View tracker

Vem skulle inte bli glad av att få denna glossybox i julklapp. Just den här boxen tycker jag personligen är sjukt snygg! Det som jag också tycker är bra med glossybox, allmänt, är att det är som flera paket i ett. Hur bra är inte det!? Klicka på "the pink diamond box" så kommer ni direkt till den.

Sponsrat

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej mina små solstrålar!

Här sitter jag, vaken... Har sovit några timmar idag på dan men det är inte många... Och som det ser ut nu så kommer det inte bli några fler...suck!
Har utvecklingssamtal med sonen imorgon men får jag inte sova något så vet jag inte om jag vågar sätta mig och köra bil. Så ja jag hoppas att jag får sova några timmar. Kanske handlar om lite vilja också. Tycker det är tråkigt att sova just nu så ja, det är nog lite av varje.
Nu ska jag fortsätta titta på Arkiv X. Såg att viaplay har från säsong 1!

Likes

Comments

View tracker

Hej mina små solstrålar!

Har ni sovit gott? Själv har jag inte lagt mig än haha. Bara för att jag skrev i förra inlägget att sömnen verkar ha fixat till sig. Men ja, tji fick jag. Inte ett dugg trött och tycker klockan kan gå fortare så jag kan börja städa utan att grannarna ska få ett raseriutbrott...
Vad har ni för planer idag btw?
Jag ska städa och försöka mig på en promenad. Och jag måste försöka äta minst 2ggr idag!
Nu ska jag göra kaffe och hänga tvätt. Älskar energin man får av att inte sova, får mycket mer gjort dom dagarna. Hmm, rätt konstigt egentligen...

Likes

Comments

God morgon mina små solstrålar!

Hur har eran helg varit?
Min har varit så underbar, inte för att jag vet vad jag har gjort... Måste fundera lite, vänta!
Okej, jag tror inte jag har gjort något, varken på fredagen eller lördagen.
Igår däremot var jag hos Linda! Vi gjorde inte så mycket.. Kollade mest när hennes pappa fixade hennes stopp i avloppet, drack kaffe och snackade skit bara. Som det ska vara... utan avloppet då haha.
Min sömn har äntligen börja fixa till sig, men vet inte om det är för att jag börjar bli sjuk...
Näe nu måste jag dricka kaffet och sen ta tag i disken som jag ar skjutit upp alldeles för länge.

Puss&Kram <3

Likes

Comments

Godkväll mina små solstrålar!

Vilken underbar dag det har varit idag! Har vart hemma och bokstavligt talat inte gjort ett skit. Eller jo jag följde med Linda på affären men annars har jag och Luva spenderat hela dagen i soffan. Tagit en timmes middagslur, lovely. jag tänker fortsätta min dag med att inte göra ett skit. Ska väl kanske diska lite men det kan jag skjuta upp till imorn...
Eftersom jag har gjort saker hela veckan så behöver jag verkligen en sån här dag. Klarar inte av att göra såhär mycket och framför allt inte va på stan två dagar i rad. Blir helt slut både i huvudet och i kroppen. Jag är inte där än, men förhoppningsvis så kommer jag dit någon gång. Har varit sjukskriven i ett år nu i Februari och måendet är inte speciell mycket bättre, det går otroligt sakta framåt. Men men tillslut så!
Puss&Kram <3

Likes

Comments

Hej mina små solstrålar!

Hur är det med er idag, förhoppningsvis bra!
Har varit på psyk idag för förlängning av sjukskrivningen och utvärdering av medicinerna. Tydligen så är det verkligen inte läge att ens tänka på arbetsträning haha. Undra varför... Fick även en till medicin som jag ska ta på kvällen. Den funkar som antidepressiv, ångestdämpande, stämningsstabiliserande och "sömnmedicin". Läkaren är orolig för min sömn då den inte alls funkar just nu. nackdelen med den och det som gör mig orolig är att en biverkning är viktuppgång. Vilket absolut inte är bra för mig med tanke på min historia med maten. Som fortfarande inte är bra.... Men om det absolut inte funkar och gör så att maten blir värre så skulle vi se om vi kunde hitta någon annan medicin. Så ja, jag hoppas verkligen att den här ger resultat och ökar effekten av dom andra två medicinerna. Vill må bättre och kunna ha ett normalt liv!!
Nu ska jag försöka ta tag i disk och städning och hoppas på att det verkligen blir gjort.
Puss&Kram kära ni <3

Likes

Comments

Godkväll mina små solstrålar!

Idag har jag myst på med Linda praktiskt hela dagen, riktigt härligt! Skulle kolla på gardiner men blev lite annat också, som vanlig haha. Men men kul var det. Sen har vi suttit och pysslat lite. Eller ja jag pysslade verkligen lite medan Linda gick lite mer all in så att säga. Vi köpte en varsin krans med ljusslinga i men vi tyckte dom var så tråkig så vi pimpade dom lite. Blev hyfsat nöjd. Den blev finare iaf!
Så nu hänger den så fint på ytterdörren.
Imorn ska jag till kuratorn och stämma av inför mötet på psyk som vi har på torsdag. Ska bli skönt, då jag har en del att ta upp....
Nu blir det resterna av gårdagens pizza och youtube!

Puss&Kram <3

Dålig bild men var iskallt ute, okej.

Likes

Comments