Hei og god torsdag! I går bestemte jeg og Marius oss for å ta en tur inn på IKEA for å handle litt nye møbler til leiligheten. Vi trenger blant annet endel flere kommoder etter som vi blir 3 i hus og da er det greit å få unnagjort den delen før det blir for tungt og løfte og bære. Jeg merker jo allerede etter å ha brukt hele kvelden i går på å sette opp en kommode, så var jeg helt gåen. Føltes ut som verdens lengste Maraton. *haha*

Tenkte å vise litt bilder av hvordan det blir her hjemme fremover. Kommer til å dele det i flere innlegg over lenger tid, da dette er et prosjekt vi vil ha gående en stund. Det er jo så gøy å pusle med nye ting! I første omgang har vi gjort om gangen oppe fra å være mitt klesrom, til kommoder til den lille. Kom gjerne med noen gode tips til løsninger for hva dere har gjort hjemme, når plassen plutselig skal bli mindre og løsningene må bli bedre :-)

Før:

Etter:

Ønsker dere en fin torsdag videre!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Hei igjen! Håper det står bra til med dere :-) Jeg sitter å blar litt igjennom mobilen og kikker litt på bilder, da jeg begynte å tenke tilbake på dagen jeg fant ut at jeg var gravid. Spenningen og forhåpningene følger jo med hver eneste måned når man går inn i prøveperioden. Det kan være gjort på et blunk, eller i andre tilfeller kan det gå mye lenger tid enn det gjør for andre. Dette er så forskjellig, og det er derfor håpet hele tiden er med. Man kjenner etter alle mulige tegn, og tester seg vel i overkant altfor ofte.

I mitt tilfelle var jeg litt lei av at månedene begynte å gå. Det skjedde liksom ingenting, og jeg ble ganske frustrert. Plutselig bestemte jeg meg for å legge det litt på hylla. Ikke slutte å prøve, men å få fokus over på noe annet. Man blir jo helt oppslukt og det tar på veldig psykisk. Jeg tenkte for meg selv at dette skjer når det skjer, men kan jo ikke tvinge det frem, selv hvor mye man ønsker det.

Jeg stod på badet en kveld å skulle gjøre meg klar for kvelden. Etter jeg gikk ut av dusjen var det som noen ga meg et klapp i bakhodet. Plutselig fikk jeg en tanke i hodet som sa at jeg måtte ta en test. Jeg tenkte med meg selv at jeg holdt på å bli gal, for det var enda en uke til jeg ventet mens. Jeg tok en test, jeg tok to, og jeg tok 3. Alle slo ut på bare noen sekunder med sterk strek. Jeg tok en med uke-indikator som viste 2-3 uker. Hva? Jeg? Dette kunne jo ikke stemme.

Å joda! Uken etter bestilte jeg meg legetime for å få det bekreftet med blodprøver, og det gjorde meg så sykt lettet når jeg fikk høre at verdiene var fine. Nå var det bare å bestille tidlig ultralyd for å få bekreftet liv og at alt var som det skal. Den gleden som kom gjennom kroppen den kvelden, den kan jeg aldri beskrive med ord. Det er ganske så fjernt enda, og Marius måtte fortelle meg flere ganger at testen var positiv, for jeg klarte ikke å tro det selv. Til tross for at ukene enda går, så er det fortsatt litt uvirkelig. Tror det ikke helt går opp for meg før den dagen han/hun kommer til verden .. <3

​Hvordan fant du ut at du var gravid?

Likes

Comments

Vi har kommet til en helt ny vending i livet. Plutselig handler ikke alt om seg selv lenger. Det å skulle handle ting til seg selv, det står så langt ned på listen i disse dager. Å det er helt greit! Jeg elsker virkelig å gå på babyshopping. Det er så koselig, og enda hyggeligere er det når vi er to om dette. Vi kan dele hele svangerskapet sammen, glede oss og bare nyte tiden sammen. Den kjærligheten man begynner å kjenne på ovenfor sitt barn i magen, er enorm. Den kan ikke beskrives med ord. Det føles fremdeles helt uvirkelig å tenkte på at til neste år, så skal jeg bli mamma. Ganske skremmende, men fantastisk!

