Idag sitter jag på jobbet och känner mig helt slut. Jag vet inte om jag börjar bli sjuk eller vad det är men jag känner mig totalt tömd på både ork och energi. Yrseln är ju konstant, ja fortfarande efter 5 år (!!!), så där är inget nytt men ibland är den åtminstone lättare att hantera. Inte så mycket just nu. Så den ökade yrseln kan ju vara en bidragande orsak till mitt mående just nu. Sedan så vaknade Oliver igår natt och bara skrek av smärta. Växtvärk. Det tog säkert 2 timmar innan han kunde komma till ro, efter benmassage och smärtlindring. I morse så mådde han som vanligt igen men hade svårt att komma upp. Lite samma för mamman kan jag ju säga. Jag kom ändå ut på en 5km promenad på lunchen, det var skönt.
Det finns inget bättre än långa promenader, njuta av omgivningen och få rensa huvudet.

Lördagen var superkul, det blev ett par goda drinkar på Scandic Haymarket och sedan Dubliners. Vad jag har saknat mina vänner och att få komma ut och se lite folk!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ok, dags att lägga ner bloggen kanske!? Samtidigt så vill jag ju inte det eftersom jag använder bloggen som en typ av dagbok på något vis. Det är alltid kul att gå tillbaka och läsa vad man har haft för sig, Olivers utveckling m.m.
Jag förstår att nästintill ingen går in och läser längre, det finns ju liksom inget att läsa, men jag kommer nog ändå fortsätta att skriva. Så ni som fortfarande har tålamod och undrar vad jag och min fina lilla kille, Oliver, har för oss emellanåt, ni är mer än välkomna att fortsätta titta in :)

Så, vad har hänt den senaste tiden då.. Ingenting egentligen. Det är jobb i vanlig ordning och där rullar det på med processer och annat kul.
Vi har ny chef i vårt Recept & Varuförsörjningsteam och han är skitbra. Just nu sitter jag, tillsammans med honom, och en tjej på ”driften” och ser över de befintliga och icke befintliga rutinerna/processerna som finns ute på våra 325 apotek. Det är högt och lågt kan jag säga så en hel del att se över men väldigt kul. Djurgårdare är han dessutom, bara en sån sak! ;)
Och apropå Djurgården, där händer det ju en hel del! Jag skall verkligen försöka gå så ofta jag bara kan i år, det kan bli en riktigt härlig/kul/bra säsong!

Oliver då, jo han utvecklas i all världens fart. I skolan så jobbar de mycket med bokstäver och siffror vilket han tycker är jättekul. Och han känner sig mer och mer trygg och kommer mer och mer in i klassen. Snart har han liksom gått 1 år, crazy bananas!!!

Semestern är spikad och i sommar så blir det Frankrike med syrran & Emmy. Jag ser sååå fram emot det. Vi åker inte förrän den 25/7 men det känns underbart att ha något att längta efter.
Min mamma och styvpappa har hus i Six Fours les Plages, Franska Rivieran, så det är alltså där vi kommer att vara (min mamma & styvpappa är inte med).
Nu fick jag så många presentkort på ”Ticket” när jag fyllde 40 i höstas så eventuellt så räcker de presentkorten till en långweekend någonstans innan Frankrike också. Bara jag & Oliver. Vi får se.
Annars så ser jag fram emot en varm, skön och härlig sommar med en massa skoj.

Ja, och helgen då.. Jo, en av mina bästa killkompisar, som tyvärr har emigrerat till Gbg för en tid sedan, kommer upp till Stockholm så det blir ett glatt gäng som går ut med honom imorgon. Jag tror att det blir någon drink på Scandic Haymarket och efter det möta upp några irländska vänner till honom på Dubliner. Nu har jag inte varit ute och ”slirat” sedan januari så det skall bli riktigt kul att komma ut lite.
Jag hoppas att ni mår fint och får en supernajs helg!
Stor kram

Likes

Comments

Jag vet, jag är sämst på att blogga.
Jag vet också att jag skriver det rätt ofta. Hur som, ledsen för glappen men livet kommer emellan ni vet.
Ja, det har ju varit både jul och nyår men vi har faktiskt inte gjort något speciellt alls. I år hade jag absolut noll julkänsla, den infann sig inte ens då vi kom ut till mamma & styvfar på Gällstaö. Det brukar den göra men inte i år inte. Det var liksom bara, jahapp det var den julen det. Nyår lite samma sak. Jag har i alla fall haft ett par egentidskvällar och det har varit enormt välbehövligt. Och kul! Shit så kul jag har haft. Lite hockey, DIF, vänner och öl. Det är livet det ;)
Ja, sen har jag dejtat lite också. Det är ju kul det med.. När man får till det dvs, inte så lätt när man är ensamstående och måste förlita sig på att andra kan ha Oliver. I alla fall, killen jag träffar är en fantastiskt bra kille sen får vi se helt enkelt. Oavsett så känns 2017 som det kommer att bli ett mycket bra år (peppar peppar).
Hoppas att ni mår bra, ni som fortfarande går in och checkar läget, och att ni har fått en fin start på det nya året.
Kärlek <3

