Hei dere.

Nå er det vel nesten godt over en uke siden sist jeg publiserte noe, men som dere vet har jeg vært i Stockholm og har ikke hatt godt nok nett til å kunne poste noe der. Men turen har vært helt fantastisk, Stockholm er så fint anbefales så mye. Jeg var der fra fredag til mandag, men skulle ønske jeg kunne vært der en god stund til.

På fredag, dagen jeg kom slappet jeg litt først av også spiste jeg lunsj og shoppet litt. Kan vel si jeg brukte alt for mye penger på denne turen. På lørdag var jeg i bryllup til en venninne som giftet seg, det var så fint. Så hele dagen gikk til det, og på søndag shoppet jeg ferdig også pakket. På mandag så dro jeg fra hotellet klokka ti, og da begynte hjemreisen.

Jeg håper det ikke blir lenge til neste gang jeg drar tilbake. Hadde utrolig fint hotell, frokosten var så god og rommet var stort nok for meg. Hotellet jeg lå på heter Scandic Hotell, og det anbefales.

På veien hjem fikk jeg med meg en Cucci parfyme fra Stockholm, slenger med bildet under:) Så nå skal dagene nytes før jeg starter på skolen igjen.

Håper dere har en fin ferie!


xx Stine

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Hei dere!

Nå sitter jeg i Fredrikstad midt i sola, tror det er rundt 22 grader.. er kjempe varmt her. Vi skulle egentlig en tur på stranda utover dagen, men planene måtte forandres. Jeg må nemlig øve på teoriprøve til moped.

Klokka 08.00 i dag dro jeg og mormor til Sarpsborg for å kunne ta prøva, tok bilde og betalte. Meeen, jeg besto ikke. Og jeg synes ikke det er noe farlig å si, det er helt greit at man ikke består og ikke får til alt ved førte forsøk selv om det er utrolig kjipt for min egen del er det jo ikke noe flaut eller noe jeg skammer meg over. Så om to uker kan jeg ta prøva på nytt, og da klarer jeg det nok.

Ellers skjer det ikke så mye, det er tre dager til vi skal ta flyet til Stockholm og skal være der i noen dager. Også når vi kommer hjem fra tur skal jeg hjem til mamma igjen. Har egentlig ingen andre planer i ferien, tiden har jo gått så fort snart er det bare fire uker til skolen starter igjen.Ha en fin sommer videre:)

xx Stine

Likes

Comments

Hei dere!

Som noen av dere kanskje har sett på snapchat eller instagram er jeg i Fredrikstad om dagen. Jeg kom på onsdag og skal være her i 2 uker, både før og etter Stockholm. Jeg har alltid likt Fredrikstad så utrolig godt, det er så fint her og mange forskjellige butikker om man trenger noe. Jeg ville også gå på skole her, men det ble det ikke noe av.

Men i går så var jeg og mormor ute i byen, vi spiste god mat på brygga og tittet litt i butikker. Ooog vet dere hva, Monki har kommet til Fredrikstad, jeg ble så glad. Jeg finner alltid noe digg på Monki jeg liker, oser av lykke!!

Eller så skal vi nok en liten tur ut med båten i kveld, ut til Skjærhalden. Skjærhalden ligger rundt 40 minutter unna Fredrikstad med buss om jeg ikke har helt feil, huuusker ikke helt fra sist vi tok bussen. Men rundt 40 minutter, og det er en hel grei tid også håper jeg være holder seg :)
Jeg kjøpte forresten solbriller når jeg var innom Monki, har lenge tittet etter disse og endelig fant jeg.


xx Stine 


Likes

Comments

Hello!

I går fikset jeg neglene mine her hjemme, med et sett fra Gratia - organic beauty by nature. Kjempe fint sett hvor både neglfiler, krem og olje følger med. Jeg fikk dette med hjem av mamma etter ho hadde vært i Berlin, jeg fikk også med en rosa neglelakk jeg har likt og brukt utrolig mye. Men nå har jeg snart ikke mer igjen, og jeg aner ikke hvor jeg kan få tak i dette settet og neglelakken igjen. Har tittet urolig lenge på nettet, men finner det ikke. Kanskje det bare er en merkevare som befinner seg i Berlin, aner ikke.


Jeg har også lagt ut på instagram av det øverste bildet, og fikk bra respons på at noen likte fargen. Så jeg får bare lete litt til, kanskje jeg finner den. Uansett. nå er det rundt to uker til jeg drar til Stockholm gleder meg kjempe mye. Stay tuned

xx Stine

Likes

Comments

Hei dere!

Nå sitter jeg å titter tilbake på turene jeg har hatt til Syden, jeg kjenner jeg vil veldig tilbake. Ikke bare er det veldig varmt, men alt blir også en del billigere. Tenk å bare kunne bo nærme stranda, gå ut på kvelden og ta seg en drink eller kjøpe en god middag. Så klart om man er oppvokst der eller har bodd der hele livet, å jobber så blir jo inntekten passe til prisene der nede, men uansett.. Når jeg blir elder har jeg lyst til å bo en periode i utlandet, men tror ikke vi kommer til å flytte dit med det første.

Slenger med litt bilder fra turene jeg har vært på, i miss it!


xx Stine

Likes

Comments

Nå som sommeren er her, skal dagene nytes fult ut. Om noen få dager skal jeg til Stockholm for å prøve ut masse nye klær og sminke på et nytt kjøpesenter (forbindelse med instagram) jeg gleder meg masse, og vil dele alt jeg opplever på den turen. Frem til det skal jeg sole meg masse, og tilbringe tid med venner og familie.

xx Stine

Likes

Comments