Termin: 6 Mai 2017

Hvor langt på vei: 30+0 (74,5 prosent av svangerskapet er overstått.)

Dager igjen av svangerskapet: 72 dager igjen.

Ukens cravings: Ingenting egentlig, ganske digg!

Liv i magen: Masse, sparker og hikker døgnet rundt :-)

Innkjøp: Ingenting hittil denne uken, kun litt klær til mammaen som vokser sånn, hehe!

Kjønn: Jente

Baby's størrelse: Ca. 37 cm lang, og veier ca. 1,6 kg i starten og 1,76 kg i slutten av uken.

Fødsels-forventninger: Gleder oss sånn til å hilse på jenta vår!

Humør: Blid og fornøyd, men noe fortere trøtt enn før.

Vektøkning: Totalt 6 kg hittil i svangerskapet.

Neste Kontroll: 9 Mars

Likes

Comments

Nå var det kanskje på tide å begynne å handle litt til meg selv også, hehe! Man glemmer fort bort seg selv litt når man handler inn til at disse små skal komme, men det er jo så mye vi som mammaer trenger også. Jeg har jo fødebagen litt i baktankene om dagen, ettersom det kun er 10 uker igjen. Vanligvis blir vel ikke den pakket før nærmere termin, men jeg vil heller ha alt klart en måned før, tilfelle hun melder en tidlig ankomst. Først begynte jeg å skrive en liste over alt jeg trenger å ha med til meg selv på sykehuset. Listen ble noe lenger enn jeg egentlig hadde regnet med, men tar heller med litt for mye enn å savne noe når vi først har kommet dit. Heldigvis ligger sykehuset 5-10 min med bil fra oss, så det er ikke krise dersom noe mangler.

Jeg kikket litt etter morgenkåpe, eller en kimono, og fant denne fine i sateng fra H&M. Ekstra pluss at de har -10% på hele kjøpet og fri frakt ut uken :-) To amme-topper ble også med i handlekurven, så dette skal kun vaskes og pakkes ned i fødebagen når det kommer frem. Burde kanskje kjøpt noen flere amme-bher også, men jeg er helt forelsket i de som de selger på Kappahl, så må innom her til uken å handle flere! Disse er så gode at jeg allerede har tatt de i bruk. Magen presser sånn på ribbeina om dagen, så jeg klarer ikke bruke vanlig bh for mye. Alt for å føle seg komfortabel om dagen, hehe!

Savnet dere noe når dere kom på sykehuset? Tips til hva man må ha i fødebagen?

Likes

Comments

Hei og god helg! Jeg tenkte at siden det har vært veldig mye "baby" og "graviditet" her inne på bloggen min, så skal jeg variere litt mer fremover. Man havner liksom i sin egen lille boble når man er gravid, og det kan i lengden bli litt for mye av det gode, ihvertfall for de rundt meg. Hehe!

Idag fikk jeg så skikkelig lyst på gjærbakst til morgningen, så da tok det ikke lange tiden før jeg fikk overtalt Marius til å være med på butikken og handle inn. Oppskriften til disse skolebollene fant jeg på matprat.no og du kan trykke "her" for å komme direkte til siden deres. Det står at oppskriften er til 18 skoleboller, men jeg lagde de kanskje litt større enn normalen så jeg fikk 12 stk. ut av denne oppskriften :-)

Du trenger:
4 dl melk, 50 g fersk gjær, 100g meierismør, 1 dl sukker, 1/2 ts malt kardemomme, 1 kg hvetemel.

+ Vaniljekrem, kokosmasse og melis til topping!

Fremgangsmåte:

1. Varm melken til ca. 37 grader, smuldre gjærden og tilsett smeltet (avkjølet) smør.
2. Tilsett så sukker og kardemomme, og elt deigen ved å sikte inn melet tilslutt.
3. Trill ut bollene og trykk de litt ned på midten, la de heve på et brett og fyll på vaniljekrem.
4. Stekes i ovnen på 250 grader i 10-12 minutter. Pyntes etter de er avkjølet på en rist.

