Bilderna kommer ifrån Alices instagram: alicegruvberg

Vi har paddlat kanot

Druckit mojito

Fotat fina palmer

Har ätit mysig hotellfrukost i Sanremo

Det är inte New York men mist lika mysigt.

De senaste tre veckorna har vi varigt i Frankrike, närmare bestämt Cannes. Vi är där varje sommar och upptäcker nya platser och aktiviteter varje år. Vi var bland annat på en "weekend trip" till Italien, Sanremo och hälsat på familje kompisar. Vi har även seglat och paddlat kanot hela familjen. Och såklart ätit många härliga måltider. Om ni befinner er i närheten av Cannes la bocca kan ni t.ex. testa mysiga strand restaurangen La Cabanon.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

För ett litet tag sedan var hela familjen och gjorde nya pass hos polisen. Och om någon vecka ska mamma och pappa åka till Amerikanska konsulatet och fylla i tonvis med papper. Allt för att vi ska flytta. Vi flyttar i december 2016 men har inget spikat datum ännu. Dock hoppas jag kunna vara med på julavslutningen i skolan och säga hejdå till alla mina vänner. Det är ju trots allt dom jag kommer sakna allra mest.

Konstigt att man inte får le på passbilderna ;) Men visst är jag och mamma lika?!

Likes

Comments

Helt sjukt, nu är det klart! Vi ska flytta till New York med familjen. Här på bloggen tänkte vi dela med oss av våra tankar, förberedelser och känslor inför flytten och kanske lite annat också... Just nu känns det overkligt, både positivt och negativt, pirrigt och många rädslor uppstår. Men mest känns det roligt och spännande. Ett nytt steg i livet. Vi hoppas få kontakt med andra i liknande situation och få idéer och tips på vår resa.

Likes

Comments