Gravid

..Lørdagskvelden aleine hjemme! Først tenker jeg at det blir deilig å kunne se på hva jeg vil på tv, kose meg med godteri og bare slappe av. Men, så går det noen timer å så savner man plutselig det å være to! Så rar følelse.. Ser jo nå at jeg har kjedet meg litt idag, for til tross for at jeg skulle vente med mer babyshopping til vi skal til sverige, så måtte jeg innom Lindex og klikke hjem noen småting. Bare det dukker opp en melding med "tilbud" så biter jeg på, hver gang. (!!) At jeg aldri lærer.. haha!

Det ble ikke så mye, men denne bodyen på første bildet har jeg lenge hatt lyst på, og den på nummer to er jo bare helskjønn! Siden det også var 3 for 2 på buksene, så tok jeg med to rosa (i forskjellige størrelser) og en i grå. Ser nå litt i etterkant at den kanskje hadde litt "gutteform", men sånt er virkelig ikke så nøye! Hun har så mye kjoler og andre penklær nå, at hun tåler en bukse med litt guttepreg :-)

// Fler som blir påvirket av alt salget som er på nett?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Gravid

Nå har jeg gått hjemme fra jobb siden jeg var i uke 22, å da kan det fort bli litt kjedelig i lengden. Jeg begynte først på hentesettet til lillemor så jeg hvertfall skulle ha det klart, men ettersom det tok så kort tid trengte jeg flere nye prosjekter. Jeg har alltid vært veldig glad i håndarbeid, så da bestemte jeg meg for å bestille opp en haug med garn å starte på noen flere plagg til vårgarderoben hennes.

Settet på siste bildet skulle egentlig være hentesettet hennes, men nå så er jeg i tvil om jeg vil bruke dette eller det på første bildet. Jeg er ikke helt ferdig med det første settet, så her mangler en romper og et sokkepar. Dressen på bildet nr 2 er heklet, og denne oppskriften har jeg laget selv. Burde egentlig ha fått skrevet den ned så jeg kan dele den med andre, for den er jo så søt :-) Romperen, jakken og luen på bildet nr 3 er i litt større størrelse som hun kan bruke i juni. Heklet og strikket i deilig tynt garn så det ikke blir for varmt på sommeren!

// Flere som liker å drive med håndarbeid?

Likes

Comments

Gravid

Termin: 6 Mai 2017

Hvor langt på vei: 34+0 (84,4 prosent av svangerskapet er overstått.)

Dager igjen av svangerskapet: 44 dager igjen.

Liv i magen: Kjenner endel bevegelser gjennom dagen. Litt på morgningen, noe på dagtid og litt mer på kvelden. Ikke så veldig mye spark lenger, men kjenner godt når hun beveger på seg og endrer posisjon.

Innkjøp: Vi har ikke handlet inn noe hittil denne uken. Til helgen tenkte jeg meg en tur på senteret, for jeg har helt glemt å handle dynetrekk til vogndyna. Dette er jo greit å få i hus så jeg får vasket å gjort klart snart :-)

Ukens cravings: Har ingen "akutte" cravings for øyeblikket, men er jo så-klart noen ting jeg har mer lyst på enn andre. Som blant annet iskaffe og sjokomelk :-)

Kjønn: Jente

Baby's størrelse: Ca. 44 cm lang, og veier ca. 2,38 kg i starten og 2,56 kg i slutten av uken.

Fødsels-forventninger: Begynner jo å kjenne at det nærmer seg veldig nå, men gruer meg ikke like mye som i starten. Det var en periode hvor jeg virkelig begynte å kjenne på angsten, men nå så er det en blanding av å være spent, og litt nervøs på samme tid. Mest av alt så gleder jeg meg veldig, å håper vi får en god opplevelse!