Vi har allerede begynt å handle inn endel babyklær, men har bestemt oss for å vente med de større tingene, som seng osv. til vi kommer lenger ut i svangerskapet. Jeg kommer til å gå hjemme mesteparten av svangerskapet med tanke på hvilken jobb jeg har og hvor fysisk krevende den er og vil bli. Så da kan det være koselig å ha litt å holde på med utover svangerskapet også, for kjenner jeg meg selv rett kommer jeg til å gå på veggen her hjemme hvis jeg ikke har noe å gjøre, hehe!

Når begynte dere å handle inn?

  • 22 lesere

Likes

Comments

Overskriften sier mer enn all verdens ord for meg. Dagen testen viste seg å være positiv, satt jeg med mange rare inntrykk. Dette er jo ikke den første testen som har gitt positivt utslag. Håpet var tilbake, i et sekund, før redselen kom. Redselen for å føle seg mislykket, igjen. Redselen for å føle seg alene, sperre seg inne og holde alle tanker for seg selv. Jeg ser tilbake nå og kan ikke telle på hånden hvor mange ganger jeg bare ville legge hodet på puten, skrike og bare få ut all frustrasjon. Du vet virkelig ikke hvor mye du ønsker deg noe, før det viser seg å være en utfordring å oppnå akkurat det.

Jeg kjenner meg heldig. Og altfor lykkelig. Så lykkelig at jeg kjenner jeg får angst for at lykken plutselig en dag blir bort, igjen. Den redselen som hele tiden henger over meg. Den ene tanken som sier at jeg ikke kan eller skal glede meg, "tilfelle" dette ikke går bra. Den stemmen som kommer hver gang jeg forteller noen at vi skal bli foreldre. Den stemmen som sier at det er alt for skummelt og slippe jubelen løs.

Jeg tror jeg har vært så redd for å glede meg for tidlig, nettopp fordi jeg tror skuffelsen vil bli mindre dersom jeg er forberedt. Men nei, jeg blir nok like trist uansett. Det vil alltid gjøre vondt, uansett hvilken tid vi er inne i. Og derfor har jeg bestemt meg for å være åpen om dette. Det gjør så alt for vondt å sitte med sånne ting på hjertet, uten å ha noen å dele tankene sine med. Å føle seg mislykket og udugelig. Men det er så mange flere enn vi tror som har vært igjennom det samme. Så altfor mange, dessverre. Vi ser så mange rundt oss få barn, og det virker så enkelt. For mange er det flere år med prøvelse, sorg og depresjoner. Det som er trist er hvor lite åpenhet det er rundt dette. Jeg både tror og vet jeg ville følt meg bedre hvis jeg hadde visst den gang det jeg vet nå.

Nå skal jeg klare å kjenne ordentlig på denne lykken fremover. Ingen vet hva fremtiden bringer, og den får vi ikke gjort noe med uansett. Lev og nyt hver eneste dag, og ta vare på hverandre!

Likes

Comments

Hvor skal man begynne? Jeg har sett frem til denne sommeren så lenge! Endelig var den her og jeg giftet meg med mannen i mitt liv. Etter mange år sammen, og måneder med planlegging så kom vi endelig i mål.

Kjærlighetsreisen er aldri lett, men er det en ting jeg har lært så er det at når man har noe så bra, så bør man holde fast til det. Tørre å ta sjanser og leve ut drømmene sine. Livet er så altfor kort og på et blunk vil det være over ..

​Vi har så utrolig mange fine minner å se tilbake på fra denne sommeren. Vi fikk samlet alle nære og kjære rundt oss for den store dagen. Vi hadde den beste bryllupsreisen til Alcudia hvor vi koste oss hele turen. 


Denne sommeren skal jeg leve på i mange år! 

Likes

Comments


Nå som sommeren er godt i gang er det ikke noe bedre enn å ha et par nye solbriller til ferien. Enten du bruker de mest ved stranden, bassenget, på jobben eller i bilen, så er de så kjekke å ha med seg overalt, hele sommeren! Jeg jobber ute hver dag, og i den anledning er jeg helt avhengig å ha et par kvalitetsbriller som tåler litt. Hvor kjedelig er det ikke å måtte kjøpe 4 forskjellige par i løpet av sommeren fordi de knekker etter en uke? 


