Hei og god kveld! Forrige uke var veldig travel, så det ble ikke så mye blogging fra min side.

I dag har jeg hatt fri, det må jeg innrømme er veldig godt en gang i blant sånn i ukedagene. Dagen startet tidlig da jeg hadde PT time kl.10, etter en intens økt dro jeg videre og handlet inn litt julegaver. Det er noe jeg også skal i begynnelsen av desember med søstrene mine i Gøteborg, men det er så gode tilbud om dagen man ikke kan gå glipp av. Når jeg kom hjem satt jeg på to maskiner med klær, ryddet ut og inn av oppvaskmaskinen, jeg ryddet litt rundt i leiligheten og litt senere prøvde jeg meg på å lage rundstykker. Imens deigen hevde lagde jeg meg middag, spagetti med kylling, spinat og pastasaus. Nam! Når middagen var klar, satte jeg rundstykkene i ovnen og tada! Husmorsevnene kom sakte med sikkert frem. Når kjøkkenet var ryddet tok jeg meg en varm og lang dusj og resten av kvelden har jeg bare slappet helt av! Jeg føler jeg har fått gjort så mye i dag og er nesten litt stolt av meg selv. Nå skal jeg se serie imens jeg rettet håret og så skal jeg legge meg med en god lydbok, det er så fantastisk å sovne til!

Oppskriften på rundstykkene kommer i morgen, og de anbefales! Sunne og gode.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Å handle på svenskegrensa er noe jeg gjør én gang i måneden, de har mer utvalg og prisene er bedre. Jeg handler inn mat og andre nødvendige produkter som skal holde frem til neste måned. Og det gjør det, noe som er ganske godt, for da bruker jeg mindre penger på småhandling ellers.

Jeg tenkte jeg kunne fortelle dere hva jeg alltid har med meg hjem fra en Sverigetur, som både er billigere enn hjemme, produkter man ikke får tak i her, samt andre spennende produkter.

Nøtter, frø og tørkede bær og tropiske frukter. Jeg handler alltid med meg løsvekt av forskjellige usaltede nøkker, tørket frukt og frø. Dette er mye billigere enn i Norge, så jeg hamstrer alltid med meg en del. Disse produktene bruker jeg i havregrøt, smoothie og andre matvarer. Jeg kjøper også med meg forskjellige frukter som ikke er like lett og få tak i her hjemme.

ProPud. Jeg regner med at de fleste kjenner til propud og at det er rundt halve prisen av det den selges for her. Et supert mellommåltid!

Energidrikker. Nocco og andre typer energidrikke er et must. Jeg kjøper alltid et brett med en type energidrikke som heter Ronin no sugar og har den i ca én måned, ved siden av det kjøper jeg 3-4 nocco 2-3 vitaminvann og 2-3 freeno som er samme merke som propud.

Kylling. Dette er vel noe alle kjøper når de reiser over grensa. Jeg personlig kjøper mest kylling da jeg spiser det så og si hver dag på jobb. Men utvalget er bra og prisen er enda bedre.

Kosttilskudd og c-vitaminer. Etter at jeg nå har begynt å endre på livsstilen min har jeg også kjøpt kosttilskudd for at jeg enklere skal få i meg dagsbehovet mitt av forskjellige vitaminer. Og prisen er ganske mye lavere i Sverige.

Likes

Comments

Bursdag

November er min favoritt måned, ikke så rart fordi jeg har bursdag 18. Hehe.. Men jeg har ingen planer for dagen enda, det eneste er at jeg skal jobbe tidlig så får vi se hva resten av helgen bringer.

Planlegge Ullaredtur

Jeg og søstrene mine har begynt å planlegge juleshopping på Ullared i desember. Vi skal sove på hotell, dra til Liseberg på julemarked og ullared for en real shoppingrunde! Det blir stas!

Holde på trenings- og matrutiner

Jeg har jo egentlig kommet inn i en god rutine når det kommer til trening, men jeg må prøve å få inn en dag til i uka hvor jeg trener alene og ikke med Mimi. Mest for å prøve øvelser alene, og mer seltillit på treningssenteret.

Liten harrytur

Månedens lille harrytur må jo til. Billig kylling, fancy matprodukter, alkohol, snus og titting. Det må alltid til.

