​Älskar musikvideos.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Gillar att känna hur kroppen smärtar av världshunger, jag vill upptäcka varje hörn, jag vill upptäcka världen. På nakna och ensamma fötter, med din hand i min, med de andras glas resta mot taket. 

Besökte älskade Tallinn med ett stort och härligt gäng, bär nu alla glada minnen i mina fickor. Snart testar jag mina vingar på andra platser och utforskar mer. Det känns så härligt att återfå ett leende på läpparna.

Likes

Comments

​Tömmer ögon på syner som skurit sig mot pupillen, späder ut mina impulser med dina, ett bloss blir fyra till och stadens veke brinner starkt, stjärnorna är snärtiga och magin porlar genom strupen likt vatten.

Leendet och skrattet bryter upp den torkade fasaden, allting krackelerar och jag ser Jim Morrison i profil med blicken sänkt, han är så fokuserad på att framföra sång och jag är helt utanför min kropp men helt överväldigad av hur lättsamt det är att hoppa över stadens osynliga broar. 

Likes

Comments

​Får kallsup på alla nya insikter, kommer underfund med mig själv en aning. Skall eliminera, smula sönder kaka över mitt bord, över ditt bord, och så kommer jag förhoppningsvis helt och hållet finna mig själv på rätt sida av vägen. Det är oförnekligen confusing att befinna sig på nya platser i sitt egna huvud, moralen är inte densamma. Med tiden blir man en annan pusselbit i systemet, eller hur?

Likes

Comments

​Vet inte vad det är med just filmmusik men det rör mig ända in i benmärgen. Så himla vackert och inspirerande och välbehövligt.

Likes

Comments

​Grejen med mig är att jag tenderar att pendla så himla snabbt. Och detta gäller inte bara humör utan främst åsikter och tankar. Framförallt tankar. 

Jag är ju, enligt många personlighetstester, en ENFP person. Jag är lite mer extrovert än introvert på skalan, men jag skulle förmodligen själv stämpla mig som ambivert. Jag ifrågasätter ofta min extroverthet. Om jag är utåt i olika sociala sammanhang så fäller jag krokben för mig själv där jag försöker uppmana mig själv till att vara tystare. Detsamma - fast tvärtom. Känner jag att jag trycker mig längs väggarna så försöker jag vässa kragen och börja prata och vara social. Endast i väldigt avslappnade och behagliga sammanhang, vilket är med mina absolut närmsta vänner och familj, så ifrågasätter jag inte mig själv eller vill ändra på mitt beteende. (Notera dock att det dock kan ske ibland, i synnerhet om någon mindre välkänd kompis kommer in i sammanhanget, då börjar jag genast försöka anpassa mitt agerande.)

Jag bär på mycket empati, vilket kan ses ur både goda och dåliga perspektiv. Jag har lätt att förlåta, svårt att glömma, svårt att inte plocka upp en annans tårar. Jag tror att jag är kapabel till det mesta när det kommer till att hjälpa andra, varpå jag glömmer mig själv. Jag lägger skuggor över mig själv vilket ger upphov till att jag känner mig nästintill oberörd om mig själv. Jag har otroliga svårigheter med att registrera mina egna felsteg och ångestattacker eftersom jag ofta lägger större vikt på min omgivning. En skråma här och där är av ingen betydelse för mig, så länge det är sår på och i mig, inte på andra.

Ju mer jag spekulerar kring och forskar kring detta, desto mer förståelse får jag. Jag vet att min höga prestationsångest kommer i samband med att jag är självförverkligande och obenägen att se hinder. Visserligen kan det båda gott om jag verkligen vill uppnå någonting, men jag är ju en ENFP, min logik är nollställd och jag är en påtaglig drömmare. Mina förväntningar på omvärlden är ofta orealistiska, jag dagdrömmer om allt det där som förmodligen aldrig kommer att ske. Men även när jag skriver detta och tänker på det, så blir jag ursinnig för jag vill så förbaskat gärna tro att jag kan allt. Att det inte finns några hinder, att jag klarar allt och lite till.

Men människor gör mig besviken av det självklara faktumet att jag har en avsaknad av logik. Jag tänker storslagna drömmar och vattnar empati över många huvuden, men människor gör mig besviken. Det finns få drömmare, det finns få som lägger logiken på hyllan. Och jag klandrar ingen. Absolut ingen. Kanske snarare mig själv. Kanske bör jag vakna ur mina drömmar och faktiskt börja tänka logiskt, organisera upp allting och bygga en struktur istället för att jaga impulser dagarna i ända.

​Krokiga tankar från en väldigt trött och efterhängsen, vilsen och konstigt nog glad impuls. Alla som är nyfiken på vilken personlighet de tillhör kan gå in här.

Likes

Comments

​Ikväll fastnar jag oförnekligen i gamla tankesätt, river upp min egna tapet och låter uråldrig, dammig ångest falla över mig. Jag har ju mina tendenser, om man säger så. 

Men jag är lika övertygad om att tvångstankar tystnar med tiden. Du ersätter dem bara med nya. Sikta in dig på mer gynnande tvångshandlingar och - vips! - hela konstruktionen förändras. 

Wow, jag är ju bara mänsklig. Kolla på mig. Intorkat salt från föregående tårar på mina kinder, känner du sältan? Välkommen, du är så välkommen att gråta. Och så välkommen att lösgöra dig ur din jävla kartong, halka ut på gatan och sätta dig på tåget till ovissheten. 

Jag har en utrymningsväg och det är havet. Men havet förfryser snart. Jag vill att nya platser och nya sinnen ska läsa mina ögon. Jag har så mycket som världen ska bära. Jag ska strössla ut allt jag har i mina fickor över oigenkännliga stadstak, lägga mina såriga läppar mot någons tinning och lova löften som jag sedan fimpar, dansa sönder lägenhetsgolv och studentkorridorer, välta ned flaskor med gift och lögner med sanningar. 

Wow, jag ska bara vara så djävulskt mänsklig och skrattig och eländig och ångestfylld och lycklig och genuint kär. Känner du det? Min puls? Min impuls? Jag skälver av vilja och wow. Jag ska inte ge upp hur mycket ödet än lägger sig gränsle över mina handlingar. Jag ska leva. Leva och wow och så vidare.

Likes

Comments

​Fantastiskt att slänga sig bakåt i tiden och lyssna på vinyl. 

Likes

Comments

Var inte direkt ute på jakt efter impulser men såg ett par lovande i änden av min säng en söndagsmorgon klockan 6. Satte mig livligt upp i sängen och grep dem om svansarna.

Mitt nya "projekt" eller min så kallade nya avlastningsplats finner du på @mellanluften på instagram. Jag klär av mig och skriver om det som finns på mitt skinn. Jag blandar in svordomar och fula ord. Jag skalar bort den mjuka perfektionen för det är inte längre jag. Jag vill kunna leva fullt ut på min nya avlastningsplats oavsett andras åsikter och omdömen. Kasta kritik på mig, läs gärna, skäms en aning, tyck att jag saknar grepp om verkligheten. Gör vad du vill. 

Likes

Comments