Header

Da har jeg fullført min første uke.

Jeg har IKKE drukket brus eller spist godteri. Jeg har for første gang vært 7 dager uten. Ikke engang i helgen ble det noe godt. Jeg er faktisk så stolt over meg selv. Det er ikke et savn og jeg skal klare meg uten en stund til. Jeg må være sikker på meg selv før jeg smaker det igjen. Skal klare å begrense det, og holde meg til en normal mengde. Men jeg skal så absolutt kose meg litt av og til. Bare ikke riktig enda. Føler meg ikke klar.

Uken har vært lekende lett faktisk, men samtidig har jeg kjent på følelser jeg aldri har kjent før. De først dagene var spesielle. Jeg var en del sulten, jeg var så sulten at det gjorde vondt. Men det er jo ikke så rart med tanke på mitt tidligere kosthold. Kroppen min har aldri fått så sunn og god mat som nå. Den har aldri fått noe skikkelig å jobbe med. Den får jo et lite sjokk, men det har begynt å gå seg til nå.

Nå er jeg klar for en uke til. Jeg har virkelig tro på meg selv nå. Kjenner jeg har vokst litt på den siste uken. Jeg har klart å tenke fornuft fremfor lyst.

Ønsker dere en riktig god helg!
Her er det mange baller i luften for tiden. Så bloggen har blitt litt glemt. Kommer sterkere tilbake i løpet av helgen.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

  • 92 Lesere

Likes

Comments

Vis omtanke.

Bær en rosa sløyfe i oktober.
Fra den klassiske silkesløyfen til refleks, nøkkelring, koffert-navnelapp og annet. Det finnes mange ulike måter å bære en Rosa sløyfe på.

Jeg bærer en rosa sløyfe ved et krus. Helt klart min favoritt. Den er så fin og har med seg så mye mening.

På jakken min har jeg også en rosa sløyfe refleks. Jeg syns det er så greit å bære en rosa sløyfe, samtidig som det er veldig kjekt med refleks nå på høsten og vinteren.

For meg er dette en viktig sak.
Ikke fordi jeg har hatt eller har brystkreft.
Men fordi at det viser solidaritet med brystkreftrammede.

Kjøp en rosa sløyfe du også.
Støtt Kreftforeningen.
Vis omtanke.

Her får du kjøpt rosa sløyfe produkter ↓

http://nettbutikk.kreftforeningen.no/

Håper at så mange som mulig bærer en rosa sløyfe de siste to ukene av oktober ❥

(Gratis reklame, fordi dette er en viktig sak)

  • 61 Lesere

Likes

Comments

God morgen

Her er det tid for frokost og kosttilskudd. Dette er nok det kjedeligste måltidet om dagen, for min del. Men det går greit altså. Prøver å være flink til å bytte på hva jeg spiser.

Kornblanding, melk og bringebær.

Jeg håper kroppen får en bra dag. Jeg har vært mye sulten og i dårlig form de første dagene. Blitt et sjokk for kroppen å plutselig få så lite mat. Men håper det kommer seg innen noen dager!

Ønsker dere en fin søndag.

  • 118 Lesere

Likes

Comments

Mine mål frem til desember

Jeg må starte rolig og nå handler det mest om å få inn gode rutiner på måltid og søvn. Per dags dato har jeg alarm på for å huske og spise til rett tid. Mens dette skal kroppen bli vant til etter vært. Det skal liksom gå av seg selv. Det gleder jeg meg til.

Flere har spurt om dette, derfor tenkte jeg å fortelle kort. Så her er mine mål for de neste ukene.

• Stå opp klokken 09

• Følge en kostplan

• Spise fire måltid om dagen

• Endre mengde mat til vært måltid

• Gå på vekten kun en gang i uken (søndag)


Det er her fokuset skal ligge frem til neste gang. Jeg har timer på sykehuset i starten av desember. Jeg gruver meg faktisk litt, da det er ventet litt forbedring og minus på vekten.

Så får vi se da. Om dette er noe for kroppen min. Det fins jo mange måter å gå ned i vekt på. Så nå må vi finne ut hva som passer meg best. Nå må jeg bare følge disse målene. Mine første mål for å gå ned i vekt.

