Header

I dag tenkte jeg at jeg skulle poppe innom her for å tipse dere om mine favorittansiktsmasker! For noen år siden kunne jeg ikke brydd meg mindre om hudpleie! Ja sure, jeg brukte vel litt krem her og der, og innimellom tok jeg kanskje en ansiktsmaske, men det var det. Da jeg flytta hit til England begynte jeg å komme mer og mer inn i det, ettersom jeg forstod at hudpleie og sminke går hånd-i-hånd, da jeg hadde en liten drøm om å bli makeupartist. Det er en drøm jeg har lagt i fra meg, men jeg holder fast ved hudpleierutinen min mer enn noen gang. Og jeg skal ikke lyve, jeg er skikkelig slapp på det noen ganger når jeg har drøyd det litt for lenge, og hodet heller vil ned på puta enn å få kaldt vann i ansiktet, men..

Jeg har veldig, veldig oljete hud. Jeg sliter skikkelig med å finne foundations som passer bra på huden min, men nå har jeg prøvd så mye at jeg tror jeg bare må akseptere det. Derfor har jeg 2 forskjellige ansiktsmasker som jeg liker å bruke.


Denne første er Kiehl's Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque som er for normal til oljete hud. Det er altså nesten en sånn mud-mask vil jeg si, for den skal rense huden og porene for dritt og også gjøre porene mindre! Jeg elsker denne og pleier alltid å bruke den 2 ganger i uka, helst rett etter jeg har dusja for da vet jeg at huden min er helt ren. Jeg lar den sitte i ca 10 minutter (noen ganger bare går jeg med den kanskje 1 time, men jeg tror ikke det hjelper noe mer enn 10 min, det er egentlig bare latskap fra min side, heh)


Etter jeg har fjerna den første ansiktsmaska og tørka ansiktet tar jeg på serum, lar det tørke inn, også påfører jeg Kiehl's Ultra Facial Overnight Hydrating Masque som jeg da sover med! Det er en lett gele konsistens som trekker fort inn i huden, men man kan kjenne at man har den på. Den er for alle hudtyper og skal tilføre fuktighet til huden, som er veldig veldig viktig, selv for oljete hudtyper! Selv om den trekker inn i huden så er det jo en maske, så den ligger naturligvis litt utenpå huden også. Så da liker jeg å gjøre dette en liten stund før jeg legger hodet på puta, for da trenger jeg ikke å være redd for at "alt skal bli borte" på putevaret.


Håper dette var nyttig for noen, jeg tenkte nemlig å kanskje gjøre Wellness Wednesday til et fast innlegg hvor jeg kan tipse om små ting og mine nødvendigheter! Selv om jeg har mine favoritter, så er jeg alltid åpen for å prøve nye ting, så hvis det er noen som har tips og triks, så blir jeg veldig glad for å høre de!

Har dere noen favoritt hudpleieprodukter?


ps. I will update the blog post with English text as well during the evening!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Instagram@stinefkarlsen