Likes

Comments

Jeg vil ikke si at jeg har kommet godt i gang med treningen, for jeg har kun trent én uke. Det vil nok ta noen uker til før jeg virkelig kommer inn i en grei rutine og kjenner øvelsene bedre. Men nå vet min PT hva jeg klarer og hun vet hvor bevegelig jeg er i forhold til forskjellige øvelser. Så nå har vi hatt to ordenlige timer hvor vi har programmer vi kjører igjennom. Dette syns jeg er veldig morro det å bli presset skikkelig, selvom jeg er sliten og kjenner melkesyra godt i kroppen! Og selv etter timene går jeg ti minutter på elipsemaskin, noe jeg kjenner veldig godt i beina, men som er så deilig når jeg er ferdig for da føler jeg at jeg har presset meg selv også! Jeg syns jo det at jeg må fortelle dere om hvordan dette går, og mine tanker rundt det.

Likes

Comments

Og ikke bare ett par, men fem! På skopunkten er det alltid 3 for 2 tilbud og det klarte jeg ikke å gå ifra sist jeg var innom, det ble to par boots og et par ugg til vinteren. Samme dagen fikk jeg en pakke i posten fra ebay med boots i gummistøvel stoff, for å ha når det regner ute. Senere den dagen fikk jeg også en hentemelding på en pakke, i pakken var det et par høyhælte pensko. Ikke helt forventet, men man kan vel aldri få for mange sko? Veldig fornøyd med alle parene veldig bra kvalitet!

Likes

Comments

Først og fremst må jeg bare si tusen takk for all god respons på mitt forrige innlegg, det gir meg så mye mer motivasjon til å virkelig få til dette! Jeg setter så utrolig stor pris på hver og en av dere <3

Men nå skjer det! I dag har jeg gjort noe jeg har gruet meg litt til, samtidig som jeg har gledet meg veldig. Jeg har vært på Fresh Fitness og meldt meg inn, inkludert personlig trener. Heldigvis er det ei god venninne av meg, Mimi Lise. Dette skal bli veldig gøy og virkelig komme i gang, nå er det ikke flere unnskyldninger! Jeg har første time allerede i morgen kl. 11, så nå har jeg pakket treningsbagen og klar for å få meg en god natt søvn!

Likes

Comments

Okei, nå har dette innlegget ligget lenge i bakhodet mitt. Jeg har grublet på hvordan jeg skal få skrevet det sånn at jeg skal bli forstått av de som leser dette, og ikke minst for min egen del. Jeg har også skrevet litt og litt ettersom dagene har gått, for tanken var å legge dette ut når jeg hadde bevis og var kommet i gang for fullt. Men det er nå jeg føler for å poste det. På startstreken.

"Good things take time"

Jeg har alltid vært kraftig, overvektig eller rund i kantene om du vil kalle det det. Jeg har alltid vært glad i mat men aldri vært kresen, så sunn mat har ikke vært noe problem. Men det har jo blitt et problem, med tanke på at jeg spiser det meste og alltid gjort, også da det som kategoriserer seg som usunt. Jeg var flink til å snike i skapene etter noe søtt eller bare for å gjøre det. Og grunnen til det, kan jeg ikke svare på. Jeg kan jo si som så at å vokse opp med noen kilo ekstra på kroppen ikke alltid er lett. Faktisk helt ned til barnehagealder begynte det, og fortsatte helt til jeg gikk ut av ungdomsskolen. Og det er snakk om noen år.

Når du er overvektig fører det ofte til at ting baller seg på av andre sykdommer du må passe på for at det ikke skal forverre seg. Jeg er heldigvis ikke en av de, enn så lenge så klart! Men en ting har jeg fått påvist, noe som ikke er så vanlig tror jeg. Dette kan man få når man er overvektig, eller så kan du bli overvektig av det og igjen være vansklig for å gå ned. Dette er et syndrom som heter PCO. Jeg kan ikke veldig mye om det dessverre, men noe jeg selv har fått på grunn av dette syndromet er økt hårvekst, noe man kan få. Og det er ikke snakk om generelle steder som legger og under armene, jeg har vært så heldig å få det i ansiktet, på halsen, litt på brystet, korsryggen, magen og bak lårene. Ansiktet er verst, og det er ikke snakk om et par mørke grove hår, det er snakk om noen større partier med grov hårvekst.

