Ny - nyere - nyest

Hei dere! Den siste måneden har det blitt en del nye produkter og litt klær. Det er ofte salg på nettbutikker og da må jeg alltid innom og se om det er noe spennende. Trengte også påfyll av noen produkter som er kjøpt utenom. Så i stede for å lage masse små innlegg med innkjøp, har jeg heller samlet det til et litt større innlegg! Er superfornøyd med alt sammen og har allerede testet ut noen ting, og gleder meg veldig til å teste ut resten!

Her er det innkjøp fra The Body Shop - MAC - BliVakker - LUSH - Douglas - Cubus

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Planning my week like..

God mandag dere! Nå sitter jeg og spiser en litt sen, men utrolig god og sunn frokost mens jeg planlegger uka mi. For et par uker siden fikk jeg endelig min personlige almanakk i posten. Dette har jeg ønsket meg i mange år, men aldri fått meg til å bestille det. Men nå har jeg det og den er så praktisk nå som jeg jobber såpass mye. (ikke spons)

Likes

Comments

Hallo dere! Nå er det lenge siden sist. Etter mitt siste innlegg ble jeg syk og var syk i rundt en to ukers tid, noe som ikke passet meg i det hele tatt. Jeg fikk influensa og var så dårlig at jeg måtte bli hjemme fra jobb i noen dager for at formen skulle bli bedre. Jeg fikk samlet nok energi til å komme meg på jobb igjen, men det var så og si det jeg orket, derfor har det ikke blitt noe oppdateringer her. Men nå har jeg blitt frisk og vært det en ukes tid.


Et mer personlig innlegg

Som dere ser i overskriften er jeg klar for en ny start, på flere måter. Både med meg personlig og her på bloggen. Jeg ønsker en ny hverdag, med mer overskudd til å være aktiv og holde meg mer i aktivitet. Grunnen til dette er fordi jeg ikke er fornøyd med kroppen min og ønsker virkelig og gjøre noe med det. Noe jeg har ønsket siden 3-4 klasse på barneskolen, men som har vært veldig vanskelig for meg. Nå er jeg snart 20 år og kan ikke fortsette og leve i denne kroppen som jeg gjør i dag. Jeg tror også det er bra at jeg deler dette her på min blogg, for å dele min prosess med dere og som vil være min motivasjon til å kunne klare dette.

Min nye hverdag går først og fremst ut på å endre kostholdet mitt. Det er nøkkelen til å gå ned i vekt, uansett person! Problemet mitt er ikke det at jeg spiser så usunn mat og mye av det, det er at jeg spiser for sjeldent. Og da når jeg først spiser, spiser jeg mer. Kanskje det kommer en matplan her etter hvert også?

Trening er ikke noe jeg kommer til å drive mye med, men å gå eller jogge noen ganger i uken skal jeg, for å få litt mer kondis enn hva jeg har i dag. Jeg har en jobb hvor jeg går mye av dagen, men det blir ikke det samme som å gå ute i naturen og da samtidig få frisk luft i lungene. Etter hvert kan det også hende at jeg melder meg på et treningssenter, men en ting av gangen.

Jeg ønsker og dele litt av dette med dere og håper dere vil følge veien min til en bedre hverdag!


Nye treningsklær = motivasjon, enig?


Bloggfronten

Når det kommer til bloggen, ønsker jeg å vise mer av meg. For når jeg ser på bildene som er her, ser jeg at jeg er utrolig dårlig på å ta bilder av meg selv. Det siste halve året har jeg ikke vært særlig fotogen, når det kommer til bloggen i hvert fall. Så det er et lite mål jeg har, for jeg ønsker også å vise frem mine antrekk og det tror jeg vil gjøre bloggen litt mer innholdsrik og spennende!

Jeg ser også etter et nytt kamera om dagen, et som er en god del bedre enn det jeg har nå, sånn at bildene blir bedre. Og som jeg kan filme med! Så er det noen som har noen tips til et bra kamera, som ikke er sånn altfor stort, let me know! 😄


Håper dere alle får en fin dag videre! 😃

Likes

Comments

Hei dere og god lørdag! I dag har jeg faktisk fri fra jobb noe jeg ikke har hatt på en god stund. Jeg skulle egentlig jobbe, men i kveld skal jeg i 70 årslag, så fikk byttet bort vakta mi.

