Hej alle sammen og velkommen tilbage.

Jeg håber i nød mit sidste indlæg selvom det var et af de korte. I dette indlæg vil jeg fortælle jer lidt om mig så lad os bare se at komme i gang.

Okay, først og fremmest hedder jeg Stine, hvilket i nok havde gættet. Jeg har fødselsdag den 28 marts hvilket vil sige det efterhånden er et par måneder siden jeg fyldte 14. Jeg danser disco hos DK-Dans i Mølholm og det nyder jeg meget. Jeg danser til turneringer og min seneste turnering var Danmarksmesterskaberne, men det vil jeg fortælle mere om en anden gang.

Jeg går i skole nede i Vejle by og bruger nærmest alt den tid jeg ikke danser, på mine venner og veninder. Lektier findes desværre også så dem skal jeg også lige klare i hverdagen. Jeg synes det var det vigtigste lige at vide om mig, og hvis der er andet er du meget velkommen til at skrive :)

Mys Stine <3

Hvilke indlæg vil i se?

Likes

Comments

Hej alle sammen og velkommen til min blog.

Jeg har valgt at lave denne blog dels for at prøve det af, men også dels fordi jeg synes, det kunne være spændende. På min blog vil i virkelig lære mig at kende. I vil følge mig i min dansetræning, mine turneringer, min udvikling, min hverdag og meget andet. Jeg tænker umiddelbart jeg vil lave et indlæg for sig, hvor jeg fortæller lidt om mig selv.

Så alle, hjertelig velkommen til min blog.

Mys Stine.

Likes

Comments