Hei lørdag! Endelig helg, og i mitt tilfelle FRI-HELG! Jeg brukte hele kvelden i går og morgningen idag på å rydde og vaske så huset skal være klart. I kveld setter vi opp juletre og begynner å pynte det resterende her hjemme. Det blir så fint! Å samtidig så gøy å kunne få så forandring på leiligheten. Vi har ommøblert litt idag også, så nå føles det ut som en helt ny leilighet her hjemme, hehe! Ville bare titte innom for å ønske dere en fin kveld!

Ha en super kveld videre!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

  • 10 lesere

Likes

Comments

Hei lørdag! Da var tiden kommet for å begynne å bytte ut klesskapet .. Hehe! Buksene er så ubehagelige å bruke om dagen at nå måtte jeg gå til innkjøp av mammabukser. Gud så behagelig! Brukte Ola-jeans så lenge jeg kunne og måtte gå over til det berømte "strikk i knappen" trikset bare for å få litt mer plass, men nå sa det stopp! Siden jeg først var i gang så kunne jeg like godt handle med noe deilige gensere å bruke fremover som jeg kan vokse endel i. Deilig! Nå føler jeg meg hvertfall komfortabel i klærne, og det er det viktigste!

Fikk handlet litt til mini i går også, må slå til når barnas hus har tilbud! Pute, dyne, sengetrekk og to tepper ble med hjem, så nå mangler vi bare beskytter til sprinkelsengen så er den klar! Enda ikke montert den opp, men det trenger vi ikke gjøre før på nyåret heller:-) gleder meg!

Ha en flott lørdag videre!

  • 16 lesere

Likes

Comments

Hei lørdag! Håper helgen deres har startet bra? I forrige uke dro vi for å kjøpe bilstol til lille i magen, og valget falt på denne. Vi garn lenge bestemte oss for at det er denne type stol vi ønsker, så det var fint å bli ferdig med :-)

Nå gleder vi oss bare til UL, så vi blir litt mer kjent med hvem du er :-) da kan vi endelig begynne å handle inn litt mer klær med farger ♡

Åssen bilstol gikk dere for?

Likes

Comments

Hei mandag! Idag klikket jeg hjem doppler til hjembruk ettersom jeg er så nysgjerrig på hvordan og Åssen disse fungerer! Har dere noen erfaringer? Fant dere hjertelyd eller er det oppskrytt? Jeg er hvertfall superspent og gleder meg til pakken kommer i løpet av uken! De sier jo at man kan høre lyd fra uke 14-16 så da er det jo en stor mulighet her også :-) kan forresten bestilles her, om fler ønsker :-) http://www.angelsounds.no/produkt/dopplere/angelsounds-classic-jpd-100s-rosa


Hva er dine erfaringer med hjemmebruk av doppler ? 

Likes

Comments

Hei! Håper dere har hatt en fin helg :-) I forrige uke kom stellebordet vi bestilte på Jollyroom og vi er så fornøyd!. Egentlig syns vi det var i tidligste laget å kjøpe nå, men vi bestemte oss for akkurat dette stellebordet for en stund siden, så når vi fant det på tilbud var det bare å klikke det hjem :-) Ting blir liksom så mye mer realistiske når vi begynner å sette opp møbler til den lille. Jeg elsker virkelig å gå gravid å styre med alt som skal ordnes før han/hun kommer. Nå får vi snart vite kjønn også, og da blir det mye mer babyshopping fremover, nå som vi nærmer oss ferdige med å handle nøytrale farger på klærne.

Åssen stellebord bruker dere?

Likes

Comments

Hei og god torsdag! I går bestemte jeg og Marius oss for å ta en tur inn på IKEA for å handle litt nye møbler til leiligheten. Vi trenger blant annet endel flere kommoder etter som vi blir 3 i hus og da er det greit å få unnagjort den delen før det blir for tungt og løfte og bære. Jeg merker jo allerede etter å ha brukt hele kvelden i går på å sette opp en kommode, så var jeg helt gåen. Føltes ut som verdens lengste Maraton. *haha*

Tenkte å vise litt bilder av hvordan det blir her hjemme fremover. Kommer til å dele det i flere innlegg over lenger tid, da dette er et prosjekt vi vil ha gående en stund. Det er jo så gøy å pusle med nye ting! I første omgang har vi gjort om gangen oppe fra å være mitt klesrom, til kommoder til den lille. Kom gjerne med noen gode tips til løsninger for hva dere har gjort hjemme, når plassen plutselig skal bli mindre og løsningene må bli bedre :-)

Før:

Etter:

Ønsker dere en fin torsdag videre!

Likes

Comments

Hei igjen! Håper det står bra til med dere :-) Jeg sitter å blar litt igjennom mobilen og kikker litt på bilder, da jeg begynte å tenke tilbake på dagen jeg fant ut at jeg var gravid. Spenningen og forhåpningene følger jo med hver eneste måned når man går inn i prøveperioden. Det kan være gjort på et blunk, eller i andre tilfeller kan det gå mye lenger tid enn det gjør for andre. Dette er så forskjellig, og det er derfor håpet hele tiden er med. Man kjenner etter alle mulige tegn, og tester seg vel i overkant altfor ofte.

