genser & trenchcoat // cubus bukse // ginatricot sko // skopunkten clutch // glitter

Nå har endelig bladene begynt å falle av trærne, det er så vakkert!

I natt hadde jeg siste nattevakt for helgen og nå har jeg noen dager fri, det skal bli veldig godt! Jeg og Ine var en tur på senteret i stad, hun skulle ha noen nye sko og diverse så da ble jeg med hun, for i morgen flytter hun tilbake igjen til Måløy hvor skal gå et år til på skole. Så da fikk vi i hvert fall litt tid sammen i dag. I morgen skal jeg besøke søsteren min og tantebarna mine da de ligger hjemme med vannkopper, så det blir et lite sykebesøk i morgen.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Serum & fuktighetskrem x2

Det aller første jeg starter med før jeg skal sminke meg er to produkter fra Ole Henriksen. Først truth serum collagen booster og deretter herbal day creme.

Etter serumet og dagkremen har tørket inn litt blander jeg to brodukter fra Mac sammen og har over. Studio moisture cream og prep+prime moisture infusion serum.

Primer

Til primer varierer jeg mellom tre produkter. Den ene primeren bruker jeg alene, og de to andre bruker jeg sammen i forskjellige områder.

Den primeren jeg bruker alene er Nivea after shave balm.

Og de primerene jeg blander er NYX pore filler, denne bruker jeg på nesen og haken også bruker jeg NYX honey dew me up bruker jeg i resten av ansiktet.

Mer fukt

Både før jeg starter på sminken, etter jeg er ferdig og etter jeg har tatt på foundation og concealer bruker jeg Mac sin fix+ for mer fukt.

Dette er min hudpleie rutine før jeg sminker meg. Jeg bruker mange produkter, men det gir meg masse fukt fordi jeg er veldig tørr i ansiktet, så etter en del år med å finne de perfekte produktene for mitt ansikt er det dette jeg har endt opp med!

Likes

Comments

Her om dagen fikk jeg dette nydelige skjerfet i posten, dette var jeg litt usikker på da jeg bestilte det fordi det ikke er et ekte Acne skjerf og jeg var i tvil om hvordan kvaliteten var. Men stoffet og kvaliteten er utrolig bra og jeg er super fornøyd med det. Dette kommer til å bli mye brukt nå i høst og til vinteren, og jeg tror jeg kommer til å kjøpe et par til i andre farger!

Acne Studios

Link til skjerfet finner du HER

Likes

Comments

Nå skal jeg snart innta jobbhelgen min, jeg jobber da hele helgen kveld pluss mandag kveld. Jeg har en liten følelse på at jeg kommer til å sitte oppe et par timer etter jobb i natt fordi jeg var så lur og begynte å spille the sims igjen i dag tidlig, haha..


Håper alle får en super helg!

Likes

Comments

God tirsdag dere!

Dagen i dag har egentlig vært veldig fin, hvert fall nå i kveld. På dagen i dag har jeg egentlig ikke gjort stort, jeg venter til i morgen på å gjøre noe særlig med tanke på at jeg har bloggsnappen for å ha litt å snappe om. I dag har min kjære farmor bursdag så jeg var å kjøpte en fin bukett til henne og besøkte hun og farfar sammen med pappa, stemor og lillesøster. Veldig koselig å være der og prate og kose oss.

Følg meg i morgen på NorwegianBlogs på snapchat.

Likes

Comments

Disse tre sangene her hører jeg ofte på for tiden, de er utrolig fine og rolige, har mye godt innhold og betydning. Passer også perfekt til regnværsdager som det er en del av for tiden. Jeg syns det passer så bra til høsten, sitte inne og høre på rolige sanger, etter en sommer med mye partysanger.


Hva syns dere om sangene?

Likes

Comments

Denne kjolen er altså så nydelig! Jeg bestilte den på ebay i sommer, men har ikke hatt noe anledning til å bruke den før nå i helgen som jeg var i dåp. Den er så enkel, samtidig som den har mønster og farge. Jeg føler også at kongeblå kler hårfargen min veldig bra! Meget fornøyd!

Likes

Comments

Er det noe jeg prøver å være flink til, så er det hudpleie og generelt selvpleie. Det beste er jo å føle seg fresh og fin! Her er min hudpleierutine for både morgen og kveld!

Night routine
Fjerne sminken

Når jeg fjerner sminken min varier det på hva jeg bruker. Jeg har pleid å bruke en type fra the body shop, men nå bruker jeg enten Gunry oliv sminkefjerner eller Garnier micellar cleansing water. Disse er jeg superfornøyd med og de fjerner sminken på et blunk. Har jeg mye øyesminke bruker jeg Inglot sin makeup remover.

Renser huden

Når sminken er fjernet renser jeg huden med en ansiktsrens. Her varier jeg også på produkter, men om jeg har mye kviser og utbrudd i ansiktet bruker jeg facial wash eller foaming cleanser som er tea tree serien til the body shop. Ellers bruker jeg Nivea eller Garnier, disse bruker jeg med pads for å rense huden.

Fjerne rester

Denne toneren fra the body shop bruker jeg for å fjerne sminkerester og matte ned huden i områder der jeg er veldig blank.

Maske

To til tre ganger i uken bruker jeg en ansiktsmaske, dette gjør jeg etter jeg har fjernet sminken og dusjet. Dette er mine fire favoritter, tea tree 3 in 1 maske og loreal pure clay masker.

Fukt til huden

Til slutt tar jeg på nattkrem i ansiktet og øyekrem under og rundt øynene. Igjen om jeg har mye utbrudd bruker jeg tea tree night lotion eller så bruker jeg vitamin e night cream. Jeg bruker også en leppeskrubb fra lush for å fjerne død hud.

Day routine
Rens og fukt

Om morgningen renser jeg ansiktet med Aloe calming cream cleanser fra the body shop, etter det bruker jeg en dagkrem fra samme serien. Dette er for at huden skal ha nok funkt igjennom hele dagen.

Igjennom dagen

I løpet av dagen med både jobb, skole og fritid kan man ofte bli sliten og trøtt, derfor bruker jeg denne vitamin c sprayen fra the body shop. Denne sprayer jeg i ansiktet når jeg føler meg sliten og trenger en liten piff for å våkne litt eller avkjøle meg.

Likes

Comments

God søndag dere!

I dag våknet jeg opp til nystekte rundstykker, det kan man ikke klage på! Det har vært en gange treg start på dagen, men samtidig er det utrolig deilig og ikke gjøre så mye på en søndag.

Resten av dagen skal jeg planlegge neste uke både jobb, fritid og blogg. Også skal jeg prøve å få ryddet litt mer i klærne mine!

Likes

Comments

God fredag dere!

Høsten har kommet og jeg bare venter på at bladene skal falle av træne. Det er så nydelig, når fargene ute går fra grønt til orange, når man endelig kan tenne gode duftlys og finne frem pleddet. Jeg satser på at dette blir en bra høst!

Snart skal jeg på jobb, siste vakt før jeg tar helg. I morgen skal jeg i barnedåp, det skal bli så koselig å se tanter, onkler og min kjære farmor! Så får vi se hva resten av helgen bringer.

Likes

Comments

Most read