God tirsdag dere!

Nå skal jeg dele noe med dere som jeg faktisk har tenkt på veldig lenge, men aldri hatt muligheten til. For et par dager siden fikk jeg spørsmål fra ei her på nouw om jeg ville bli med på en snapchat-konto med syv andre jenter.

Dette er syv jenter som jeg ikke kjenner, noe jeg syns er veldig gøy. Det er en utrolig fin måte å bli kjent med hverandre på, å med blogg som en fellesnevner har vi også mye til felles!

Vi skal oppdatere dere hver dag og det er en ny blogger hver dag. På kontoen skal dere få et nærmere innblikk i våres hver som blogg og hva som skjer bak kameraene.

Snapchat - norwegianblogs 🌸

Her er alle de flotte jentene! Linkene til bloggene deres ligger under ❤️ 

Veronica - Ida - Tiril - Annikken - Cecilie - meg - Guro - Marthe

Vi begynner nå førstkommende mandag, altså 29.mai! 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Jeg er veldig glad for at denne uken nærmer seg slutten. Timeplaenen har vært stappfull! Jeg har vært på kurs i tre dager, og jobbet fem dager, også var det jo 17.mai på onsdag. Jeg har faktisk ikke hatt noe tid til å blogge da jeg har dratt 7:30 og ikke kommet hjem før 23:30. Så i dag har jeg kun slappet av, og ikke gjort noe som helst. Det har vært helt fantastisk!

Neste uke er det kurs hver dag, men har heldigvis fri på kvelden, noe jeg ikke har hatt på veldig lenge. Så etter endt dag har jeg bestemt meg for å dra rett på trening og komme tilbake til rutiner igjen!


Håper dere nyter søndagen!

Likes

Comments

Forrige uke var jeg og hentet en pakke på posten med masse spennende oppi. Jeg klarte ikke å dy meg når jeg tittet på nelly, så det ble litt i handlekurven. Og jeg er så utrolig fornøyd med alle plaggene! Håper bare væretgudene kan være litt snille nå og la sommeren komme for fullt!

HER - HER - HER - HER - HER - HER - HER - HER

Likes

Comments

Hallo dere!

Nå har jeg akkurat kommet hjem etter en skikkelig slitsom treningsøkt. X-cross er ikke noe å tulle med, det tar på skikkelig! I hvert fall når det er noen uker siden sist. Men det er utrolig deilig å gjennomføre, man får så mye energi etterpå.

I går gikk dagen bort til sjapp sverigetur, planlegging av ukene fremover og egentlig bare å slappe av. Jeg tenker at det er utrolig deilig at jeg ikke går på skole nå og ikke har alle disse prøvene, tentamene og eksamene. Men allerede fra neste uke av skal jeg også tilbake til skolebenken. Jeg skal på kurs i syv uker, så hele sommeren går til det. Men jeg gleder meg!

Det er skikkelig guffent vær ute i dag, regner og snør om hverandre, så nå tror jeg at jeg skal lage meg noe mat og en stor kopp med te!

Her er det som ble med hjem fra den lille svensketuren i går. Det jeg digger med svensketurer er at jeg alltid finner noe nytt og spennende. Sånne ting man ikke finner i en vanlig matbutikk. Også er det mye billigere enn her hjemme.

soyamelk - kokosnøtt vann - propud proteinshake - proteinpudding - kokosnøtt olje - linfrø - chiafrø - granateple - pasjonsfrukt - dragefrukt

Likes

Comments

Forrige uke var veldig bra! Det var så utrolig deilig med litt ordentlig varme ute nå etter uker med dårlig vær. Jeg har fått solt meg enn del og fått tatt frem litt sommerklær, det er fordelen med å jobbe kveldsvakter. Da har jeg hele formiddagen på å få en god dose med d-vitaminer.

Denne uken jobber jeg ikke før torsdag, så det blir godt med litt fri før det blir full uke neste uke igjen med 17.mai, jobb og kurs!

Likes

Comments

pancakes with protein

Til kveldsmat har jeg fått servert proteinlapper med bær, av Roy-Arne. Alltid godt med friske bær, og lapper er jo himmelsk godt! Disse er laget med blant annet proteinpulver, cottage cheese og havregryn. Nam!

Likes

Comments

Disse værgudene har bestemt seg for at vinteren skal vare litt lengre, wihu.. Så i går når jeg våknet snødde det skikkelig ute og det snødde i absolutt hele går, non stop! Så det var jo en god del centimetere med snø i dag når jeg sto opp. Bilen har allerede fått på sommerdekk så den måtte stå, og jeg måtte ta beina fatt til butikken. Heldigvis har det vært veldig fint vær i dag, men vinden hadde jo ikke stoppet.