Likes

Comments

Men herrejisses vad tiden flyger förbi. Och jag är som vanligt superdålig på att uppdatera bloggen. Ledsen för det folks. Det har dock varit fullt upp med min nya tjänst, sitter i en klassisk upplärning/överlämning och det har varit så mycket info så jag minns knappt att jag lägger huvudet på kudden på kvällen. En massa info och en massa info om en massa saker jag aldrig tidigare har arbetat med så det är helt klart en utmaning. Men en kul sådan givetvis!
Ja, sedan har jag varit sjuk. Som om en jobbig och envis hosta på ca 7 veckor inte var nog liksom. Jag är fortfarande dyngförkyld och känner mig inte helt 100 men jag måste verkligen få all info jag kan nu innan Sara, tjejen jag ersätter, går nu om 1 vecka. Visst kan jag arbeta hemifrån en hel del, vilket är superskönt, men det är helt klart bättre att sitta på kontoret, i alla fall nu under överlämningen.
Oliver mår bra, som han brukar göra, peppar peppar… Oliver blir väldigt sällan sjuk (inget jinx!) men det är som han på något sätt bär på något som han sedan överför så snällt på mig.
Annars går det superbra för Oliver i skolan nu vilket känns superskönt. Det var väl en jobbig period där för honom vid starten och att inte känna en enda kotte som gjorde att han utåtagerade.
Nu har han kommit in fint i gruppen, och även på fritids där det är en blandad kompott av 0:or, 1:or och 2:or. Oliver blev bjuden på kalas här för någon vecka sedan och då ville han till och med vara där själv. Det har aldrig hänt tidigare. Min stora kille! <3
Annars har det inte hänt så mycket, känns dock som det är mycket spännande/fint på intågande. Love the feeling!!
Hoppas att ni mår toppenfint och att ni får en jättefin helg!
Kram

Likes

Comments

Sedan Oliver föddes för drygt 6 år sedan så har jag varit singel. Visst har jag dejtat och så men inget som har lett till något seriöst. Har jag velat att det ibland skulle ha lett till något seriöst, absolut men jag har ett helt annat tänk och sett att se på saker nu. Inte bara för att jag har fått barn och det i sig, förhoppningsvis, gör att man får perspektiv på saker och ting men oxå för att jag har varit med om en del som format mig.
Jag har nog inte varit den som har blivit kär snabbt tidigare men däremot kanske jag har varit den som har blivit kär i kärleken om ni förstår vad jag menar.
Nu efter alla dessa år som singel, och allt vad det innebär, så längtar jag ENORMT mycket efter kärleken. Riktig och äkta kärlek. En kärlek så djup och fantastisk att man inte kan eller vill vara utan varandra.
Jag har varit reggad på Match, Happy Pancake, Badoo, Happn, Tinder ja you name it men inte en enda gång så har det lett till allt det där. Ett par bra dejter på sin höjd kanske men det är allt.
Många gånger, de flesta gånger tyvärr skulle jag säga, så har de jag börjat att prata med dragit sig ur pga att jag har barn. Först brydde jag mig inte så mycket om det, tänkte mest att det är deras loss, men med tiden så har det faktiskt gjort mig ledsen. Jag ges inte ens chansen att visa vem jag är. Jag blir alltså dömd på förhand.
Då ändrade jag mina profiler utan att outta att jag har barn, men heller inte ljuga om det, tänkte att då dömer de i alla fall mig inte direkt utan jag kanske faktiskt kommer till en fysisk dejt och ges åtminstone chansen att visa vilken bra tjej jag är. Men det funkade inte, frågan kom upp, innan en fysisk dejt, och då var det jag som var dum, ljög m.m. och blev avfärdad pga det. It backfired om en så säger.

Varför är det så himla jobbigt det här med att träffa någon som har barn?? Är det så jobbigt att involvera sig med någon som redan involverat sig så med någon annan och att den personen alltid kommer att finnas där? Av svartsjuka? Eller helt enkelt att de vill "börja på noll" med den tjej de involverar sig i/med?
Är jag inte värd att lära känna? Vad är så läskigt med en tjej med barn? Jag förstår inte.
Jag kan förstå dåliga erfarenheter m.m. men dra mig inte med de dåliga erfarenheterna snälla. Ge mig en chans. Åtminstone 1 ynka dejt innan du dömer.
Jag är ensamstående visst, det kanske krävs lite planering ibland, men jag har inget jobbigt ex som ringer och bråkar eller som du för den delen behöver oroa dig för (han är för er som inte vet inte involverad över huvudtaget).
Och jag letar inte efter någon pappa till mitt barn heller, det vill jag poängtera, utan någon för MIG!
Självklart måste personen som kommer in i mitt liv både acceptera situationen och respektera mitt barn men mer än så kräver jag inte. Faktiskt. Accepterar och respekterar man så brukar saker och ting bli bra. Kanske till och med jättebra.
Bara för någon dag sedan så pratade (chattade) jag med en kille jag fann väldigt intressant men så fort barnbiten kom upp så dog konversationen. Ingen förklaring, inget. Det gör ont att det skall vara så.Likes

