View tracker

var på gymmet igår igen :) den här gången med en kompis. har nog tröningsvärk i hela kroppen. väldigt skön känsla. Idag blir det pw efter jobbet. skönt att känna att jag är på gång igen. önskar bara att kosten blev lite bättre men det kan bara jag styra själv... små steg i rätt riktning är bra :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

en helg med enbart vilande. paus från omvärlden. så tråkigt men antagligen välbehövligt. var på gymmet idag. Första gången sen mitten av december. Jag är så ur form... men ser det som en sporre. jag ska bli bättre. Jag skulle vilja bli vältränad men små steg i rätt riktning är en bra start. babysteps

Likes

Comments

View tracker

Sista dagen med hjärtat i tandådalen är nu passerad. vi har ätit pizza med vänner till hjärtat. Alltid jobbigt att äta med folk jag inte känner. ta en fika är ju en grej men äta är känsligt och speciellt pizza. men allt gick bra :) längtar hem nu och få äta nyttig mat och komma in i rutiner igen. ser dock inte fram emot att gå till ett fullproppat gym i 2 månader. har funderat på om jag ska åka längd skidor eller träna hemma. slalom med älsklingen är ingen höjdare då jag är för kass på det. Kanske skulle tjyvträna hemma på slalom men vi får se. är rätt glad att det är sista natten på skumgummi madrass.  saknar min säng massor nu. mentalt mående är irriterad. på att det aldrig kan vara tyst och lugnt. hela tiden bli tittad på.. 

Likes

Comments

Första dagen på året :) är i tandådalen och har mest tagit det lugnt förutom en långpromenad då jag hittade en snö spade. ska försöka skriva ett inlägg i veckan är nyårslöftet och komma iform lite mer. Jag vill bli mer hälsosam och glad pigg och ha längre tålamod. jag vill komma åt boven till mina självdestruktiva tankar. Jag skriver för att kunna utvärdera min utveckling.

Likes

Comments

1 vecka med detox diet. de har varit en kul vecka. Jag har lyckats inte äta kolhydrater nästan hela veckan. Jag var tvungen att fuska i onsdags då min kolegan mormor kom till mitt ena jobb med fika. man kan inte säga nej då. Det är oartigt. jag har lyckats att inte äta efter jag lagt mig i sängen förutom igår. Då råkade jag äta choklad jag hade fått av en kollega som ska gå i pension. det var ett snedsteg. annars har det gått bra. Jag är stolt att jag var på gymmet både igår och fredags. Jag vägde mig i morse och vågen stod på 113.7. jag är lite nervös att det är för mycket men det är nog mycket skit som åkt ur kroppen oxå. den hör veckan blir det hård diet till fredag sen är det midsommar och då vill jag kunna äta sill och potatis osv. men jag är glad jag är 5 kg lättare generellt men har inte varit lätt alla dagar men med min inställning går det ändå. Man måste vara bestämd 😉

Likes

Comments

Jag är negativ till dieter. men sista tiden har jag ätit så sjukt mycket socker. jag har skämts över mig själv och det händer sällan. så igår började jag en detox som jag testade för 2 år sedan som jag vet att jag mår bra av.
Den går ut på att inte äta:
rött kött
mejeri produkter
bröd pasta ris osv.

Igår var första dagen och det känns fantastiskt. Jag är pigg och glad men det är en omställning. gjort lins röra med tomat som är jätte god. och pizza sallad. det låter som en konstig kombination men är gott. Det var gårdagens lunch. frukost bestod av 2 ägg och 2 kiwi. middag blev Kyckling sallad. och föra att lyx tid det blev det fruktsallad efter. Men känns sjukt bra. gårdagens invägning var 118.8 kg. om en vecka är nästa och jag hoppas på något kg lättare så mycket slagg borde åka ur kroppen.

Likes

Comments

Jag orkar inte med mitt huvud. Jag vill inte känns dom känslorna jag känner. Jag vill inte att tankarna ska komma tillbaka. just nu borde allt vara frid och fröjd men jag orkar inte längre ta vara på dagarna. Jag vill bara sova. Det ända jag tänker att jag vill slippa det här livet just nu. Jag saknar farmor och önskar att saker i mitt liv inte blev som dom blev. Jag önskar att jag får återförenas med farmor men jag tänker kämpa för att det blir när jag blir gammal även om det inte är så det känns varje dag. I morgon ska jag ringa så jag kanske kan få hjälp.

Likes

Comments

Vill bara hem och sova. försov mig idag. Orkar inte riktigt idag. Är jobbigt vara aktiv hela tiden. Vill mest sova ikapp alla timmar jag missat. är gnällig idag. Måste skärpa till mig idag.

Likes

Comments

Igår var en fantastisk dag! först gick jag på morgonen från centralen till nordiska museet. solen sken och var så skönt på morgonen att få ljus på mig. sen efter en dags jobb mötte jag upp en vän och gick en promenad för att sen gå till gymmet. Efter gymmet vart det kaffe med en annan kompis som slutade med en promenad vid sjön. var helt slut sen men skönt att lägga sig och vara avslappnad och sov väldigt djupt inatt. känns så bra. Idag blir det spinning och core. ska bli kul. känns skönt vara på g igen med träning och psyket mår bättre nu.

Likes

Comments

Jobbade i lördags vilket var väldigt kul och gick bra. Lite läskigt jobba själv bara. Sen var jag och en vän till kista. köpte mina första Nike air. Idag söndag shoppade jag med mamma i barkarby och råkade köpa ett par till. och en väldigt fin låda på rea :) känner mig Köp galen men förtjänar lite lyx tycker jag. Var ute och gick på kvällen med en vän. var så skönt. känns som jag börjar komma igång med mig själv igen. och har bestämt mig att ha en kväll utan hetts ätning. måste få bukt med det. såg mig i spegeln idag. Det kändes inge kul. Jag är inte så ytlig men något måste göras. Jag har en målvakt på 75 kg. sist jag vägde mig vägde jag 116.7. det är inte okej. Jag mår skit och vill inte leva som jag gör nu. Vill bli den självsäkra inte jätte feta och osjälvsäkra.

Likes

Comments