​Ett anteckningsblock, en anteckningsbok och en penna i fina färger. Det var blommor och ugglemönster. Så gulligt. Jag blev jätteglad!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Postad i: Min vardag

​Det har varit silverfiskar på golvet i köket när jag har gått ner på natten. I dag har jag äntligen tagit tag i att ringa till anticimex i Nässjö. Som våran bostadsrättsförening har ett avtal med. De har anmält mitt ärende och det kommer att höra av sig någon därifrån om ungefär två veckor. Det ska bli nice att bli av med det problemet. Även om jag får vänta ett tag. 

Likes

Comments

Postad i: Min vardag

​Ny vecka innebär nya möjligheter! Ett nytt fokus och positiva tankar. Eller som Anne På Grönkulla så vist uttryckte sig. "Tomorrow is always fresh, with no mistakes in it!" Jag har varit vaken sen 01:30. Jag åt lite då. Men är redan hungrig igen. Därför ska jag nog gå ner och bre mig en smörgås. Det ska bli gott!

Likes

Comments

Jag är inne i en svacka. Det är inte mitt fel utan andra omständigheter. Eller ja, kanske jag inte borde de låta styra mitt mående så mycket. Som de faktiskt gör. Men det är inga roliga omständigheter. Men jag får försöka se på de positiva saker och människor jag faktiskt har. Mamma och Thore är helt fantastiska. Mina boendestödjare är också helt fantastiska. Jag är helt enkelt underbar! ;) På tal om jordens eventuella närstående undergång har jag sett en hel del videor på youtube om en ny planet som heter Nibiru och den befinner sig just nu någonstans mellan solen och jorden. Och den närmar sig jorden med stormsteg. Det märkliga är att Nibiru som den heter. Rör sig i motsatt riktning än de andra planeterna. Och den rör sig lite hit och dit Därför tror en del forskare att den har blivit knockad av något mycket större. Och därför hamnat ur kurs. Dessutom försöker regeringar världen över och Nasa att dölja detta. För att inte skapa panik. Men det är helt vanliga människor som har filmat och dessutom har en polare till mig sett den. När han tittade på natthimlen i kikare. Jag tycker det hela verkar väldigt läskigt och skrämmande. Det finns visst survivalsamhällen lite varstans i världen också. Kanske till och med i Sverige har jag hört. Men jag försöker tänka som så. Att om vi blir träffade av en jätteplanet och dör. Ja, då är man död. Och kan inte göra så mycket åt saken. Det är liksom bara att acceptera det. Men om vi nu hade en chans till överlevnad. Då skulle jag ge 100% för att kanske kunna överleva.

Likes

Comments

Postad i: Min vardag

Min mobil har varit ganska kass. Den senaste tiden. Jag har knappt hört vad folk har sagt och korten jag tagit till bloggen har varit suddiga. Men igår hittade jag en app som jag inte använt förut. Med den appen kunde jag ta bort andra appar som jag inte använder längre. Och en hel massa kort. Som jag inte behöver. Det blev en hel del appar och kort att ta bort.  Och det fanns en hel massa andra bra och fiffiga saker. Så nu verkar det som om min mobil har fått en renässans. Korten ser ut som om värsta proffsfotografen tagit dem. Det spel jag brukar spela men som jag inte kunnat spela på hela sommaren. Funkar igen. Och det konstigaste av allt. Jag hör vad folk säger när jag pratar med dem. Och jag behöver inte fråga. - Va sa du, hela tiden!

Likes

Comments

Postad i: Att leva med asperger och ADD!, Min vardag

Jag har varit jättetrött i tre hela dagar. Jag har liksom inte haft någon ork. Och igår kom jag fram till varför. Jag har slarvat med att äta hälsosamt och regelbundet. Jag har levt på smörgås och yoghurt i nästan två veckor. Och struntat i att äta riktig middag och kvällsmat. Usch och fy det är inte bra och jag mår nästan dåligt psykiskt när jag tänker på det. Men nu har jag gjort något åt det. Så i fredags och i går har jag ätit ordentlig mat till middag i alla fall. Och det ska jag göra idag med. Kyckling och cous cous tror jag det blir. Plus någon grönsak och ett glas vatten. I morgon vill jag hämta mat på tuvan. Dessutom ska jag och Carina från boendestöd handla frukost och kvällsmat på Coop. Det känns lyxigt att ha mat hemma så att jag klarar mig. Även om det är tungt och ibland tråkigt att behöva ha en förvaltare. Så inser jag att det hade varit katastrof om jag inte hade haft någon. Och den förvaltaren jag har är jättebra. Och tillsammans jobbar vi på att jag ska lära mig att ta hand om mina pengar. Dessutom träffas jag, boendestödet och min förvaltare en gång i månaden. För att gå igenom hur det står till med min ekonomi. Och andra viktiga saker. I dag ska jag förresten skriva in allt jag handlat i min kassaboksapp. Och så ska jag gå igenom vad jag har lagt pengar på den sista tiden. I morgon ska jag ta ut min fickpeng och lägga i min sparapengarburk. Jag har en hel del saker jag vill spara till nämligen. Så då vet jag att pengarna jag får nästa vecka. Ska jag ha till roliga saker som jag vill ha.Eller presenter. Och pengarna jag får nästa nästa vecka. Ska sparas och sättas in på mitt sparkonto. De roliga sakerna jag vill spara till är bland annat en spegel, en klädställning, en liten men bekväm soffa och en TV. Det kommer att ta några månader att spara ihop pengarna. Men bara jag har tålamod så ska det ordna sig.  

Likes

Comments

Postad i: Min vardag

​I går spenderade jag en del tid på att rensa i min inbox. Det hade jag gjort för någon vecka sen också. Så det var inte så många mail denna gången. Men det är bra att göra det regelbundet så det inte bli icke hanterbart. Dessutom har jag tagit bort en hel massa kort i min telefon och gamla kort som jag inte behöver spara på. På mitt skrivbord. Det känns bra att va lite organiserad på det planet också. 

Likes

Comments

Postad i: Hur Jag Inreder Mitt Hem, Min vardag

​Det börjar bli kallt här hemma nu ska jag säga. Jag har ju inte startat fjärrvärmen än. Och det är dags att jag tar tag i det. Men jag klarar det inte själv. Så jag tänker be någon snäll granne som är bra på sånt att hjälpa mig. Men för att få det lite varmare så har jag tänt min elektriska spis. Det har faktiskt värmt riktigt ordentligt idag. Och så för att höja mysfaktorn ändå lite till. Så har jag tänt min Gone With The Wind Lamp. :)

Likes

Comments