Varför är jag sämst på att hålla igång ett projekt? Jag tycker ju att det är kul att skriva, men jag blir less direkt jag börjar. TRÅKIG ÄR JAG.

Aja, vad har hänt sen senast? Jag har fyllt 18, mitt hår är grönt och min lathet är fortfarande på topp. Den senaste tiden har jag varit stressad över skolan, ätit onyttigt och tagit in mer alkohol än nödvändigt (det är bara för att jag nyss har fyllt arton och nu får dricka lagligt, get off my dick jag kommer inte bli alkoholist.

Ah, sweet life. Borde verkligen börja blogga mer, det är faktiskt rätt nice att ha dessa konversationer med sig själv. Som en dagbok fast mindre deprimerande. NI KAN FÅ LITE BILDER FRÅN MIN INSTAGRAM VARSÅGOD.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är typ blond? Ojämnt som fan, ska försöka få det vitt i slutändan.

Den 23 april fyller jag arton. Arton. Hur sjukt är inte det? Om drygt en månad kan jag gå på krogen. Jag kan ta körkort. Ewww, det är läskigt.

Vad händer mer i livet? Vi har snart vår slutproduktion. Jag är riktigt nervös, för vi har knappt ens lärt oss allt vi ska kunna, men vi fåe hoppaa att det går bra. Be för oss, tack.

Likes

Comments

Deadpool. Den var så jävla bra. Ord kan inte beskriva min kärlek.

Och btw, kolla så snygg jag var igår.

Much intressant. Such blog. Tomska, out!

  • 27 Readers

Likes

Comments

Tycker att alla ska börja följa Linus 12 år på youtube. Fantastisk vloggare, verkligen.

Likes

Comments

Denna utmaning har jag alltså tvingat in mig själv i. Nog för att datumen är fel eftersom den är utformad något annat år, men still. Ångrar mig redan. Träning är jobbigt.

  • 28 Readers

Likes

Comments

Idag var jag ganska snygg. Med ganska menar jag bammin slammin. Mitt smink + selfieljuset på Waynes = sant💜

Likes

Comments

Jag förstår inte vad det är för fel med mig och bloggar? Jag verkar inte fysiskt klara av att hålla en blogg uppdaterad. Det går inte. Jag tycker ju att det är kul att blogga, så det är inte det, det händer bara aldrig.

Idk, ska försöka förbättra mig. Mitt liv är bara ganska tråkigt.

Likes

Comments

Gorillaz är ett av mina favoritband. Metal av olika slag är min favoritmusikstil. Detta är magiskt.

Likes

Comments

​Absolut avgudar detta. Kolla bara. Kolla på Bellatrix. Familjen Weasley. Tonks. REMUS OCH SIRIUS. It's so sad.

Likes

Comments

Ja, det var tänkt att jag skulle lägga upp en sminkvideo på min youtubekanal. Den var färdigredigerad och klar att laddas upp, när moviemaker (ja, jag använder moviemaker, fuck off) bestämde sig för att begå harakiri och förstöra mitt liv. Så nu är hela videon borta. I ren frustration tänker jag strejka från just denna video. Kanske gör en annan snart, men jag önskar död åt denna. Over and out.

Likes

Comments