Många kan tappa gnistan i ett förhållande och bli lockade till att få känna bekräftelse även om den inte kommer ifrån den man är tillsammans med så att få bekräftelse är något alla behöver men istället för att söka den hos andra som ger en mycket uppmärksamhet osv så försök få tillbaka gnistan med din partner, det finns så många olika sätt man kan göra för att få tillbaka den, sen beror de ju mycket på vart de är gnistan tappats för många är det just i de sexuella relationen som tappas först men de är egentligen den enklaste biten att få tillbaka gnistan,

Om vi tar den sexuella biten idag så är här lite tips på hur man kan göra.

1, Man kan te:x prova rollspel det kan kännas obehagligt i början men efter man testat ett par gånger så går de lättare.

2, Man kan prova skicka sex sms till varandra när man inte är nära varandra det kan ibland pirra lite extra när man blir upphetsad men inte kan ha sex just då utan får vänta tills man kommer hem.

3, Ta en snabbis på te:x toaletten på fiket elr om man är ute o åker så stanna i 5-10 min.

4, Ha sex i duschen om ni duschar tillsammans.

5, Våga prova nya saker te:x som ögonbindel elr vissa kanske gillar lite hårdare tag är man inte van så bör man ta de lugnt i början, kan vara så att den ena partnern visst sig vara dominant och gillar de.

6, prova prata snuskigt/dirty mot varann detta kan uppfattas som obehagligt i början men gillar man de inte så säg det till partnern, men då har man iaf provat.

Det var några av tipsen som kan hjälpa er att få tillbaka gnistan i te:x den sexuella relationen för utan ett bra sexliv så fungerar sällan resten av förhållandet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kärlek är något alla behöver för att må bra men den kan oxå vara svår och göra väldigt ont, Men att få känna kärlek är något av de finaste och det härligaste som finns och man ska alltid följa sitt hjärta och lyssna på magkänslan.

Ibland kan man älska någon väldigt mycket och bli älskad tillbaka men ändå bli sårad trots att kärleken är stark mellan de två personerna, Alla gör vi fel men allt går att rätta till om man bara är villig att kämpa för det man har innan det är försent, Var inte blind utan se vad de är du har och vad som står framför dig och var inte rädd för att visa känslor gäller även de känslorna som gör dig svag, för något som du tycker gör dig svag kan göra ert förhållande starkare om man bara vågar öppna upp sig för en man älskar och vill leva sitt liv med.

Är de något man döljer för den man älskar även om de bara är ett ryckte någon har startat och man själv vet inte är sant så berätta det ist för att hålla det hemligt för det kan uppfattas som en lögn elr ett svek för din partner.

Allt detta med att inte lita på varann har alla varit med om någon gång och alla har olika historier bakom sig men tänk på att om man blivit sårad förut så hjälper de inte att den ena partnern te:x till 98% bara pratar med elr skriver med tjejer elr tvärtom att den andra partnern bara pratat med 98% killar, för detta är något som gör den ena partnern roligt och tänker hela tiden på "undra vad dom skriver om? Undra varför han/hon ler när dom skriver? Undra om dom har träffats och hur ofta? Betyder ens jag ngt för han/hon? Varför ägnar han/hon inte tid åt mig ist för att skriva med hon/han? Duger inte jag? Vad gör jag för fel?

Det är mkt som börjar snurra runt i huvudet på en, av eget erfarenhet av sånt här så vet jag hur de känns och jag vet hur sårad man blir jag vet oxå att till slut så slutar man bry sig fast innerst inne så mår man riktigt dåligt över det, så man går o lägger sig ensam varje kväll sexlusten försvinner och man känner när han/hon kommer till te:x sängen och vill musa och hålla om en så känner man bara "nej rör mig inte jag blir äcklad och dög jag inte innan för ca 1-5 timmar sen så duger ja inte nu heller"

Likes

Comments

Att separera ifrån varandra efter X-antal år ihop kan vara svårt eller också kan det vara enkelt, livet går vidare en del finner en ny kärlek och vissa blir kvar i det förflutna och har svårt för att acceptera att någon annan valt ett liv med en annan person. Allt är svårt i början men med tiden blir de lättare man måste bara lära sig att acceptera det som har hänt.

Det blir allt vanligare att människor glider ifrån varandra och känslorna tynar bort sakta men säkert, men ändå så går man där i samma fotspår varje dag, vecka in o vecka ut och tiden bara tickar på utan att man gör något åt de till slut är det försent och halva ens liv har försvunnit och man har inte gjort något rolig eller unnat sig själv något, En del människor gör något åt de innan de är försent och njuter av livet en del träffar nya en del gör inte de antingen för att de är rädda för att älska någon igen eller för att dom trivs att vara ensamma.

