Ja då var det måndag och en ny vecka. Dagarna går så gräsligt fort! Känns som jag säger det jämt haha.
Så vad har hänt sen sist? Inte mycket, som vanligt.
Jag fyllde år i fredags, inte så mycket till firande då. Men Linda kom iaf på besök, super mysigt!
På lördagen så kom mina småsyskon, farmor, pappa och hans sambo. De var riktigt trevligt. Fick pengar och en bukett med jätte fina rosor. Älskar att få blommor!
Men annars så har vi inte gjort så mycket. Imorgon har tydligen Jimmy planerat 2 överraskningar så kan knappt sova för jag är så nyfiken haha.
Hur har eran helg varit? Bra hoppas jag såklart!

Likes

Comments

Jisses vilken latmask jag är. Började med att jag vaknade kl 10, låg kvar och fipplade på telefonen i kanske en timme. Kände med fötterna utanför täcket, usch kallt, så somnade om och sov till 12. Låg kvar och fipplade på telefonen i kanske 30min. Men nu har jag klivit upp och donat lite. Får se vad denna dagen har att erbjuda.
Funderar på om jag ska köra på lite BUS nu efter frukosten. På tok för länge sen och jag har inget planerat idag. Så why not?
Får nog bli en liten hemmaspa-dag.
Hur ser era planer ut för idag/ikväll?

Likes

Comments

Godkväll mina små solstrålar!

Hur har eran dag varit? Hoppas självklart att den varit bra!
Min har varit helt ok, var med Jimmys skoter till verkstaden. Lite småfix inför säsongen som ska göras bara. Sen vet jag faktiskt inte riktigt vad vi gjort... haha bra minne!
Jo jag har köpt julmust så just precis nu sitter jag och dricker den enda julmusten som är värd att drickas. Ska snart sätta mig och spela lite donkey kong, besatt!
Men snart är det freeedag, inte för att det gör så stor skillnad för mig. Kan ha fredag varje dag om jag vill hehe. Det som skiljer denna fredag mot andra fredagar är att jag fyller år imorgon. Yeey...typ. Visst ska de bli lite kul men jag vill inte bli äldre. Åldersnoja delux, suck.
Nej nu skriker spelet på mig, lovar!

Likes

Comments

Vad gör ni idag då? Någonting roligt hoppas jag! 
Jag har inte riktigt hunnit tänka på vad jag ska göra än... Vaknade för två timmar sen så ja, den första timmen låg jag i sängen och kollade på telefon. Efter det så har jag varit ut med lurk och startat en tvättmaskin. Sitter och äter någon form av frukost nu och kollar mejl. Tanken är att dammsuga idag, och ja det är väl de enda som jag planerat hittills haha.

Likes

Comments

Tänkt att det redan är tisdag, hur gick det till?!
Tycker det var fredag nyss och jag skulle hämta barnen...
Men mammahelgen är över sen i söndags...
Har skrivit tidigare att jag inte mår så bra på just dessa söndagar som dom åker hem. Ni kan läsa de inlägget HÄÄÄR.
Vi hade iaf lyxen att ha min mamma här i helgen. Kom på lördagen runt lunch och åkte hem på söndagen efter barnen åkt. Uppskattat av både mig och barnen, vi saknar mamma/mormor.
Men vi ses snart igen, om planerna går som dom ska. Isf så åker jag och barnen (förhoppningsvis även Jimmy) dit inte nu i helgen men nästa.

Vi hörs snart igen! 

Likes

Comments

​Sådär ja, har fortfarande inte sovit något men har fått en del gjort. Ska åka till kuratorn om ett tag och sen hämta barnen på skolan!
Jag har inte gjort allt som jag hade tänkt göra nu innan barnen ska hämtas men det är bara tre grejer kvar på listan. och det kan jag göra antingen efter jag hämtat dom eller när dom lagt sig. 
Har även passat på att tagit på mig ett ansikte, eftersom jag inte sovit något så ser jag allt annat än fräsch ut.
Vad har ni för planer inför kvällen/helgen?

Jag äääälskar det här filtret på snap!

Likes

Comments