Jeg våknet til en melding på mobilen min i dag tidlig hvor det var bildet av disse nydelige kattungene! Dette er da de to kattene vi fikk i november, men siden jeg og mamma flyttet måtte kattene bli igjen i huset med de andre. Og de var eldre enn vi trodde, så før vi rakk og kastrere dem var hunkatten allerede blitt gravid. Såå synd vi ikke kan ha dyr her vi bor nå for jeg dør av disse skapningene! Gleder meg sånn til å se dem i morgen!

Jeg fikk også tre pakker i posten i dag, men det kommer et innlegg om noen få uker håper jeg der dere får se hva som er i dem! Ellers har jeg slappet av i dag, lite å finne på når du er alene, null bil og masse snø ute..


Likes

Comments

Jeg sikler på så mye fint for tiden og vil bare bestille alt jeg ser! Jeg syns nelly har veldig mye fint om dagen og jeg liker veldig godt at de har så mye utvalg, alt fra billig til dyrere alternativer.

Hvis vi skal gå litt i dybden på billig og dyrt vil jeg komme med et eksempel og kanskje en anbefaling til dere fra et av bildene under. Birkenstock som var veldig populært i fjor, og som jeg vil tro mange ønsker seg til sommeren igjen. Nelly har da et billigere alternativ som koster under halve prisen av hva orginalen koster. Jeg har selv ønsket meg disse skoene, men har rett og slett ikke tatt meg råd til det. Helt til jeg fant disse som er nedenfor, og da kan jeg til og med slå til ved å kjøpe to par i forkjellig farge og enda blir det billigere enn om jeg skulle kjøpt da de orginale skoene. De er jo klin like! Nå har jeg jo ikke prøvd noen av typene, men jeg har aldri vært misfornøyd med noen sko fra Nelly. Så jeg skal i hvert fall få bestilt meg disse etter hvert.

Jeg har også funnet en del annet jeg virkelig kunne tenkt meg mot sommeren og vil gjerne dele det med dere!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HER - HER - HER

HER - HER - HER

Dette innlegget er ikke sponset, om det skulle bli noe spørsmål om det. Men hodet mitt er litt tomt for noe kreativt nå, så jeg tenkte å vise dere hva som står på min ønskeliste akkurat nå. Nye sko, treningstøy og litt sommertøy. Og når jeg skulle begynne å skrive dette innlegget endte det opp med å komme med en liten anbefaling. 😃

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hva står på din ønskelista akkurat nå?

Likes

Comments

God søndag dere!

Uken har gått i ett, så når helgen kom tenkte jeg og ta en vaske runde i heimen. Så før jeg dro på jobb i går tok jeg frem vaskebøtta å vasket og ryddet rommet, skikkelig vårrengjøring. Er så deilig å åpne vinduene, lufte ut mørketiden, og skure ned alt med grønnsåpe. Videre i dag har jeg ryddet i klesskapene og alle skuffene mine og fått ryddet frem sommerklærne! Så nå håper jeg at dette været kan bestemme seg snart, for i dag har vi igjen hatt alle fire årstidene på en dag, Norge altså..

Likes

Comments

En ny uke er i gang og jeg har nå sittet og spist frokost og planlagt uken min, skrevet ned dagene jeg jobber, dager hvor jeg skal trene og viktige gjøremål.
Jeg syns det er så praktisk å skrive ned alt i almanakken min når det kommer til jobb og viktige hendelser som skjer fremover. I hvert fall nå når jeg vet det skjer mye de neste månedene. Når det gjelder jobb skriver jeg alltid ned når jeg begynner å slutter, som også gjør det lettere for meg å regne ut ca lønn i slutten av måneden.

Nå skal jeg fikse og ordne litt før jeg skal på kveldsvakt!
Håper alle har en fin tirsdag!

Likes

Comments

Beauty

I desember var jeg i Ullared med min søster og handlet julegaver. Og selvfølgelig ble det en del til meg selv også. Noe som er utrolig billig der er ansiktsmasker, både til engangsbruk og flergangsbruk. Jeg plukket med meg litt av hvert for å teste, men siden jeg flyttet i slutten av desember har dem bare blitt liggende i skuffen.
Noe jeg virkelig elsker er peel-of masker, det er nesten litt tilfredsstillende når man drar den av for å se alt det ekle som ligger på og i huden.

I går testet jeg en mud mask, altså leiremaske og tenkte å teste den et par ganger til denne uka for å se hva jeg syns om den. Etter bare første bruk føltes huden myk og god, så jeg liker den godt hittil.

