Hallo, dere! Det er et nytt år og det er tid for nye muligheter. Jeg hadde noen fine øyeblikk i 2016, men i år ønsker jeg virkelig å få noe ut av året. Og har satt meg noen mål, fordi hvis jeg setter meg for mange blir de aldri noe av.

Mine nyttårsforsetter 


Trening og kosthold

Etter 3 år uten trening, skal jeg begynne igjen. Det har åpnet et splitter nytt treningssenter ved siden av butikken der jeg jobber, og jeg er super gira på å begynne. Jeg har allerede vært på PT time og fått et opplegg jeg skal følge.


Selvpleie

Dagene går i et, selv de dagene jeg har fri. Og etter lange dager ender det som oftest med å ligge i senga å se på serier og youtube, og da igjen veldig lite energi til overs. Nå skal jeg sette av mer tid til meg selv.


Bli mer spontan

Jeg digger å være spontan, men er samtidig veldig feig når det kommer til stykket. Jeg har fått spørsmål flere ganger om jeg vil være med til utlandet med venninner, men jeg føler at jeg trenger tid på meg til å planlegge. I år skal jeg bli flinkere på å si ja, og slutte å tenke på alt annet.


Blogging

Bloggingen har det ikke gått så bra med som jeg hadde håpet på, jeg skriver ned når jeg får en ny íde, men så kommer jeg ikke lengre. Men det skal det bli slutt på! Nå skal jeg bli flinkere til å blogge bra og jevnelig!Har du noen nyttårsforsett i 2017? ❤︎

  • 14 lesere

Likes

Comments

Hei dere og godt nytt år! plutselig var 2016 over og alle blogginnlegene som var planlagte fra min side kom aldri ut. Jeg innså selv her for et par dager siden at jula er faktsk over, alt jeg ønsket å gjøre i desember fikk jeg altså ikke gjort, fordi jeg rett og slett ikke har hatt tid.

Den siste måneden har det skjedd så ufattelig mye at jeg knapt skjønner det selv. Nå sitter jeg i mitt nye hjem med min kjære mamma. Vi har flyttet til en mindre leilighet og jeg stortrives allerede etter to uker. Nå er stort sett det meste på plass, nå mangler vi bare spisebord og noen hyller til rommet mitt. Gleder meg til å vise resultetet.

Noen minner fra 2016 - 

I januar tok jeg teorien på bil og i juli klarte jeg oppkjøringen, alt på første forsøk. Det var nok den beste dagen på veldig lenge!

Mellom øvelseskjøring og jobb, gikk jeg også på skole. Påbygg vg4. Et slit uten like, men jeg klarte meg helt igjennom og sto på alle eksamener.

Jeg klippet meg kort for første gang på 6 år, og det var utrolig deilig å få vekk alt det slitte, nå er det på god vei til å bli like langt igjen, men skal bli flinkere på å klippe tuppene.

I november hadde jeg bursdag og ble 20 år og feiret dette med masse gode herlige venner.

Jeg har utrolig mange minner fra koselige helger med fantastiske mennesker, både venner og familie. Fester, middager, hyttetur, bursdager, selskaper. 2016 hadde ikke blitt så bra uten dem ❤︎

  • 13 lesere

Likes

Comments

God kveld dere! Jeg kan ikke huske sist jeg hadde ordenlig julestemning, og jeg føler jeg mister den mer jo eldre jeg blir. Men det blir hva man gjør det til selv også. Jeg kjenner bare at jeg virkelig trenger denne gode følelsen inni meg, julestemning er virkelig ubeskrivelig, det kan ikke sammenlignes med noe! Derfor tenkte jeg og skrive ned mine tips til å få julesteming. Har du noen tips, skriv dem gjerne ned i kommentarfeltet!


Bytt bakgrunnsbildet på mobilen

Finn et par bilder som får deg til å tenke skikkelig på julen. For eksempel et juletre, snø, en nisse. Weheartit at masse fine bilder og det er det jeg har funnet mine to bilder.

Julerengjøring

Hvor deilig er det ikke med rent sengetøy, lukten av grønnsåpe og friske blomster? Kanskje finne frem noen gode duftlys og sette opp en stjerne i vinduet. Det har jeg gjort, og det har blitt så koselig i den lille hula mi.

