​lite bilder en dag som denna. O denna rufs kommer till efter att man släpper ner tofsen 😂😂

Likes

Comments

​mina älskade kids som jag älskar er ❤❤.

Igår sov izac hos anne o Stefan och sov ända till 11 idag haha. Jag o Martin vaknade runt 10 tiden, skönt med lite sovmorgon :). 

Igår va lina o minnah här och busade med oss o käkade o så :). 

Likes

Comments

​äldsta har nyss somnat och yngsta ligger i sin säng o kollar på Youtube på tvn. Jag är nyduschad o ligger i sängen glor tv o tråkar. Idag har kidsen varit på dagis och jag chillafe lite. 

Slängde ihop en köttfärsoppa idag snabbt o lätt och framförallt så jävla gott ;). 

Imorron är de fredag vad händer då? Inget dagis för grabbarna allafall så får se vad dagen erbjuder :). 

Likes

Comments

Väntan På Maden Ska Bli Klar:p. Kollar barnprogram me kidsen. Var hos logopeden idag och fick me mej kort på ljud som jag ska lära min äldsta via lek ska bli spännande hehe. Han klarade ett test redan idag. Medans jag va där va kidsen på dagis och sprang av sig. Dom hade haft kul o inte sovit någon av dom så ikväll lär de bli en bra läggning hoppas jag haha.

Imorron blir de en vända t barnpsykologen och prata me henne för första gången. Och se vad jag kan få för hjälp me barnen tips o sånt på deras humör osv.

​Min äldsta buse som blir hela 4 år i september :) 

Likes

Comments

Får se vad dagen har att erbjuda idag,kallt som attan ute så får underhålla kidsen inomhus idag. Glömde ju Martins overall på förskolan och hemma har han bara flise och jacka o ingen overall :(. Ändå 10 minus idag, brrrr. Säger den frusna mamman haha. Tur jag inte bor uppe i Kiruna alltså haha. 

Två pågar städar upp lite lego som dom spritt över hela golvet nu i förmiddags städar för att de ska Finns bättre plats/yta för att leka på ju :). Tredje pågen kollar på tv då han inte varit med om uppstötningen. Men han får hjälpa till och städa ikväll :). 

Ikväll blir de nog bara fredags mys. 

Likes

Comments

Rörd till tårar på denna gosse. Kommer me en teckning och säger Malin jag har en sak till dig . Då har sambons son gjort en teckning till mig. Va inte så länge sen sist som vi fick teckningar på där han ritat oss allesammans izac,Martin,han , björn och jag o massa hjärtan. Denna gången stod de mitt namn och hjärtan :). Denna rara påg :)

En bild från idag på mina älskade pågar 😀​

Likes

Comments

ojoj vart man än läser så är de olyckor och massa vatten överallt. Här i Sölvesborg är de översvämningar runt om havet. Tycker synd om dom familjer som utsätts för detta me husen o allt. Likaså i Åhus. Hemskt är de. Och minus grader nu, så halt o jävligt då ju :(.

Fan redan fredag imorron:) ser framemot denna helgen som fan :). Vad har ni för er denna helgen då?

Trotsiga barn idag dom bara bråkar och har sig. Och man känner sig maktlös som förälder. Kan säga till 100 gånger på en dag, inte klokt vad dom slår lock för öronen när dom e bestämda för en sak. Tråkigt men sant. Älskar mina barn till tusen men när dom bråkar och trotsar så blir man lite knas i huet på att säga till så många gånger haha. Nu sitter izac här i min famn och kollar på tv. Solen skiner ute men har -7 här. Brrr haha.

Likes

Comments

Torsdag imorgon de är ju inte klokt, hinner inte med. Idag har kidsen varit på dagis och jag har tvättat lite o somnade faktiskt en sväng på svärmors soffa. Käkade middag me älsklingen som han hade lagat t oss innan vi skulle hämta kidsen igen. Han jobbade på förmiddagen och jag va nere hos svärisarna. Så va han gullig o fixade lunch efter några timmar jobb vid datorn.