Jeg har en hele kurv full av forskjellige ansiktsmasker i forskjellige merker som jeg tenkte å vise senere, noen nye og andre som er jeg har brukt en god stund allerede.
Hva syns dere om det? 🖤

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Hverdagen, Outfit

Hallo dere! Jeg kan ikke si jeg har hatt mye å gjøre med full timeplan nå i påsken, for det har jeg ikke. Jeg har tatt livet helt med ro og ikke noe som helst nesten. Jobbet mandag til onsdag og på lørdag, så har ikke hatt sjans til å dra på fjellet der nesten alle andre har vært. Været kan jeg heller ikke skryte så mye av for jeg tror vi har vært igjennom alle årstidene denne uka. Men det har vært veldig deilig å bare kunne slappe av med masse fine filmer og godis.

I dag var jeg i Lillestrøm og spiste middag med Christine, Marita og Tina. Det var utrolig koselig å se dem igjen og catche opp med en god dose girlstalk.

Likes

Comments

Fashion

Å finne jeans som man føler seg bra i og vel i, er ikke alltid like lett. Jeg sliter veldig med å finne andre typer jeans enn molly buksene fra ginatricot, hvorfor jeg alltid går for de buksene er for en veldig enkel grunn. Strech, passform og høyt liv. Jeg har aldri vært stor fan av vide bukser og kort liv, bare fordi jeg har store former og fordi de alltid  blir stramme og ettersittende ved lårene og at magen henger over, Det syns jeg ikke er særlig pent. Mollybuksene er ettersittende hele veien samtidig som jeg kan tøye og bøye fordi det er såpass mye strech i dem.

Boyfriend jeans har jo vært veldig populært en god stund nå, men for meg har det vel bare blitt til en drøm å finne en sånn type bukse som faktisk passer, helt til jeg tilfeldigvis går forbi en slik bukse på et klesstativ med salg på hm, når jeg er på vei ut av butikken. Jeg går bare bort for å se på den og bestemmer meg for å prøve buksa, optimist som jeg er. Litt småtrang, men jeg får den jo faktisk på! For første gang følte jeg at jeg kledde en sånn bukse, uten strech og uten høyt liv. Kanskje noen mener noe annet enn meg, men jeg digger den og jeg syns selv jeg ser bra ut i den! 

Likes

Comments

Hverdagen

God morgen alle sammen og god påske!

Noen har ferie og andre må jobbe noen dager til, jeg er den som må på jobb. Heldigvis er det bare dagvakter, noe som er veldig deilig for da har jeg kvelden til andre ting. Etter jobb i dag skal jeg hente Ine, så vi får vært litt sammen før hun reiser hjem til vestlandet i morgen. Jeg må også kjøpe nytt minnekort i dag til speilrefleksen, for det slutta plutselig å virke i går.. Typisk.

Til frokost prøvde jeg meg på en smoothie bowl, noe som var kjempegodt!

Håper alle får en superfin påske og koser dere masse med det fine været!

Likes

Comments

Kosthold og trening

Hei å god tirsdag! Nå er dagens x-cross trening over og snart skal jeg på jobb! Utrolig deilig og starte dagen med en hard treningsøkt, man føler seg så bra etterpå og jeg føler jeg får overskudd til mye mer resten av dagen. Det passer bra siden det er varelevering på jobben i dag!


Hei å god tirsdag! Nå er dagens x-cross trening over og snart skal jeg på jobb! Utrolig deilig og starte dagen med en hard treningsøkt, man føler seg så bra etterpå og jeg føler jeg får overskudd til mye mer resten av dagen. Det passer bra siden det er varelevering på jobben i dag!

Likes

Comments

Beauty

For en liten stund tilbake fikk jeg for meg at jeg skulle bestille noen nye foundation for å teste ut. Så jeg satt meg ned å gjorde litt research. Det var ganske mye salg overalt så jeg bestemte meg for å velge noen av de jeg har hørt best omtale om, pluss litt ekstra så klart!


Har allerede funnet meg en storfavoritt! Rimmel Wake Me Up, sammen med pudderet Stay Matte.

Likes

Comments

Hverdagen

Hei og god søndag!

Nå er klokka ganske mye allerede og snart er det familieselskap her hjemme. Prøvde å stå opp i god tid for å rekke det jeg skulle gjøre før gjestene kom. Det rakk jeg jo ikke. Men fikk fiksa meg selv i hvert fall. Da ser også sminkebordet mitt helt bomba ut! Frokosten, sminken og rettetanga er overalt. Multitasking på høyt nivå.

Håper alle får en fin dag videre!

Likes

Comments