ZAKYNTHOS!
Jeg er på Zakynthos, som er en utrolig fin øy i Hellas. Jeg er her med kjæresten min, og det er faktisk min aller første kjærestetur. Denne turen har jeg gledet med sååå lenge til, har ventet lenge for det er mange måneder siden vi bestilte turen.
I skrivende stund ligger jeg på solsenga på stranda som er 50 m fra hotellet vårt. Vi landet her 10.00 i går, så en dag har allerede gått. Tida går så fort når man koser seg.
Ellers kommer det til å komme masse bilder! For på fredagen som var hadde jeg fri, så jeg dro å kjøpte meg kamera. Har hatt lyst på det lenge! Vi snakker flere år. Så mitt første kamera ble Sony a5100 ❤️ Perfekt for meg. Jeg hadde 4 kriterier og det var at det måtte være lett å ha med seg å få plass i den nye veska jeg har kjøpt. At det hadde minst 20 mp, skjerm så man kan ta "selfies" haha, og wifi!

Også har jeg så klart blitt syk. Når jeg sto opp på lørdag for å dra på jobb så var jeg så hinsides svimmel. Føltes ut som jeg hadde vært på skikkelig fylla! Haha. Jeg sjangla inn til badet liksom, men tenkte egentlig ikke mer over det. Så utover dagen på jobb ble jeg skikkelig dårlig og nå har jeg tidenes influensa. Så her går det i paracet og halspastiller.

Foreløpig har jeg bare tatt bilder med iPhonen, men skal ta i bruk kameraet i kveld. Her er noen bilder så langt fra ferien ❤️

Nå skal det plaskes, snakkes senere 🇬🇷

Likes

Comments

Hola!

Mitt første innlegg her blir litt bilder fra jeg og venninnen min Amalie var på ferie i Marbella. Vi reiste 4 juli og var der en uke så jeg har ikke vært hjemme så lenge. En veldig fin tur med bare sol alle dagene! Dagen vi skulle dra hjem igjen var det skikkelig overskyet så vi dro på riktig dag ihvertfall. Ellers var det veldig godt å komme hjem igjen til kjæreste, jobb og norsk mat! Norsk mat var virkelig et stort savn der nede for oss begge, haha.

Ellers drar jeg faktisk igjen på tirsdag! Det kommer et innlegg om det i løpet av helgen.

Her kommer noen bilder fra turen ❤️

Ciao 🌸

Likes

Comments