Se på julefilmer

Ingen blir vel lei gamle juleklassikere?! The Grinch. Love Actually, Home Alone, Disney. Alle filmene går i julen, men er jo så koselig å sette seg ned en kveld med en kopp kakao og noen pepperkaker og kose seg litt, kanskje noen gamle gode minner dukker opp?

Prøvesmak julematen

Dette er en liten tradisjon her hjemme hos mamma. Et par uker før julaften, fikse hun i stand julematen, ribbe, medisterkaker, og medisterpøler og tilbehøret. Og riskrem til dessert. Alltid like godt med en forsmak på julen!

Hør på julemusikk

Både gamle gode slagere og nye fengende!

Mine favorittsanger

🎄 Jul i Svingen - Tenke på en venn
🎄Wenche Myhre - Julepotpurri
🎄 Chris Rea - Driving home for christmas
🎄 Justin Bieber - Mistletoe
🎄 Michael Bublé - It´s beginning to look a lot like christmas
🎄 Joker i Hatten - Jula er herlig
🎄 Mariah Carey - All i want for christmas is you
🎄 Maria Mena - Home for christmas
🎄 Freddy Kalas - Hey ho

Se på julekalendre

Dette er førjulkos for min del, syns det er så koselig å se på julekalendre. Jeg skal innrømme at jeg ikke har fått sett på noen kaldendre enda pga jobb, men da blir det noen ekstra episoder når jeg først har tid.

Jul i blåfjell - Jul på månetoppen - Olsenbandens første kupp - Den unge Fleksnes - Jul i Svingen - Vazelina

Kos deg!

I jula er det lov å kose seg litt ekstra. Treningssenteret drar ikke fra deg om du ikke er der på noen dager/uker. Jeg koser meg i hvert fall ekstra i jula med god samvittighet. For har man mål i livet, så skal ikke julekosen stoppe deg! Spis og kos deg! Men det er jo ikke bare mat og godteri det er snakk om.
Kjøp en liten julegave til deg selv, ta deg en kveld og bare tenk på deg selv med et vamt bad og ansiktsmaske. Du fortjener det unasett!

Finn frem juleklærne

Noen syns kanskje det er stygt, men jeg syns det er både morsomt og koselig med klær som har julemotiver. Selv bor jeg i en jumpsuit-pysj med reinsdyr og snøkrystaller på og matchende sokker. I tillegg har jeg vært så heldig og fått julegenser på jobben med ´´Team Pinnekjøtt´´ på. haha, både morsomt for meg å kundene mine! Da får du garantert julestemning av å kle deg i sånne klær!

Likes

Comments

20 år - kattunger - bursdager - jobb - venner

Likes

Comments

Ny - nyere - nyest

Hei dere! Den siste måneden har det blitt en del nye produkter og litt klær. Det er ofte salg på nettbutikker og da må jeg alltid innom og se om det er noe spennende. Trengte også påfyll av noen produkter som er kjøpt utenom. Så i stede for å lage masse små innlegg med innkjøp, har jeg heller samlet det til et litt større innlegg! Er superfornøyd med alt sammen og har allerede testet ut noen ting, og gleder meg veldig til å teste ut resten!

Her er det innkjøp fra The Body Shop - MAC - BliVakker - LUSH - Douglas - Cubus

Likes

Comments

Hallo dere! Nå er det lenge siden sist. Etter mitt siste innlegg ble jeg syk og var syk i rundt en to ukers tid, noe som ikke passet meg i det hele tatt. Jeg fikk influensa og var så dårlig at jeg måtte bli hjemme fra jobb i noen dager for at formen skulle bli bedre. Jeg fikk samlet nok energi til å komme meg på jobb igjen, men det var så og si det jeg orket, derfor har det ikke blitt noe oppdateringer her. Men nå har jeg blitt frisk og vært det en ukes tid.


Et mer personlig innlegg

Som dere ser i overskriften er jeg klar for en ny start, på flere måter. Både med meg personlig og her på bloggen. Jeg ønsker en ny hverdag, med mer overskudd til å være aktiv og holde meg mer i aktivitet. Grunnen til dette er fordi jeg ikke er fornøyd med kroppen min og ønsker virkelig og gjøre noe med det. Noe jeg har ønsket siden 3-4 klasse på barneskolen, men som har vært veldig vanskelig for meg. Nå er jeg snart 20 år og kan ikke fortsette og leve i denne kroppen som jeg gjør i dag. Jeg tror også det er bra at jeg deler dette her på min blogg, for å dele min prosess med dere og som vil være min motivasjon til å kunne klare dette.

