Hei å god tirsdag! Nå er dagens x-cross trening over og snart skal jeg på jobb! Utrolig deilig og starte dagen med en hard treningsøkt, man føler seg så bra etterpå og jeg føler jeg får overskudd til mye mer resten av dagen. Det passer bra siden det er varelevering på jobben i dag!


Hei å god tirsdag! Nå er dagens x-cross trening over og snart skal jeg på jobb! Utrolig deilig og starte dagen med en hard treningsøkt, man føler seg så bra etterpå og jeg føler jeg får overskudd til mye mer resten av dagen. Det passer bra siden det er varelevering på jobben i dag!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

For en liten stund tilbake fikk jeg for meg at jeg skulle bestille noen nye foundation for å teste ut. Så jeg satt meg ned å gjorde litt research. Det var ganske mye salg overalt så jeg bestemte meg for å velge noen av de jeg har hørt best omtale om, pluss litt ekstra så klart!


Har allerede funnet meg en storfavoritt! Rimmel Wake Me Up, sammen med pudderet Stay Matte.

Likes

Comments

Hei og god søndag!

Nå er klokka ganske mye allerede og snart er det familieselskap her hjemme. Prøvde å stå opp i god tid for å rekke det jeg skulle gjøre før gjestene kom. Det rakk jeg jo ikke. Men fikk fiksa meg selv i hvert fall. Da ser også sminkebordet mitt helt bomba ut! Frokosten, sminken og rettetanga er overalt. Multitasking på høyt nivå.

Håper alle får en fin dag videre!

Likes

Comments

Allerede onsdag ja.. Tiden går altfor fort, please stop for a moment.

Jeg ønsker ikke at livet mitt skal fremstilles som perfekt på denne bloggen, noe jeg heller aldri har gjort og kommer aldri til å gjøre. Mitt liv er ikke perfekt og det er ingen andre sitt liv heller. For hva er egentlig ​perfekt​? Det er noe jeg spør meg selv om ofte.

Ukene går i et om dagen og jeg rekker ikke å blunke nesten for uka nesten er over. Jeg har så mye jeg skulle gjort og så mye jeg vil gjøre, men tiden strekker ikke til. Føler jeg bare klarer jobb og trening, nesten ikke det engang. Helt siden jeg kom hjem fra hyttetur for snart to uker siden har rommet mitt sett helt bomba ut. Bare kastet klær og ting rundt meg.

Jeg fikk en pakke fra blivakker på mandag som jeg så vidt har fått åpnet og sett hva jeg bestilte meg, jeg har en hel bunke med papirer jeg skulle sett igjennom for lengst, og jeg har først nå i kveld klart å rydde ut resten fra toalettmappa mi etter hytteturen, bravo!

Tidligere i uken bestemte jeg meg for å prøve meg på noen bloggbilder igjen med speilrefleksen da jeg for en stund tilbake fant den brikka man fester i kameraet og stativet. Men da fant jeg jo selvfølgelig ikke minnebrikka. I nesten en time lette jeg igjennom alt i leiligheten, dro ut alt i skuffer og skap. Men jeg fant den tilslutt under et fat på kommoden min. Surrehue much? Okei, nå skal jeg ikke klage mer!

Likes

Comments

Kvitfjell

Jeg har hatt en så utrolig bra langhelg nå, med en fantastisk god gjeng. Så mye latter og god steming hele helgen! Dette er noe jeg virkelig liker med vennene mine, vi er en så stor gjeng og det er alltid god stemning når vi er med hverandre, om det er for én kveld eller én hel helg. Love these guys!

Likes

Comments

Jeg virkelig elsker dette palettet fra Morphe! Fargene og pigmentasjonen er amazing! De er også utrolig lette og jobbe med og resultatene er så fine! Gleder meg til å vise dere noen looks med dette palettet.

Likes

Comments


Hallo, dere! Det er et nytt år og det er tid for nye muligheter. Jeg hadde noen fine øyeblikk i 2016, men i år ønsker jeg virkelig å få noe ut av året. Og har satt meg noen mål, fordi hvis jeg setter meg for mange blir de aldri noe av.

Mine nyttårsforsetter 


Trening og kosthold

Etter 3 år uten trening, skal jeg begynne igjen. Det har åpnet et splitter nytt treningssenter ved siden av butikken der jeg jobber, og jeg er super gira på å begynne. Jeg har allerede vært på PT time og fått et opplegg jeg skal følge.


Selvpleie

Dagene går i et, selv de dagene jeg har fri. Og etter lange dager ender det som oftest med å ligge i senga å se på serier og youtube, og da igjen veldig lite energi til overs. Nå skal jeg sette av mer tid til meg selv.