I eftermiddags träffade vi bästa Johanna och Karin som va nere hos svärisarna när vi kom hem från dagis så traggade endel. Lovade ringa Johanna ikväll men redan lagt mig i sängen för e så trött. Inte van vid att gå upp innan 07 på morgonen som jag gjort nu denna veckan haha. Imorron ska inte barnen t dagis så får se hur vädret blir om de kanske kan bli en sväng t sölvesborg om inte översvämningarna är för hemska.såg de idag när jag åkte buss t dagis att de ca översvämning i hällevik och även sett på media att de är de i Sölvesborg:(.

Synd att min far inte kommer imorron som han skulle egentligen men den jäkeln har gått o blivit sjuk :(.

Som Jag Älskar Er, Fyra Boys and me ❤❤❤

Tänka sig att jag har denna turen att vara omringad av dessa underbara killar ❤!

Likes

Comments

När väl barnen somnat så ligger man här klar vaken trots man bestämt sig för att somna tidigt för en gångs skull. Ska ju trotsallt upp 06.30 morron för kidsen ska t dagis. Men inte, massa tankar cirkulerar i huet på en. Man blir fan knäpp av att tänka för mkt. Undra fortfarande vad jag gjort för fel :(. 

Försöker att inte tänka så mkt men lättare sagt än gjort. Saknar en väldigt nära vän till mej då vi tjafsade för ca 2 veckor sen. Och inte hört ett ljud sen dess trots man skickat några snap men inga svar :(. När man inte ens får svar där så vill man ju inte störa denna på annat sätt som sms eller så heller för då e de tydligt den inte vill svara mej. Kommer inte krusa. Anser fortfarande att jag inte gjort något fel. Men ja självklart jag saknar henne. Vi va ju trotsallt bästa vänner. En av dom närmaste jag hade. Hoppas detta tar ett bättre slut o h hoppas hon läser detta och förstår att jag aldrig skulle dissa henne oavsett om hon känner så så är de inte så :(. Jag gör mitt bästa och försöker på alla sätt o vis men de räcke nog inte ​:(. Aja bara så DU vet jag saknar dig o h våra knäppa samtal. Hoppas du hör av dej snart. Tänker ej vara på dej. 

Som ni fattade så e de detta som springer runt i minte hue ikväll . 

Onsdag imorron herre gud vad veckorna springer iväg inte klokt ju. Och sen nu i helgen ska jag ha kompis helg. Min sambo har gjort ett avtal med mej att han tycker jag ska umgås med mina vänner varann helg o h göra något skoj utan barnen. Och de tycker jag är gulligt tänkt av honom. För vi alla föräldrar får lov att ha egen tid som jag egentligen ALDRIG fått. Han blev nästan arg på mej när jag ifråga satte hans idé haha. 

Sen hoppas jag på lite jobb nu i januari me de är ju de som suger dase när man är timvikarie att man inte vet när man ska jobba:( o vad man får i lön varje månad osv. Puuuuuh... 

Nej en cigg nu sen får man faktiskt försöka sluta dom gröna.  Natti på er där ute.  

Likes

Comments

Nyårshelgen har ju varit magisk mysig :). Fick besök som kom i fredags och stannade till idag :). Varit fullt ös me 4 kids och 4 vuxna o 1 hund och katten haha.

Nyår spelade vi massa sällskaps spel fyfan va kul vi hade. Cassandra köpte ett spel på Ica och de kom miljoner skratt på detta. Man ska säga 3 saker så står de olika på alla korten o så har man en stav tid på sig oh snabbt som attan går tiden ut gäller att vara rapp i käften. Jag fick såklart frågan nämnde 3 saker att doppa i choklad. Mitt svar "penis" och sen black ut det va de ända som kom upp i huet direkt när jag hörde frågan och vi alla brast i garv. Jag skrattade så jag grät så detta lär jag höra ett tag nu 😂😂.

Resten av helgen har varit härlig massa skratt tragg osv. Även massa bus på kidsen såklart.

Vi gjorde även por masken och fy fan va de gjorde ont att dra av sen då 😂. Men lätt värt de så bra som de va :).

Hoppas ni andra haft en kanon nyår och en bra start på nya året 2017 😊.

Nej nu ska jag dejta kudden, imorron är de dagis för izac och Martin ska till logopeden. Och ska även passa på att handla lite me svärmor efter besöket hos logopeden.


Likes

Comments