Idag blev det en slappardag dag. Är minusgrader ute men solen sken. Det ända jag gjort idag är att gå fram och tillbaka till mataffären tror det sammanlagt är 6 km. Det är spännande att gå när man inte befinner sig i stan. Man måste hälsa på alla även om man är fullt koncentrerad på sin ljudbok. Lyssnar på "ibland mår jag inte så bra" av Therese Lindgren. Boken handlar om psykisk ohälsa och att man kan få hjälp. Hur man tänker när man är i det och hur man kämpar för att må bättre. Men 1 timme och 40 minuters promenad är jag nöjd med

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nyårsdagen började med sovmorgon och god frukost. Efter lite morgon lugn blev det 1 timmes promenad i solen. Fantastiskt väder och lagom varmt. Känns skönt att få en bra start på nya året. Känns fantastiskt att komma igång.

Likes

Comments

Nyår

Just nu är sista minuterna av 2016. Året som jag träffat killen som går mitt hjärta smälta men även året då jag mått otroligt dåligt. Detta har inneburit en viktökning på det som redan förra året var fetma. Snart är det nytt år med nya mål. Nya året ska innebära att jag ska gå ner 25 kg och jag ska kämpa för att bli glad igen. Jag måste kunna glädjas åt livet och inse vad som är viktigt i just mitt liv.

Nu en natts sömn och sen nya tag som kommer ge mig en start på ett nytt fantastiskt år.


Likes

Comments