kläder, hår, smink osv., tips, wish list

Jag fick ett önskemål om att tipsa om balklänningar. Letar ju själv febrilt efter en klänning att ha till min examen, så det passar ju perfekt. Om ni undrar så är mina preferenser färgglatt och något jag kommer kunna använda fler gånger. Här kommer en drös fina och högtidliga klänningar:

Illusion Dress | Rococo Ditsy Gown

Kanske inte så vardagliga, men så himla drömmiga skapelser från Needle & Thread.

Triple Layer LS Flounce Dress Pink | Thin Strap Ruffle Detail Dress Green

Tycker den här rosaröda leopardmönstrade är oerhört gullig. Tänker att den funkar till vardagen också. Båda är från NA-KD.

Martna Maxi från Lace & Beads | Rosa klänning från Morgan

Här är de två sista klänningstipsen. Min plan är att ha något flowy och i färg i alla fall. Vad det blir återstår att se.

Gillar

Kommentarer

kläder, hår, smink osv.

Har lite nya grejer i min necessär. Men majoriteten är sånt jag haft förr och som är favoritprodukter.

Fit Me Luminous + Smooth i 220 från Maybelline - en täckande men billig foundation.

Fit Me Concealer i 20 från Maybelline - Den här ljusar upp och är åt det gulare hållet! Precis vad jag älskar i mina sminkprodukter. Passar hur bra som helst under ögonen och är en bra dupe till typ NARS och Urban Decays concealers.

All Nighter Setting Spray från Urban Decay - Fick i födelsedagspresent av min syster lämpligt nog då min setting spray börjar ta slut. Gör så att sminket sitter som berget och i timmar. Sprayar mig alltid så många gånger innan jag går till förfesten.

Loose Setting Powder i Translucent från Laura Mercier - En till födelsedagspresent från min syster. Något jag velat ha i flera år efter att alla beauty gurus hypeat sönder pudret. Och jag förstår nu varför. Jag testade svepa över med en puderborste i ansiktet och jag blev typ airbrushed? Vad är det här för magiskt pulver tänkte jag.

Är så taggad på ikväll då jag ska sminka mig länge, lyssna på musik och dricka i badrummet med mina bästisar. För nu är Mari också här och har joinat mig och Cornelia. Ha en fin lördag hörrni!

Gillar

Kommentarer

dagbok

Hej världen! Ville bara hälsa att livet är hur bra som helst. Cornelia är här och vi har köpt hem take away-mat, kollar på realityserier och pratar om sånt som hänt på sistone, fastän vi sågs nyss. Det är den bra grejen med bästisar, man kan prata om högt och lågt och det är lika roligt, klokt och intressant ändå.

Vi känner oss som riktiga Carrie Bradshaws, snackar om killar och förhållanden och äter noodles ur kartong liksom. Nu ska jag fortsätta pussa och krama på henne istället. Imorgon har jag födelsedagsfest med Alicia och Mira. Så vi hörs nån gång efter det.

Gillar

Kommentarer