Jeg virkelig elsker dette palettet fra Morphe! Fargene og pigmentasjonen er amazing! De er også utrolig lette og jobbe med og resultatene er så fine! Gleder meg til å vise dere noen looks med dette palettet.

Likes

Comments


Hallo, dere! Det er et nytt år og det er tid for nye muligheter. Jeg hadde noen fine øyeblikk i 2016, men i år ønsker jeg virkelig å få noe ut av året. Og har satt meg noen mål, fordi hvis jeg setter meg for mange blir de aldri noe av.

Mine nyttårsforsetter 


Trening og kosthold

Etter 3 år uten trening, skal jeg begynne igjen. Det har åpnet et splitter nytt treningssenter ved siden av butikken der jeg jobber, og jeg er super gira på å begynne. Jeg har allerede vært på PT time og fått et opplegg jeg skal følge.


Selvpleie

Dagene går i et, selv de dagene jeg har fri. Og etter lange dager ender det som oftest med å ligge i senga å se på serier og youtube, og da igjen veldig lite energi til overs. Nå skal jeg sette av mer tid til meg selv.


Bli mer spontan

Jeg digger å være spontan, men er samtidig veldig feig når det kommer til stykket. Jeg har fått spørsmål flere ganger om jeg vil være med til utlandet med venninner, men jeg føler at jeg trenger tid på meg til å planlegge. I år skal jeg bli flinkere på å si ja, og slutte å tenke på alt annet.


Blogging

Bloggingen har det ikke gått så bra med som jeg hadde håpet på, jeg skriver ned når jeg får en ny íde, men så kommer jeg ikke lengre. Men det skal det bli slutt på! Nå skal jeg bli flinkere til å blogge bra og jevnelig!Har du noen nyttårsforsett i 2017? ❤︎

Likes

Comments

Hei dere og godt nytt år! plutselig var 2016 over og alle blogginnlegene som var planlagte fra min side kom aldri ut. Jeg innså selv her for et par dager siden at jula er faktsk over, alt jeg ønsket å gjøre i desember fikk jeg altså ikke gjort, fordi jeg rett og slett ikke har hatt tid.

Den siste måneden har det skjedd så ufattelig mye at jeg knapt skjønner det selv. Nå sitter jeg i mitt nye hjem med min kjære mamma. Vi har flyttet til en mindre leilighet og jeg stortrives allerede etter to uker. Nå er stort sett det meste på plass, nå mangler vi bare spisebord og noen hyller til rommet mitt. Gleder meg til å vise resultetet.

Noen minner fra 2016 - 

I januar tok jeg teorien på bil og i juli klarte jeg oppkjøringen, alt på første forsøk. Det var nok den beste dagen på veldig lenge!

Mellom øvelseskjøring og jobb, gikk jeg også på skole. Påbygg vg4. Et slit uten like, men jeg klarte meg helt igjennom og sto på alle eksamener.

Jeg klippet meg kort for første gang på 6 år, og det var utrolig deilig å få vekk alt det slitte, nå er det på god vei til å bli like langt igjen, men skal bli flinkere på å klippe tuppene.

I november hadde jeg bursdag og ble 20 år og feiret dette med masse gode herlige venner.

Jeg har utrolig mange minner fra koselige helger med fantastiske mennesker, både venner og familie. Fester, middager, hyttetur, bursdager, selskaper. 2016 hadde ikke blitt så bra uten dem ❤︎

Likes

Comments

20 år - kattunger - bursdager - jobb - venner

Likes

Comments

Ny - nyere - nyest

Hei dere! Den siste måneden har det blitt en del nye produkter og litt klær. Det er ofte salg på nettbutikker og da må jeg alltid innom og se om det er noe spennende. Trengte også påfyll av noen produkter som er kjøpt utenom. Så i stede for å lage masse små innlegg med innkjøp, har jeg heller samlet det til et litt større innlegg! Er superfornøyd med alt sammen og har allerede testet ut noen ting, og gleder meg veldig til å teste ut resten!

Her er det innkjøp fra The Body Shop - MAC - BliVakker - LUSH - Douglas - Cubus

Likes

Comments

Hallo dere! Nå er det lenge siden sist. Etter mitt siste innlegg ble jeg syk og var syk i rundt en to ukers tid, noe som ikke passet meg i det hele tatt. Jeg fikk influensa og var så dårlig at jeg måtte bli hjemme fra jobb i noen dager for at formen skulle bli bedre. Jeg fikk samlet nok energi til å komme meg på jobb igjen, men det var så og si det jeg orket, derfor har det ikke blitt noe oppdateringer her. Men nå har jeg blitt frisk og vært det en ukes tid.


