Efter många om och men tog jag mig upp ur sängen, skrev ett CV inför ett litet möte jag har vid klockan 17 och städade iordning hemma. Nu sitter jag och gör mig redo att gå, efter två dagar hemma är det väldigt skönt att fräscha upp sig och ta på sig lite smink, insåg att jag är en människa trots allt.

Jag insåg idag hur nöjd jag är över vårt hem, när jag flyttade in var detta "ungkarlslyan n1" och nu är det ett vuxet, moget och väldigt grått hem haha. Alla väggar i sov, mat och vardagsrum är målade i tre olika gråa nyanser. Sovrummet fick bli mörkgrått, matrummet mittemellan och vardagsrummet ljusgrått - JAG ÄR SÅ NÖJD. Alla började med att jag placerade ut ljus i hela lägenheten och idag har vi gjort det till ett gemensamt hem där vi blandat möbler från mitt förra boende med hans och det slutade med en fantastiskt harmonisk kombination av mitt otroligt vita och flickiga rum och hans svarta möbler och något kala lägenhet. Just nu bor vi i ett riktigt drömmigt hem enligt mig.

På återseende / Gabriella

En del av vårt fina sovrum.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon eller egentligen godförmiddag. Idag är det tisdag vilket även betyder att det är min lediga dag från jobbet, därför ligger jag fortfarande i sängen med tända ljus och kolla på tv4. Eftersom jag vanligtvis ställer alarmet på 05/06 så passar jag alltid på att ligga i sängen så länge jag kan när jag är ledig - och idag är jag även ensam hemma vilket betyder att jag kan ligga här lite längre utan vidare klagomål. Idag kom kylan till lund, 4 minusgrader men snön syns inte till än vilket gör mig lite galen, vill så gärna börja känna in julen nu så jag är väldigt avundsjuk på mina vänner hemma i Stockholm.. I Skåne är vintern tyvärr väldigt grå då det blåser och regnar istället för att det snöar.

Nu ska jag fortsätta följa det Amerikanska valet, så himla spännande. Skriver mer lite senare.

På återseende / Gabriella


En annan fantastisk morgon, dock i ett soligt Paris (svårslaget).

Likes

Comments

Jaha då var det dags att ge sig ut i bloggvärlden. Gabriella heter jag och är 22 år från Stockholm som just nu bor i Sveriges bästa studentstad, LUND. Hit flyttade jag för snart 2 år sedan och har sedan dag ett trivts likt en fisk i vatten. Sedan augusti är jag sambo med min underbara pojkvän, vi lever ett väldigt vanligt liv där han pluggar sin master i ekonomi och där jag för tillfället har en termin "off" och jobbar heltid som färskvaruansvarig på Ica men som det ser ut nu går jag tillbaka till mina studier i början av januari, då jag ska lägga mitt krut på att bli inredningsdesigner alternativt mäklare. Inredning och bostäder är en stor passion för mig och kommer med stor sannolikhet avspegla sig en hel del i bloggen.

Jag har valt att börja blogga av flera anledningar, för det första så har jag ett otroligt dåligt minne så att skriva ner och dela med mig här blir även ett sätt för mig att kunna titta tillbaka och återuppleva saker och ting, för det andra vill jag dela med mig om inredningstips, diy tips och recept (min passion förutom inredning är mat och bakverk) och för det tredje så vill jag har någonstans att skriva av mig och dela tankar med andra.

Hoppas någon hittar in hit och tycker detta verkar lite intressant.

På återseende / Gabriella


Här är vi, jag (Gabriella) & mannen i mitt liv.

Likes

Comments