  • 122 Lesere

Likes

Comments

God morgen ✨

Jeg våkner til min første dag med store forandringer. Mye nytt å forholde seg til. Mange papirer som skal leses og mye å forstå seg på. Men det er faktisk litt gøy. Kommer til å lære mye nytt i denne prosessen.

Jeg har vært så spent i natt. Jeg har ligget mye våken og bare tenkt utrolig masse. Jeg er så innstilt på å gjøre dette. Det vil ta lang tid, så greit å være positiv så lenge det går. Nå må kroppen få en sjanse så får vi se hvordan kroppen reagerer på de neste dagene.

Starter ganske så rolig, men håper det vil gi små resultater uansett. Det viktigste er at kroppen får positive forandringer. Nå må jeg prøve å fokusere på her og nå. Heldigvis kan jeg bare ta en dag av gangen.

Ønsker dere en fin dag!


  • 134 Lesere

Likes

Comments

Jeg startet dagen med å ta båten inn til Trondheim. Sykehuset og mine første timer sto for tur. Spent og nervøs på en å samme gang. Den timen på båten føltes ut som en hel evighet. Jeg tenkte på så mye.

Tiden gikk, og mens jeg tenkte holdt jeg på med Snapchat som har fått nye oppdateringer. Syns jeg var så heldig med et bilde. Dette bilde ville jeg vise dere. Jeg syns det ble så fint.

Men over til overskriften. Sykehuset.
Jeg kom fram akkurat i tide. Litt vanskelig med den lange reiseveien men jeg rakk det. Fordelen var at jeg slapp å vente. Hun ropte meg opp i samme sekund som jeg satt meg ned på venteværelse. Jeg kjente hjerte slo fort, men ble så lettet. I det jeg hilste på henne var jeg så glad som skal få gå til en så ung og flott dame. Hun var så hyggelig, hun lyttet og hun forsto. Hun snakket på en så rolig og behagelig måte. Hun sjekket kostholdsplanen, vi så på skjemaer og vi fant ut av noen ting sammen. Jeg gleder meg virkelig til å samarbeide med henne i tiden som kommer.

Jeg har med en hel del papirer hjem. Mye skal fylles ut å sendes tilbake mens mye er mål og meninger som skal være med meg på veien videre. Jeg dro derfra onsdag med et håp og et mål.

Jeg sitter på en full hurtigbåt og snakker med en eldre dame. Så jeg avslutter her.
Jeg kommer tilbake med mer
.

  • 170 Lesere

Likes

Comments

Morgendagen blir spennende.

Min første time på sykehuset grunnet overvekt. Jeg har skrevet kostholdsplan og er skikkelig spent på dagen som kommer. Kjennes godt i magen for å si det sånn. Er selvfølgelig redd det blir sykt ekkelt og kleint. Men satser på at det bare blir første gang. Det går seg nok til etter vært - håper jeg.

Nå skal jeg legge meg. Håper på litt søvn i natt.
Oppdateringer kommer i løpet av dagen!

Kryss fingra for meg da🤞🏻

  • 181 Lesere

Likes

Comments

Nå nærmer det seg

Jeg jobber med en liten kostholdsplan. Jeg skal skrive ned alt jeg dytter i kroppen i løpet av en periode på fire dager. Dette har jeg gruet meg til og har utsatt det til siste frist. Nå må det gjøres og jeg syns faktisk det er ekkelt. Rett og slett vanskelig. Jeg ser og oppdager selv flere feil, så dette blir spennende. 


Kostholdsplanen skal jeg ta med ved første time på sykehuset. Jeg gruver meg stort da jeg vet det er flere feil der. Heldigvis skal dette være en positiv ting. Vi skal ha noe å starte med, noe å bruke når vi legger planer for tiden fremover. Så på en måte er det jo en start. Jeg må jo innse mine feil for å kunne endre på det og gå videre. 

Så det blir tøft å ha med en kostplan. Men jeg må bare gjøre det. Dette skal jeg klare. 

  • 168 Lesere

Likes

Comments