Header

Här är lite mobilbilder från resan. Vi hade verkligen såååå roligt. Det var en kort resa men tyckte ändå vi hann med riktigt mycket (framför allt shopping) och umgås ordentligt.

Som sagt så var vi på Elins Colleges i lite mer än ett dygn. Där kollade vi runt på skolan, var med på en lektion, träffade hennes kompisar och åkte in till "centrum" för lunch och predikyr. Sen på kvällen var det invigning för basket-säsongen så det var en tillställning i skolan vilket var jätte kul att se.

På fredagen åkte vi till Atlanta (ca 2h ifrån där Elin bor) och checkade in på ett jättefint hotell. Påvägen stannade vi på en outlet och lyckades vara där i över fyra timmar trotts att vi bara skulle stanna förbi lite snabbt på vägen. Men att bara köra runt i vår Truck som vi lånat (man kunde sitta alla tre längst fram) och spela hög musik och sjunga var fan det bästa på hela resan haha...

På kvällen käkade vi på hotellet sen fixade vi oss och gick ut 💃

På lördagen gick vi till Starbucks när vi vaknat och sen åkte vi till ett nytt shopping mall och spenderade våra sista kronor. Efter några timmar där la vi oss i hotellsängarna och var totalt döda men det var ju vår sista kväll så vi ville ändå göra något. Så vi gick till en närliggande resturang sen åkte vi till en skybar nere i Downtown.

På söndagen åkte vi till ett riktigt amerikanske frukostställe och åt en sjuuukt god brunch. American pancakes med jordgubbar och grädde samt scrambled eggs och bacon. Perfekt avslut!!

Sen var det dags för att säga hejdå till Elin och påbörja den sjukt långa resan hem igen...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Här har det varit rejält dött ett tag... Tänkte försöka komma igång lite smått igen med att uppdatera. Mest för att samla lite minnen :)

I onsdags klockan sju satte jag och Isabella oss på ett flygplan till Atlanta för att träffa Elin som går på Young Harris Collage. Vi ska stanna här tills på söndag, alltså en väldigt kort resa. Hittills har vi haft det svinkul och verkligen tagit vara på dagarna. Just nu är Elin på lektion och efter den så åker vi ifrån skolan för att spendera helgen i Atlanta. 🇺🇸✈️

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu har jag haft en veckas ledighet från jobb och det har varit såå skönt!! Trotts dåligt väder har jag haft en jättebra vecka och lyckats hinna med massa roliga saker. Här kommer en liten summering

Jag och Isabella hade en heldag tillsammans där vi lunchade, gick på stan, drack vin på uteservering och till sist gick vi på Bruce. Sån himla bra dag!!

Det blev en hel del fikan som vanligt, och även två bio under veckans gång. Jag och Julia såg Central Intelligence och den var sååå rolig. Sen såg jag och M Now you see me 2 och den var också svinbra. Kan starkt rekommendera båda två!

På onsdagen var det jeanskväll med jobbet på Nudies Showroom. Alltid lika trevligt med god mat och dricka i deras superfina lokaler!

Tors-sön bar det av till Sthlm. Tog tyvärr inte så mycket bilder där. Träffade Charlie på torsdagen, umgicks med M hela fredagen och sen träffade jag Lina och Pier på lördagen. Hann även med att umgås med släkten lite. Väldigt mysig helg ❤

Likes

Comments

Likes

Comments

Så det blev nytt långt hår inför sommaren. Denna gången testar jag tejp-metoden istället för mikroringar, hoppas på att det ska hålla bättre! Är dock inte helt nöjd med färgkombinationen.. blev lite mer askigt än vad jag brukar så ska testa att lägga i färgbomb, annars får jag gå tillbaks och färga lörshåret. 💁

Likes

Comments