Känner att jag inte orkar skriva om mina dagar just nu, måste ta tag i mig själv och fokusera på det jag prioriterar här i livet och det är inte bloggen. Kommer säkert att blogga då och då, kanske varje dag men dock i bilder. För så som jag känner nu, är bara kaos. Ingenting som har hänt, men min kropp går upp och ner och jag vet verken in eller ut. Jaja, slut pratat om det haha.

Vill verkligen säga tack till min underbara vän som finns där i alla lägen, att veta att någon allting finns där och känna sig accepterad för den man är. För mig betyder det allting. Gett mig tillbaka meningen med allting. Den dagen då denna bilden togs, kommer alltid kväva mig långsamt. Just där, i den tanken i den sängen liggandes med hundra frågor, ånger och förtvivlan Jag vill aldrig dit igen, 2 gånger för mycket. Älskade älskade...

Likes

Comments

"Kärlek handlar inte om att träffas varje dag och tillbringa varenda liten miljondels sekund tillsammans. Kärlek handlar om att kunna vara tusentals mil från varandra och fortfarande älska varandra"

Kärlek är något helt underbart och som varenda människa måste och är värda att känna, få och ge. Man tänker oftast först på partner, familj, vänner och så vidare när man hör ordet kärlek. Tyvärr är det vissa, främst barn som jag syftar på nu, som inte får den behövda kärleken från sina föräldrar och jag kan inget annat än att verkligen tycka synd om dem. Dem får gärna komma till mig så ska jag se till att dem får min kärlek. Man kan älska och ha kärlek för föräldrar, syskon, släkt, vänner, partner och djur lika mycket som man älskar till exempel att träna, fota, resa och så vidare. Kärlek är så brett ämne och det gör det så underbart. Jag älskar mina nära och kära samtidigt som jag älskar att göra vissa saker mer än andra och det har alltså blivit mina intressen. Med denna lilla text har jag ändå sagt det jag ville ha sagt. Som sagt är detta ämne brett och om jag skulle gå vidare med det skulle det egentligen bli hur långt som helst.

Vad är kärlek för dig?
Kärlek kan vara så mycket mer bara ett ord. Kärlek för mig är när när man kolla på film och höra regnet slå mot rutan och att se insidan istället för ytan, följer sitt hjärta. Lyssnar inte på något annat än sitt hjärta. Kärlek är när man är förtrollad i den personen, du ser inget annat än honom. Kärlek är inte helt utan smärta, man brukar ju säga att kärlek är dom en dans på rosor. Först nu förstår jag vad dom menar, rosor är vackra bladen är mjuka men det finns även taggar. Kärlek är när man knuffar varann i snön och sedan går hem och värmer sig under täcket medans man dricker varm oboy som i en dröm, om det är äkta kärlek ni har hittat ska inte ha öppnat ögonen för någon annan människa hur underbart vacker hon än är! Att de enda som är intressant är att din pratner mår bra, allt annat är ointressant. När kroppen blir varm av kramen som din älskade ger. Kärlek är när du tänker på din partner hela tiden, vart du än är så finner du något som hänger i hop den henne/honom. Kärlek kan vara till en vän eller pojkvän/flickvän. Kärlek är när man kollar djupt i denns ögon och bara drömmer dig bort. Kärlek är när du får en kyss av din älskling flyger du långt bort i dina tankar, när du bara vill ha mer och mer, när du blir varm i hela kroppen av en kyss, en blick, en kram, ett sms. Och varje kväll ska ni kunna stå och borsta tänderna och tittar varandra i ögonen, vad är det ni ser? En äkta kärlek som ni funnit, slipper leta mer. Kärlek är när man delar på samma halstablett. Står på varandras sida oavsett vad som går snett, spelar ingen roll vad dina vänner säger eller tycker för du har hittat den rätta så håll hårt innan han är borta. Ett bråk bara gör att kärleken blir större, större och större än vad den var förr. Kärlek är när tjejen måste stå på tå för att kyssa sin kille, att man kan vara sig själv, slippa tänka på vad man säger eller hur man ser ut, men de viktigaste i kärleken är att man litar på varandra, kunna går hand i hand och stolt och tänka på hur lycklig man är att din älskling vald dig. Kärlek är när man kan tala ut om hur man känner och tänker, och när partnern låter en vara med sina vänner utan att lacka ur, och inte behöver ha ett jävla kontrollbehov, den ska kunna låta en vara med sin vänner utan att ringa eller messa 24/7. Kärlek är när du älskar nån så mycket så att du knappt kan stå still, bara en blick och du blir förtrollad, när du vill kunna släppa blicken från den är det omöjligt. Och om allt blir fel börja om på nytt och nytt. Kärlek är magnifikt!

Och kärlek kan även vara så otrolig olycklig.

Ta vara på den lilla tiden ni får tillsammans för den kommer aldrig tillbaka tro mig. Spola tillbaka tiden till då allt var perfekt, ja, de önska man att man kunde med det går inte! Det jobbigaste känslan är när man inte vet om partern kommer ihåg allt som ni gjorde tillsammans, frågor utan svar? Inte veta om han brukar tänka på dig eller om han skiter i dig som han säger till dig. Krossar mitt hjärta att veta om, alla bilder på oss och du raderade dom? Har du glöm all den kärlek jag givit dig? Hur mycket man än vill kommer man aldrig få veta om man inte vågar fråga, mycket handlar om att våga, våga ta hem din kärlek, våga känna hur du verkligen känner. Allt du behöver är din kille/tjej i närheten när saker blir jobbiga eller svåra, Men man får aldrig tappa hoppet om kärlek, jag tror iallafall att de finns någon för alla. Din relation kan rasa på 1 sek. Och de tar flera månader för den att bli hel igen. Kärlek är underbart med kan lätt till de värsta som har hänt dig. Vänd aldrig rygg till den du älskar.. 

Likes

Comments

Inget snack om saken, idag är dagen jag ska lägga ner med rökningen. Kanske är lättare sagt än gjort. Men jag tänker inte ge mig. Liksom, under ca 6 år om jag minns rätt har haft den där cigaretten i munnen. Usch fyfan säger jag bara, vad ger rökningen en som är positivt egentligen? - INGENTING!

Likes

Comments

Inte bloggat på ett tag, men tänkte ta tag i det nu. Varit rätt mycket att stå i nu och kommit in i skolan och allting. Men nu är jag på topp igen, påväg dit igen. Känslan är ju helt obeskrivlig när allting börjar falla på plats mer och mer.

Kan ju berätta lite snabbt om idag, vaknade upp rätt sent för de blev en sen natt igår, iallafall så kom Jesper och Bob hit så lagade vi mat men Bob åt inte, blää! Men som vanligt så tjockade jag och Jesper oss, sen så ja hände väl inte så mycket mer än att jag och Jesper drog och släppte kärleken eller "Bella" i skogen och satte och skrattade som vanligt. Jätte fin sol nedgång var det verkligen! Sen så hem o drack kaffe och åt glass, mumma!!


Likes

Comments