Bli mer spontan

Jeg digger å være spontan, men er samtidig veldig feig når det kommer til stykket. Jeg har fått spørsmål flere ganger om jeg vil være med til utlandet med venninner, men jeg føler at jeg trenger tid på meg til å planlegge. I år skal jeg bli flinkere på å si ja, og slutte å tenke på alt annet.


Blogging

Bloggingen har det ikke gått så bra med som jeg hadde håpet på, jeg skriver ned når jeg får en ny íde, men så kommer jeg ikke lengre. Men det skal det bli slutt på! Nå skal jeg bli flinkere til å blogge bra og jevnelig!Har du noen nyttårsforsett i 2017? ❤︎

Likes

Comments

Hei dere og godt nytt år! plutselig var 2016 over og alle blogginnlegene som var planlagte fra min side kom aldri ut. Jeg innså selv her for et par dager siden at jula er faktsk over, alt jeg ønsket å gjøre i desember fikk jeg altså ikke gjort, fordi jeg rett og slett ikke har hatt tid.

Den siste måneden har det skjedd så ufattelig mye at jeg knapt skjønner det selv. Nå sitter jeg i mitt nye hjem med min kjære mamma. Vi har flyttet til en mindre leilighet og jeg stortrives allerede etter to uker. Nå er stort sett det meste på plass, nå mangler vi bare spisebord og noen hyller til rommet mitt. Gleder meg til å vise resultetet.

Noen minner fra 2016 - 

I januar tok jeg teorien på bil og i juli klarte jeg oppkjøringen, alt på første forsøk. Det var nok den beste dagen på veldig lenge!

Mellom øvelseskjøring og jobb, gikk jeg også på skole. Påbygg vg4. Et slit uten like, men jeg klarte meg helt igjennom og sto på alle eksamener.

Jeg klippet meg kort for første gang på 6 år, og det var utrolig deilig å få vekk alt det slitte, nå er det på god vei til å bli like langt igjen, men skal bli flinkere på å klippe tuppene.

I november hadde jeg bursdag og ble 20 år og feiret dette med masse gode herlige venner.

Jeg har utrolig mange minner fra koselige helger med fantastiske mennesker, både venner og familie. Fester, middager, hyttetur, bursdager, selskaper. 2016 hadde ikke blitt så bra uten dem ❤︎

Likes

Comments

Innkjøp, Beauty
Ny - nyere - nyest

Hei dere! Den siste måneden har det blitt en del nye produkter og litt klær. Det er ofte salg på nettbutikker og da må jeg alltid innom og se om det er noe spennende. Trengte også påfyll av noen produkter som er kjøpt utenom. Så i stede for å lage masse små innlegg med innkjøp, har jeg heller samlet det til et litt større innlegg! Er superfornøyd med alt sammen og har allerede testet ut noen ting, og gleder meg veldig til å teste ut resten!

Her er det innkjøp fra The Body Shop - MAC - BliVakker - LUSH - Douglas - Cubus

Likes

Comments

Kosthold og trening

Hallo dere! Nå er det lenge siden sist. Etter mitt siste innlegg ble jeg syk og var syk i rundt en to ukers tid, noe som ikke passet meg i det hele tatt. Jeg fikk influensa og var så dårlig at jeg måtte bli hjemme fra jobb i noen dager for at formen skulle bli bedre. Jeg fikk samlet nok energi til å komme meg på jobb igjen, men det var så og si det jeg orket, derfor har det ikke blitt noe oppdateringer her. Men nå har jeg blitt frisk og vært det en ukes tid.


Et mer personlig innlegg

Som dere ser i overskriften er jeg klar for en ny start, på flere måter. Både med meg personlig og her på bloggen. Jeg ønsker en ny hverdag, med mer overskudd til å være aktiv og holde meg mer i aktivitet. Grunnen til dette er fordi jeg ikke er fornøyd med kroppen min og ønsker virkelig og gjøre noe med det. Noe jeg har ønsket siden 3-4 klasse på barneskolen, men som har vært veldig vanskelig for meg. Nå er jeg snart 20 år og kan ikke fortsette og leve i denne kroppen som jeg gjør i dag. Jeg tror også det er bra at jeg deler dette her på min blogg, for å dele min prosess med dere og som vil være min motivasjon til å kunne klare dette.

Min nye hverdag går først og fremst ut på å endre kostholdet mitt. Det er nøkkelen til å gå ned i vekt, uansett person! Problemet mitt er ikke det at jeg spiser så usunn mat og mye av det, det er at jeg spiser for sjeldent. Og da når jeg først spiser, spiser jeg mer. Kanskje det kommer en matplan her etter hvert også?

