New Adidas to my wardrobe

Endelig fant jeg adidas jakken jeg har lett etter så lenge. Jeg syns denne er så kul! Jeg kunne virkelig ønske foreldrene mine beholdt klærne de bruke da de var på min alder, for denne var jo superpopulær når de var unge. Tenk hvor gøy det hadde vært å kunne ha vintage adidas klær eller en vintage levis jeans! Eller bare leve på den tiden!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Camping in Sweden

Jeg har hatt en så koselig helg med pappa, stemoren min og stesøstrene mine på camping i Sverige. Jeg bor jo med mamma, så jeg er dessverre ikke like mye hos pappa. Men i helgen ble jeg spurt om å være med og det var kjempe koselig! Vi har spilt kort, yatzy, badet og grillet. Veldig deilig og bare slappe av også!

Likes

Comments

Pineapple lamp

Okei, sjekk den lampa! Hvor stilig er ikke den? Jeg har sikla på en sånn lampe så lenge, lett overalt og ikke funnet den. Jeg visste de hadde den på Ullared sist jeg var der, men da var det utsolgt. Men så så jeg ei som hadde den i vogna si da vi var der på søndag, så da var det nesten så jeg løpte av gårde for å finne den. Ikke var den dyr heller! Langt der ifra. 99kr!! Det kaller jeg virkelig et kupp! Og dere kan jo tydelig se at jeg har en greie for ananas.

Likes

Comments

God kveld dere! Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen og fått lagt meg. Kjenner på kroppen at det skal bli godt med langfri nå, for denne uka har vært tung med minimalt søvn.

I morgen ettermiddag/kveld drar jeg til Sverige på camping på pappa og de, det skal bli koselig og tilbringe noen dager sammen med de også. Får håpe været holder seg som det har gjort så jeg kan få solt meg litt og bade.

Jeg tar også over snapchat kontoen våres igjen i morgen, så da kan dere følge dagen min der!

Snap - Norwegianblogs

Likes

Comments

Music on

Jeg kunne jo virkelig ikke la disse gå fra meg på Ullared! Jeg har sett etter et headset lenge som jeg kan bruke på trening og i stede for å bruke ørepropper som bare detter ut hele tiden. Så fant jeg disse til en veldig fin pris og god kvalitet. Også i pastell rosa da så klart! Meget fornøyd med dette kjøpet!

Likes

Comments

Falske vipper er noe som alltid går i handlekurven når jeg er på ebay. Jeg bruker bare vipper derfra og er kjempe fornøyd med disse. Favorittene er de som det kun er et par i, de koster rundt 10kr og disse kan brukes flere enn en gang. Rask shipping er det også. De gangene jeg skal noe spesielt liker jeg å gå for litt mer dramatiske vipper enn om det er en vanlig hverdag. Da bruker jeg som oftes ikke vipper at all, eller så går jeg for ganske så naturlige.

Sjekk ut mine favorittvipper her - HER HER HER

Likes

Comments

Hei alle sammen! I dag gikk det ikke helt som planlagt. Denne uken jobber jeg tidligvakt og har startet halv fire om morningen, det vil da si at jeg må senest opp halv to. I går sov jeg ikke i det hele tatt når jeg kom hjem, så jeg gjorde alt mulig for å ikke sove. Jeg ryddet ut av alle poser etter helgen, rydde rommet og badet, senere på kvelden dro jeg til Ine og spiste middag med henne og kjæresten hennes. Etter det dro jeg en tur til pappa før jeg skulle hjem og sove. Så det ble ikke like mange timer søvn, som jeg burde ha hatt. Derfor var jeg ganske sliten når jeg kom hjem i dag og klarte og se ti minutter av en film før jeg slokna i seks timer.. haha. Heldigvis begynner jeg en time senere i morgen. Nå skal jeg legge meg, så jeg får nogenlunde en god natt søvn.

Håper alle har hatt en fin dag!

Likes

Comments

Det ble tatt overraskende lite bilder på mobilen i helgen. Jeg var så opptatt av å ta bilder med kameraet, så dette er det jeg fikk. På Ullared var det umulig å få til noen bilder. Det var så mange folk. Men en super tur har det vært!

Likes

Comments

Music is a piece of art yhat goes in the ears straight to the heart

Jeg elsker å høre på musikk til jeg sovner. Det er så behagelig og jeg drømmer meg bort i sangene. Jeg har en full liste på spotify med masse sanger som er rolige og har gode melodier. Her er ni av sangene jeg har i listen som ofte blir spilt. Gammelt og nytt, kjent og ukjent.

Hva syns du om sangene?

Likes

Comments

Barokk

God mandag dere! En ny uke er i gang og jeg har vært hos fine Susann i dag fikset ansikt og bryn. Farging og waxing. Det er så deilig og bli stelt med, og nå som jeg ikke har hatt noe tid til dette på ganske lenge, så dag var det virkelig på tide! Og frisørsalongen er så sykt fin og koselig! Jeg er alltid like fornøyd. Tusen takk, Susann!

Facebook siden til Barokk HER

Susann sin instagram HER

Likes

Comments

Instagram@stinepj

Most read