Jobbhelgen är över om 3 timmar. såååå seg. Jobbade eftermiddag/kväll igår så träffade barnen på förmiddagen innan ​dagis ca 2 timmar så sov dom när jag kom hem. Imorse vaknade Izac ca halv timme innan jag åkte och Martin precis innan jag åkte så han få mina älsklings pussar o kramar innan jag åkte nu är kl 18.30 och jag slutar 21. började 9 imorse. så snart är mitt 12 timmars pass över och jag åker hem t mina pojkar som sover så gott då förmodligen men gud vad jag saknar dom. Men dom har de bra hemma ❤🌹😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

ligger i sängen och lyssnar på musik o försöker koppla av lite innan man kan somna. Imorrn har barnen lite rock fest kan bli riktigt skoj de där. sen är de bara massa mys med mina bästa. På Lördag blir de massa massa skoj för barnen som jag hoppas uppskattas :).

vad har ni för planer för helgen :)?

Likes

Comments

igår va vi på konfirmation för min älskade kusin Wilma. Så himla duktig tös och att du redan snart är 15 år ääääääär fan inte klokt.. gumman du e fan nästan längre än mig nu. herre gud.

idag har barnen varit ute exakt hela dan i fina vädret, så dom va lagom skitiga o goa haha. grillade mad me svärisarna och de va årets första faktiskt. otroligt gott minnsann ;). Blev flintastek,sallad och potatis gratäng.

Kidsen o jag gick upp halv sju ikväll och dom duschade borstade tänderna o förberedde sig för sängen. och otroligt nog så låg dom stilla i sina sängar till en film som dom somnade till.


Nu ligger man här o funderar på livet. På hur folk fungerar osv.


Fyllde i viktiga papper idag o skickade in. Hoppas på bra svar på detta. För vill bara att allt detta ska gå fort så man slipper att sen, och kan gå vidare utan att blicka tillbaka

Jag saknar dig pappa, och kommer göra detta så bra som möjligt. Lever för dig ❤❤❤.


Mina älskade ungar utan er vill jag aldig vara. NI Ä MITT ALLT. NI ÄR LUFTEN JAG ANDAS. MAMMA ÄLSKAR ER TILL MÅNEN O TILLBAKA TUSEN GÅNGER OM. Kommer alltid stå vid er sida och envist visa er rätta vägen. Mammas små huliganer ❤❤❤❤

Likes

Comments

JAG SAKNAR DIG PAPPA! DEN 12 APRIL LÄMNADE DU OSS!

Men nu lider du allafall inte mer. Helt sinnessjukt är de.. Fick cancer beskedet i Februari i år och det tog bara 2 månader. Det sjukaste va att ingen av oss i familjen fick rätt info från början att de va sig så illa. TVÅ elakartade cancerformer hade du 😭.

FUCK HELVETES CANCER FAN! SÅ ARG PÅ DENNA JÄVLA SJUKDOM. DEN TOG MORFAR IFRÅN MIG OCH PAPPA.

Likes

Comments

förlåt mig att jag inte skrivit på ett tag. Men lusten har inte funnits har umgåtts me familj o vänner.

Händer så mkt just nu att man inte själv kan finna sig i det liksom.

Försöker dagligen visa mitt leende och tänka på annat så barnen har kul och känner att man lägger fokus på dom. mina älskade små ni skulle bara veta hur dåligt er mamma mår. men ni gör mig genast bättte. bara ett leende eller en kram från dr eller höra älskar dig gör mig sä lycklig. Men min ständiga oro och tankar kommer på kvällarna när barnen sover.

känner att jag behöver åka iväg över en dag denna vecka. Kroppen och hjärnan o hjärtat säger mej att jag måste göra detta. älskade du 💋. min Hjälte ❤


mina älskade pågar. utan er ALDRIG. Älskar er över allt annat 💋💋💋💋❤❤❤

Likes

Comments

idag står kvälls pass på schemat och barnen ska vara på dagis i några timmar. Lilla vovven som sambon köpt kommer även hem till oss idag. ska bli spännande o se om man blir skälld på ikväll efter jobbet då haha.

imorgon ska jag åka iväg och inte åka hem fören söndag igen. ska ta vara på varenda minut då det behövs.

och pappas 50 ÅRS present blev inte riktigt som jag tänkt mig från början men hoppas de blir bra ändå:).

Likes

Comments

förlåt för väldigt dålig uppdatering. men de har hänt så mkt den senaste tiden att man är väldigt kluven just nu. och inte själv riktigt förstått zetta.

Fått ett väldigt chockande och hemskaste besked man kan få. en nära har drabbats av obotlig cancer de ända man kan göra är att broms upp de och se hur hen reagerar på behandlingen. inget mer finns att göra. och det gör så ont i mig. kan inte gråta för kan inte förstå att de är såhär. men när jag träffar hen i helgen så kommer jag brista totalt de vet jah. bara en kram kommer utlösa de där.

önskar inte ens min värsta fiende denna hemska jävla cancern.

skäller ut min sambo igår och idag och bryter ihop och de är ju för man är så sårbar. helvete jag kan inte fatta detta ;( . vill ju aldirg du ska lämna min sida.