Håper disse faller i smak hos flere :-) Ha en fin fredag!

Likes

Comments

Termin: 6 Mai 2017

Hvor langt på vei: 29+1 (72,3 prosent av svangerskapet er overstått.)

Dager igjen av svangerskapet: 78 dager igjen.

Ukens cravings: Iskaffe!

Liv i magen: Veldig mye siste uken. Hu har fått seg noen vonde liggeposisjoner, hehe!

Innkjøp: Denne uken har vi handlet inn endel til lillemor. Håndklær, mere klær og litt diverse stelleprodukter.

Kjønn: Jente

Baby's størrelse: Ca. 36 cm lang, og veier ca. 1,43 kg i starten og 1,58 kg i slutten av uken.

Fødsels-forventninger: Gleder oss sånn til å hilse på jenta vår!

Humør: Godt humør, men griner av alt jeg ser..

Vektøkning: Totalt 6 kg hittil i svangerskapet.

Neste Kontroll: 9 Mars

Likes

Comments

Termin: 6 Mai 2017

Hvor langt på vei: 28+0 (69,5 prosent av svangerskapet er overstått.)

Dager igjen av svangerskapet: 86 dager igjen.

Ukens cravings: Iskaffe!

Liv i magen: Masse hele døgnet, og kraftigere.

Innkjøp: Ingen innkjøp hittil denne uken. Men blir nok noe nærmere helgen når vi skal ut på shopping :-)

Kjønn: Jente

Baby's størrelse: Ca. 35 cm lang, og veier ca. 1,4 kg i slutten av uken.

Fødsels-forventninger: Gleder oss sånn til å hilse på jenta vår!

Humør: Glad å fornøyd. Gråter av alt mulig, men det er bare gledestårer, haha!

Vektøkning: Totalt 6 kg hittil i svangerskapet.

Neste Kontroll: I morgen 9 Februar.

Likes

Comments

Idag har jeg vært gravid i hele 7 måneder! Plutselig begynner jeg å innse at jeg har endel igjen å ordne med, samtidig som det begynner å gå opp for meg at jeg snart skal bli mamma. Rart å si de ordene. Det er liksom så uvirkelig og enda langt unna. Men jeg gleder meg sånn til å møte den lille jenta vår :-)

Nå har jeg endelig fått opp sengen og begynt å ordne litt på rommet hennes. Så har jeg fremdeles igjen endel ting å handle inn, som jeg må få unnagjort snart. Vogn har jeg blant annet glemt litt bort, så nå må jeg finne ut hvilken vi skal ha :-)

Ser jeg må få opp litt bilder ogsånt på veggene her, for det blir så "tamt" og kjedelig! Har dere noen tips til fine bilder til barnerom? Ellers så venter vi til vi har hatt henne på nyfødt fotografering og henger opp de :-)

Likes

Comments

Termin: 6 Mai 2017

Hvor langt på vei: 27+3 (68,1 prosent av svangerskapet er overstått.)

Dager igjen av svangerskapet: 90 dager igjen.

Ukens cravings: Fruktsalat med vaniljesaus!

Liv i magen: Masse hele døgnet. Kjenner sparkene blir kraftigere for hver dag nå.

Innkjøp: Dette er vel første uken vi ikke har kjøpt noe særlig. Men jeg har laget ferdig et sommersett til snuppa, med romper og heklet jakke til :-)

Kjønn: Jente

Baby's størrelse: Ca. 34 cm lang, og veier ca. 1,2 kg

Fødsels-forventninger: Nå begynner jeg bare å glede meg, og er veldig motivert!

Humør: Litt fortere sliten enn før, men føler meg for det meste fornøyd og glad :-)

Vektøkning: Totalt 6 kg hittil i svangerskapet.

Neste Kontroll: 9 Februar.