Et mer personlig innlegg

Som dere ser i overskriften er jeg klar for en ny start, på flere måter. Både med meg personlig og her på bloggen. Jeg ønsker en ny hverdag, med mer overskudd til å være aktiv og holde meg mer i aktivitet. Grunnen til dette er fordi jeg ikke er fornøyd med kroppen min og ønsker virkelig og gjøre noe med det. Noe jeg har ønsket siden 3-4 klasse på barneskolen, men som har vært veldig vanskelig for meg. Nå er jeg snart 20 år og kan ikke fortsette og leve i denne kroppen som jeg gjør i dag. Jeg tror også det er bra at jeg deler dette her på min blogg, for å dele min prosess med dere og som vil være min motivasjon til å kunne klare dette.

Min nye hverdag går først og fremst ut på å endre kostholdet mitt. Det er nøkkelen til å gå ned i vekt, uansett person! Problemet mitt er ikke det at jeg spiser så usunn mat og mye av det, det er at jeg spiser for sjeldent. Og da når jeg først spiser, spiser jeg mer. Kanskje det kommer en matplan her etter hvert også?

Trening er ikke noe jeg kommer til å drive mye med, men å gå eller jogge noen ganger i uken skal jeg, for å få litt mer kondis enn hva jeg har i dag. Jeg har en jobb hvor jeg går mye av dagen, men det blir ikke det samme som å gå ute i naturen og da samtidig få frisk luft i lungene. Etter hvert kan det også hende at jeg melder meg på et treningssenter, men en ting av gangen.

Jeg ønsker og dele litt av dette med dere og håper dere vil følge veien min til en bedre hverdag!


Nye treningsklær = motivasjon, enig?


Bloggfronten

Når det kommer til bloggen, ønsker jeg å vise mer av meg. For når jeg ser på bildene som er her, ser jeg at jeg er utrolig dårlig på å ta bilder av meg selv. Det siste halve året har jeg ikke vært særlig fotogen, når det kommer til bloggen i hvert fall. Så det er et lite mål jeg har, for jeg ønsker også å vise frem mine antrekk og det tror jeg vil gjøre bloggen litt mer innholdsrik og spennende!

Jeg ser også etter et nytt kamera om dagen, et som er en god del bedre enn det jeg har nå, sånn at bildene blir bedre. Og som jeg kan filme med! Så er det noen som har noen tips til et bra kamera, som ikke er sånn altfor stort, let me know! 😄


Håper dere alle får en fin dag videre! 😃

Likes

Comments

new clothes = happy girl

Hei og god torsdag! I går var jeg på senteret med bestevenninna mi og shoppet litt, skulle ha et par småting, men kom jo selvfølgelig hjem med mer enn planlagt. Er veldig fornøyd med kjøpene mine og gleder meg til høsten egentlig, for disse plaggene passer perfekt nå når det begynner og bli kaldt ute.

Utpå kvelden dro jeg og mamma på ikea en tur. Der ble det også en del nytt, det kommer i et innlegg senere. Men jeg kjøpte meg noen lys, og jeg bare elsker lysene fra ikea, de lukter så godt og er billige!

//hm

Likes

Comments

Jeg skal innrømme at rommet mitt sjeldent er shinet, jeg er altfor flink til å bare kaste klær hit og dit, og har sjeldent plass i skuffene mine til klær.

Så i helgen har jeg ryddet og vasket rommet, og vært såpass vemodig og tatt og ryddet alle klærne mine. Alt blir så mye mer koselig når alt er på plass.

Likes

Comments

Crossbody Cindy


For et par uker siden hentet jeg denne skatten på posten, og jeg er så fornøyd med den! Veldig bra kvalitet og perfekt størrelse hvis du skal ut på byen.

Likes

Comments

my phone is always with me

Helgene mine den siste måneden har bestått av jobbing, å være sosial med venner og familie, da ukedagene har gått til skole og eksamenlesing. Det har vært veldig godt og få slappet av, har jo også hatt fri de dagene jeg ikke har blitt trukket opp til eksamen, noe som jeg virkelig har satt pris på. 

Jeg hadde min siste eksamen for snart én uke siden, noe som gikk veldig bra og er kjempe fornøyd! I helgen kom alle karakterene ut og nå kan jeg endelig si meg ferdig med videregående! Bestått i alle fag, alle eksamener. Så i helgen feiret klassen et endt skoleår med en real klassefest!

