Endelig kom jeg i mål med hentesettet! Har veldig lyst til å lage en bukse også, men får se om jeg finner noen oppskrifter jeg liker først som passer til resten av settet. Mangler også å sette på noen knapper i fronten på jakken, men utenom det så er det ferdig :-) Oppskriften fant jeg i heftet til Sandnes garn, og det er strikket i Lanett babyull.

Nå skal jeg begynne på neste prosjekt, som jeg er ganske spent på hvordan resultatet vil bli :-) Kommer til å legge ut endel fremover som blir laget, og tar gjerne i mot tips til fine baby oppskrifter!

Likes

Comments

God mandag! Håper dere har fått en fin start på uken! Her startet jeg dagen tidlig med å dra ut å handle litt. Typisk min flaks at alltid når det er mandag så er det tomt for brød etter helgen.. He-he! Jeg har hatt cravings på nystekt solsikkebrød fra butikken med banan i over to måneder nå.. Så jeg spiser egentlig ikke noe annet til frokost. Takk å lov for at man kan få noen sunne cravings i graviditeten også :-)

Nå skal jeg snart svinge meg litt rundt, vaske huset og rydde litt. Jeg har begynt å se på serien Wentworth nå, og er helt avhengig! Noen episoder som belønning etter jeg er ferdig med husarbeid, er ikke feil idag! Fler som har sett den?


Likes

Comments

Det er så utrooolig mye som må kjøpes inn, når man venter barn. Ikke er ting gratis heller, så godt er det at man har så mange måneder på seg til å forberede til den lille kommer :-) Vi startet ganske tidlig med innkjøp av bil-stol, seng, kommoder og stelle-bord. Sengen er den eneste vi har drøyd med å sette opp, og kommer til å vente ihvertfall en måned til. Klær begynner å falle på plass, noe som gjenstår, men de største innkjøpene er unnagjort! Ved siden av alt dette er det masse som gjenstår, mye man kanskje ikke trenger, og altfor mye man bare ønsker seg.

Månedene fremover nå til hun kommer så har vi fremdeles igjen endel å ordne. Derfor har jeg satt opp en "liten" liste over hva vi trenger og ønsker oss, og som vi kommer til å kjøpe. Det eneste jeg ikke har konkret enda er hvilken Emmaljunga vogn vi skal ha.. Hvis dere har noen erfaringer og tips å dele så blir jeg kjempe glad!

Trenger man egentlig lekegrind? Noen mener JA, andre sier den kun er i veien og ikke blir brukt. Jeg ønsker å ha en lekegrind i stuen i starten, som hun kan ligge å kose seg i hvis jeg må ordne litt ting. Ønsker gjerne erfaringer med dette også, til de av dere som har brukt det :-)


Følg meg gjerne videre på instagram, for oftere oppdateringer: stineerichsenn

Likes

Comments

Hello week 24


Termin: 6 Mai 2017

Hvor langt på vei: 24+1

Dager igjen av svangerskapet: 113 dager igjen.

Ukens must have(s): Søvn. Kjenner jeg trenger noen ekstra timer om natten!

Liv i magen: Masse liv, hele døgnet! Gjerne når jeg skal sove, hehe!

Innkjøp: Denne uken har vi kjøpt uro til sengen fra Jollyroom. Og litt småting til kommoden som kurver og oppbevaringsbokser.

Kjønn: Jente

Fødselsforventninger: Jeg er mest spent! Veldig spent på hele prosessen og hvordan jeg vil takle den. Noen dager gruer jeg meg veldig, mens andre dager er jeg super motivert.

Humør: For det meste bare glad. Ikke opplevd noen skikkelig "sinna" hormoner enda.

Vektøkning: Totalt 4 kg hittil i svangerskapet.

Neste Kontroll: 9 Februar.

Følg meg gjerne videre på instagram, for oftere oppdateringer: stineerichsenn

Likes

Comments

Late dager, det er det jeg elsker med helgen! Våkne av seg selv, ikke kaste frokosten innpå og løpe til jobb, men sette seg ned sammen og spise.. En slik søndag hadde vi Idag, og det trengte vi så absolutt.

Marius ble operert i går og har ikke fått sovet i natt stakkars, jeg har vært våken 4-5 ganger i natt og hjulpet med medisiner osv, og føler meg helt på trynet Idag, Hehe! Tar på å være gravid, sykemeldt med vond rygg og sykepleiere her hjemme! Haha..