Trening er ikke noe jeg kommer til å drive mye med, men å gå eller jogge noen ganger i uken skal jeg, for å få litt mer kondis enn hva jeg har i dag. Jeg har en jobb hvor jeg går mye av dagen, men det blir ikke det samme som å gå ute i naturen og da samtidig få frisk luft i lungene. Etter hvert kan det også hende at jeg melder meg på et treningssenter, men en ting av gangen.

Jeg ønsker og dele litt av dette med dere og håper dere vil følge veien min til en bedre hverdag!


Nye treningsklær = motivasjon, enig?


Bloggfronten

Når det kommer til bloggen, ønsker jeg å vise mer av meg. For når jeg ser på bildene som er her, ser jeg at jeg er utrolig dårlig på å ta bilder av meg selv. Det siste halve året har jeg ikke vært særlig fotogen, når det kommer til bloggen i hvert fall. Så det er et lite mål jeg har, for jeg ønsker også å vise frem mine antrekk og det tror jeg vil gjøre bloggen litt mer innholdsrik og spennende!

Jeg ser også etter et nytt kamera om dagen, et som er en god del bedre enn det jeg har nå, sånn at bildene blir bedre. Og som jeg kan filme med! Så er det noen som har noen tips til et bra kamera, som ikke er sånn altfor stort, let me know! 😄


Håper dere alle får en fin dag videre! 😃

Likes

Comments

Innkjøp, Fashion
new clothes = happy girl

Hei og god torsdag! I går var jeg på senteret med bestevenninna mi og shoppet litt, skulle ha et par småting, men kom jo selvfølgelig hjem med mer enn planlagt. Er veldig fornøyd med kjøpene mine og gleder meg til høsten egentlig, for disse plaggene passer perfekt nå når det begynner og bli kaldt ute.

Utpå kvelden dro jeg og mamma på ikea en tur. Der ble det også en del nytt, det kommer i et innlegg senere. Men jeg kjøpte meg noen lys, og jeg bare elsker lysene fra ikea, de lukter så godt og er billige!

//hm

Likes

Comments

Interiør

Jeg skal innrømme at rommet mitt sjeldent er shinet, jeg er altfor flink til å bare kaste klær hit og dit, og har sjeldent plass i skuffene mine til klær.

Så i helgen har jeg ryddet og vasket rommet, og vært såpass vemodig og tatt og ryddet alle klærne mine. Alt blir så mye mer koselig når alt er på plass.

Likes

Comments

Hverdagen
my phone is always with me

Helgene mine den siste måneden har bestått av jobbing, å være sosial med venner og familie, da ukedagene har gått til skole og eksamenlesing. Det har vært veldig godt og få slappet av, har jo også hatt fri de dagene jeg ikke har blitt trukket opp til eksamen, noe som jeg virkelig har satt pris på. 

Jeg hadde min siste eksamen for snart én uke siden, noe som gikk veldig bra og er kjempe fornøyd! I helgen kom alle karakterene ut og nå kan jeg endelig si meg ferdig med videregående! Bestått i alle fag, alle eksamener. Så i helgen feiret klassen et endt skoleår med en real klassefest!

Likes

Comments

Hverdagen

​Hallo dere! 

Må virkelig si at det er meget godt ferie nå. Jobber såklart noen ganger i uken, men bare det å ikke tenke på skole mer er så utrolig deilig! Nå har jeg endelig litt tid til meg selv og de rundt meg, som jeg har vært minimalt med det siste halve året. Bare det og sove noen timer mer om morgningen er virkelig noe jeg setter pris på! 


Likes

Comments

Hverdagen, Hverdagen

Hei dere! Det blir veldig lite oppdateringer om dagen, men jeg sitter med hodet i mattebøkene og nå er det bare noen få dager igjen til den første eksamen skal gjennomføres. Men at det kun er 3 uker igjen til jeg er ferdig med alle eksamene, er veldig deilig og tenke på!


Work work work work work


Til alle dere som har eksamen de nærmeste ukene, lykke til alle sammen! 

Likes

Comments

Hverdagen, Hverdagen
Relaxing days 

Må virkelig si at det er utrolig deilig med langhelg! Jeg føler jeg absolutt trengte det nå før eksamen og siste innspurt er i gang. Når vi først snakker om eksamen så var det jo opptrekk på fredag, den 13. i tillegg.. Og selvfølgelig kom jeg opp i matte.. Så de neste to ukene blir det intens jobbing med det.

I dag har jeg faktisk vært veldig produktiv. Dagen startet med at jeg skifta på senga og rydde og vaska rommet. Så har jeg vaska litt klær og ettermiddagen gikk til å sminke og fikse stesøstra mi, bare fordi vi ikke hadde noe annet og gjøre. 😄


Likes

Comments