Jeg var en tur innom legen i går da jeg har hatt veldig mye kløe på mage og rygg den siste uken. Dette har også gått over til håndflate og under bein, og da ønsket de å sende meg inn på sykehuset for flere prøver. Mens vi ventet tok vi ultralyd og alt inni magen så fint ut. Lille jenta mi som plutselig var så stor! Hun lå å strekte på seg, gjespet og vinket til oss på skjermen. Trenger ikke noe 3D ultralyd for å kunne se at hun lignet på pappaen sin hvertfall, hehe! Nå venter vi bare på prøve resultatene mine, for å se at alt er i orden. Men det føler jeg at det er, så er ikke bekymret lenger etter vi fikk så god oppfølging :-)

Ønsker dere en fin lørdag videre!

Likes

Comments

Hei og god torsdag. Denne uken har jeg hatt litt prosjekter her hjemme. Hvis jeg skal komme i mål å orke alt, så er det nok lurt og få ting unna nå før alt blir for tungt. Jeg var usikker en stund på hvor mye vi kom til å bruke en lekegrind dersom vi gikk til innkjøp av dette, og løsningen ble da enkel. For å ikke bruke mange tusen kroner på noe som ikke blir brukt, så kjøpte vi en billig, fin og grei lekegrind, og ordnet den selv. Først vasket jeg den, pusset den ned, grunnet og så malte to strøk over. Jeg brukte ca. 3 dager på dette, men syns det er helt greit da jeg trenger noe å holde på med om dagen! Jeg har kanskje ikke sagt det før, men jeg går hjemme helt frem til fødsel pga jobbsituasjon, så det kan bli mange kjedelige stunder innimellom, hehe! Da er det godt at man har litt å gjøre :-)

Lekegrinden kom tilslutt på kun 300,- etter jeg var ferdig, og det må jeg si meg ganske så fornøyd med! Deler litt før og etterbilder under prosessen:

Her har jeg kun pussen det ned på første bildet, og på bildet nr. 2 så har jeg grunnet den med 1 strøk.

Resultat:

Følg meg gjerne videre på instagram : stineerichsenn

Likes

Comments

Hvor skal jeg begynne? Jeg føler meg så heldig som har en så flott familie, og ikke minst vennegjeng rundt meg. Disse fantastiske menneskene som alltid har vært her, og som ønsker å ta del videre i reisen vår. Jentene som planlagte utdrikkningslag for meg for snart 1 år siden, holdt overraskelses babyshower for meg igår!

Både jeg og lille i magen fikk så mye fint, og vi koste oss fra vi kom til vi dro. Jentene hadde laget klart tapas, kaker og litt forskjellige leker vi holdt på med uttover dagen. Det var så koselig! En liten snik titt på noen av gavene vi fikk ser dere på bildene over og under her. Jeg gleder meg sånn til å begynne å fylle inn i boksen "da jeg var liten". Den har vi ønsket oss lenge :-)

Flere som har blitt holdt babyshower for?

Likes

Comments

- Sponset Produkter-

Her om dagen dukket det opp en pakke i posten fra Hexashop.no med en selvbrunings mousse fra Vita Liberata, samt Rich Face som er en selvbruningskrem for ansiktet. Moussen har jeg nå brukt noen år, og denne er en absolutt favoritt. Ingenting som slår denne, virkelig. Har prøvd alt av selvbruningskremer, og det ender alltid med oransje-hud og masse ujevnheter.

Det beste med selvbruning fra Vita liberata er hvor fort den tørker, hvor jevnt det blir og ikke minst den flotte gløden den legger igjen på kroppen! Det som virkelig setter toppen på kaka er at denne varer i 2-3 uker dersom du smører kroppen 2-3 ganger. Når farger begynner å lysne, kan du enkelt smøre deg en gang til for å beholde fargen. På bildene over ser dere resultat etter 2 smøringer.

Vita Liberata Phenomenal Mousse kan du finne "her "

Vita Liberata Luxury Tan - Rich Face finner du "her"

Likes

Comments