Likes

Comments

Hverdagen

​Hallo dere! 

Må virkelig si at det er meget godt ferie nå. Jobber såklart noen ganger i uken, men bare det å ikke tenke på skole mer er så utrolig deilig! Nå har jeg endelig litt tid til meg selv og de rundt meg, som jeg har vært minimalt med det siste halve året. Bare det og sove noen timer mer om morgningen er virkelig noe jeg setter pris på! 


Likes

Comments

Hverdagen, Hverdagen, Hverdagen

Hei dere! Det blir veldig lite oppdateringer om dagen, men jeg sitter med hodet i mattebøkene og nå er det bare noen få dager igjen til den første eksamen skal gjennomføres. Men at det kun er 3 uker igjen til jeg er ferdig med alle eksamene, er veldig deilig og tenke på!


Work work work work work


Til alle dere som har eksamen de nærmeste ukene, lykke til alle sammen! 

Likes

Comments

Hverdagen, Hverdagen, Hverdagen
Relaxing days 

Må virkelig si at det er utrolig deilig med langhelg! Jeg føler jeg absolutt trengte det nå før eksamen og siste innspurt er i gang. Når vi først snakker om eksamen så var det jo opptrekk på fredag, den 13. i tillegg.. Og selvfølgelig kom jeg opp i matte.. Så de neste to ukene blir det intens jobbing med det.

I dag har jeg faktisk vært veldig produktiv. Dagen startet med at jeg skifta på senga og rydde og vaska rommet. Så har jeg vaska litt klær og ettermiddagen gikk til å sminke og fikse stesøstra mi, bare fordi vi ikke hadde noe annet og gjøre. 😄


Likes

Comments

Beauty

Lulu´s sminkemappene er så fine og du finner de alle mulige fasonger og størrelser. Jeg har Cosmetics Bag og Cosmetics Bag Mini og er utrolig fornøyd med dem begge. Den minste er perfekt til å ha med seg på skolen for det mest nødvendige som håndkrem, antibac, parfyme, leppeprodukter og eventuelt p-piller som det oftes er i min. Den andre har jeg sminken min i når jeg skal bort og har plass til alt av koster og pudder.

Mine er fra coverbrands og er du ops, så er det noen ganger tilbud på disse 


Likes

Comments

Hverdagen

Hei dere! Nå er det jammen på tide med en update på bloggen. Jeg har hatt en utrolig bra helg, og det takket være fantastiske venner!

På fredag jobbet jeg til 18 og etter det dro jeg til venninna mi Christine, der vi vorset med flere andre gode venner, det var en utrolig koselig kveld. Senere dro vi ut på byen, der møtte vi flere andre av vennene våres. Og hele kvelden var full av latter og gode samtaler. Lørdag morgen våknet jeg av at vi fikk besøk, før jeg rakk og åpne øynene lå allerede minste tantebarnet mitt oppå meg. Var så koselig og få besøk av de to sjarmtrollene til tante ❤︎ Mamma satt barnevakt, imens jeg og mine to søstre var i babyshower for en felles venninne av oss som skal bli mamma i slutten av Mai. Det var kjempe koselig og overraske henne. Når vi kom hjem igjen var det bare og freshe opp sminken og skifte for å dra ut igjen, dro til Christine utpå kvelden, sammen med god´gjengen fra fredag. For en kveld. Så mye latter, god musikk og prating. ❤︎


bilder fra uka og helgen 

Når jeg kom hjem på søndag, måtte jeg bare gå over til naboen som har fått masse lam de siste ukene og enda fler kommer. Det er jo helt umulig og ikke bli forelsket i disse koseklumpene! Herlige skapninger. Resten av dagen gikk til å se film og slappe av. Føler jeg sløser så mye av dagen når jeg bare ligger i senga, men skal si det er godt nå som det nærmer seg eksamenstider! 

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

 

Hvordan har helgen deres vært? ❤︎

Likes

Comments

Hverdagen

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Hei dere! Nå er det snart helg og denne uka har gått fort. Dagen i dag startet med dårlig tid, noe jeg ofte har. Når jeg kommer på togstasjonen står det masse folk og venter på bussen, noe som ikke skjer så ofte her jeg bor, og finner fort ut at toget mitt er innstilt. Great. Vurderte og dra hjem, men jeg kan virkelig ikke ha mer fravær enn det jeg allerede har, så da ble jeg sittende og vente over en halvtime på neste tog. Kom heldigvis ikke sånn alt for sent og gikk ikke glipp av så mye i og med at torsdag begynner med fire timer norsk. 

