i sängen, så gissar på hälften och säger tre.

Äter du några vitaminer/kosttillskott?

Nej! Men brukar få i julklapp av mina föräldrar. Borde kanske, men glömmer alternativt är för lat.

Vad läste du för språk i gymnasiet?

Spanska! Kan grundläggande trots att jag ändå läste det 6 år totalt.

Vad har du för ringsignal på telefonen?

Har nog standarden för iPhone, men har alltid ljudlöst ändå.

Go to-mat som alltid är gott?

Pasta såklart, och pannkakor!!!

Hur uppvaktar man dig?

Tycker om personliga gåvor. Att man minns vad jag säger, visar att man tänkt på mig genom att kanske köpa min favoritchoklad eller så från affären från ingenstans. Eller bara sms om att man tänkt på mig. Tycker om att folk tänker på mig när jag inte är närvarande helt enkelt.

Vad gör du ikväll?

Jag funderar på att köpa asiatisk hämtmat och kolla på någon komedifilm med några vänner. Mysigt värre. <3

Gillar

Kommentarer

världsfint

Min syster hade med sin polaroidkamera. Här är bilderna som togs i fredags på min examensceremoni.

Jag tog typ examen. Typ eftersom vi inte har haft framläggning än och kan därmed inte officiellt ta ut våra examensbevis. Men i fredags var det ceremoni och hela min familj kom till Norrköping för att se vår utställning och när det delades ut diplom. Som då är pappret jag håller upp.

Jag med min kärlek och jag med min bästa vän i livet, min storasyster. Hon gav mig den fina klänningen för kvällen. Rosen fick jag från Miras mamma, som önskade mig lycka till i framtiden! <3

Sedan var min brorsdotter också där!!! HEDDYHEDDY!!! <3 Hon har blivit så stor sedan jag såg henne sist. Nu babblar hon om saker hon inte förstår, dansar och är överallt.

Vi får höras mer om examen senare. Jag och resten av avgångsklassen försökte titta på soluppgången imorse, efter att ha fulgråtit och dansat sönder och shottat. Med andra ord är jag bakis och lite uttömd på känslor. Måste pussla ihop mig innan jag slänger ihop ett inlägg. Puss och kram. Glöm inte att rösta!!!

Gillar

Kommentarer

kläder, hår, smink osv.

Jag har gjort en grej! Nämligen testat på nagelförlängning. Vi fixade våra naglar samtidigt som vi smed planer inför lördagen.

Före och efter. Blev ganska stor skillnad!

Det blev lite glitter eftersom det är så festligt. Ska ju ändå fira att mina femton år i skolan är över. Det är också anledningen till att jag gjorde naglarna. Vill att mina händer ska vara prydliga och fina inför bilderna då jag minglar omkring med ett champagneglas i handen.

Så är det lite tyst i helgen så är det för att jag tar examen!!! Och för att jag inte riktigt lärt mig att skriva snabbt med mina nya naglar.

Gillar

Kommentarer