Header

Jeg syns det er så vanskelig.

Jeg syns dette snakket om overdrivelse er så vanskelig. Faktisk et ganske sårt tema for oss som sliter med vekt. Det fins jo så mange måter å slite med vekt på. Både de undervektige, normalvektige og overvektige. Men hvem overdriver - vet du? Uansett... Alle gjør faktisk ikke det, selv om det kan finnes de som gjør det. Jeg kjenner ingen - tror jeg..

Så til poenget med dette innlegget.

å si at en dame på 23 år, som ser et tresifret tall på vekten overdrive - det blir for drøyt altså.

Når det har kommet så langt som hos meg. Da haster det. Ned i vekt og det så fort som mulig. Uansett måte og meninger. Det er ikke sunt å ha så mange kg ekstra. Så er jeg jo så heldig å ha profesjonelle fagfolk rundt meg. Jeg holder meg til de, tar til meg det de mener og tror er best for meg å kroppen min. De kjenner meg, de vet historien min og det er det ikke mange som faktisk gjør. Jeg gjør ikke dette fordi jeg har kommet på det selv. Jeg ønsker selvfølgelig å gå ned i vekt, men jeg får all veiledning og råd av folk som jobber med dette daglig.

Jeg råder dere til en ting. Tenk dere om. Det kan både såre og stjele motivasjon fra et menneske som er i en ganske sårbar situasjon fra før av.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

  • 35 Lesere

Likes

Comments

Fornøyd.

Jeg er fornøyd, jeg er glad og så stolt over meg selv. Første kontroll etter at jeg tok grep om livet mitt og endret kosthold. Det har godt 53 dager og jeg kan faktisk skryte av meg selv!

Mange minus på vekten ✔️
Klart mitt første delmål (5kg) ✔️
Satt nye mål, og planlagt fremover ✔️Nå gleder jeg meg til tiden som kommer. Det vil bli tøft. Knalltøft. Men jeg skal klare det. Måtte kroppen fortsette å samarbeide med meg.

Nå krysser jeg fingrene for at flere endringer skal gjøre godt for kroppen. Jeg blir glad for vær kg jeg klarer å ta av. Måtte dette bli like bra som jeg håper!

Gleder meg til denne tiden i 2018.

Ønsker dere en fin kveld!
Jeg sitter på båten. Feirer med en julebrus light.

  • 74 Lesere

Likes

Comments

Da er det mandag.

Ny dag på sykehuset.
Sannhetens time har kommet.

Nå skal jeg få svar på alle prøver. Jeg skal få svar på om alle endringer har funket på kroppen. Hvor mye har kroppen min forandret seg på 53 dager. Jeg er så veldig spent. Kjenner jeg har en veldig dårlig magefølelse men jeg krysser alt for litt minus på vekten! Så får jeg bare godta sannheten når jeg får vite den klokken 12.

Nå er jeg spent på hva som skjer videre. Hva jeg skal gjøre og hvordan jeg skal holde ut desember. Oppdateringer kommer i ettermiddag. Men først en dag på sykehuset før båten hjem i ettermiddag!

Ønsker dere en fin uke

  • 77 Lesere

Likes

Comments

Mitt første mål ✔️

Jeg har siden 13.oktober hatt ønske om å nå mitt første mål. Jeg har totalt 8 mål før jeg har kommet til vekten hvor jeg skal stoppe. Jeg er ikke helt fornøyd før jeg har kommet til mål 8. Hva sluttmålet er deler jeg ikke nå. Men den dagen det føles greit skal jeg gjøre det. Jeg låver!

I dag har jeg krysset av mitt første mål. I dag har jeg holdt på med kostholdsendringer i 44dager. Stoltheten vokser og i dag er jeg fornøyd!

Det har vært oppturer og nedtur. Det har vært dager hvor ting har vært lett, rett og slett føltes greit. Så kommer de dagene som gjør det vanskelig. Den tiden jeg ikke takler så greit og bare må ta meg selv i å være fornuftig. Jeg har allerede hatt en tøff uke - en uke hvor jeg ikke har vært meg selv. Men jeg har så gode folk rundt meg - de støtter meg og heier på meg! ❥ betyr mye - håper dere holder ut til siste slutt.

Jeg har vært litt borte fra blogg og sosiale medier den siste tiden. Det er begrenset hvor mye jeg kan dele og skrive om ved dette prosjektet mitt. Jeg skal prøve å ta meg sammen litt!!