Når jeg gikk på skole jobbet jeg kun 2-3 dager i uken, og dro rett fra skolen til jobb. De dagene jeg hadde sminket meg, freshet jeg den bare opp før jobb. Nå derimot jobber jeg jo nesten hele uka og den siste måneden har jeg rett og slett ikke orket og sminke meg i det hele tatt. Jeg har til og med droppet bryn og mascara, da sier det litt hvor lat jeg har vært. Så siden jeg skal i bursdag i kveld, tenkte jeg i går at det kanskje var på tide og vakse sminkekostene mine, siden jeg nesten ikke har brukt sminke på rundt én måned har jeg ikke tenkt så mye over de. Men jeg prøver og vaske de regelmessig og nå var det på tide!

How I clean my makeup brushes 
❤︎ Shampoo uten parfyme

❤︎ Dove såpestykke

❤︎ Brushegg

Når jeg vasker kostene har jeg alltid på lunket vann for å ikke ødelegge kosten og for å ikke brenne meg.

❤︎ Til ansiktskostene mine bruker jeg dove såpestykke. Først veter jeg kosten og såpestykke litt og så går jeg inn med sirkelbevegelser med kosten på såpen. Vannet blir fort møkkete, så bruk sirkelbevegelsen til vannet er klart igjen. Når jeg er ferdig med dette, skyller jeg kosten i rent vann for å få av såpen og tørker den med et rent håndkle. 


❤︎ Til øyekostene mine bruker jeg brushegget. Da tar jeg litt av shampooen på egget og veter kosten og bruker egentlig de samme bevegelsene jeg gjorde med ansiktskostene til kosten er ren. Skyller av såpen og tørken med håndkle.❤︎ Til mine beauty blendere bruker jeg kun shampooen. Jeg veter svampen og tar på en håndfull med shampoo og prøver å smøre inn litt av såpen før jeg klemmer ut både såpe, vann og sminke. Dette gjør noen ganger på rad til jeg ser at beauty blenderen er helt ren. Og til slutt tørker jeg med et håndkle.

  FØR                                          ETTER

Håper du likte innlegget og fikk noen nyttige tips! Har du noen andre tips du syns funker, skriv dem gjerne ned i kommentarfeltet! 😄

Ha en fortsatt fin lørdag!

Likes

Comments

Gold and Green

Jeg elsker og kombinere smykker og tilbehør med hverandre og det spriter opp et basic antrekk med en gang. I en lang periode nå har jeg gått med denne kombinasjonen av smykker. Og jeg digger solbriller med farget glass. Disse solbrillene reflekterer både blå og grønn, så blir fargen litt sjøgrønn ish. Love it!

Alt er fra ebay

Likes

Comments

Hei og god ettermiddag! Sov ganske lenge i dag, noe som var veldig godt. Prøver å fikse døgnrytmen, men når man jobber sent og er hjemme rundt midnatt hver dag, blir det vanskelig.

Nå er det kun noen dager igjen av august og vi nærmer oss den første høst måneden. Jeg må si jeg liker høsten veldig godt, og gleder meg til å finne frem varmere klær. Og siden det også begynner og bli kaldere ute, tenkte jeg å vise min ønskeliste for høsten.

Polyvore collage

basic skjorter - blonde bh - nytt kamera - UGG - sminkekoster - MAC Mineralize Skinfinish - DAY by Birger Et Mikkelsen - ullgensere

Likes

Comments

Jeg har blitt en stor fan av og bruke babypudder til å sette sminken min, og jeg syns det er veldig gøy at det faktisk funker på min hud. Dette går all over internett om dagen og det er sikkert fler som har prøvd det ut allerede.

Jeg kommer i hvert fall med en anbefaling om dette. Den koster rundt 30kr på vanlig matbutikk, noe jeg liker svært godt, i stede for å bruke hundrevis av kroner på noe som kanskje ikke passer min hud.

Jeg bruker et gammel lokk fra et pudder og tar oppi en god del pudder, så bruker jeg en vanlig beauty blender og får mest mulig produkt på den og setter under øynene og under kinnbeinene. Dette skal sitte på i en 5-10 minutters tid, så imens gjør jeg ferdig øyesminken min. Til slutt tar jeg bare en vanlig sminkekost og børster pudderet vekk. Det lysner og sminken blir on point!