Min nye hverdag går først og fremst ut på å endre kostholdet mitt. Det er nøkkelen til å gå ned i vekt, uansett person! Problemet mitt er ikke det at jeg spiser så usunn mat og mye av det, det er at jeg spiser for sjeldent. Og da når jeg først spiser, spiser jeg mer. Kanskje det kommer en matplan her etter hvert også?

Trening er ikke noe jeg kommer til å drive mye med, men å gå eller jogge noen ganger i uken skal jeg, for å få litt mer kondis enn hva jeg har i dag. Jeg har en jobb hvor jeg går mye av dagen, men det blir ikke det samme som å gå ute i naturen og da samtidig få frisk luft i lungene. Etter hvert kan det også hende at jeg melder meg på et treningssenter, men en ting av gangen.

Jeg ønsker og dele litt av dette med dere og håper dere vil følge veien min til en bedre hverdag!


Nye treningsklær = motivasjon, enig?


Bloggfronten

Når det kommer til bloggen, ønsker jeg å vise mer av meg. For når jeg ser på bildene som er her, ser jeg at jeg er utrolig dårlig på å ta bilder av meg selv. Det siste halve året har jeg ikke vært særlig fotogen, når det kommer til bloggen i hvert fall. Så det er et lite mål jeg har, for jeg ønsker også å vise frem mine antrekk og det tror jeg vil gjøre bloggen litt mer innholdsrik og spennende!

Jeg ser også etter et nytt kamera om dagen, et som er en god del bedre enn det jeg har nå, sånn at bildene blir bedre. Og som jeg kan filme med! Så er det noen som har noen tips til et bra kamera, som ikke er sånn altfor stort, let me know! 😄


Håper dere alle får en fin dag videre! 😃

Likes

Comments

Hei og god ettermiddag! Sov ganske lenge i dag, noe som var veldig godt. Prøver å fikse døgnrytmen, men når man jobber sent og er hjemme rundt midnatt hver dag, blir det vanskelig.

Nå er det kun noen dager igjen av august og vi nærmer oss den første høst måneden. Jeg må si jeg liker høsten veldig godt, og gleder meg til å finne frem varmere klær. Og siden det også begynner og bli kaldere ute, tenkte jeg å vise min ønskeliste for høsten.

Polyvore collage

basic skjorter - blonde bh - nytt kamera - UGG - sminkekoster - MAC Mineralize Skinfinish - DAY by Birger Et Mikkelsen - ullgensere

Likes

Comments

Jeg har blitt en stor fan av og bruke babypudder til å sette sminken min, og jeg syns det er veldig gøy at det faktisk funker på min hud. Dette går all over internett om dagen og det er sikkert fler som har prøvd det ut allerede.

Jeg kommer i hvert fall med en anbefaling om dette. Den koster rundt 30kr på vanlig matbutikk, noe jeg liker svært godt, i stede for å bruke hundrevis av kroner på noe som kanskje ikke passer min hud.

Jeg bruker et gammel lokk fra et pudder og tar oppi en god del pudder, så bruker jeg en vanlig beauty blender og får mest mulig produkt på den og setter under øynene og under kinnbeinene. Dette skal sitte på i en 5-10 minutters tid, så imens gjør jeg ferdig øyesminken min. Til slutt tar jeg bare en vanlig sminkekost og børster pudderet vekk. Det lysner og sminken blir on point!

​Har du prøvd dette beauty hacket? Skriv gjerne ned i kommentarfeltet hva du syns om det 😄

Likes

Comments

Til at jeg bestiller ting fra ebay hver måned, har jeg pratet veldig lite om det her. Og jeg selv syns det er dårlig av meg, for det er så mye bra på ebay-markedet og jeg ønsker og dele mine kjøp med dere, både gode og dårlige kjøp.

Jeg tenkte i hvert fall at jeg kunne vise mine topp 10 ebay kjøp den siste tiden. Jeg skal prøve å linke alt, men kan hende noe ikke er tilgjengelig lengre. But here we go!

