Header

Igår hämtade jag ut denna skönhet på posten. En ny pälsjacka till min samling. Ser fram emot när värmen börjar smyga sig på och man kan dra på sig denna utan att frysa häcken av sig. Tror att jag behöver skaffa mig köpförbud på jackor ett tag framöver nu..

Likes

Comments

Sist upp på min lista så har jag snöat in mig på broccoli. Jag äter broccoli till allt och helst ska den vara rå, den gör susen för kosten och innehåller massor utav nyttiga ämnen som kroppen behöver.

Har börjat lite smått med ett kostschema där man får äta obegränsade av magra proteiner som kyckling, kalkon och tonfisk. Till det får man även äta obegränsat av renade grönsaker som kål, sparris, spenat och broccoli. Det passar mig perfekt just nu när jag varken har tid eller lust till att laga ihop mer komplicerade rätter om dagarna!

Likes

Comments

Vi kommer aldrig att bli den perfekta svenssonfamiljen. Hund, villa, volvo och två barn. Vi kommer aldrig vara dom som sitter samlade hela familjen runt middagsbordet klockan 18. Vi kommer inte spendera helgerna på landet eller läsa läxorna ihop med våra barn.

Är det inte tragiskt hur samhället har blivit ? Jag kommer aldrig kunna ge mina egna barn det jag själv hade som liten. Vi åkte till landstället på helgerna när mamma och pappa var lediga från jobbet. Vi hade veckor på sommaren då vi bara reste runt, gick på djurparker, Liseberg och besökte Öland eller något annat smultronställe i Sverige.

Idag ser vardagen helt annorlunda ut. Stressen går oss upp över öronen och ska man komma någonstans i arbetslivet så får du vara beredd att offra en arm om det så krävs. Allt handlar om framgångar, pengar och vem som har det bättre än någon annan.

Jag är så glad att det är jag som är föräldraledig i det här hemmet, å andra sidan är det tragiskt att ombytta roller aldrig varit ett alternativ. Samtidigt som jag vill pusha framåt så vill jag också dra i nödbromsen ibland. Jag blir så provocerad av att folk tror att man får allting gratis här i livet bara för att man har ett "bra" jobb. Oavsett vem vi träffar så vill alla byta jobb efter Patriks alla historier.

Om dom bara visste.. Att vi aldrig kommer att sitta hela familjen och äta middag klockan 18. Att vårt barn inte kommer få någon godnattpuss av sin pappa för att han inte hunnit hem ännu. Att mobilen ringer i tid och otid halv sex på morgonen, att planerna kan grusas i sista stund för att en affär ska hinna knytas ihop. Att vi alltid kommer en timme sent till varje bjudning för att mötet drog ut på tiden.. Om dom bara visste hur mycket viktigt man går miste om i jakten efter framgång.. Hade dom tyckt att det var värt det då ?

Likes

Comments

Dagens middag. Rödbetor i ugn med chèvre, toppade med honung och valnötter. Så himla enkelt och bra recept, funkar till det mesta så som kött, kyckling eller en helt vanlig sallad.

Likes

Comments

Dagens humör: Bra men en aning trött efter ett par sämre nätter.. Har blivit helt rubbad i huvudet efter en serie vi sett.

Dagens borde: Träna och hämta ut ett paket från posten.

Dagens frisyr: Uppsatt, för "ovanlighetens" skull..

Dagens smink: Ingenting alls. Gå fort och le mycket så ser ingen hur ful du är ;)

Dagens klädsel: Träningsbyxor och tshirt, redo för en långpromenad med lillan.

Dagens planer: Rensa ur alla skåp i köket för imorgon kommer dom och ska bygga om här hemma.

Dagens materiella vill ha: Ett superfint dockskåp till Novalie, ska nog beställa det i eftermiddag!

Dagens fundering: Vad vill jag jobba med sen ? Ah, blir galen..

Dagens tråkigaste: Vädret, nu skulle man behöva lite sol och påfyllning utav D-vitaminer.

Dagens längtan: Måste jag välja så får det väl bli till större boende. Det är en gåta hur vi ska få plats med allt i de förvaringsutrymmen som vi har nu.. Ska understryka att vi knappt har ett enda skåp i denna lägenheten.

Likes

Comments

Ibland behövs lite vardagslyx för kropp och själ. Tanken var egentligen att jag skulle iväg på ett mammaevent ikväll med ett härligt gäng bloggare och tjejerna från Loppi. Dessvärre så har Patrik extremt mycket på jobbet just nu och då mitt sällskap fick förhinder så avbokade jag kvällens planer och stannar hemma med dottern istället. Så tråkigt att missa men hoppas på att det kommer fler tillfällen framöver..

Likes

Comments

1. här / 2. här / 3. här / 4. här / 5. här / 6. här

Enkla, stilrena och framförallt snygga klackar inför vårsäsongen. Nr 2 har jag redan klickat hem sedan tidigare så nu suktar jag vidare efter femmorna här nere istället. Ett par svarta enkla klackar funkar ju till allt, till vardags, jobb, fest eller till en intimare middag med vänner. Absolut värt att investera i ett gäng så att man kan variera sig lite efter tillfälle och humör!

Likes

Comments

Min älskade lilla tjej, så nyfiken på allt, glad och håll i gång från morgon till kväll. Imorse var vi tvungna att väcka henne tidigare för att hänga lite med föräldragruppen på bvc. Jag lyckades få med Patrik också, snälla fina Patrik som alltid ställer upp och i nio fall utav tio är ensam kille på plats. Likaså denna gången.

När vi kom hem åkte pappan till jobbet och vi såg till att få i oss lite lunch. Vi har börjat ge Novalie lite smakportioner den senaste veckan och senast upp på listan är majs och morotspuré. Hon gapar, sväljer och verkar hur nöjd som helst med lite variation i maten..

Likes

Comments

Försökte dokumentera vardagsrummet/köksdelen här hemma innan ombyggnationen sätter igång senare i veckan..

Likes

Comments