Likes

Comments

medan ni andra förbereder er på helgen ska börja. Så laddar jag upp för ett kvälls pass idag. trotsar förkylningen och drar o jobbar, det suger att ha så långdragen förkylning som sitter i näsan o svalget. om detta inte gått över till måndag så får man väl gå o kolla sig så de inte är något man behöver antibiotika för. om man ska förklara mina symtom så är de såhär. känns trångt och obehagligt gången mellan näsan och svalget. super obehagligt är de. ibland får man andas me munnen för de ska lätta lite.

är anti nässpray men får kanske komma över den fasan och testa. För att detta ska släppa. sååååååååå trött t på de haft de såhär o 2 veckor nu. tur man inte har ett jätte ansträngande jobb allafall.

Fick även ett samtal som speladeska in på telen angående sommarjobb i kommunen så får ringa upp dom på måndag och prata me dom för vet inte ännu mitt schema på detta jobb jag redan har. men vill ju inte sitta på rumpan och kanske få jobba 2 dar på en månad nej så detta ska kollas upp helt klart :).

lördag och söndag blir nog bara mys dagar me kidsen. vad ska ni göra i helgen då?

Likes

Comments

Att du inte ger dig... För de första så för några veckor sen hoppar ur en bil o vill prata me mej STUPFULL ... Och nu skickar vänförfrågan. Nu är de såhär, jag vill inte ha dej i mitt liv, så låt oss vara. Vill du något så gå via Familjerätten,för jag ACCEPTERAR INTE att du kmr in i barnens liv efter du varit ute ur deras liv sen dom va spädbarn... dom har en underbar fadergestalt och tro mig när dom är gamla nog att förstå så ska jag berätta om dej! Du har inte brytt dig innan, annat som du priotera de framför dina egna barn då behöver du inte komma nu heller! Mina ord och jag står för de. Och hoppas att detta når fram till dig. vet inte riktigt vilka man kan lita på numera.


Och en sak till ... Barnen vet inte ens vem du är, för du har varit me i bilden fram o tillbaka t minsting va 6 månader. Och äldsta 1.5 år. dom känner inte dig och du inte dom för du har aldrig visat du ville sluta me skiten du höll/håller på med. och jag kmr inte tro att du slutat fören du får hjälp på ett hem. tänker aldrig menar verkligen aldrig ge mej när de gäller barnen. dom är mitt allt och har alltid stöttat dom gett dom mat på bordet födelsedags presenter gråtit tillsammans skrattat tsm gått på möten osv. medans du inte ens kunnat skicka födelsepresenter eller julklappar eller något.


så förlåt mej men jag kan inte tro på ditt ord. Du är gammal idag och hållt på så länge. vist jag tror man kan ändras. Men tyvärr så tror jag inte på dej, då du visat mej 3 gånger att du inte kan.


sök hjälp för dig själv först. Och håll dig ren o ifrån all skit så kan du ta tag i familjerätten sedan. och de vet du om. skiter i om folk blir arga för detta inlägg faktiskt. men kan inte knipa mer nu faktiskt. jag är alldeles för snäll och alltid varit. men nu får de vara nog....

ska inte behöva blockera en människa för den ska låta en vara i fred. menar du verkligen allvar ta de me rätten och så får dom höra av sig t mej. Så bevakade besök kan jag gå me på men inget annat NÄR OH EFTER du fått hjälp och kan bevisa detta via prover. som du vägrade sista gången du såg dom.


ARG IDAG? BARA FÖRNAMNET. FÅR SÅN PANIK I HELA KROPPEN NÄR JAG SER DENNA MÄNNISKA. VET INTE VARFÖR MEN DE FÅR JAG.

Likes

Comments

och här har de varit sjukstuga sen förra helgen. jag åkte på inflammation mellan revbenen både i ryggen och fram till solaplexus. förkylning och feber på de också. idag känner de lite bättre. men då har izac fått feber igen. så trött på att de går runt på barnen hela tiden. är de inte de ena så är de andra. legat pall här mån-igår och idag har jag faktiskt orkat fixa lite me tvätt o sånt måste för de är tvätt till ett helt fotbolls lag. 

försöker samtidigt vila upp mig lite på soffan me barnen.  

igår orkade jag vända upp o ner på sängen också dammsög och kollade i varenda skråma , andra gången jag blir biten om natten på en period om 4 veckor och de kliar som fan men ​kan ej va mygg. Så kollade efter dom räliga vägglössen igår men fann inga som tur var. så kan utesluta detta också. 

L va och klippte sig igår me blev super bra. 

idag blir de inte mkt gjort, fixa lite mer me tvätt o bara vila och även komma på någon middag. 


testade en riktigt äckliga dricka igår som ska lösa upp slem och de va varmt vatten,citron och honung. ingen höjdare men hjälpte nog endel. även smörjt mej me salva mot inflammationen och de känns bättre nu än de gjorde i lördags vill jag lova. hatar denna jävla syndrom som så fint heter Tietzes någon annan som har varit med om de? ingen höjdare jag svär. 

Nej nu ska jag mysa ner mej Mee barnen o bara vara. 

ha en bra torsdag alla :) 

Likes

Comments