Kan inte fatta att det faktiskt är fredag. Att det faktiskt var fem dagar sedan jag sa åt mig själv att försöka vara positiv och stå ut denna vecka. Tiden går verkligen jätte fort, det känns som om det var måndag igår. Bara tre veckor kvar till sommarlovet, tre veckor och sedan ska jag hem. Äntligen. 

Men, det är mycket som måste göras till dess. De flesta proven i skolan är över. Gör mitt bästa för att det ska gå så bra som möjligt samtidigt som jag jobbar på mina egna projekt. 


(En till bild från Indonesien)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det har har varit evigheter sedan jag bloggade sist..jag ber om ursäkt, har helt enkelt inte haft tid och haft en massa annat att tänka på. 

Men kan säga att det har hänt lite roliga och spännande grejer sedan dess. Har tex varit i  Indonesian med klassen. Har även cosplayat för första gången och ska göra det igen. Snart är det sommarlov och jag längtar hem. Har mycket att se fram emot. 
Vi åkte till Telunas Beach Resort och var där 21 - 25 April. Vi sov även i djungeln och besökte en by, där vi byggde en mur runt en skola. Kan säga att det vart helt fantastiskt, måste skriva mer om detta! 

Likes

Comments

Idag har jag läst nästan hela dagen, hade hälften kvar av boken ``Inspärrad´´ som jag läste ut. Är faktiskt nöjd. Det tog mig inte alls lång tid att läsa ut, började förra veckan (tror jag) och så har jag inte ens läst varje dag.

Kan kanske skriva mer om böckerna imon ;)

Likes

Comments

En kille i min klass har skrivit en bok. Jag kom just hem från hans  "bok premiär" (glömt vad det heter) och det var helt fantastiskt. Allt var så himla fint. De hade till och med en liten fiol orkest. Han hade ett tal om hur han skrev boken, lite om sig själv osv. Det är verkligen inspirerande. Det här är nog något jag aldrig kommer glömma! Kommer skriva mer om detta! 


Likes

Comments

Hittade denna på fb alldeles nyss. Och ja. Bara ja. Så så ska det va! 

Likes

Comments

Idag skulle vi då åka till Indonesien. Men våra biljetter var tydligen för imon..så vi åker imon istället xD 

Idag åkte vi till Sentosa istället. Det är en liten ö med massor av attraktioner och aktiviteter. Även stränder. Det är verkligen jättefint. Som tur var hade vi med oss våra baddräkter så vi kunde bada. Det var verkligen jätte roligt och jätte vaaarmt! Blev helt solbränd i både händer och i ansiktet..som nu är helrött och gör ont xD Ajajajaj

Höll även i en orm! wihoo! (för andra gången) Tycker inte de är så läskiga faktiskt...spindlar däremot....Fast måste säga att jag var liiite nervös. Fast det gick över så fort jag höll i den. Så det gick inte som planerat idag, men det blev ju bra till slut.

Sedan en till grej som inte gick som planerat var nämligen ett Cosplay event jag tänkt gå på. För några dagar sedan lade cosplayaren Reika upp event hon skulle på, (hon är en känd cosplayare som jag verkligen vill träffa) bland de var ett event i Singapore. Jag blev såklart ÖVERLYCKLIG då jag verkligen vill cosplaya och träffa henne! Trodde eventet var i Maj, med idag såg jag att det är i Juli...Och jag kommer förmodligen vara i Sverige då...Jag är verkligen super besviken och ledsen :( Fast hon ska även åka till Malaysia och eftersom det inte är så lång bort så kanske bara kanse kan jag åka och cosplaya och träffa henne...hoppas :( 

(för er som inte vet vad cosplay är; kommer ett inlägg om det så fort jag har tid :) )

Har så himla mycket att skriva om, bland annat Cosplay och Thailand, så ska försöka göra det så fort jag har tid!! 

Stranden vi var på! 

Och så ormen jag höll i ;) 

Köpte även ett par nya solglasögon (bilder kommer so fort jag har tiiid)

Likes

Comments

Är hemma igen. Kunde inte blogga medan jag var där då mitt batteri tog slut. Lägger upp några bilder lite snabbt för måste lägga mig. Måste säga att det vart sper skoj. Vi Har verkligen haft jätte kul och sett väldigt mycket! Bestämt mig för att hotellet kanske inte var så illa tros allt.   Imorgon måste vi vakna tidigt för vi ska ta båten till Batam, Indonesien. Vi ska åka runt och kaaanske bada. Vi stannar bara tills på fredag. Ska bli kuuul!

Det här är en liten del av Chatuchak marknaden (söndags)

Vi åkte båt till Wat Arun templet, och klättrade även upp. Fantastiskt utsikt och så himla häftigt! :D

I tisdags (igår) åkte vi till flytande marknaden. Vet inte vad den heter xD

Det här räcker. Har så mycket att skriva, fast kan inte nu. Får ta det när jag har tid! 

Likes

Comments

Jaa, så just nu är klockan 9:30 här i Bangkok och jag är lite trött faktiskt. Vi har varit ute hela dagen. Vi checkade in på hotellet runt 12:00, vilade lite sedan åkte vi till Chatuchak marknaden. (tror den heter så) Sedan efter det åkte vi runt i en Tuktuk, vilket var super skoj!! Jo men allt var det. Gillar det här. 

Det är bara hotellet jag verkligen inte är förskjuts i. Området och utsikten är inte fin. Det finns bara WiFi i lobbyn som inte heller är så fin och utanför i mini "trädgården"(sitter där just nu). Rummen är däremot okej. Vi ska ju bara vara här i 4 dagar och det är inte så att vi kommer vistas mycket i hotellet så det är okej. Det går. Är glad att jag är här över huvudtaget! Det är min första gång och känns så himla häftigt! :D 

Imorgon runt 07:00 på morgonen ska vi ut på en "sightseeing" xD Det kommer någon som hämtar oss. Sedan efter det tänkte vi antingen åka till någon moské eller till en shopping mall då våra laddare inte funkar och jag glömde laddaren till kameran....typiskt typisk mig -,-¨ 

På vägen till hotellet från flygplatsen såg vi rätt så många moskéer, blev rätt så förvånad över att det fanns så många men väldigt glad! 

Saknar även Candy :( Varje gång jag stänger dörren efter mig så tänker jag att Candy är där. Undrar vad hon gör just nu. (sover förmodligen) ;) 


Utskiten är sådäääääär 


Interneten är så himla slö så jag kan inte lägga up de andra bilderna ådfksnrgjwnl. Försöker igen imon.....

Likes

Comments

Som jag skrev tidigare så ska vi åka till Thailand, Bangkok för att vara exakt ;) Vi åker tidigt på morgonen och ska vara där i fyra dagar. Sedan ska vi åka hem till SG för att därefter åka till Indonesien i två dagar. Åka ner till stranden och marknaden är måsten, sedan får vi se vad vi hittar på!  Vet inte om det kommer finnas WiFi, tror det, annars kommer Candy få blogga istället för mig ;) 

Kommer sakna henne förresten! Hon kommer nog vara lite arg när jag kommer tillbacks ;) Fast kommer ge henne en massa bamsekramar så det gör inget!


Lägger upp den här igen!

Likes

Comments

Idag har jag mycket att göra. Vi ska nämligen åka till Thailand imon (yaaay!) så måste åka och köpa lite grejer sedan packa å allt. 

Stressar som vanligt, har inte gjort klart allt skolarbete och inte hunnit att göra så mycket den här vecka. Blir så himla arg. Tiden räcker inte till. 

Här får ni en bild på en del av Arab Street :3

Likes

Comments