Hejdå alla idag stänger jag min blogg.

Har inte varit aktiv eller så, så hejdå

Kommer dock göra en ny blogg här på nouw men det kommer vara en semester blogg.
Jag kommer skriva om resor jag åker på och sådant.

Jag reser ju rätt mycket så jaaaaa

HejDå

PS. Nya Blogg Här

Likes

Comments

Hej!

Just nu mår jag inte så bra, det känns som jag slösar bort mitt liv. Jag har liksom ingen aning om vad jag ska göra på sommarlovet. Det ända jag vet är att jag ska till Mallorca i en vecka. Men liksom.....vad ska jag mer göra. Jag har ju egentligen inte så många vänner som jag frivilligt är med, om jag ska vara ärlig så är det bara 2 stycken.... Så jag tror att det kommer bli ett rätt så tråkigt sommarlov, vilket suger. Förra året gick jag på ån sommarkul grej i 3 veckor men nu är jag för gammal, och dom andra dagarna var med Hedda som jag inte är vän med längre, vilket också suger.

Jag får väl på något sätt träffa nya vänner på lovet. Men jag är inte så bra på att skaffa nya vänner.

Men aja sånt är livet

Puss o Kram skummbanan

Likes

Comments

Hej!

Jag har funderat på att sluta blogga, har ju inte lagt upp något på typ 2 månader men det är för att jag inte ville blogga mer eftersom jag fick mindre och mindre läsare på min blogg. Nu har jag förmodligen ingen läsare kvar.
Men jag har bestämt mig för att fortsätta nu ett tag och se hur det går och i framtiden är det ju kul att gå genom mina gamla blogg inlägg och komma ihåg lite av livet.

Likes

Comments

Denna månad blev det dom här 3 låtarna

, Jag har inte hittat så många låtar som jag har gillat, men det är väl dom här 3 jag har lyssnat på mest

Puss o kram skummbanan.

Likes

Comments

Hej!

Som ni förmodligen vet så har jag varit i Riga, det var jätte fint där så jag passa på att ta några kort. De flesta bilder är av fina gamla byggnader.

I Riga så gick jag och min familj på olika museum, caféer och lite annat till exempel var vi på ett choklad museum. Den dagen fick jag ett litet undantag från mitt godis förbjud, så jag åt lite choklad, och sorgligt nog gillade jag det. Så nu går jag och tänker på hur mycket jag vill ha choklad😓

Nu ska ni få se bilderna.

Puss och kram skummbanan

Likes

Comments

Hej

Jag önskar er alla en riktigt bra påsk!

Påsk är inte så kul när man inte kan äta godis....

Min dag har varit lite si sådär...Jag åkte nämligen hem från Riga idag. Jag var där i 5 dagar. Det var riktigt kul där! Dock så var vädret inte så bra, det regna varje dag förutom den första och sista dagen, vilket var lite dumt eftersom det var dom 2 dagarna jag glömde min kamera. Men jag fick några bra bilder som kommer upp i ett annat inlägg, i det inlägget berättar jag också lite mer om vad jag gjorde där.

Puss och Kram skummbanan

Likes

Comments

​Hej!

Tänkte bara berätta att jag har bytt design (som ni ser) Den andra var så ful och tråkig! Nu kommer våren så nu kör vi på blommor!

​Puss o kram skummbanan

Likes

Comments

Hej!

FÖRLÅT! Jag har inte lagt upp något på mer än en hel jäklans vecka! FÖRLÅT IGEN! Jag ska bli bättre på att uppdatera bloggen.

Denna vecka har varit min oturs vecka! I helgen så spelade jag match och på den sista matchen så var det en liten jävel som sköt när jag stod framför den så jag fick spelaren klubba hårt i fejset!! Dagen efter hade jag världens största blåtira och den är fortfarande kvar!!😡 I måndags då höll jag i en grej i handen och så kom en och försökte ta den från mig och då drog jag upp grejen sen så släppte hon och då kom den rätt upp i fejan på mig!! Min läpp började blöda och jag fick världens största fläskläpp!!😂 Och dagen efter det ramla jag på gruset och skrapa upp båda av mina händer och det gjorde så ****** ont!😪Det har gått några dagar och mina händer har sårskorpor över hela handen...typ😂 Det ser så äckligt ut!😲

Men idag händer det bra grejor! Först av allt är det ju FREDAG!! WHOP WHOP!!😝 Sedan ikväll har jag träning, alltid lika kul. Sen efter det blir det PIZZA🍴 MUMS!

Idag fick jag veta att vi kommer inte få några nationella prov i NO och SO!😄 Vilket är skita bra ju!

På måndag har jag studiedag💓 och då på söndags kvällen ska jag och pappa se på "The woman in black" Jag hoppas den är jättebra och läskig!😨 Har aldrig sett en riktig skräckfilm...så det ska blii sköj

Hoppas eran vecka har varit bättre än min!
BTW så ska jag byta design på bloggen snart (den blev så ful)

Puss o kram skummbanan

Likes

Comments

Hej!

Idag efter skolan så åkte jag och två kompisar upp till Donken (som ligger jätte nära skolan) och åt där. Jag åt typ ingen lunch i skolan eftersom det var äckligt! Så jag var ganska hungrig. Jag beställde som vanligt Happy meel (cheese bööörgare) och en frappe😍

Efter vi hade varit på Donken så gick vi upp till stan, där köpte jag lite bland annat en sport BH och en vanlig svart T-Shirt. När en av mina kompisar hade gått så fortsatte jag och den andra gå runt och leta efter vår jackor eftersom vi båda hade tjocka vinter jackor. Vi hittade en JÄTTE snygg jacka på Lindex som vi ska köpa imorgon. Dock så var den ganska dyr 599kr men jag ska bara betala hälften så de lungt.

Puss o Kram Skummbanan

Likes

Comments

Hej

Som ni ser så har jag en ny design

Jag kände att den andra var lite mer sen vår....så den ​kommer jag kanske byta tillbaka till när det är varmt och fint ute

Jag tycker att den är ganska tråkig så jag tänker inte ha den mycket längre, men iaf tills jag hittar någon bättre

​Puss o kram skummbanan

Likes

Comments