Top 10 eBay buys

Daniel Wellington klokker: HER

Disse klokkene går jeg med hele tiden, og til en pris av rundt 30kr, vil jeg si det er greit at den ikke holder evig. Har allerede kjøpt én til av den svarte. Men jeg liker de veldig godt! Disse er selvfølgelig ikke ekte vare.

False eyelashes: HER

Dette er mine absolutt favoritter når det kommer til falske øyevipper. Det siste halve året har jeg virkelig tatt av når det kommer til å kjøpe vipper. Jeg har de i alle fasonger. Og føler meg så mye bedre når jeg får på et par av disse.

Krokodilleklyper: HER

Jeg var veldig skeptisk da jeg bestilte disse klypene. Jeg tenkte at disse aldri ville klare håret mitt, da håret mitt er veldig tykt. Men de overrasket meg, de er utrolig bra og sitter skikkelig godt. Jeg bruker de når jeg retter håret mitt, det sliter mye mindre enn å bruke strikk til å skille håret.

Solbriller: HER

Solbriller kan man bruke året rundt og disse liker jeg virkelig godt, de sitter perfekt, ikke for små, ikke for store. Og for under 10kr må man jo bare kjøpe noen!

Toms: HER

Toms har vært mine favoritt sko i sommer. Disse er fake, men de er like gode å gå i som ekte. Tommel opp for disse!

Adidas Superstar sko: HER

Når vi først er inne på sko, disse adidas skoene har jeg så og si godt med hver eneste dag siden jeg fikk de. Blir vel snart et par nye 😄

L.A Girl Pro Concealer: HER

Jeg har ikke fått inn teknikken helt på cream contour, men jeg prøver meg ofte frem. og da bruker jeg disse concealerene fra L.A Girl. Jeg liker disse veldig godt!

Oval Makeup Brush: HER

Mine nye favoritt sminkebørster, enkelt og greit. Jeg virkelig elsker den til foundation, den går så lett på og produktet blir ikke igjen i børsten.

Powder Brush: HER

Denne børsten. AMAZING.

New Yankee Caps: HER

Hvorfor betale flere hundre kroner for én caps, når du kan finne en på ebay, til 1/3 del av prisen, og ser helt lik ut som den ekte.


Jeg håper dere likte dette innlegget, jeg syns i hvert fall det er veldig gøy og lese og se ebay innkjøp til andre. Legg gjerne igjen en kommentar, om dere ønsker og se mer. Og kom gjerne mer forslag! ☺️

Likes

Comments

09:15

Jeg har alltid vært den personen som hater morgninger, og forsovet meg x antall ganger igjennom de årene jeg har gått på ungdomsskolen og vgs. Nå som jeg ikke går på skole lengre, og jobber så og si bare på kvelden har jeg innsett at morgninger er ganske deilige og setter pris på hvert eneste minutt av den. Man får så mye mer ut av dagen og jeg føler meg mer uthvilt og får mer energi til å gjøre mer.

Likes

Comments

Ebay, Sminke og skjønnhet
🐷 Carbonated Bubble Clay Mask 🐷

Jeg bestilte denne masken fra ebay for en liten stund siden, og fikk den for noen dager siden. Jeg vil tro mange har sett den, da den går all over youtube om dagene. Jeg er jo en ebay junkie, så måtte jo bare bestille én, den kommer i to typer, og koser ikke mange kronene. Dette er en ansiktsmaske som skal begynne og boble og skumme etter påføring.

Det er en ganske morsom maske, det skal sies. Den kiler veldig når den begynner og boble, og den begynner ganske tidlig med det, så man må være rask med å påføre den. Litt usikker på hvor lenge den skal skumme/boble, men har sett mange vente i en 5-10 minutter. Når den er ferdig skummet skal man presse inn skummet, så det blir en vanlig manske også vaske det vekk med en klut 😄 

Link til masken finner du HER

Likes

Comments

Innkjøp
new clothes = happy girl

Hei og god torsdag! I går var jeg på senteret med bestevenninna mi og shoppet litt, skulle ha et par småting, men kom jo selvfølgelig hjem med mer enn planlagt. Er veldig fornøyd med kjøpene mine og gleder meg til høsten egentlig, for disse plaggene passer perfekt nå når det begynner og bli kaldt ute.