Humør: Kjempe trøtt! Bare jeg henger opp klesvasken så blir det en 15 min powernap på sofaen, hehe! Ellers så har jeg ikke kjent på det "hormonelle" humøret hittil i svangerskapet. Føler selv jeg har vært bli alle månedene igjennom :-)

Vektøkning: Totalt 11 kg hittil i svangerskapet. Nå skal det sies at jeg har fått endel vann i kroppen siden sist kontroll 9 mars, så jeg er veldig spent på å se hvor mange kilo jeg ender på totalt :-)

Neste Kontroll: Torsdag 6 April

// Er du gravid? / Hvor langt er du på vei? <3

Likes

Comments

Blogg

Er det noe jeg virkelig setter pris på om dagen, så er det nettbutikker. Jeg syns det er veldig koselig å ta en kjapp tur på senteret og kikke litt, men kjenner på kroppen at jeg ikke orker å gå for mye rundt å surre. En ting er dersom man vet hva man skal ha, men å gå rundt i kikke i flere timer står virkelig ikke høyt oppe på listen nå. Likevel er det mer igjen som skal handles inn, både til meg og den lille i magen. Jeg er evig takknemlig for at jeg kan ta halvparten av dette over nettet :-)

Tenkte å vise dere de nyeste støvlettene jeg bestilte her om dagen. Motehus.no har ofte timesalg, og da er det virkelig å bare å slenge seg på! Jeg trengte et par nye støvletter nå til våren, så jeg var ganske kjapp med å klikke de hjem når de var satt ned til 99,-. (ord.pris 499,-) De hadde også lynrask levering, så tommel opp for det!

// Fler som har bestilt fra motehus.no før?

Likes

Comments

Gravid

Termin: 6 Mai 2017

Hvor langt på vei: 33+0 (81,9 prosent av svangerskapet er overstått.)

Dager igjen av svangerskapet: 51 dager igjen.

Liv i magen: Kjenner bevegelser gjennom hele dagen, men ikke så mye spark. Regner med hun begynner å få litt dårlig plass å snu seg på. Men hvis hun først skal sparke fra seg, så gjør hu det skikkelig!

Innkjøp: Denne uken har jeg ikke handlet så mye enda. Men har fått handlet litt til meg selv. Jeg føler jeg vokser for hver dag og for noen uker siden måtte jeg legge vekk den siste olabuksen. Til tross for at det var en mamma jeans, så passet den ikke lenger, så nå føler jeg meg som en hval :-) Har fått handlet meg en til med litt god plass i, så håper den holder til fødsel sammen med alle tightsene. Ellers har jeg bestilt meg et par vårstøvletter, men de kan jeg vise seinere :-)

Ukens cravings: Sjokolademelk og iskaffe! Får ikke nok. Synd det er så mye sukker i det..

Kjønn: Jente

Baby's størrelse: Ca. 42 cm lang, og veier ca. 2,18 kg i starten og 2,35 kg i slutten av uken.

Fødsels-forventninger: Gleder oss veldig til å møte jenta vår :-)

Humør: Tipp topp! Men litt oftere trøtt..

Vektøkning: Totalt 10 kg hittil i svangerskapet.

Neste Kontroll: Torsdag 6 April


// Hvor langt er du på vei? <3

Likes

Comments

Gravid

I går var jeg en tur på posten for å hente en pakke jeg bestilte fra Kappahl her om dagen. Kjenner at det å vagge rundt på et kjøpesenter ikke er så motiverende, så da klikket jeg like så greit noen plagg hjem i posten. Det er ingen hemmelighet at jeg er svak for Newbie klærne, så det går mye i det her hjemme. Jeg gikk litt igjennom listen over hva vi trenger her om dagen og skjønner ikke hvordan jeg kan ha glemt å kjøpe luer! Nå blir det jo mye varmere tider når frøkna kommer, men vi trenger jo noen tynne luer som hun kan bruke ute i starten uansett. Strømpebukser er jeg også litt usikker på, men vi har kjøpt inn i tilfelle. Å det brukes jo endel sammen med kjole uansett :-)

Det ble noen småting fra lindex også. Etter jeg så denne genseren i mint grønn så måtte jeg bare ha den! Syns den passer like fint til jente som til gutt. Vi mangler fremdeles noen gensere, men ellers tror jeg det meste av klær begynner å falle på plass. Tenkte å kikke litt i Sverige i slutten av måneden når vi drar for å hente vogna :-)

// Har du noe favorittmerke på barneklær?

