Store delen denne sommeren har jeg startet hver dag i stallen med å ri en dressurøkt på min kjæreste Senta. Senta har slitt etter nyttår med at hun har tapt seg veldig i vekt. Så når hun kom på sommerbeite så ble skoa dratt av og hun har fått lov til å spise seg fine og bygd muskler på banen.

Jeg har jobbet mye kvelder så jeg har hatt my fri på formiddagen ellers så har jeg startet på jobb så tidlig at jeg har vært ferdig med jobb kl.12. Det er vært skikkelig godt med en dressrøkt for å starte opp dagen i stallen. Både jeg og hesten får samla tanker og jobbet fysisk.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Enda et før og etter bilde av Alva. Jeg har lagt inn varmere tone, forsterket lyskontrastene og lagt inn et lysere lag fra øvre høyre hjørne. Bilder ble mer sommerlig og hesten kommer mer frem.

Likes

Comments

Tenkte å skrive de bloggene jeg leser mest. De er spenndende å følge og lese. Legg gjerne igjenn bloggtips eller din egen blogg!

MKH

Madeleine har jeg fulgt i flere år. Hun blogger på Hest.no, men det gjør ikke bloggen hennes dårligere. Hun jobber med å trene opp, ri inn og selge hester for andre. Hun har en forkjærlighet for hester som har adferdvansker. Hun er knallflink i det hun gjør og hun har gjort dette til en fulllivsjobb som man kan kalle det.

INGRID HORNTVEDT

Ingrid har jeg også fulgt i flere år og gjennom flere forskjellige blogger. Hun driver også med hest, men blogger hovedsaklig om fotografering. Det var nettopp Ingrid som gjorde meg intressert i foto. Bloggen hennes har knallflotte bilder, gode tips og triks. Ønsker du å lære mer om foto så er dette bloggen å gå inn på! Ingrid reiser rundt i Akershus og Østfold-område for fotooppdrag.

HEDDA

Hedda og hesten hennes Moonlight møtte jeg når jeg startet med distanseritt i år. En utrolig hyggelig duo og en kjempe koselig blogg som tar oss med på treninger, rideleir og fotograferinger.

HILDA SUNDLER

Hilda brenner for alt som har med hester og hestesporten å gjøre. Hun deler tanker, bilder fra stevner og treninger for instruktører med både egen og morens hest. Som meg har hun hestene hjemme.

SUSANNE ERØY

Som meg har Susanne en 20+ kaldblods. Susanne driver med foto, og tar mye bilder av hesten King og hunden Zorro. Hun reiser rundt å tar bilder og legger ut blogger fra treninger.

Likes

Comments

Siden jeg har et mål om å bli flinkere til å redigere bildene mine så tenker jeg å legge ut før og etter bildene. Bildene er noen ganger tatt i hensikt med å øve på redigering, mens andre ganger er det arkivbilder som har vært brukt før som jeg redigerer på nytt.

Før&Etter bilde denne gangen er tatt 13.07.2017. Over med originalbilde og under to forskjellige redigeringer. Jeg ble ganske så fornøyd med redigering nummer 2.

Likes

Comments

​Så herlige dager og jeg har fått lov til å kunne sove lenge. Det er så utrolig godt når været er som det er nå. Sol, svak vind og nesten skyfritt. Så godt med fri, men samtidig så vil jeg jobbe mer. Jeg vil dra på ferie til et nytt sted, samtidig som jeg ønsker å være hjemme og tjene penger. Dilemma med å ønske å nyte dagene og ønske å jobbe som bare det. 

For øyeblikket så har jeg lite jobb fremover. Jeg sitter å planlegger kurs, stevner, treninger og jobb utover høsten. Om ikke mange minuttene drar jeg på opplæringsvakt på en ny jobb. Funker det så har jeg enda 1-2 dager fast i uka med jobb. Ikke bare ekstra faste dager med jobb men også i nærheten av campingvogna våres. Kunne ikke ha blitt bedre. 

Likes

Comments

Alva er født en måned og to dager etter Amarone. Sommeren 2012 var helt fantastisk, men to føll som kom til verden. Begge to var mine. Tenk at hele fem år har gått siden den gang. Etter å ha brukt de siste dagene på å se gjennom bildene fra den sommeren så lengter jeg litt etter føll igjen. Jeg har allerede sett på forskjellige raser som jeg kunne tenke meg. For øyeblikket må føllplaner vente...

Likes

Comments

Dagen i dag har blitt brukt til å gjøre ingenting. Jeg og min bedre halvdel var i bryllup i går og derfor så har dagen blitt brukt til å slappe av og være med hestene. Etter en fantastisk dressurøkt med Senta tidligere på dagen så var jeg og INGRID på en 15km ridetur med Alva og Amarone. De var veldig konkurerrende mot hverandre så derfor brukte vi heller mye tid på å få de til å slappe av og skrittet mye av turen. Hver for seg så går de helt supert med rolig joggende trav og lange tøyler, sammen går de helt amok.

Bildene er tatt nå i kveld etter turen. Jeg åpnet en del av beitet som har fått lov til å stå et par måneder uten at det har blitt spist på. Hestene var overlykkelige og kastet seg over gresset. 

Likes

Comments

Eller så kan vi bare kalle dem fantastiske rideøkter. Jeg virkelig elsker når rideøktene viser fremgang. Musklene på min egen kropp kan svi så mye de bare vil, ansiktet kan se så rart ut det bare ønsker og velkommen skal dobbelthakene og konsentrasjonen være. Når rideøktene blir så fantasiske og hesten ønsker å jobbe. Den går ikke imot deg og du kjenner at den har konsentrasjonen på plass. Du kjenner at kroppen til hesten blir mykere og sterkere for hver økt. Akkurat slik har de siste dressurøktene med Senta vært, helt fantastiske. Det gir så utrolig mye motivasjon i en ellers så ganske kjedelig dressurøkt. 

Vil du følge Senta på Instagram søk opp #kleppsenta

Likes

Comments

Jeg virkelig elsker bildene fra min og Ingrid siste fotografering. Bildene ble fantastiske. Her er de siste bildene i serien. Det blir nok ny fotografering om ikke veldig lenge og jeg krysser fingrene for at den blir like bra som denne. Denne bildeserien gir meg en veldig følelse av Game of Thrones, spesielt det første bilde som har fått navnet Game of Hobøl. Hobøl er kommunen jeg bor i.

Ingrid sin blogg kan du se HER .

Likes

Comments

I år er unghestene mine 5 år. Om ikke lange stunden er de ikke unghester lengre. Det har vært en fantastisk reise å være med dem, fra de ble født til i dag hvor de er godt trente voksne hester. De 5 siste årene ville jeg ikke vært foruten. Jeg har lært utrolig mye gjennom hardt arbeid og glede med disse to. Jeg ser tilbake på bildene og føler så mye glede over hva jeg har vært så heldig å oppleve. Jeg kjenner hvor mye jeg elsker disse hestene mine.

Bildene er av Amarone når hun var ca. 12timer gammel.

Likes

Comments