 I går hadde jeg norsk heldags og neste uke har vi nynorsk og matte.. puh.. Man merker at det begynner og nærme seg eksamen og skoleslutt nå, men man må jo bare holde ut! 

 

Hvordan har din dag vært? 

 

Likes

Comments

Beauty

NYX er en av mine favoritt sminkemerker, de har utrolig mye bra sminke til en billig penge. Og deres soft matte lip cream har jeg blitt helt frelst for! Det koster under hundre kroner, de er også ofte på salg på diverse nettbutikker, de lukter helt himmelsk og de tørker matt, elsker det! ❤︎ 

 

Hvilke sminke produkt er du frelst med? ❤︎

 

Likes

Comments

Hverdagen

Hei dere! Håper alle har hatt en fin helg. Ble egentlig en veldig kort helg for meg, vel.. Alle helger er korte, men når man jobber fredags kveld til 23 og søndagen går til lekser, blir det jo bare lørdag man kan slappe av og kose seg med.

Over til i dag. Blåmandag som mange vil kalle det. Jeg føler virkelig at hver mandag er blå. Jeg kan føle meg fresh og har lyst til og sminke og fikse meg, men så fort jeg setter meg ned i klasserommet er det som all motivasjon er borte. Og i tillegg har vi alle fag på mandag, så du rekker nesten ikke å få opp matteboka før du bytter fag til historie. Men ellers har dagen vært grei, fått slappet av en del og planlagt litt innlegg fremover. Det er virkelig noe jeg syns er så gøy å drive med, håper selvfølgelig at innleggene faller i smak også da :-) 

Hvordan har deres mandag vært?

Likes

Comments

Blogg

❤︎ Jeg er 19 år, og blir 20 i november. 

❤︎ Helt siden jeg var liten har jeg sett på Hotel Cæsar, det er noe jeg må få med meg. Om jeg ikke får det med meg en dag, må jeg se det på macen dagen etter eller med en gang jeg har tid. Det er en eldgammel såpeopera, og venninnene mine skjønner seg ikke på meg når det gjelder det.. haha..

❤︎ Jeg er utdannet interiørkonsulent. Jeg begynte på design og håndverk, og gikk videre på interiør i vg2 og vg3. Nå går jeg 4. påbygg, sånn at jeg kan gå videre på høyskole om det blir aktuelt senere.

❤︎ Jeg ommøblerer rommet mitt minst tre ganger i året. Jeg blir så fort lei av hvordan jeg har det på rommet, og prøver alltid og forbedre noe. Jeg har egentlig en grei størrelse på rommet mitt, men når man har stor seng og en del møbler, blir det ofte litt trangt om plassen. Akkurat nå er jeg veldig fornøyd med hvordan jeg har det, men vi får se hvor lenge det varer!❤︎ Jeg jobber på Rema 1000, og det har jeg vel gjort nå i en seks års tid. Det er her jeg kommer til å jobbe når jeg er ferdig på skolen til våren og frem til jeg finner ut av hva jeg ønsker og gjøre videre. Men nå skal det bli godt og bli ferdig med vidregående og kunne fokusere på jobb. 

❤︎ Favoritt fargen min er rosa, og det kan vennene mine skrive under på. ALT skal være rosa hos meg haha, det meste i hvert fall. 

❤︎ Jeg elsker ebay! Jeg er den personen som liker og handle på nett, og da er ebay den siden jeg besøker mest av alt. Så og si hver dag er jeg innom for å titte og legge litt i handlekurven. Jeg kan vel ikke være den eneste som digger og få pakker i posten?

❤︎ Jeg har egentlig krøller, noe som sjeldent synes fordi jeg retter det. Jeg hatet håret mitt da jeg var mindre, men nå har jeg såpass langt hår at nå kan det være fint, men da må jeg være nydusja og lufttørke det og ikke gå ut om det er litt fuktig ute. For du kan bare glemme og føne håret mitt eller fikse det dagen etter jeg har dusja, da snakker vi Ronja Røverdatter! 

❤︎ Jeg var russ i 2015, altså i fjor. Jeg var på van med fire andre venninner, og det var virkelig noen minneverdige måneder! Det går ikke an og beskrive hvor mye morro vi hadde det i russetiden med rulling til langt på natt, russetreff og masse bra folk. For ikke å snakke om alle månedene før med forbredelser, russekroer og hangover på skolen! 


Jeg brakk ikke foten altså, bare en kraftig forstuelse.. hehe.. 
 

Dette var da ni fakta om meg, håper du likte innlegget! :-)

Likes

Comments