Utpå kvelden dro jeg og mamma på ikea en tur. Der ble det også en del nytt, det kommer i et innlegg senere. Men jeg kjøpte meg noen lys, og jeg bare elsker lysene fra ikea, de lukter så godt og er billige!

//hm

Likes

Comments

Hverdagen

Det er så merkelig hvor fort tiden flyr, det er allerede august! Den måneden skolen starter, hverdagen kommer tilbake, nye mål settes og kveldene blir mørkere.

Sommeren min har egentlig bare gått til jobbing, og det kommer nok de neste månedene til og gå i også. Jeg jobber som oftest kveldsvakt, så skal prøve å få mest mulig ut av morningene og formidaggene jeg har 😋

Håper dere alle har hatt en super sommer, og klar for ny måned og nye muligheter!

​// briller fra ebay 

Likes

Comments

God morgen dere, eller god formiddag. Lite blogging har det blitt, men jeg har mange planer fremover. De siste ukene har det bare gått i jobb, og har nesten ikke gjort noe annet. Men nå et par uker fremover jobber jeg mindre, så da får jeg gjort de innleggene jeg har planlagt. 

Nå skal jeg se et par episoder av Gossip Girl, før jeg skal gå på siste vakt denne uken. Håper dere nyter sommeren og det fine været som er om dagen! ☀️


Likes

Comments

Interiør, Hverdagen

Jeg skal innrømme at rommet mitt sjeldent er shinet, jeg er altfor flink til å bare kaste klær hit og dit, og har sjeldent plass i skuffene mine til klær.

Så i helgen har jeg ryddet og vasket rommet, og vært såpass vemodig og tatt og ryddet alle klærne mine. Alt blir så mye mer koselig når alt er på plass.

Likes

Comments

Innkjøp
Crossbody Cindy


For et par uker siden hentet jeg denne skatten på posten, og jeg er så fornøyd med den! Veldig bra kvalitet og perfekt størrelse hvis du skal ut på byen.

Link HER

Likes

Comments

Hverdagen
my phone is always with me

Helgene mine den siste måneden har bestått av jobbing, å være sosial med venner og familie, da ukedagene har gått til skole og eksamenlesing. Det har vært veldig godt og få slappet av, har jo også hatt fri de dagene jeg ikke har blitt trukket opp til eksamen, noe som jeg virkelig har satt pris på. 

Jeg hadde min siste eksamen for snart én uke siden, noe som gikk veldig bra og er kjempe fornøyd! I helgen kom alle karakterene ut og nå kan jeg endelig si meg ferdig med videregående! Bestått i alle fag, alle eksamener. Så i helgen feiret klassen et endt skoleår med en real klassefest!

Likes

Comments

Hverdagen

​Hallo dere! 

Må virkelig si at det er meget godt ferie nå. Jobber såklart noen ganger i uken, men bare det å ikke tenke på skole mer er så utrolig deilig! Nå har jeg endelig litt tid til meg selv og de rundt meg, som jeg har vært minimalt med det siste halve året. Bare det og sove noen timer mer om morgningen er virkelig noe jeg setter pris på! 


Likes

Comments

Hverdagen, Hverdagen, Hverdagen

Hei dere! Det blir veldig lite oppdateringer om dagen, men jeg sitter med hodet i mattebøkene og nå er det bare noen få dager igjen til den første eksamen skal gjennomføres. Men at det kun er 3 uker igjen til jeg er ferdig med alle eksamene, er veldig deilig og tenke på!


Work work work work work


Til alle dere som har eksamen de nærmeste ukene, lykke til alle sammen! 

Likes

Comments

Hverdagen, Hverdagen, Hverdagen
Relaxing days 

Må virkelig si at det er utrolig deilig med langhelg! Jeg føler jeg absolutt trengte det nå før eksamen og siste innspurt er i gang. Når vi først snakker om eksamen så var det jo opptrekk på fredag, den 13. i tillegg.. Og selvfølgelig kom jeg opp i matte.. Så de neste to ukene blir det intens jobbing med det.

I dag har jeg faktisk vært veldig produktiv. Dagen startet med at jeg skifta på senga og rydde og vaska rommet. Så har jeg vaska litt klær og ettermiddagen gikk til å sminke og fikse stesøstra mi, bare fordi vi ikke hadde noe annet og gjøre. 😄


Likes

Comments