Likes

Comments

Oppskrifter

God mandag! Her startet dagen tidlig med en tur på butikken for å gjøre uken store innkjøp. Ingenting som slår frukt, smoothie og nystekt brød fra butikken :-) Idag prøvde jeg meg på en litt annen frokost variant. Den siste uken har jeg blitt så hekta på granola, og ettersom det metter så mange timer så er det perfekt til frokost og kveldsmat. Jeg har en tendens til å bli sulten midt på natta om dagen, men med denne varianten så merker jeg ikke lenger noe til det :-)

Jeg har hittil brukt yoghurt, granola og frukt, men idag bestemte jeg meg for å bytte ut yoghurten med smoothie. I smoothie blandingen min har jeg:
Skogsbæryoghurt - Banan - Gulrot - Blåbær - Jordbær - Frokostjuice

Ha i ønsket menge med ingrediensene over, eller de du selv ønsker å bruke! Jeg lager alltid en stor porsjon smoothie, så har jeg litt uttover dagen også :-)

// Flere som har prøvd ut smoothie bowls?

Likes

Comments

Gravid

- Du gråter av ingenting.

- Du får akutt cravings du må ut å kjøpe, samme hvilket klokkeslett det er.

- Du frivillig bretter klær om å om igjen.

- Du prater med magen din, uansett hvor du befinner deg.

- Du må virkelig anstrenge deg for å få på et par sokker.

- Barbere leggene blir som en full treningsøkt.

- Det å bøye seg ned føles ut som å løfte flere tonn.

- Det å vaske huset resulterer i sofaligging resten av dagen.

- Komme seg ut av senga er et prosjekt i seg selv, og tar oftest flere minutter.

- Du går på do opptil flere ganger om natta.

- Uansett hvordan du vrir og vender deg fins det ingen gode liggestillinger.

- Du blir andpusten av å gå opp trapper om trenger en pustepause på veien.

- Ingen av klærne passer lenger, og du trenger ny garderobe som du kun får brukt noen måneder til.


// Noen som kjenner seg igjen?

Likes

Comments

Gravid

Termin: 6 Mai 2017

Hvor langt på vei: 32+1 (79,8 prosent av svangerskapet er overstått.)

Dager igjen av svangerskapet: 57 dager igjen.

Liv i magen: Nå har bevegelsene tatt seg opp litt. Ikke så mye spark, men kjenner godt at hun flytter og rører på seg hele dagen igjennom.

Innkjøp: I Denne uken har jeg kjøpt litt mer klær og bestilt litt til snuppa på nett :-)

Ukens cravings: Granola med frukt, bær og yoghurt.

Kjønn: Jente

Baby's størrelse: Ca. 40 cm lang, og veier ca. 1,98 kg i starten og 2,15 kg i slutten av uken.

Fødsels-forventninger: Gleder oss sånn til å hilse på jenta vår!

Humør: Humøret er på topp, men kroppen begynner å bli fort sliten.

Vektøkning: Totalt 10 kg hittil i svangerskapet.

Neste Kontroll: Torsdag 6 April

// Er du gravid? Hvor mange uker er du på vei? ❥

Likes

Comments

Gravid

Da var onsdagen her og endelig har jeg passert uke 32. Nå er det bare 8 små uker igjen til prinsessa vår kommer, og vi gleder oss sånn! Som jeg skrev i går så skulle vi på gravidfotografering, og vi fikk med oss noen fine bilder hjem. Tenker dette blir veldig koselig å se tilbake på om noen år. Gleder meg til å fremkalle bildene og lage et album fra hele graviditeten. Uke for uke og alt annet som hører med. Vi skal også ha et av bildene på lerret tenkte vi, men hvilket det blir enda har vi ikke bestemt oss for :-)

Har du vært/skal du på gravidfotografering?

Likes

Comments