Hej alla ni!

Nu har jag bytt blogg till Nouw.com/dressyrungen @dressyrungen

Mer nöjd med min header, mer idéer osv.
Så kom ihåg, denna blogg är EJ min aktiva blogg!

Vi ses på dressyrungen 💕

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej hörni.

Oaktiv igen I know. Men är så svårt för mig just ni för har inga idéer, tränar inte med ponnyn lika hårt ( varför senare i inlägget ) och känner mig allmänt trött just nu.
Allting är rörigt, a jag vet inte vart jag ska börja hehe *pust*.

Iallafall. Som iallafall några av er vet så var ju River halt ett tag för ett tag sen. Han blev frisk och under uppstart. Sen blev han halt idag, veterinären kom och han var ej halt... Senare på en privatlektion för Rosie var han halt IGEN. Veterinären kommer på torsdag, då ska jag rida då vi kan misstänka problem med sadeln eller ryggproblem. Igår när vi longerade var han HALT igen. Ibland så är han halt vid longering ibland inte. Blir så frustrerad. När veterinären kommer så ska vi nog röntga eller ultraljud! Kan vara spatt, kan vara nåt mindre osv. Känns lite halvdant. Men får skritta och trava lite granna...

Red Charuto i onsdags. Härlig häst iaf. Tankarna snurrar och jag vet e fan....

Bye❤️

Dom två understa bilderna är bilderna från ridningen på C!

Likes

Comments

Godmorgon onsdag!

Idag så är alla utvecklingssamtal slut= slutar vanliga tiderna igen. Vår lärare var sjuk den dag jag skulle ha utvecklingssamtal, så det har jag inte haft än. Vi får väll se när det blir.
Nu är det snart påsk!
Gör ni det vanliga under påsk, letar ägg, målar ägg, äter god mat med familjen och har kul? Det ska iallafall hända mig. Gästerna kommer till oss och det känns iaf jättebra. Här tänkt jag skriva upp det jag önskat mig till påsk:
1. Ett par nya boots. Det ska vara boots man bara kan dra över med lite vatten så går smutsen bort.
2. En extra lektion under påsklovet för Rosie!

Sådär, det var min påsk önskelista. Inte så lång men kanske nåt av det man iaf får.
Igår så vilade prinsen och idag så ska jag rida.
Det var världens mysigaste kväll igår, jag, mamma, pappa och mellan storasyrran kollade på den sista Hunger Games filmen Mockingbird Part 2. Den heter så va, haha? Kolla på dom nu.

Idag så är det iaf prov i NO. Jag kan det jag ska kunna, båda skriftligt och muntligt.

Tänkte träna skänkelvikningar och även ha med mycket koner, ställa böja så han blir mjuk. Alltså med pollen, haha.

Vi ses hörni, kram❤️

Kan ni också detta?

Likes

Comments

Hej hörni. Idag är det tisdag, två dagar kvar till lovet! Idag slutar jag ett. Jätte skönt iaf.

Igår var det en amazing day!
Efter skolan åkte vi iväg till frissan. Jag toppade mig och körde på en uppklippning. Sen så fick jag tipset att locka håret där fram. Jätte fint. Sen så köpte jag en styling gel som antagligen kommer hålla nere mina små hår. Jätte nöjd med resultatet!
När jag varit hos frissan så cyklade jag iväg till stallet. Där så var det bara att köra igång att mocka, fixa iordning dom och såklart rocka sockorna. Får River blev det rocka lindorna!
Jag tycker om rockasockorna mycket eftersom det betyder att olika är bra. Vad tycker ni om rocka sockorna?

Idag så ska jag bara mocka åt vännen, och mysa. Vi ses senare hörni🌟

Likes

Comments

Denna lilla text är till min underbara mamma och pappa❤️

Ni är dom bästa som finns, utan er skulle ingenting vara möjligt❤️
Ni hjälper mig i alla lägen, och är värda mer än allt guld i världen❤️
Ni gör allt för att jag ska må bra, och ni ställer upp i alla lägen❤️
Utan er skulle jag inte ridit och kommit så långt i det❤️
Utan er skulle jag vara ledsen, deppig och allmänt sorgsen❤️
Med er så kan man kämpa mot hela världen❤️
Med er kan man flyga, utan någon tyngd på ens axler❤️
Med er är allting möjligt❤️
Jag älskar er❤️
Om jag fortsätter skriva så kommer det bli en roman❤️

Puss på er, och alla där hemma: GE ERA FÖRÄLDRAR ALL KÄRLEK NI HAR❤️

❤️

Likes

Comments

Gårdagens pass tänkte jag skriva om idag.

Vi tränade super mycket på skänkelvikningar. Skänkelvikningar i skritt, direkt efter skänkelvikningen så trav. Sen så tränade jag mycket på mjukgörande eftersom han kändes lite stum i munnen och tillslut så gick han långt, långt ner och kändes väldigt fin i kroppen.