Solbrillene mine valgte jeg denne gangen i merket Gucci. Vanligvis bruker jeg Ray ban, men denne sommeren bestemte jeg meg for å prøve ut et nytt merket! Hittil er jeg superfornøyd med valget, og disse vil så absolutt bli godt brukt i sommer :-)

Ønsker du å se mer på solbrillene? Da kan du finne de inne på denne siden: Smartbuyglasses

// Produktet er sponset 

  • 46 lesere

Likes

Comments

Hei igjen! Nå som bryllupet mitt nærmer seg med store steg, så tenkte jeg å dele litt av min planlegging fremover mot den store dagen! Nå er det meste i orden, så endelig kan jeg sette meg ned å begynne med dekorasjoner, bordpynt og alt som hører med. I den anledning har jeg prøvd meg på å lage egne pompoms med silkepapir. De første ble ikke noe å skryte av, men når man har gjort det noen ganger så begynner det å komme seg :-) Derfor skal jeg nå dele fremgangsmåten, til dere som også ønsker å lage hjemmelagde pompoms! Enten det er til en festlig anledning eller bare til pynt i hjemmet :-)

Du trenger: Saks, trå og silkepapir.

1. Start med å klippe ut størrelsen til papiret og brett papiret i "viftemønster" (se bildet nr 3.) ca. 10 lag med papir.

2. Brett så papiret med kantene mot hverandre og knyt en tråd på midten
3. Klipp kantene i en bueformet sirkel på begge sider.

4. Dra arkene forsiktig fra kanten inn mot midten. Start på den ene siden og gjør ferdig før du tar den andre.
(Her er det viktig å ikke rive for hardt i arkene så de ryker..)


  • 51 lesere

Likes

Comments

Hei og god lørdag! Håper alle har hatt en fin uke :-) Blir noen dager mellom hvert innlegg her, men sånn er det når planene er så fulle. På onsdag var jeg å leverte brudekjolen så den skal bli sydd inn! Gleder meg sånn til den er ferdig så jeg kan se det endelige resultatet. Nå mangler jeg å finne det perfekte paret med sko, så jeg tror jeg skal ta meg en titt rundt i brudebutikkene både i byen og på nett. Kanskje dere har noe å annbefale?

Idag tenkte jeg å skrive 10 kjappe facts, litt for at dere vet hvem som sitter å skriver bak denne bloggen :-) Del gjerne noen fakta om dere også, så jeg kan bli kjent med dere :-)

1. Jeg er 21 år, fyller 22 i September.

2. I juni gifter jeg meg med min kjære samboer som jeg har hvert sammen med i 6 år.

3. Jeg jobber som fulltidsansatt på et hestesenter, og elsker jobben min!

4. Mine favorittserier er Pretty little liars, the walking dead og desperate housewives!

5. Jeg elsker å trene! Beste jeg vet er å løpe ute i skogen.

6. Jeg gleder meg til den dagen jeg skal bli mamma og oppleve å få en egen familie!

7. Favorittlandet mitt er England, og her har jeg hvert 5 ganger de siste 4 årene.

8. Jeg klarer ikke være aleine hjemme på kvelden, ikke engang i en alder av snart 22.

9. Jeg kan tåle litt rot, mens andre dager har jeg støv på hjernen og samboeren mener jeg har det så ryddig at det ser ut som et museum... (?)

10. Jeg får fort dårlig samvittighet, å prøver heller å redde den edderkoppen jeg er livredd for, istedenfor å drepe den.. (haha)


Har dere noen fun facts dere vil dele? :-)

Likes

Comments

Hei og god mandag! For hver uke som går nå så vet jeg at jeg er en uke nærmere den store dagen! Jeg har ikke kjent helt på bryllupsnervene enda, men de kommer nok ganske snart! Jeg har et altfor avslappet forhold til hele bryllupet tror jeg. Alle rundt meg stresser med alt som skal gjøres, men jeg tar det liksom helt med ro. Det må være noe i veien med meg, haha! De fleste ville sikkert flydd rundt nå å stresset med alt som skal være i orden til den store dagen! Heldigvis er det meste på plass, å det er en lettelse. Nå skal tiden fremover bare nytes og planleggingen fortsette litt etter litt, uke for uke.

I løpet av uken nå skal vi sy inn kjolen så den er klar til den store dagen! Jeg er så spent på hvordan den vil sitte når den er helt klar. Gleder meg sånn til å dele bilder her etterhvert! Drømmekjolen fant jeg ganske raskt, og jeg er så glad for at jeg tok det kjolevalget. Til tross for at den har mange detaljer, tror jeg den blir superfin på! *krysser fingrene*

Er det fler som skal gifte seg i år? Åssen kjole har dere valgt ut?

Likes

Comments