I mitt tilfelle var jeg litt lei av at månedene begynte å gå. Det skjedde liksom ingenting, og jeg ble ganske frustrert. Plutselig bestemte jeg meg for å legge det litt på hylla. Ikke slutte å prøve, men å få fokus over på noe annet. Man blir jo helt oppslukt og det tar på veldig psykisk. Jeg tenkte for meg selv at dette skjer når det skjer, men kan jo ikke tvinge det frem, selv hvor mye man ønsker det.

Jeg stod på badet en kveld å skulle gjøre meg klar for kvelden. Etter jeg gikk ut av dusjen var det som noen ga meg et klapp i bakhodet. Plutselig fikk jeg en tanke i hodet som sa at jeg måtte ta en test. Jeg tenkte med meg selv at jeg holdt på å bli gal, for det var enda en uke til jeg ventet mens. Jeg tok en test, jeg tok to, og jeg tok 3. Alle slo ut på bare noen sekunder med sterk strek. Jeg tok en med uke-indikator som viste 2-3 uker. Hva? Jeg? Dette kunne jo ikke stemme.

Å joda! Uken etter bestilte jeg meg legetime for å få det bekreftet med blodprøver, og det gjorde meg så sykt lettet når jeg fikk høre at verdiene var fine. Nå var det bare å bestille tidlig ultralyd for å få bekreftet liv og at alt var som det skal. Den gleden som kom gjennom kroppen den kvelden, den kan jeg aldri beskrive med ord. Det er ganske så fjernt enda, og Marius måtte fortelle meg flere ganger at testen var positiv, for jeg klarte ikke å tro det selv. Til tross for at ukene enda går, så er det fortsatt litt uvirkelig. Tror det ikke helt går opp for meg før den dagen han/hun kommer til verden .. <3

​Hvordan fant du ut at du var gravid?

Likes

Comments

Vi har kommet til en helt ny vending i livet. Plutselig handler ikke alt om seg selv lenger. Det å skulle handle ting til seg selv, det står så langt ned på listen i disse dager. Å det er helt greit! Jeg elsker virkelig å gå på babyshopping. Det er så koselig, og enda hyggeligere er det når vi er to om dette. Vi kan dele hele svangerskapet sammen, glede oss og bare nyte tiden sammen. Den kjærligheten man begynner å kjenne på ovenfor sitt barn i magen, er enorm. Den kan ikke beskrives med ord. Det føles fremdeles helt uvirkelig å tenkte på at til neste år, så skal jeg bli mamma. Ganske skremmende, men fantastisk!

Vi har allerede begynt å handle inn endel babyklær, men har bestemt oss for å vente med de større tingene, som seng osv. til vi kommer lenger ut i svangerskapet. Jeg kommer til å gå hjemme mesteparten av svangerskapet med tanke på hvilken jobb jeg har og hvor fysisk krevende den er og vil bli. Så da kan det være koselig å ha litt å holde på med utover svangerskapet også, for kjenner jeg meg selv rett kommer jeg til å gå på veggen her hjemme hvis jeg ikke har noe å gjøre, hehe!

Når begynte dere å handle inn?

  • 79 lesere

Likes

Comments

Overskriften sier mer enn all verdens ord for meg. Dagen testen viste seg å være positiv, satt jeg med mange rare inntrykk. Dette er jo ikke den første testen som har gitt positivt utslag. Håpet var tilbake, i et sekund, før redselen kom. Redselen for å føle seg mislykket, igjen. Redselen for å føle seg alene, sperre seg inne og holde alle tanker for seg selv. Jeg ser tilbake nå og kan ikke telle på hånden hvor mange ganger jeg bare ville legge hodet på puten, skrike og bare få ut all frustrasjon. Du vet virkelig ikke hvor mye du ønsker deg noe, før det viser seg å være en utfordring å oppnå akkurat det.

Jeg kjenner meg heldig. Og altfor lykkelig. Så lykkelig at jeg kjenner jeg får angst for at lykken plutselig en dag blir bort, igjen. Den redselen som hele tiden henger over meg. Den ene tanken som sier at jeg ikke kan eller skal glede meg, "tilfelle" dette ikke går bra. Den stemmen som kommer hver gang jeg forteller noen at vi skal bli foreldre. Den stemmen som sier at det er alt for skummelt og slippe jubelen løs.

Jeg tror jeg har vært så redd for å glede meg for tidlig, nettopp fordi jeg tror skuffelsen vil bli mindre dersom jeg er forberedt. Men nei, jeg blir nok like trist uansett. Det vil alltid gjøre vondt, uansett hvilken tid vi er inne i. Og derfor har jeg bestemt meg for å være åpen om dette. Det gjør så alt for vondt å sitte med sånne ting på hjertet, uten å ha noen å dele tankene sine med. Å føle seg mislykket og udugelig. Men det er så mange flere enn vi tror som har vært igjennom det samme. Så altfor mange, dessverre. Vi ser så mange rundt oss få barn, og det virker så enkelt. For mange er det flere år med prøvelse, sorg og depresjoner. Det som er trist er hvor lite åpenhet det er rundt dette. Jeg både tror og vet jeg ville følt meg bedre hvis jeg hadde visst den gang det jeg vet nå.

Nå skal jeg klare å kjenne ordentlig på denne lykken fremover. Ingen vet hva fremtiden bringer, og den får vi ikke gjort noe med uansett. Lev og nyt hver eneste dag, og ta vare på hverandre!

Likes

Comments