Uppvärmingen idag var en uteritt i skogen och avskrittningen var också en uteritt. Om man räknar med dom två uteritterna så blev det ett pass på ungefär 1h. Han presterade super, men ingen galopp än.

Baii❤️

Likes

Comments

Alla ställer sig frågan: är jag verkligen bra på detta? Alla ställer sig frågan: Tycker du jag är duktig på detta? Många människor vill ha ett svar på frågorna.
Man vill få beröm, man vill få respons och veta att man kan, att någon uppskattar det man lägger tid på!

Jag är en sån människa som behöver respons, beröm och säga vad jag gör mindre bra. Jag behövde nån som peppar mig, säger åt mig att jag gjort fel och uppskattar när jag gör någonting bra.
Vem är det då som bestämmer om man är duktig eller ej? Är det flödet på bloggen eller hur man skriver ett inlägg, eller hur dyr hästen är eller hur fina kläder man har? Inget av det. Man kan såklart vara riktigt duktig och därför har man ett bra flöde på bloggen. Man kan såklart vara riktigt duktig bara för att man skriva helt perfekta inlägg. Man kan såklart vara duktig och ha en riktigt dyr häst. Man kan såklart vara duktig och ha riktigt fina kläder men vem bestämmer?

Den som bestämmer är du själv. Du som person vet exakt när du är duktig eller när du gjort fel. Vissa vill bara att någon mer också ska tycka lika dant för att fortsätta...

Jag vet inte om jag ska fortsätta blogga, för jag har tappat lusten helt. Ingen läser bloggen, ingen kikar in, inga frågor kommer på Kik om problem. Vad ska man göra? Ska man bara förstå att man kanske inte är så duktig, eller?

Hjälp mig SNÄLLA! Skriv antingen i kommentarerna eller på Kik: stoltryttare.

❤️

Likes

Comments

Hej.
Jag typ tänker ofta på tiden. Liksom det var nyss höst och nu är det vår. Snart är det sommarlov igen och jag ska börja sexan när det känns som jag precis började i femman. Hel knasigt allt detta.
Idag så har det vart världens mest softigaste dag på skolan. Första lektionen var Mu och vi skulle skriva egna låtar som vi sedan skulle lägga till musik på... Gick väll sådär, men fick iaf till en liten text och det är jag nöjd med.
Sen så gick jag in till klassrummet för att ha So, men nejdå, ut igen för att ha låååång rast. In igen till No, nejdå ut igen för att ha rast.
Sen så sa lärarna: ni slutar efter lunch!
Så idag så slutade jag kl 12. Då var det bara käka någon smarrig mellis, fast blev egentligen bara FinCrisp och MumsMums.

Efter det så var jag påväg mot stallet. Där så gjorde jag allting innan jag red, alltså mocka, blanda mat och lägga ut halm i hagen. Gick super och snabbt. Efter det så var det bara att sitta upp på honom och rida på utebanan i fina vädret. Han var så duktig, tränade på att få honom mjuk och rörlig men säger: ALDRIG MER DRESSYR I PULLARTRÄNS! Nej, aldrig. Kändes som han hade en motsträvan att jobba i pullar, så det är bara att använda det i hoppningen och till uteritter. ( som var tänkt från början)
På fredag ska jag äntligen få börja galoppera på honom och i April taggar vi dressyrtävling.

När jag kom hem så gjorde jag iordning en god, god mellis som bestod av: Filippas jättegoda hemmagjorda smoothie. Receptet hittar ni på instagramen @stoltryttare
Vi ses! 🖐🏻

Mums!

Likes

Comments

Hej allihopa. Jag är riktigt trött idag och vet inte riktigt vad jag ska göra. Igår var de en så mysig dag. Efter skolan så kom min syster till skolan med Affe och därifrån gick vi hem till henne. Där så åt vi en jätte god mellis och kollade på Frost. Efteråt kollade vi på lite kläder som inte hon kunde ha längre och vad fiiiiina! Jag fick ett par plagg! Sen så pluggade jag lite hemma hos henne och blev hemskjutsad efteråt.
Idag så fixade mamma stallet på morgonen eftersom att jag var så trött osv så jag orkade inte åka dit. Sen så bastade vi, åt mat och kollade på Parneviks!

Idag så hade jag tänkt att antingen rida ut eller träna på utebanan. Hmm, vi får se! Tänkte ha röd och svart outfit idag, svarta ridbyxor, röd tröja, svarta benlindor och boots, rött schabrak. Typ så!
Idag slutar vi ett pga av utvecklingssamtal och känns så skönt!
Var typ min dag än så länge. Pöss o kram❤️

Mellis igår❤️

Likes

Comments