Dette er første gang jeg forteller om det, selvfølgelig vet mine nærmeste om dette, men det er ikke noe jeg prater så mye om, eller liker å prate om i det hele tatt. Det er veldig sårt for meg. Hvem jente ønsker masse mørke hår i ansiktet? Jeg husker godt første gangen det ble snakket om på skolen eller på trinnet jeg gikk, jeg tror det var i niende klasse jeg fikk høre fra bestevenninnen min at noen hadde snakket om det i klasserommet. Allerede da gikk jeg med skjerf store deler av året for å skjule hårene i ansiktet mitt. Jeg har selvfølgelig prøvd mye forskjellig for å redusere det, men uten hell. Det eneste som har funket hittil er voksing, noe jeg gjør ca én gang i måneden. Jeg har visst i noen år nå hva som kan hjelpe på å få redusert det om jeg virkelig går inn for det. Gå ned i vekt. Det kan faktisk hjelpe, ifølge legen min. Og da må jeg jo egentlig bare prøve. Men det tar tid.

Jeg har trent en del i mine første år på videregående. Men så dabbet det av, så startet jeg igjen nå i januar, men så dabbet det av igjen når jeg byttet jobb og jeg følte selv at mesteparten av tiden gikk til jobbing. Jeg har blitt flinkere på kosthold de siste årene, og klart å stabilisere vekten av den grunn, men jeg ønsker et strammere og strengere kosthold og en sunn livstil med trening, sånn at jeg kan gå enda mer ned i vekt. Jeg har dessverre vært dårlig på å bruke muligheten til å trene gratis på et senter, men jeg har blitt med på gruppetimer sammen med kompisen min der han trener, så jeg har jo vært litt aktiv og jeg går veldig mye på jobb, men det er ikke bra nok. Nok er nok, nå skal det virkelig skje store endringer i livet mitt. Først og fremst for meg selv og så for å gjøre de rundt meg stolt av hva jeg kan få til. Jeg skal jobbe for en bedre og sunnere livsstil, jeg skal jobbe for å se om PCO´en kan minskes, og ikke minst skal jeg jobbe for å bevise alle som engang har vært store i kjeften mot meg om at selv jeg kan klare det.

Når du kan, hvorfor kan ikke jeg?

Det skal ikke så mye til, kun litt vilje og styrke så kommer man langt. Ønsk meg lykke til. Dette er starten på en ny fase i livet mitt.

Likes

Comments

Proteindrikker - koffeintabletter - proteinpulver - flaske - gymbag - proteinbarer

Forundringspakker er alltid gøy, og for noen dager siden hentet jeg denne pakken på posten fra thights.no. Veldig gøy når man ikke aner hva som er i og da kan teste ut masse forskjellige produkter. Her er det mye spennende og veldig mye for pengene, pakken koster nå kun 300kr og produktene blir ofte byttet ut, så selvom du kjøper for eksempel to pakker i løpet av en måned kan det være forskjellige produkter oppi. Så jeg tror ikke dette blir siste pakken jeg bestiller!

Har du lyst på stor forundringspakke, kan du få tak i HER og med koden 7FG6T får du 50kr i rabatt ved første ordre!

Likes

Comments

Etter en fin kveld ute i går med et par drinker for mye, ligger jeg godt plassert i sofaen i dag med pizza og film. Ingen verdens planer, bare kul´n helt. Jeg har også så snill mamma som bestilte og henta mat, og skiftet på senga mi dag! ❤

Likes

Comments

weheartit

Nakken - skulder - arm - hender - underboob - lår - sidelår opp mot hofte - innsiden av anklene

Det finnes så mange fine og ulike tatoveringer, og jeg har så veldig lyst på noen. Jeg har mange planer for hvor og hva jeg ønsker, men det er noe jeg ikke har prioritert de siste årene. Nå skal jeg prøve å få spart av litt hver måned sånn at jeg kan ta fler samtidig med tanke på at minsteprisen er i underkant av tusenlappen. Men til sommeren skal jeg få tatt noen, og jeg gleder meg skikkelig!

Småe tatoveringer syns jeg er utrolig søtt og gøy å plassere forskjellige steder uten at det har noe betydning. Jeg syns også større tatoveringer er fine og det å kunne bygge på dem, men personlig syns jeg mellomstore tatoveringer fordelt utover armen for eksempel er veldig kult og ikke helt oppå hverandre. Så vi får se hva jeg ender opp med til slutt, men jeg tror det kan bli mye fint!

Likes

Comments