​Har du prøvd dette beauty hacket? Skriv gjerne ned i kommentarfeltet hva du syns om det 😄

Likes

Comments

Til at jeg bestiller ting fra ebay hver måned, har jeg pratet veldig lite om det her. Og jeg selv syns det er dårlig av meg, for det er så mye bra på ebay-markedet og jeg ønsker og dele mine kjøp med dere, både gode og dårlige kjøp.

Jeg tenkte i hvert fall at jeg kunne vise mine topp 10 ebay kjøp den siste tiden. Jeg skal prøve å linke alt, men kan hende noe ikke er tilgjengelig lengre. But here we go!

Top 10 eBay buys

Daniel Wellington klokker: HER

Disse klokkene går jeg med hele tiden, og til en pris av rundt 30kr, vil jeg si det er greit at den ikke holder evig. Har allerede kjøpt én til av den svarte. Men jeg liker de veldig godt! Disse er selvfølgelig ikke ekte vare.

False eyelashes: HER

Dette er mine absolutt favoritter når det kommer til falske øyevipper. Det siste halve året har jeg virkelig tatt av når det kommer til å kjøpe vipper. Jeg har de i alle fasonger. Og føler meg så mye bedre når jeg får på et par av disse.

Krokodilleklyper: HER

Jeg var veldig skeptisk da jeg bestilte disse klypene. Jeg tenkte at disse aldri ville klare håret mitt, da håret mitt er veldig tykt. Men de overrasket meg, de er utrolig bra og sitter skikkelig godt. Jeg bruker de når jeg retter håret mitt, det sliter mye mindre enn å bruke strikk til å skille håret.

Solbriller: HER

Solbriller kan man bruke året rundt og disse liker jeg virkelig godt, de sitter perfekt, ikke for små, ikke for store. Og for under 10kr må man jo bare kjøpe noen!

Toms: HER

Toms har vært mine favoritt sko i sommer. Disse er fake, men de er like gode å gå i som ekte. Tommel opp for disse!

Adidas Superstar sko: HER

Når vi først er inne på sko, disse adidas skoene har jeg så og si godt med hver eneste dag siden jeg fikk de. Blir vel snart et par nye 😄

L.A Girl Pro Concealer: HER

Jeg har ikke fått inn teknikken helt på cream contour, men jeg prøver meg ofte frem. og da bruker jeg disse concealerene fra L.A Girl. Jeg liker disse veldig godt!

Oval Makeup Brush: HER

Mine nye favoritt sminkebørster, enkelt og greit. Jeg virkelig elsker den til foundation, den går så lett på og produktet blir ikke igjen i børsten.

Powder Brush: HER

Denne børsten. AMAZING.

New Yankee Caps: HER

Hvorfor betale flere hundre kroner for én caps, når du kan finne en på ebay, til 1/3 del av prisen, og ser helt lik ut som den ekte.


Jeg håper dere likte dette innlegget, jeg syns i hvert fall det er veldig gøy og lese og se ebay innkjøp til andre. Legg gjerne igjen en kommentar, om dere ønsker og se mer. Og kom gjerne mer forslag! ☺️

Likes

Comments

09:15

Jeg har alltid vært den personen som hater morgninger, og forsovet meg x antall ganger igjennom de årene jeg har gått på ungdomsskolen og vgs. Nå som jeg ikke går på skole lengre, og jobber så og si bare på kvelden har jeg innsett at morgninger er ganske deilige og setter pris på hvert eneste minutt av den. Man får så mye mer ut av dagen og jeg føler meg mer uthvilt og får mer energi til å gjøre mer.

Likes

Comments

🐷 Carbonated Bubble Clay Mask 🐷

Jeg bestilte denne masken fra ebay for en liten stund siden, og fikk den for noen dager siden. Jeg vil tro mange har sett den, da den går all over youtube om dagene. Jeg er jo en ebay junkie, så måtte jo bare bestille én, den kommer i to typer, og koser ikke mange kronene. Dette er en ansiktsmaske som skal begynne og boble og skumme etter påføring.

Det er en ganske morsom maske, det skal sies. Den kiler veldig når den begynner og boble, og den begynner ganske tidlig med det, så man må være rask med å påføre den. Litt usikker på hvor lenge den skal skumme/boble, men har sett mange vente i en 5-10 minutter. Når den er ferdig skummet skal man presse inn skummet, så det blir en vanlig manske også vaske det vekk med en klut 😄 

Link til masken finner du HER

Likes

Comments