Header
View tracker

Godmorgon! Efter att ha fått en liten sovmorgon idag så vaknade jag upp till en glad liten tjej ute i soffan - trots att hennes pappa klätt på henne kläderna åt fel håll. Novalie kunde inte brytt sig mindre men hela grejen gör det ganska tydligt vem det är som gör vad i det här hemmet, haha!

Nu blir det mysfrukost och vid 13 ska vi faktiskt till Skansen med Novalies morfar. Det är andra advent idag och vi tänkte gå på den givna julmarknaden.. Hoppas på mycket julstämning men lagom med folk!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Vår lilla krigare. Igår var vi som sagt på bvc för att väga och mäta, men framförallt för att ta tremånadersvaccinet. De kom fram till att hennes tillväxtkurva har avvikit lite och därför blev vi kallade till ytterligare en kontroll här innan jul. Vi kan inget annat än att konstatera att Novalie är en liten tjej, jag känner mig dock inte speciellt orolig då jag själv var väldigt liten och fick gå på kontroller som barn.

Efter vaccinationen som för övrigt gick bättre än väntat så slocknade Novalie pang bom. När hon sovit non-stop från 14-20 och endast ätit i sömnen så började jag bli lite orolig. Febern var uppe på 39.1 innan vi fick ner den med lite alvedon igen, ganska vanligt efter en sådan vaccination tydligen. Trots det var hon glad och lekte med sina leksaker när hon väl vaknade till lite. Idag är hon dock fortfarande febrig och har sovit i min famn hela förmiddagen. Det blir ytterligare en lugn dag för oss men vi håller tummarna att hon repar sig här under dagen..

Likes

Comments

Herregud så fort dagarna går, det känns som om hela den här hösten bara har rusat förbi, vad har jag gjort egentligen ?Idag är det dessutom den första december, bara några dagar kvar till jul och endast en ynka dag kvar tills det är helg igen..

Igår kom jag äntligen i mina gamla favoritjeans i storlek 24, utan en massa slit, stånk och stön. Jag har fortfarande en hel del kilon att ta itu med när jag känner mig redo, de höfter jag fick under graviditeten har börjat gå tillbaka till sitt ursprung så förhoppningsvis kan jag återförenas med min gamla garderob snarare än jag vågat hoppats på!

Nu; lunch i form utav min ihopslängda sallad med kräftstjärtar, linfrön och fetaost. Det är dags att börja varva alla dessa kakor med lite nyttigare alternativ också..

Likes

Comments

Godmorgon soliga Stockholm. Om ett par timmar ska vi vandra iväg till bvc för att ta tremånadersvaccin på vår lilla skrutta. Usch det skär i mitt hjärta att behöva utsätta henne för något som jag redan innan vet kommer ge henne både smärta och göra henne ledsen. Patrik ska följa med och får hålla i henne medan hon får de där förbaskade sprutorna, det är lite mer än vad mammahjärtat klarar av egentligen. Just nu ligger hon dock fortfarande helt ovetandes och sover, tror att jag får gottgöra henne ordentligt senare idag, lilla älsklingen!

Likes

Comments

Som sagt så hade vi dop för vår älskade lilla dotter i lördags. Efter en hel del planerande så blev allt dessutom lite bättre än vad jag någonsin vågat hoppas på. Novalie skötte sig bra, prästen var så himla härlig och dessutom så hade vi en helt fantastisk tjej som sjöng på dopet.

Likes

Comments

Ny vecka, nya tag. Solen skiner här i Stockholm men medan pappa Patrik är på jobbet så har jag och lilltjejer barrikerat oss inomhus, tyvärr. För andra dagen i rad har jag åkt på huvudvärk från helvetet att jag knappt kan förflytta mig här i hemmet. Det måste vara all stress och planering inför dopet här i lördags som utlöst en atom inom mig nu när allting har lagt sig..

Tänkte att jag skulle ge mig på att lägga in alla bilder och klippa ihop en liten film från dopet i lördags. Ska även skicka iväg ett blommogram och förbereda alla tack-kort till dom som var med och gjorde Novalies stora dag alldeles, alldeles perfekt!

Likes

Comments

Se vilket fint paket jag fick hem här om dagen från företaget Deewatch. Det är inte alla gåvor som är så fint inpackade så det kändes lite extra lyxigt att öppna det. Ska ta en bild och visa upp innehållet för er också, såklart!

Likes

Comments

Oj vilken kärlek man kan känna för en sådan liten människa. Jag blir fortfarande mer och mer förälskad i henne för varje liten dag som går, tanken att hon levt och växt inne i min kropp är ju helt galen. Hon rockar min värld på alla plan och är det någon som alltid får mig att le så är det definitivt min dotter.

Idag har jag och Novalie tagit oss ut till Tyresö för att klippa min farmor och hennes sambo, så nu är dom fina och redo inför dopet på lördag. Så nervös. Har bakat, knutit rosetter och planerat det sista här under kvällen. Imorgon ska vi hämta ut tårtan, köpa helium, blommor och åka ut till Djursholm för att förbereda allt inför dopfikat..

Likes

Comments