Comments

Helgen har varit lugn och skön. Trots en jävligt jobbig hosta som vägrar att ge med sig. Sedan nackspärr på det, som förmodligen har kommit pga hostan. Men trots det en lugn och skön helg alltså.

Igår så var jag och Oliver nere på "OneChai" och tittade på lite thaiboxningsmatcher och efter det lite matshopping och hem. Idag vaknade jag med nackspärren from hell och kunde knappt ta mig ur sängen. Ett par Citodon och Naproxen senare så kände jag mig lite bättre och kunde avnjuta frukost bestående av lchffrallor och en stor kopp te framför Nyhetsmorgon.
Sedan blev det, som varje söndag, lite söndagsfix, dvs tvätta, städa m.m.
Oliver var så exalterad att det hade kommit snö över natten så på eftermiddagen gick vi ut och åkte pulka. Planen var att åka till Kungsholms k:a och tända ljus för pappa oxå men pga nacken och kylan så orkade jag inte med det, det fick bli en massa tända ljus här hemma istället.
From imorgon så går jag dubbelt med tjejen jag kommer att ersätta så nu är det dags för kudden.
Hoppas att ni mår bra och har haft en fin helg.


Likes

Comments

Fredag. Allahelgona. Grått och kallt. Men som sagt, det är fredag och det är dessutom halvdag här på jobbet.
Den här veckan på jobbet så har jag suttit och läst på en massa om varuförsörjning och vad de gör här på varuförsörjningsavdelningen, vad för olika befattningar och processer det finns och vad som kommer att ingå i min tjänst som processexpert. Huvudet är trött av all information men jag känner mig supertaggad. I nästa vecka så kommer det att dra igång mer på riktigt.

I helgen så blir det ner till klubben, syrrans thaiboxningsklubb, och titta på lite bra matcher och på söndagen så blir det nog någon bio. Eller Andys Lekland, vi får se. Tända ljus för pappa och andra nära och kära måste göras med.
Stor kram och trevlig fredag!


Likes

Comments

Jag har gått och blivit tokförkyld. Hostan och att jag känner mig totalt sänkt är värst så idag bestämde jag mig för att prova på att göra ingefärashots. Det blev hur bra, och gott, som helst. Det går snabbt och är dessutom busenkelt att göra.

Recept:

1 rejäl bit färsk ingefära, jag tog en bit på 200gr men tror att det blev ca 150gr i själva drickat tillslut
2 citroner
½ dl honung
1 liter vatten

Grovriv ingefäran, med skal, och häll sedan i vattnet. Värm upp men det får absolut inte koka eller övertsiga 60 grader, då försvinner det nyttiga. Låt sjuda på spisen i ca 30 min.
Sila sedan bort ingefäran, ner med honungen och pressa till sist ner citronerna i drickat när det har svalnat något. Voila!
Ingefärashotsen förvaras i kylen och har en hållbarhet på ca 3-4 veckor.

Likes

Comments

Idag har lille Lelle kastrerats. När jag kom hem med honom från veterinären på eftermiddagen så vägrade han att sova, han vinglade omkring och var allmänt groggy, kräktes oxå ett par gånger, men nyss så tokdöckade han på soffan. Lilla liten. 


Likes

Comments

Även om jag har varit ledig i 3 veckor nu och är lite smått förvirrad så känns det verkligen i hela kroppen att det är fredag. Det är en viss känsla med fredag tycker ni inte?!
Fredagen har spenderats i stan, först så var jag hos Cindy och fixade naglarna och efter det blev det en sväng till NK för att köpa en doppresent till en killkompis tvillingar som döps imorgon. Det blir dop / Mattes 40-års fest, hur trevligt som helst. Jag och Matte har känt varann sedan -91 så ja, det är ju ett par år om en så säger.
Matte har inte haft en helt enkel uppväxt så att han står där han står idag och är den enormt varma och positiva människa han är är beundransvärt.
Just nu sitter jag och Oliver och fredagsmyser i soffan framför "Familjen Rysberg" och när Oliver har lagt sig så blir det någon serie för mig. Jag fullkomligt älskar serier!
Vad hittar ni på i helgen då gott folk?


Likes

Comments