Livet är inte enkelt och det finns en massa motgångar men stoppar man huvudet i sanden ist för att göra något åt de så får man skylla dig själv och då ska man heller inte gnälla eller tycka synd om sig själv för du hade kunnat göra något åt de men du lät bli för det var jobbigt och du kanske till och med börjat inse att de var ditt fel att det blev som det blev men när du kom på det så var det redan försent att rätta till.

Likes

Comments

Tja.

Alltså man läser så mkt om kändisar som har de jobbigt och har mkt problem och i vissa fall hatar att vara känd och tror att dom är ensamma om att ha problem men all har problem ibland med olika saker så bra för att man är känd så är de inte mer synd om de än vad de är om någon annan! Sluta gnäll o va glad ist över att ni har lyckats med något här i livet för det finns dom som inte gör något annat än o kämpar sig igenom varje dag som kommer hela livet o aldrig lyckas!! Och är så trött på att även dom gnäller över sina liv som är födda med guldskeden i munnen!


Ha de gött! peace out

  • 88 Readers

Likes

Comments

Idag har jag övningskört för första gången och det gick ju ganska hyfsat men glömde växla ibland och la i fel växel gång på gång. Och att tända helljuset är oxå något min man fick säga till om HELA TIDEN. O hålla hastigheten!! Inte vingla! Är väldigt svårt för mig att köra bil när man måste koncentrera sig så mkt på att hålla båda händerna på ratten. Undra om ja någonsin kommer lära mig allt detta elr om man ska den enklaste vägen o ta för automat 😱 även om många är emot det! Men är väl se om ja lär mig o bär ja börjar känna mig bekväm med att köra o bär jag för upp självförtroendet i min körning.!

  • 81 Readers

Likes

Comments

Nu äntligen så är körkortet på börjat elr iaf med att övningsköra. Jag tänkte ja skulle försöka ta körkortet privat. Min dotter har även fyllt 1 år och det firades med glass, kakor och presenter och hon verkade nöjd över dagen och det hon fick. Igår var jag inne hos logoped med stora pojken och vi kom fram till att vi ska ansöka om att få fler timmar till honom så han kan få mer hjälp med talet. Snart är det även dax för tösen att börja på dagis. Tänk vad tiden går fort

Likes

Comments

Oj vad tiden går fort min lilla tjej har börjat gå så nu går de fort fram.
Den 1 Mars börjar hon på dagis det ska bli spännande, Jag sökte dagis plats på samma dagis där ja min stora pojke men var fullt så fick plats på ett annat dagis 2 km bort 😪 Men ibland har man turen på sin sida så igår ringde förskolechefen och meddelade att ett barn på Blanka förskola skulle sluta så Lexi fick den platsen så nu fick ja som jag ville o får ha båda barnen på samma dagis ❤️😀

Igår var jag o klippte av att mitt slitna sönder färgade hår så nu är det kort. Så har nu beslutat att inte färga håret mer.

Idag blir det städa och baka och förbereda allt för på söndag ska vi fira vår lilla prinsessa då hon fyller 1 år på tisdag

Likes

Comments

Ännu en blåsig dag och nu har de även börjat regna 😪 Alltså jag vill ha vinter med mycket snö så man kan vara ute o busa runt i snön med barnen. Nu har lilla Lexi blivit 10 månader 😱 alltså tänk att hon är 1 år om bara ca två månader. Snart är det de för mig o barnen att börja packa inför julen o nyår som ska firas med min mamma för första gången på 5 år 😀 så vi ska åka tåg för första gången och jag är sjukt nervös 😱 I söndags var vi på ännu en adventsfika och även kalas barnen fick bygga sitt eget pepparkakshus dock med lite hjälp ibland 😊

Likes

Comments

I Lördags var vi på kalas i Ödeshög. Liam var lite putt när vi skulle åka för han ville inte åka på kalas han ville vara hemma men när vi kom fram så var han glad och lekte jätte fint o snällt med sina kusiner 😊 Och Lexi fick ha sin nya klänning hon var jätte fin ❤️ .

Igår hade jag o Lexi egentid en hel dag ❤️ Liam var med sin pappa i garaget och hjälpte pappa o byta däck,städa bil och byta en lyckta på bilen oxå han är så duktig min lilla prins ❤️ och Lexi passade på att leka med Brosnan leksaker när han inte var hemma hehe

Likes

Comments

Vi har infört en poäng tavla åt vår 3 åriga son vilket har visat vara väldigt effektivt. Första veckan var han ganska slarvig men eftersom han hade borstat tänderna varje dag i en hel vecka morgon och kväll så fick han bada i simhallen som belöning och nu har han förstått att om han hör allt detta så får van göra roliga saker. Så i Onsdag var vi i simhallen vilket var första gången för vår dotter och hon tyckte att de var jätte roligt och hon blev jätte sprallig. 😀

Likes

Comments

Instagram@raggarbrud89