Header

Förra torsdagen var jag inbjuden till Wink i Sturegallerian där det hölls ett enklare event. Jag tycker att det kan vara riktigt skönt att bara få komma ut en stund med någon tjejkompis ibland, bara vara jag och klä mig i några obekväma skor som man sällan gör annars med småbarn..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jobbigt att vara mammaledig när bebis sover i vagnen, solen skiner och man kan ligga ute på balkongen i bikini. Jag försöker verkligen att njuta ordentligt utav ledigheten och denna sommar ensam med min lilla tjej, man vet aldrig hur vardagen ser ut inför nästa..

Likes

Comments

Uppge; wtf20 när du handlar på Na-kd så får du 20% på hela din beställning ända fram till söndag. I och med denna kampanj så har jag även plockat ut mina sex absoluta favoriter under 500kr. Perfekt om man vill unna sig något extra inför sommaren och ändå vara så nära inpå ekonomisk.. Hade gärna sett hela högen hängandes i min egen garderob!

Likes

Comments

Idag har jag haft min käre mor på besök. Hon handlade med sig lite tillbehör på vägen och sedan lagade jag lunch åt oss. Kycklingsallad med mango och limedressing, finns knappt något fräschare en sådan här fin vårdag!

Därefter gick vi till Åhléns City och jag fick välja ut ett fint serveringsfat från Mateus. En försenad födelsedagspresent till mig som fyllde 22 år förra måndagen. Slänger in ett par bättre bilder under morgondagen!

Likes

Comments

Hela helgen gick i ett och så plötsligt var den förbi igen. I lördags var vi på släktmiddag i Riddarhuset tillsammans med Patriks familj och släktingar från Paris. Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig men vi hade supertrevligt med god mat och lite tid på tu man hand.

Novalie sov borta hos sin mormor för första gången så när hon kom hem igår igen så passade vi på att bara mysa hela dagen.. Det är alltid kul att komma iväg någon gång då och då men ingenting slår att få komma hem och bara kramas med sitt barn igen..

Likes

Comments

För en tid sedan byggde vi till ett rum i vår lägenhet för att ge Novalie ett eget sovrum. Även om hon fortfarande sover med oss i vår dubbelsäng så är det otroligt skönt att ha ett ställe att förvara alla hennes leksaker på..

Jag har verkligen så himla svårt för barnrum över lag. Det är så plottrigt och tusen små prylar överallt som skapar någon slags mismatch oavsett hur mycket man byter plats på saker och ting. Nu känner jag mig dock hyfsat nöjd med skrållans krypin. Lite barnsligt, en hel del rosa men ändå inte för mycket. Precis sådär som ett litet flickrum ska vara..

Likes

Comments

Här om dagen fick Novalie hem ett helt nytt fint set med nappar från Mam och deras samarbete ihop med Operation Smile. Bambino Mam har just nu en vårkampanj med speciellt framtagna SMILE-nappar där två kronor per förpackning går till den medicinska hjälporganisationen Operation Smile. Jag tycker att det är en så fin tanke bakom kollektionen att bara det gör det värt att köpa förpackningarna. Tack Mam!

Likes

Comments

När det är fredag, 20 grader och strålande sol så vore det dumt att inte ta vara på vädret. Vi packade in hela familjen i bilen och åkte över till min syster och hennes familj ute i Täby. Vi sysselsatte oss med grillning, lek och långa diskussioner. Spontant och riktigt mysigt, tycker så mycket om att spendera fina sommarkvällar med dom!

Likes

Comments