Jag har nyligen trillat över det danska märket Dan-Form som jag tycker tillverka fantastiskt vackra stolar till rimliga priser. De svarta ”Delta” stolarna har vi beställt till matbordet vi inte har än och de bör komma i slutet på mars. Sjukt långt dit men vi kan avboka ordern om det skulle dyka upp andra stolar vi vill ha tills dess- perfekt för en velig person som mig. Alla stolar nedan är från #danform

Ääääälskar de sista i läder!!!! Sambon är dock såld på delta stolarna...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ingen är mer ledsen än jag att IKEA slutat sälja deras Valje hylla som jag suktat så länge efter att få göra om. Jag har gått och väntat på att få köpa hem den och göra om den till pricken över I:et i vår nya lägenhet. Dessvärre är den som sagt slutsåld och jag har en blocketbevakning på för att få tag på första bästa. På bilderna nedan ser ni vad jag vill göra utav mästerverket!

Likes

Comments

Jag var länge på jakt efter ett litet men rymligt (haha) matbord till vårt kök. Jag ville absolut att 4 personer skulle få plats men att det ändå inte skulle vara få långt eller brett då matplatsutrymmet i köket enligt mig kändes begränsat till detta. Efter mycket letande kom jag fram till att det utmanande för mig varken låg i storleken eller modellen utan jag hade svårt för att hitta ett bord som hade en perfekt färg för att matcha med resten av köket. Köket har vi ”egendesignat” med hjälp av Järfälla kök och luckorna har en ”greige”, dvs gråbeige färg och att hitta något som inte skär sig mot det kändes svårt.

Av en slump föll vi över bordet Ingo på ikea för 449:- och tillsammans med en burk vit lasyr och penslar fick det följa med hem. På bilderna ser ni bordets färg innan och efter en omgång lansering. Jag har nu laserat bordet ytterligare en gång för att få det ännu vitare, resultatet lägger jag upp vid annat tillfälle :)

Likes

Comments

Eftersom jag praktiskt taget växt upp med bloggar och följt de stora sen de startades har jag ju en eller två... eller 10 gånger blivit sugen på att blogga- och då även gjort det.

Jag minns inte senaste gången jag började blogga, och det är ju inte så viktigt i sammanhanget heller utan det viktigaste är här och nu- suget finns :)

Sedan några månader tillbaka och i och med flytt så växte det stora intresset inredning fram ur sitt skal. Jag har alltid varit en kreativ pysslare och i och med ny bostads gavs verkligen utrymmet för att vända ut och in på varenda inredningssida och även göra verklighet av det.

Nu är vi inne i bostad nummer två som vi totalrenoverat och nu ska göra om till vårt hem. Tanken är att tipsa om allt möjligt till hemmet. Drömmer om att en dag kanske kunna stylea bostäder på heltid?Likes

Comments