Men over til noe helt annet! Jeg prøver å bli flinkere til å bruke litt mer tid på meg selv. Så i den annledning fikk jeg så lyst til å ha hjemmespa denne søndagen. Har dere ikke prøvd denne selvbruningskremen fra Vita Liberata, så anbefaler jeg den på det sterkeste! Aldri oppnådd et bedre resultat. Til peeling bruker jeg rett og slett kaffe grutt, fordi det etterlater en silkemyk hud :-) jeg lo godt første gang noen ba meg bruke det, men aldri brukt noe annet siden! :-) 

  • 37 lesere

Likes

Comments

Endelig gikk vi inn i 2017! Denne tiden av året pleier å gå fort frem til sommeren, og det er jeg så glad for. Jeg har termin første uken i mai, og kan ikke få dagene til å gå fort nok. Heldigvis har vi masse igjen som skal ordnes og handles inn, så jeg prøver å fylle dagene mest mulig så tiden går fort.

Lille frøkna vokser for hver dag, og det er så koselig og kjenne sparkene tydelig nå. Utrolig spesielt og fasinerende med alle forandringene kroppen skal igjennom på så kort tid!

Flere som er gravide eller venter barn snart?

Likes

Comments

Hei og god lillejulaften <3 vi har vært så heldig denne desember måneden og vunnet gavekort i kalender på trehjerter.no sin fine nettbutikk. I den annledningen måtte jeg klikke hjem noe fint til snuppa, blant annet body med bukse til, en søt liten romper til sommeren, en heldress i rosa og blondesokker.

Lille jenta vår vokser og vokser om dagen, og gir masse spark fra seg i magen. Verdens koseligste følelse! Tror jeg kommer til å savne å gå gravid når hun har kommet, for jeg storkoser meg virkelig!

Ønsker alle en fin jul og feiring i morgen <3

Likes

Comments

Endelig var dagen for ordinær ul her, og på mandagen klokken 08:00 fikk vi endelig hilse på deg igjen! Alt så tipp topp ut i forhold til utvikling og hvor ting lå, så det var en kjempe lettelse. Du hadde også blitt så mye større på disse månedene. Vi er så forelsket! Du var så fin der du lå å vinket i mammas mage <3 Denne kjærligheten kan ikke beskrives med ord..

Tilslutt fikk vi også bekreftet magefølelsen som vi har hatt siden dag en, vi venter ei lita jente. Vi fikk termin 6 mai, så nå skal vi bare telle ned ukene! Vi er halvveis allerede nesten uke, så håper månedene fremover til du kommer går like fort som det har gjort hittil <3

Fler som venter barn til våren?

Likes

Comments

Hei lørdag! Endelig helg, og i mitt tilfelle FRI-HELG! Jeg brukte hele kvelden i går og morgningen idag på å rydde og vaske så huset skal være klart. I kveld setter vi opp juletre og begynner å pynte det resterende her hjemme. Det blir så fint! Å samtidig så gøy å kunne få så forandring på leiligheten. Vi har ommøblert litt idag også, så nå føles det ut som en helt ny leilighet her hjemme, hehe! Ville bare titte innom for å ønske dere en fin kveld!

Ha en super kveld videre!

  • 96 lesere

Likes

Comments

Hei lørdag! Da var tiden kommet for å begynne å bytte ut klesskapet .. Hehe! Buksene er så ubehagelige å bruke om dagen at nå måtte jeg gå til innkjøp av mammabukser. Gud så behagelig! Brukte Ola-jeans så lenge jeg kunne og måtte gå over til det berømte "strikk i knappen" trikset bare for å få litt mer plass, men nå sa det stopp! Siden jeg først var i gang så kunne jeg like godt handle med noe deilige gensere å bruke fremover som jeg kan vokse endel i. Deilig! Nå føler jeg meg hvertfall komfortabel i klærne, og det er det viktigste!

Fikk handlet litt til mini i går også, må slå til når barnas hus har tilbud! Pute, dyne, sengetrekk og to tepper ble med hjem, så nå mangler vi bare beskytter til sprinkelsengen så er den klar! Enda ikke montert den opp, men det trenger vi ikke gjøre før på nyåret heller:-) gleder meg!

Ha en flott lørdag videre!

  • 102 lesere

Likes

Comments