Header
Snapchat
Instagram
Blogkeen
Nouw

Fant en genial oppskrift på bloggen kriweb.no! Noe av det vanskeligste for meg når det kommer til kosthold er å ikke småspise usunt. Derfor har jeg prøvd å finne noe som smaker godt, og som jeg kan spise masse av uten dårlig samvittighet!

Disse sjokoladetrøflene har kun 28 kcal pr 100 gram, og jeg som elsker mørk sjokolade, kan spise dette uendelig!

For 16 kuler:

Bland først det tørre:

70 gram havregryn
50 gram sukrin
10 gram kakao

Smelt smør, bland inn 1 ss kaffe. Så bare blander man sammen dette med det tørre! Dette skal kjøles i kjøleskap i en time før det lages i kuler. Superlett.

Anbefales!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Likes

Comments

Heisann! ❤️ Jeg blogger på toget i dag. Vi skal besøke mormor, og som jeg gleder meg! Familietid er noe av det beste jeg vet, spesielt når man bor et lite stykke unna. Måtte forresten ta meg sammen og bare kjøpe en varm jakke i dag. Sommeren er over, Stine. Get over it.

Jakke fra Zara, skjorte fra Acne Studios, bukse fra BikBok, sneakers fra New Balance, veske fra Tory Burch.

Har vært stille de siste dagene, dere. Influensaen kom tilbake igjen, og ble derfor sengeliggende et par dager! I tillegg har det vært utrolig mye jobb i det siste... Og har fortsatt ikke somlet meg til å hente kameraladeren min, så må dessverre fortsatt ty til iPhone!

Jeg syns det er så rart hvordan bloggere alltid har noe spennende å snakke om? Alle har perioder hvor man ikke har tid til annet enn jobb og evt skole, men de finner jo alltid et eller annet å skrive om for det. Trenger tips! Hva er liksom spennende å lese?

Likes

Comments

God lørdag kveld, dere! I dag hadde vi en av de beste frokostene på lenge. Jeg og Rebecka dro til Liebling på Grünerløkka i dét dørene åpnet omtrent. Veldig spesielt, retro interiør - typisk Grünerløkka, og veldig god mat og drikke!

Etter det tok vi bare en liten tur rundt i nærområdet før det var dags for jobb. Det var forresten SÅ deilig med litt sol!

Dagens: Strikk fra Rodebjer, genser (under) fra Selected, skjørt fra New Look


Ha en super fin helg videre!

Likes

Comments

Hey! Håper dere har hatt en kjempefin fredag og en deilig start på helgen. I dag har jeg vært på forelesning i 1048 timer, men avsluttet dagen veldig bra ved å plukke opp bestevenninna på Oslo S. Vi har bare ruslet litt rundt i nabolaget, og senere dro vi ut og spiste utrolig god mat. Nå ligger vi i sengen og halvsover begge to! Siden vi begge har samboere, setter vi så sinnsykt stor pris på sleepovers. Herregud, håper vi aldri blir for gamle for sånt!

I dag ble jeg valgt ut som en av "ukens antrekk" i Nouw-magasinet, noe som er kjempestas! Bloggen er jo helt ny, så er veldig morsomt å se allerede nå at det faller i smak. Vil veldig gjerne ha litt konstruktiv kritikk også, dere! Så kan bloggen bli så bra som mulig :-)

Ha en kjempefin kveld videre!

Dagens antrekk: Jakke og bukse fra Baum und Pferdgarten (blir aldri lei av disse to), genser fra Selected Femme, veske fra Tory Burch og sko fra Puma. 

Likes

Comments

Hei dere. I dag har jeg bare vært på skolen siden tidlig morges. Det begynner å bli kaldere for hver dag som kommer, og siden jeg lar jakkene henge i skapet så lenge som mulig, er det bare å pakke seg inn i plagg på plagg! En av de fine tingene med kalde Norge er unnskyldningen for å stjele kjærestens gensere. Fordelen med å være på samme høyde som han <3 

Okei, jeg MÅ kjøpe høstsko. Har så lyst på både elegante sorte skinnsko, og vågale sneakers. Jeg sa jo at stilen min er schizo. Og studenten som jeg er, så må jeg velge.

Genseren er fra VOLT, skjortekjolen er fra Acne og jeans fra Levis.

Nå skal vi starte på middagen. Ha en fin torsdag, og ikke glem at det snart er HELG!

Likes

Comments

27.09.17: trær begynner å bli oransje og klementiner har kommet i butikkene. Jeg hadde glemt hvor godt det er med kakao, og hvor deilig det er å surre seg inn i et gigantisk ullskjerf. Høsten er utrolig koselig, men er det en ting som skjer hver september, så er det influensaen.

Jeg skal snart på jobb, så bare ligger foran TVen med min femte kopp med varm drikke i et håp om at hodepinen skal gi seg innen klokka tre. En av tingene jeg pleier å gjøre når formen ikke er på topp er å sitte timesvis på Pinterest og Weheartit. Og da blir jeg så rastløs fordi jeg finner uendelig ting jeg vil endre på i leiligheten, og ikke minst alle klærne jeg vil kjøpe! Bare slutt, Stine.

Alle bildene er hentet fra Pinterest. 

Likes

Comments

Du vet når du har en hobby du brenner for - men du bare orker ikke å sette i gang? Du tenker på det nesten daglig, men så frister sofaen og Netflix alt for mye etter en lang dag på jobb? For meg er denne hobbyen blogging. 


Jeg elsker å være kreativ, og de siste årene har det gått ut over klesstilen min. Før tegnet jeg, og senere skrev jeg. Men så utviklet det seg til noe mye mer representativt (til lommebokens store fortvilelse). Lange kjoler, rare mønstre, stillkrasj - det er meg . Jeg elsker å utforske stiler, og jeg har antageligvis den mest schizofrene stilen av alle jeg kjenner! Og det er det som driver meg.

Jeg tror blogging er sunt for meg. Jeg studerer økonomi, noe som gir meg en ekstrem trang for å være kreativ. Dette blir mitt fristed hvor jeg kan kun fokusere på det jeg syns er gøy. Så nå skal jeg prøve meg.

Så over til første innlegget. Det kan jo ikke være noe annet en god gammeldags outfitpost. Jeg kan ikke finne laderen til kameraet mitt etter flyttingen, men jeg skal love bedre kvalitet på bildene! iPhone får duge for øyeblikket.Som dere ser, så gir jeg ikke slipp på sommeren enda. Skjørtet falt jeg pladask for da jeg fant det til 299kr på Zalando! Genseren er fra Ganni, vesken er fra Mango og skoene er fra Puma.

Vi snakkes :)


Likes

Comments