Jeg har jo mange innlegg, jeg må bare skrive.
Det nærmer seg noen flere innlegg.
Setter stor pris på alle som leser!

Ønsker dere en fin lørdag.
Jeg skal feire med taco

  • 111 Lesere

Likes

Comments

Jeg har en veldig tøff periode nå.

En periode jeg aldri så for meg allerede etter en måned. For det har kun godt 35 dager siden jeg starter med kostholdsendringen. Det har godt som en lek - helt til denne uken.

Vekten går fortsatt ned. Cm blir mindre. Jeg blir så stolt over meg selv. Men jeg er så sliten å lei av alt dette fokuset med kosthold. Spise rett mat, med rett mengde til rett tid. Dag ut og dag inn.

Resultatene synes. Sier de rundt meg. Så flott tenker jeg, samtidig som frustrasjonen vokser - fordi jeg ser det ikke selv. Jeg ser jo at vekten går ned og at det blir cm mindre på målebåndet. Men jeg ser det ikke på meg selv enda. Utseende mitt er det samme. Jeg ser på meg som like stor og tung. Jeg ønsker å se det selv, måtte det bli sånn snart. Det har jo bare gått en måned og jeg har jo ikke noen trylleform akkurat. Så alt i alt er jeg er jo ganske lik meg. Bare noen få kilo lettere og noen cm mindre.

Håper jeg klarer å komme meg litt opp igjen. Så fort som mulig. Jeg sitter fast i en liten motbakke. Men det skal bli bedre. Jeg skal klare dette!!! 

  • 120 Lesere

Likes

Comments

Den siste uken

Har vært kjempegod!
Vekten går fortsatt ned.
Jeg nærmer meg mitt første mål (1/8) og jeg er en smule stolt av meg selv. Jeg elsker å se minus på vekten. Heldigvis har det kun vært minus siden jeg startet for en måned siden.

Akkurat nå er jeg så glad og stolt over meg selv. Jeg ser det går fremover. Jeg får igjen for strevet og det gjør meg så motivert!! Det gir meg en følelse jeg ikke har kjekt på lenge. Det vokser noe i meg som får meg til å stå på, som gir meg vilje og som gir meg håp.

Jeg er klar for en ny uke!
En uke med mer aktivitet og håp.

Kos dere med pappakake idag.
Jeg står over 🙊 tvi tvi

  • 116 Lesere

Likes

Comments

Spørsmålene kommer ofte. 

Hva spiser du og veier du maten?

Jeg veier ikke maten med mindre det er noe spesiell mat. Jeg spiser frokost, lunsj, middag og kvelds vær dag. Jeg spiser vanlig mat bare i mye mindre mengder. Jeg holder meg unna slikt som søtsaker og tenker over hvilken mat jeg spiser. Litt mat og mer grønt. 

Siden jeg er veldig sær i matveien, spiser jeg veldig variert for å ikke bli lei med en gang. Jeg har en kostplan som forteller sånn ca hvor mye, og alternativer til alle de fire måltidene. Denne løsningen er en slags prøve for kroppen min. Vi skal se om kroppen går ned i vekt bare ved å endre kosthold eller om det må flere tiltak til. 

Så alt i alt spiser jeg helt normal mat. Jeg barer endrer mengde og spiser oftere. Trives med denne løsningen - selv om jeg sliter litt med motivasjon akkurat nå! Det skremmer meg at vi nærmer oss desember og jul. 

  • 131 Lesere

Likes

Comments

Dag 24 •

Tiden går så alt for fort.
I dag er det 24 dager siden jeg startet på veien mot målet. En normal vekt og et bedre liv.

Jeg er stolt og imponerer meg selv.
Vekten går ned og jeg er fornøyd med jobben jeg har gjort så langt.

I dag er det søndag - og jeg har igjen vært på vekten. Fortsatt en ekkel opplevelse. Men jeg har en god følelse i det jeg skriver dette innlegget. Vekten viser minus og da er jeg fornøyd!

Siden sist søndag, viser vekten

På akkurat en uke har jeg godt ned nøyaktig en kilo. Jeg er faktisk veldig fornøyd med det tallet.

Jeg har nådd mitt første mål, og det er en god følelse. Kroppen føles bedre og jeg krysser fingrene for en fin fortsettelse.

Det var litt fra denne kanten. Nå er det natta!
Ønsker dere en riktig god natt

  • 162 Lesere

Likes

Comments